• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    REBORNA: vis mozna bys krome grafomanie obcas mohla i precist nejakej prispevek od ostatnich, takhke to vypada, ze mas klapky na ocich jako ry kone na Staromaku
    opakovat to nebudu, strucne ani ja jsem nezacinala s prvnim deckem v byte od rodicu
    delsi verze, kterou radeji ignorujes, protoze se ti nehodi do scenare tvy ublizenosti je tady... kdybys nahodou prehlidla
    GRANTORINO:
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: A kolik z těch 3/4 bydlí v bytě, co mu patří, ne nájmu?

    Protože to číslo je dost velký - to by znamenalo, že mladší chlapi s vlastním bytem už došli a budeš si muset najít někoho staršího, u koho budeš bydlet v nájmu.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    ,,Naprosto zanedbatelný rozdíl, obě jste naprosto stejně marné - dylyny co si myslí, že si z nich ostatní mají sednout na prdel ("som prijebala z moravé a ukážu vám, jak se žije cajzláci") a starat se o ně."

    Ten muj výrok, na kterej je to odpověď, měl vyjadřovat, že slečna Lucie byla bez práce ještě před nyxím a daleko mírnějším deviantním útokem než u mě (nebo případným obtěžování v diskusi kvůli tomu, což se jí ale netýkalo, že není na nyxu), ale výrok měl znamenat, že slečna Lucie PŘIŠLA O PRÁCI UŽ PŘEDTÍM a ne až potom, tedy NAROZDÍL ODE MĚ NEpřišla o práci taky KVŮLI TOMU.


    A tady je zajímavý, že já nepřijela odnikud, jsem z Prahy a já jsem to, že by se mě měl někdo ze mě posadit na zadek nepsala, ani nic podobnýho.

    Ani, že by se měl o mě někdo starat.

    Normálně jsem pracovala, když jsem to vloni o tom bytě psala. Jen jsem psala, že prostě jsme měli v Praze víc bytů, tedy máma, že jsem ho potřebovala doplatit a mít na založení rodiny v tom 2+kk nebo spojení s pidi-garonou bývalýho na 2+1 jinde, a nebyl vážnej důvod, aby ho táta prodal.

    Ano, pro slečnu Lucii by se nabízela (, kdybych chtěla bejt zlá), odpověď, že jestli chtěla vlastní nemovitost, že měla ZŮSTAT V TÝ KŮČE na Moravě, ze který SEM PŘILEZLA. Ale ta je asi rodičů.

    Nicméně:

    Ona tu normálně pracovala, že jen chvíli, na tom nesejde...podle mě chce asi dál. Nic o tom, že by nechtěla pracovat v dotazníku nebylo a z toho, co já jsem tu psala, u mě taky ne.

    A HLAVNĚ NECHÁPU, PROČ NĚKTERÝ UŽIVATELE TAK IRITUJE A ŘEŠEJ, ŽE JSEM BYDLELA V BYTĚ BÁVALÝHO SNOUBENCE A PLATILA SI Z MNOU VYDĚLÁNÝCH PENĚZ JINAK VŠE.

    A byl to snad Váš byt nebo vaše peníze??

    A HLAVNĚ NECHÁPU, PROČ NĚKTERÝ UŽIVATELE TAK IRITUJE A PŘIPADÁ JIM TAK STRAŠNÝ, ŽE BYCH JÁ NEBO SLEČNA LUCIE MĚLA DÍTĚ V BYTĚ PARTNERA, .. (3/4 žen, co znám, co maj už děti, je maj v baráku manžela, nebo jeho rodičů, malá část v bytě od rodičů jako G. a jak jsem to chtěla radši i já.


    ...a že by slečna Lucie měla dítě v bytě toho nalezenýho muže?? CO JE NA TOM JAKO TAK DIVNÝHO, ŽE SLEČNA LUCIE HLEDÁ MUŽE, A U TOHO MUŽE BUDE MÍT A VYCHOVÁVAT PAK S NIM DÍTĚ V BYTĚ JEHO??

    Uživatel, co to tu psal, to řešit nemusí, protože jeho byt to není, ani jeho PENÍZE to NEjsou co pak ten nalezený partner a MANŽEL SLEČNY LUCIE VYDĚLÁ, ZA KTERÝ JI UBYTUJE, A BUDE JI S JEHO MIMÍSEM několik málo let po mateřský ŽIVIT...

    Tak jako proč to některý uživatele tak štve a co je jim do toho, to NA TOM nechápu!!


    Leda že bych hádala, že se jedná o mladýho fracka, co asi prijebal z Moravy taky, kterej tu ani byt nemá, ať už z jakýhokoli důvodu ... ale to je jedno, stejně nějakou tu trapku nebo dylynu mladou má nebo může po klubech sbalit, tak nevim, co by ho zajímalo, kde já a Lucie budeme mít děti, zda slečna Lucie bude mít dítě v bytě partnera nebo nějakym svym...a i kdyby na žánej pak nevydělala, tak co je komu do toho a co by ho iritovalo na tom, že bude mít Lucie manželství a dítě v bytě manžela...

    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    REBORNA: A nebyl jednookej :D
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TRAILER: To se ho az ho uvidim zeptam. Snad uz se s tim nejak vyrovnal. ;o))
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Fotka byla v pohode, akorat trochu z profilu. Nechapu ze neprosla. Ale to nevadi, lide nebo rande me nikdy nijak nelakaly. A co jsem slysel ty historky z rand s lidmi odtamtud, sileny. Taky je tam moc velka koncentrace lidi. Kazda holka tam ma 200 nabidek denne. ;o)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:

    Myslím, že na lide vadí sluneční brýle anebo rozmazaná fotka...

    Musí to být fotka vyostřená nějak průměrně a stačí, když jsou tam oči.

    Taky jsem tam koukala a nějakej uživatel tam měl jen jedno oko a prošlo mu to - byl v ,,nabídce" :)

    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Jinak jsem si chtel zmenit foto na lide.cz a asi tam zprisnili podminky pro profilovy foto, protoze mne ho neuznali. Nechapu proc, je tam cely oblicej. Tak jsem smazal vsechny fotky co tam byly (asi 2) a na cely lide.cz dozivotne zanevrel. ;o)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TRAILER: Byl bych s celou Asii opatrny, kamos si takhle udelal vylet do Thajska a pronajal si tam prostitutku a az po oralu zjistil, ze to je transka. ;o)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    INSEQUI: a nepohazi treba z honkongu?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    tyvle +HODNE :D :D
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    INSEQUI: adi proto ze jich tu je kopec?
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    INSEQUI: cinanky jsou fajn;) ber ;)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Hele neví někdo důvod toho že se teď na Tinderu roztrhl pytel s čínankama? Dřív to nebylo.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TRAILER: Aha, ok, to je dobry, tak uvidim jestli se mne ta placena verze nekdy bude hodit. ;o)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    SIBILLE: slusny B-)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    SIBILLE: To je peknej clanek, udelam si rozbor v jakych hormonech mne ty vztahy skoncily. Vice podle vseho u FEA, ale jednou u oxytocinu a tam to byl pro me hodne bolestnej rozchod. Mozna pro ten oxytocin nekteri lidi chteji zustat v pratelskym vztahu i dal. To se mne povedlo jen jednou. Dodnes mame perfektni vztah. I kdyz uz tam nefunguji hormony ani z jedny strany.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    SIBILLE: No jo chemie, to je taky vecnej otaznik, jak dlouho vydrzi.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    REBORNA: Ta krása a postava se zbytečně přeceňuje. Jo, je to na začátek bonus, to nepopírám, ale nakonec je stejně nejvíc důležitá osobnost. Krásná hubená holka vůbec nemusí být přitažlivá, když jí chybí sex appeal. A ten před zrcadlem nenatrénuješ..
    AMANT
    AMANT --- ---
    a jedna pisnicka pro vsechny zlomeny srdicka
    Verona - nejsi sam
    https://www.youtube.com/watch?v=jftkteQqeo0
    AMANT
    AMANT --- ---
    KULA: ty asi nechapes rozsah naroku jiste osoby na jistou nemovitost, to je furt dokola.


    REBORNA: ano, bylo to vsecko strasne nespravedlivy, ale ted uz je cas jit dal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam