OVERWATCH:
Jak strašně filtrovat?? Nastaví si Praha, vztah a jede a napíše těm, co se jí líbí...
Nebo když přijímá, odmítne nebo blokne, kdo se jí nelíbí, ca se 2 ze sta si domluví rande a takhle rok a měla by najít...
Tak těch, co by se na mě sápali už ve vinárně/koktejl baru, BYCH SE BÁLA SPÍŠ NA TOM TINDERU, ten je prej o sexu víc..ale je to jedno...
Mě se taky stal sápák vloni, nakonec na mě nějak hrabal, nespali jsme spolu, tak se nic neděje a bylo mi to jedno...byl asi o 8 let mladší, asi 26/27, už nepamatuju, tak mi to naopak lichotilo, slizskej nebyl a byl takovej hezky přímej, ale vadila mi pak jeho noční práce a že bydlí a bude bydlet s matkou, co je na něm naprosto závislá a do budoucna bych jí nemohla vyšoupnout a vyměnit se za ni ani bych ho nemohla odvést jinam do nájmu nebo bytu bábrdle, až někdy zemře...
Jeho náplň života je momentálně noční u dráhy, spaní často mimo domov a pak starání se finančně o jeho matku, ani děti asi nebude chtít tak 10 let ještě..
No a na jednoho jsem se po dvou koktejlech naopak sápala vloni v létě já, počkala jsem si tedy až do auta..
...pak mi nosil kytky, i mě pozval na barák sbírat rybíz, bude mít horní patro kousek od Prahy, ale pak když zjistil věk, mi napsal, že mě nechce zdržovat..bylo mu 28.
A toho jsem jako chtěla moc, ale smůla..
Pak jsem se sápala na jednoho 26 letýho v ZOO, kam jsem ho pozvala já, že jsem měla lístky...on jako asi felaci by chtěl, ale holku o 8 nebo 9 let starší už ne..
Tak jsem začla paběrkovat ty HRŮZÁKY, co zbyli mezi těmi po 30...
ale je to děs, to jo..
Takže i na lide budeš za kinga...