• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH: No asi tak za 10 let a na to nemám čas..a asi to ta jeho nebude mít s tchyní lehký...
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Jsem myslel, jestli treba neni nejak nemocna? I v duchodu ji musi byt jasny, ze syn se bude chtit jednou trhnout, aby nezustal do 50ti panicem.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:

    Jeho máti ho měla asi ve 35, už je v důchodu a nepracuje, byt je její, ale komplet vše platí on a její jídlo taky...

    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Jo, jit do klubu na koncert a tam si dat drink, to se da aplikovat do 40tky, pak u seznamek uz zensky vyzadujou po chlapovi at ukaze, ze je dokaze zabezpecit. Vzdyt to znas, sama mas takovy napady, ze hledas nekoho s vlastnim bytem, praci, zabezpecenyho, slusne vypadajiciho (podle Tveho vkusu samozrejme). Ja uz jsem ve veku kdy platim kdyz zvu, prijde mne to gentle, ale zvu vetsinou do kina, divadla, takze kupuju listky a pak az jdem do vinarny, kde utrata neni zas tak strasna, posledne byla mala, protoze v jedny skvely vinarne si slecna objednala caj. ;-( Na to jit na veceri na prvni rande jsem jeste nedospel. ;o)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Je ti jasný, že ty jsi také Hrůzák? :o
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:

    My chodili na drink..protože jsem na víc než to neměla...tak jsem si koupila drink, on ten svuj a bylo...

    Když vytáhla chlapa na večeči na první rande, třeba nezaplatil proto, že se mu nelíbila a nechtěl do ní investovat a nechal si to na ty další se kterými půjde vybírat dál...to je podle mě vyžírkovský nechat si platit večeři na prvním rande...

    Pak na těch dalších rande, až by se rozhodli, že spolu budou chodit , byla by už jeho holka a dala by mu, pak možná,...

    A to sápání považuju za normální..

    Když by se mi někdo líbil tak, že bych šla bych s nim na rande a bylo by to fajn a on ok, tak, že bych neodešla, tak že by mi pak ten vyvolenej říkal:

    ,,Pojď na mou hruď..."

    ...by mi nevadilo...

    třeba líbačka by z toho byla, to by mě nezabilo...

    ..Kdo je nadrženej se podle mě dá víc zmanipulovat do toho vztahu než takovej ten váhavej, co jich má několik rozdělanejch a upejpá se.

    A když je nějakej nadrženej, tak působí věrohodně, ŽE FAKT NEMÁ JINOU, ŽE ŽÁDNOU NESOULOŽÍ A ŽE JE FAKT DLOUHO SÁM, BUDE SI PAK SEXU VÁŽIT A NEBUDE PAK PODVÁDĚT. Nebo podvádět s nějakou, co už má a hledá na seznamce hajzl jen nějako navíc.

    Jako nesmělej je ideál, ale nedrženej by mi nevadil.

    Bych mu nedala a pak by se vidělo na dalších rande...


    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Filtrovat odpovedi na inzerat jsem myslel.
    Jo to docela chapu, ze takovej chlapek pro tebe neni perspektivni. A urcite by bylo blby ze byste nemeli sanci spolu bydlet, kdyz bydlel s mati a chtel se o ni starat. Coz je divny, cim na nem byla zavisla? V jeho 27 letech by nemusela byt tak stara aby se o sebe nedokazala postarat.
    Tak nevyslo to tady, budes se sapat jidne. ;o)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:

    Jak strašně filtrovat?? Nastaví si Praha, vztah a jede a napíše těm, co se jí líbí...

    Nebo když přijímá, odmítne nebo blokne, kdo se jí nelíbí, ca se 2 ze sta si domluví rande a takhle rok a měla by najít...

    Tak těch, co by se na mě sápali už ve vinárně/koktejl baru, BYCH SE BÁLA SPÍŠ NA TOM TINDERU, ten je prej o sexu víc..ale je to jedno...

    Mě se taky stal sápák vloni, nakonec na mě nějak hrabal, nespali jsme spolu, tak se nic neděje a bylo mi to jedno...byl asi o 8 let mladší, asi 26/27, už nepamatuju, tak mi to naopak lichotilo, slizskej nebyl a byl takovej hezky přímej, ale vadila mi pak jeho noční práce a že bydlí a bude bydlet s matkou, co je na něm naprosto závislá a do budoucna bych jí nemohla vyšoupnout a vyměnit se za ni ani bych ho nemohla odvést jinam do nájmu nebo bytu bábrdle, až někdy zemře...

    Jeho náplň života je momentálně noční u dráhy, spaní často mimo domov a pak starání se finančně o jeho matku, ani děti asi nebude chtít tak 10 let ještě..


    No a na jednoho jsem se po dvou koktejlech naopak sápala vloni v létě já, počkala jsem si tedy až do auta..

    ...pak mi nosil kytky, i mě pozval na barák sbírat rybíz, bude mít horní patro kousek od Prahy, ale pak když zjistil věk, mi napsal, že mě nechce zdržovat..bylo mu 28.

    A toho jsem jako chtěla moc, ale smůla..

    Pak jsem se sápala na jednoho 26 letýho v ZOO, kam jsem ho pozvala já, že jsem měla lístky...on jako asi felaci by chtěl, ale holku o 8 nebo 9 let starší už ne..

    Tak jsem začla paběrkovat ty HRŮZÁKY, co zbyli mezi těmi po 30...

    ale je to děs, to jo..

    Takže i na lide budeš za kinga...







    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    RAINBOF: Ale ne, ale stalo se ji nekolikrat, na rande a lide, ze za pozvani na veceri pak platila ona, protoze ten co ji pozval na rande delal z nema penize, nebo je vazne nemel. Jednoho zase chytil revizor a jel na cerno. Jiny se na ni sapal v aute s vykrikem "pojd na mou hrud, kote". A podobne.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    6 bydlí v baráku manžela. Většina z nich má 3 děti A NEPRACUJOU TUDÍŽ VŮBEC, jinak 2 děti.... jedna pracuje částečně...jedna pracuje normálně....U dvou je dům jeho, u dvou jejich obou, přepis jím na ní a děti... Jedna v baráku, na kterej si vzal hypotéku ten její už manžel, ovšem její rodiče mu na na svatbě něco přispeli do začátku, (To myslim ženy z akcí, psytrance a techno, taky jedna bývalá sousedka ze sídliště mladší asi o 5 let než já, pak taky bývalá spolužačka)

    2 v baráku rodičů manžela - 2 generační. (Jedna z akcí, pracuje částečně z domova (taky vysokoškolačka z tech. VŠ jako já, jen jiný) druhá jen známá).

    Asi 3 v bytě manžela. Z toho dva ten byt normálně zdědili od rodičů, nebo v vznikl rozdělením bytu rodičů na dva menší rozdělením mezi bratra a sestru) a ti rodiče se odstěhovali na důchod na chatu.

    Další jen nějak přispěla na hypotéku, ale určo ne víc, než já vydělala, tedy část z toho našetřila na doplacení toho mýho bytu tátovi, aby ho neprodal, když nebyl jeho...)

    atd.

    Bývalá kolegyně bydlí v bytě s manželem, je to sice nájem, to jediný, ale platí ho jen z jeho peněz + z toho, co má ona z nájmu jejího mimopražskýho bytu, co dostala kdysi od táty, než šla do Prahy a seznámila se tu..maj zatím jednu holčičku.

    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    OVERWATCH: to jako mela hlad?
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Taky rikala, ze se na ni nejaci hned sapali, jakoze sex pomalu uz pomalu v kavarne/vinarne. Ti musi holky ze seznamek hodne odrazovat, aby tam vubec davaly inzeraty. Ja ji radil eDarling a tak se tam prihlasila, zaplatila si clenstvi a zatim se tvarila spokojene. Sice jeste nikoho nepotkala, ale pry tim odfiltrovala ty nejvetsi tragedie. Ted chodi s chlapkama na vecere, ktery platej oni a je stastnejsi. Uz neni tak frustrovana jako predtim...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: A kolik z těch 3/4 bydlí v bytě, co mu patří, ne nájmu?

    Protože to číslo je dost velký - to by znamenalo, že mladší chlapi s vlastním bytem už došli a budeš si muset najít někoho staršího, u koho budeš bydlet v nájmu.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: To jsem si taky myslel, ale rikala kamoska, co tam chodila, ze musi strasne filtrovat a ze uz si prijde jako narusena, tim, co vsechno musi odfilrovavat. Takze obcas odfiltruje i ty v pohode. Dokonce ze uz i na rande kdyz jde filtruje jak by normalne nefiltrovala. Ja jsem koukal na muzsky profily a videl jsem to silenstvi. ;o)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH: No naopak, mezi slepými jednooký král.

    A jedno oko fakt na schválení fotky stačí :) Ale dala bych obě.

    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: No to jsou prave ty tragedie, o kterych jsem psal. Podle me to nema smysl ani zkouset a radit se mezi ne. ;o)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH: Tak asi z toho profilovýho natočení nebyly vidět oči.

    No jo, ale záleží nabídek od KOHO... pokud taky jen o mimo-lokalitových jako že u mě mimopražských NEBO OD SAMÝCH HUMUSÁKŮ, TLUSŤOCHŮ NEBO POSILKOVEJCH HOR SVALSTVA RŮZNÝCH MACHO-SELADONŮ, STREJCŮ S DĚTMI NEBO DĚDULŮ, PAK TO MŮŽEŠ NA TY KOLEM 30 ZKUSIT.

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    ,,Naprosto zanedbatelný rozdíl, obě jste naprosto stejně marné - dylyny co si myslí, že si z nich ostatní mají sednout na prdel ("som prijebala z moravé a ukážu vám, jak se žije cajzláci") a starat se o ně."

    Ten muj výrok, na kterej je to odpověď, měl vyjadřovat, že slečna Lucie byla bez práce ještě před nyxím a daleko mírnějším deviantním útokem než u mě (nebo případným obtěžování v diskusi kvůli tomu, což se jí ale netýkalo, že není na nyxu), ale výrok měl znamenat, že slečna Lucie PŘIŠLA O PRÁCI UŽ PŘEDTÍM a ne až potom, tedy NAROZDÍL ODE MĚ NEpřišla o práci taky KVŮLI TOMU.


    A tady je zajímavý, že já nepřijela odnikud, jsem z Prahy a já jsem to, že by se mě měl někdo ze mě posadit na zadek nepsala, ani nic podobnýho.

    Ani, že by se měl o mě někdo starat.

    Normálně jsem pracovala, když jsem to vloni o tom bytě psala. Jen jsem psala, že prostě jsme měli v Praze víc bytů, tedy máma, že jsem ho potřebovala doplatit a mít na založení rodiny v tom 2+kk nebo spojení s pidi-garonou bývalýho na 2+1 jinde, a nebyl vážnej důvod, aby ho táta prodal.

    Ano, pro slečnu Lucii by se nabízela (, kdybych chtěla bejt zlá), odpověď, že jestli chtěla vlastní nemovitost, že měla ZŮSTAT V TÝ KŮČE na Moravě, ze který SEM PŘILEZLA. Ale ta je asi rodičů.

    Nicméně:

    Ona tu normálně pracovala, že jen chvíli, na tom nesejde...podle mě chce asi dál. Nic o tom, že by nechtěla pracovat v dotazníku nebylo a z toho, co já jsem tu psala, u mě taky ne.

    A HLAVNĚ NECHÁPU, PROČ NĚKTERÝ UŽIVATELE TAK IRITUJE A ŘEŠEJ, ŽE JSEM BYDLELA V BYTĚ BÁVALÝHO SNOUBENCE A PLATILA SI Z MNOU VYDĚLÁNÝCH PENĚZ JINAK VŠE.

    A byl to snad Váš byt nebo vaše peníze??

    A HLAVNĚ NECHÁPU, PROČ NĚKTERÝ UŽIVATELE TAK IRITUJE A PŘIPADÁ JIM TAK STRAŠNÝ, ŽE BYCH JÁ NEBO SLEČNA LUCIE MĚLA DÍTĚ V BYTĚ PARTNERA, .. (3/4 žen, co znám, co maj už děti, je maj v baráku manžela, nebo jeho rodičů, malá část v bytě od rodičů jako G. a jak jsem to chtěla radši i já.


    ...a že by slečna Lucie měla dítě v bytě toho nalezenýho muže?? CO JE NA TOM JAKO TAK DIVNÝHO, ŽE SLEČNA LUCIE HLEDÁ MUŽE, A U TOHO MUŽE BUDE MÍT A VYCHOVÁVAT PAK S NIM DÍTĚ V BYTĚ JEHO??

    Uživatel, co to tu psal, to řešit nemusí, protože jeho byt to není, ani jeho PENÍZE to NEjsou co pak ten nalezený partner a MANŽEL SLEČNY LUCIE VYDĚLÁ, ZA KTERÝ JI UBYTUJE, A BUDE JI S JEHO MIMÍSEM několik málo let po mateřský ŽIVIT...

    Tak jako proč to některý uživatele tak štve a co je jim do toho, to NA TOM nechápu!!


    Leda že bych hádala, že se jedná o mladýho fracka, co asi prijebal z Moravy taky, kterej tu ani byt nemá, ať už z jakýhokoli důvodu ... ale to je jedno, stejně nějakou tu trapku nebo dylynu mladou má nebo může po klubech sbalit, tak nevim, co by ho zajímalo, kde já a Lucie budeme mít děti, zda slečna Lucie bude mít dítě v bytě partnera nebo nějakym svym...a i kdyby na žánej pak nevydělala, tak co je komu do toho a co by ho iritovalo na tom, že bude mít Lucie manželství a dítě v bytě manžela...

    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    REBORNA: A nebyl jednookej :D
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TRAILER: To se ho az ho uvidim zeptam. Snad uz se s tim nejak vyrovnal. ;o))
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Fotka byla v pohode, akorat trochu z profilu. Nechapu ze neprosla. Ale to nevadi, lide nebo rande me nikdy nijak nelakaly. A co jsem slysel ty historky z rand s lidmi odtamtud, sileny. Taky je tam moc velka koncentrace lidi. Kazda holka tam ma 200 nabidek denne. ;o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam