OVERWATCH:
Tak já neměla vloni kvůli práci čas, už selekce zabrala po práci hodiny a hodiny a víkendy trívim aktivně - sport, párty i mimo Phu mimo PC...tak na každýho, co jsem chtěla skouknout, jsem měla max 1 h.
Účel byl si ho prohlídnout, vytáhnout z něj co nejvíc informací o případných překážkách nebo nějakých dětem bránících nemocech..
Pak o jeho bývalým vztahu, zda je vztahovej typ, neni kurevník a proč mu ztroskotal předchozí vztah, debílka, co se rozejde s holkou jen tak, nechci a nemám na to čas..
No a pak taky zjistit info o práci, zajištění, vzdělání a NEMOVITOSTI popř.
Ale o bytě resp. financích a možnostech bydlení do budoucna v horizontu 2 let, co by mohl ještě dořešot za bydelení, tedy o bytě nebo financíh zjistit INFO!!
Ne je z něj hned tahat už NA PRVNÍM RANDE, KDYŽ JEŠTĚ NEVÍME, ZDA BUDE DRUHÝ...
Když bych ho pak nechtěla, že bych se rozmyslela nebo napsal nebo se objvil lepší, prostě nějakej pro mě ideál, pak bych se necítila tak blbě, že tamtoho už neuvidím a pošlu kamsi...
Nechala jsem ho tedy šetřit penízky na tydalší rande s jinými už a priori to tak naplánovala, že se nepude nikam, kde bych muslela zůstat někomu dlužná..
A jestli tvý kámošce platěj večeře, tak AŤ KOUKÁ PAK PĚKNĚ UKÁZAT KOZY! :) :D
To se pak nemůže divit, že něco chtěj, když za sebe nechá platit.
SLUŠNÁ ŽENA SI ZA SEBE NECHÁ PLATIT JEN OD MUŽE, CO HO CHCE ZA PARTNERA A KTERÝHO TUDÍŽ SEXUÁLNĚ CHCE!!
A ne od leckterýho chlápka z klubu nebo seznamky!!