,,Naprosto zanedbatelný rozdíl, obě jste naprosto stejně marné - dylyny co si myslí, že si z nich ostatní mají sednout na prdel ("som prijebala z moravé a ukážu vám, jak se žije cajzláci") a starat se o ně."
Ten muj výrok, na kterej je to odpověď, měl vyjadřovat, že slečna Lucie byla bez práce ještě před nyxím a daleko mírnějším deviantním útokem než u mě (nebo případným obtěžování v diskusi kvůli tomu, což se jí ale netýkalo, že není na nyxu), ale výrok měl znamenat, že slečna Lucie PŘIŠLA O PRÁCI UŽ PŘEDTÍM a ne až potom, tedy NAROZDÍL ODE MĚ NEpřišla o práci taky KVŮLI TOMU.
A tady je zajímavý, že já nepřijela odnikud, jsem z Prahy a já jsem to, že by se mě měl někdo ze mě posadit na zadek nepsala, ani nic podobnýho.
Ani, že by se měl o mě někdo starat.
Normálně jsem pracovala, když jsem to vloni o tom bytě psala. Jen jsem psala, že prostě jsme měli v Praze víc bytů, tedy máma, že jsem ho potřebovala doplatit a mít na založení rodiny v tom 2+kk nebo spojení s pidi-garonou bývalýho na 2+1 jinde, a nebyl vážnej důvod, aby ho táta prodal.
Ano, pro slečnu Lucii by se nabízela (, kdybych chtěla bejt zlá), odpověď, že jestli chtěla vlastní nemovitost, že měla ZŮSTAT V TÝ KŮČE na Moravě, ze který SEM PŘILEZLA. Ale ta je asi rodičů.
Nicméně:
Ona tu normálně pracovala, že jen chvíli, na tom nesejde...podle mě chce asi dál. Nic o tom, že by nechtěla pracovat v dotazníku nebylo a z toho, co já jsem tu psala, u mě taky ne.
A HLAVNĚ NECHÁPU, PROČ NĚKTERÝ UŽIVATELE TAK IRITUJE A ŘEŠEJ, ŽE JSEM BYDLELA V BYTĚ BÁVALÝHO SNOUBENCE A PLATILA SI Z MNOU VYDĚLÁNÝCH PENĚZ JINAK VŠE.
A byl to snad Váš byt nebo vaše peníze??
A HLAVNĚ NECHÁPU, PROČ NĚKTERÝ UŽIVATELE TAK IRITUJE A PŘIPADÁ JIM TAK STRAŠNÝ, ŽE BYCH JÁ NEBO SLEČNA LUCIE MĚLA DÍTĚ V BYTĚ PARTNERA, .. (3/4 žen, co znám, co maj už děti, je maj v baráku manžela, nebo jeho rodičů, malá část v bytě od rodičů jako G. a jak jsem to chtěla radši i já.
...a že by slečna Lucie měla dítě v bytě toho nalezenýho muže?? CO JE NA TOM JAKO TAK DIVNÝHO, ŽE SLEČNA LUCIE HLEDÁ MUŽE, A U TOHO MUŽE BUDE MÍT A VYCHOVÁVAT PAK S NIM DÍTĚ V BYTĚ JEHO??
Uživatel, co to tu psal, to řešit nemusí, protože jeho byt to není, ani jeho PENÍZE to NEjsou co pak ten nalezený partner a MANŽEL SLEČNY LUCIE VYDĚLÁ, ZA KTERÝ JI UBYTUJE, A BUDE JI S JEHO MIMÍSEM několik málo let po mateřský ŽIVIT...
Tak jako proč to některý uživatele tak štve a co je jim do toho, to NA TOM nechápu!!
Leda že bych hádala, že se jedná o mladýho fracka, co asi prijebal z Moravy taky, kterej tu ani byt nemá, ať už z jakýhokoli důvodu ... ale to je jedno, stejně nějakou tu trapku nebo dylynu mladou má nebo může po klubech sbalit, tak nevim, co by ho zajímalo, kde já a Lucie budeme mít děti, zda slečna Lucie bude mít dítě v bytě partnera nebo nějakym svym...a i kdyby na žánej pak nevydělala, tak co je komu do toho a co by ho iritovalo na tom, že bude mít Lucie manželství a dítě v bytě manžela...