• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    OVERWATCH: to jako mela hlad?
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Taky rikala, ze se na ni nejaci hned sapali, jakoze sex pomalu uz pomalu v kavarne/vinarne. Ti musi holky ze seznamek hodne odrazovat, aby tam vubec davaly inzeraty. Ja ji radil eDarling a tak se tam prihlasila, zaplatila si clenstvi a zatim se tvarila spokojene. Sice jeste nikoho nepotkala, ale pry tim odfiltrovala ty nejvetsi tragedie. Ted chodi s chlapkama na vecere, ktery platej oni a je stastnejsi. Uz neni tak frustrovana jako predtim...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: A kolik z těch 3/4 bydlí v bytě, co mu patří, ne nájmu?

    Protože to číslo je dost velký - to by znamenalo, že mladší chlapi s vlastním bytem už došli a budeš si muset najít někoho staršího, u koho budeš bydlet v nájmu.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: To jsem si taky myslel, ale rikala kamoska, co tam chodila, ze musi strasne filtrovat a ze uz si prijde jako narusena, tim, co vsechno musi odfilrovavat. Takze obcas odfiltruje i ty v pohode. Dokonce ze uz i na rande kdyz jde filtruje jak by normalne nefiltrovala. Ja jsem koukal na muzsky profily a videl jsem to silenstvi. ;o)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH: No naopak, mezi slepými jednooký král.

    A jedno oko fakt na schválení fotky stačí :) Ale dala bych obě.

    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: No to jsou prave ty tragedie, o kterych jsem psal. Podle me to nema smysl ani zkouset a radit se mezi ne. ;o)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH: Tak asi z toho profilovýho natočení nebyly vidět oči.

    No jo, ale záleží nabídek od KOHO... pokud taky jen o mimo-lokalitových jako že u mě mimopražských NEBO OD SAMÝCH HUMUSÁKŮ, TLUSŤOCHŮ NEBO POSILKOVEJCH HOR SVALSTVA RŮZNÝCH MACHO-SELADONŮ, STREJCŮ S DĚTMI NEBO DĚDULŮ, PAK TO MŮŽEŠ NA TY KOLEM 30 ZKUSIT.

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    ,,Naprosto zanedbatelný rozdíl, obě jste naprosto stejně marné - dylyny co si myslí, že si z nich ostatní mají sednout na prdel ("som prijebala z moravé a ukážu vám, jak se žije cajzláci") a starat se o ně."

    Ten muj výrok, na kterej je to odpověď, měl vyjadřovat, že slečna Lucie byla bez práce ještě před nyxím a daleko mírnějším deviantním útokem než u mě (nebo případným obtěžování v diskusi kvůli tomu, což se jí ale netýkalo, že není na nyxu), ale výrok měl znamenat, že slečna Lucie PŘIŠLA O PRÁCI UŽ PŘEDTÍM a ne až potom, tedy NAROZDÍL ODE MĚ NEpřišla o práci taky KVŮLI TOMU.


    A tady je zajímavý, že já nepřijela odnikud, jsem z Prahy a já jsem to, že by se mě měl někdo ze mě posadit na zadek nepsala, ani nic podobnýho.

    Ani, že by se měl o mě někdo starat.

    Normálně jsem pracovala, když jsem to vloni o tom bytě psala. Jen jsem psala, že prostě jsme měli v Praze víc bytů, tedy máma, že jsem ho potřebovala doplatit a mít na založení rodiny v tom 2+kk nebo spojení s pidi-garonou bývalýho na 2+1 jinde, a nebyl vážnej důvod, aby ho táta prodal.

    Ano, pro slečnu Lucii by se nabízela (, kdybych chtěla bejt zlá), odpověď, že jestli chtěla vlastní nemovitost, že měla ZŮSTAT V TÝ KŮČE na Moravě, ze který SEM PŘILEZLA. Ale ta je asi rodičů.

    Nicméně:

    Ona tu normálně pracovala, že jen chvíli, na tom nesejde...podle mě chce asi dál. Nic o tom, že by nechtěla pracovat v dotazníku nebylo a z toho, co já jsem tu psala, u mě taky ne.

    A HLAVNĚ NECHÁPU, PROČ NĚKTERÝ UŽIVATELE TAK IRITUJE A ŘEŠEJ, ŽE JSEM BYDLELA V BYTĚ BÁVALÝHO SNOUBENCE A PLATILA SI Z MNOU VYDĚLÁNÝCH PENĚZ JINAK VŠE.

    A byl to snad Váš byt nebo vaše peníze??

    A HLAVNĚ NECHÁPU, PROČ NĚKTERÝ UŽIVATELE TAK IRITUJE A PŘIPADÁ JIM TAK STRAŠNÝ, ŽE BYCH JÁ NEBO SLEČNA LUCIE MĚLA DÍTĚ V BYTĚ PARTNERA, .. (3/4 žen, co znám, co maj už děti, je maj v baráku manžela, nebo jeho rodičů, malá část v bytě od rodičů jako G. a jak jsem to chtěla radši i já.


    ...a že by slečna Lucie měla dítě v bytě toho nalezenýho muže?? CO JE NA TOM JAKO TAK DIVNÝHO, ŽE SLEČNA LUCIE HLEDÁ MUŽE, A U TOHO MUŽE BUDE MÍT A VYCHOVÁVAT PAK S NIM DÍTĚ V BYTĚ JEHO??

    Uživatel, co to tu psal, to řešit nemusí, protože jeho byt to není, ani jeho PENÍZE to NEjsou co pak ten nalezený partner a MANŽEL SLEČNY LUCIE VYDĚLÁ, ZA KTERÝ JI UBYTUJE, A BUDE JI S JEHO MIMÍSEM několik málo let po mateřský ŽIVIT...

    Tak jako proč to některý uživatele tak štve a co je jim do toho, to NA TOM nechápu!!


    Leda že bych hádala, že se jedná o mladýho fracka, co asi prijebal z Moravy taky, kterej tu ani byt nemá, ať už z jakýhokoli důvodu ... ale to je jedno, stejně nějakou tu trapku nebo dylynu mladou má nebo může po klubech sbalit, tak nevim, co by ho zajímalo, kde já a Lucie budeme mít děti, zda slečna Lucie bude mít dítě v bytě partnera nebo nějakym svym...a i kdyby na žánej pak nevydělala, tak co je komu do toho a co by ho iritovalo na tom, že bude mít Lucie manželství a dítě v bytě manžela...

    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    REBORNA: A nebyl jednookej :D
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TRAILER: To se ho az ho uvidim zeptam. Snad uz se s tim nejak vyrovnal. ;o))
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Fotka byla v pohode, akorat trochu z profilu. Nechapu ze neprosla. Ale to nevadi, lide nebo rande me nikdy nijak nelakaly. A co jsem slysel ty historky z rand s lidmi odtamtud, sileny. Taky je tam moc velka koncentrace lidi. Kazda holka tam ma 200 nabidek denne. ;o)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:

    Myslím, že na lide vadí sluneční brýle anebo rozmazaná fotka...

    Musí to být fotka vyostřená nějak průměrně a stačí, když jsou tam oči.

    Taky jsem tam koukala a nějakej uživatel tam měl jen jedno oko a prošlo mu to - byl v ,,nabídce" :)

    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Jinak jsem si chtel zmenit foto na lide.cz a asi tam zprisnili podminky pro profilovy foto, protoze mne ho neuznali. Nechapu proc, je tam cely oblicej. Tak jsem smazal vsechny fotky co tam byly (asi 2) a na cely lide.cz dozivotne zanevrel. ;o)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TRAILER: Byl bych s celou Asii opatrny, kamos si takhle udelal vylet do Thajska a pronajal si tam prostitutku a az po oralu zjistil, ze to je transka. ;o)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    INSEQUI: a nepohazi treba z honkongu?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    tyvle +HODNE :D :D
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    INSEQUI: adi proto ze jich tu je kopec?
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    INSEQUI: cinanky jsou fajn;) ber ;)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Hele neví někdo důvod toho že se teď na Tinderu roztrhl pytel s čínankama? Dřív to nebylo.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TRAILER: Aha, ok, to je dobry, tak uvidim jestli se mne ta placena verze nekdy bude hodit. ;o)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    SIBILLE: slusny B-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam