OVERWATCH:
REBORNA:
A nejsmutnější nebo spíš možná i vtipný, ale zároveň tragický a paradox na tom je, že já jsem se tam rozhlídla, že jsou tam s těmi DJi samý německý teplouši...
Tak jsem se opila...dokonce jsem si i myslela: ,,Já se takhle oblíknu - šortky, triko s pr.ůstřihama na zádech, nalíčim, umyju vlasy, no dala jsem si záležet ještě víc než obvykle, že jsem očekávala přísun kvalitních diskofilů na úrovni, že byli dvě stage a dva styly..
alternativní trance a na druhý techno/house - že jako by bylo možno se s diskofili nefeťáckými seznámit a na psytrance a dramec a techno je transformovat později.
Pak se rozkoukám, ještě dvě hodiny NAPROSTO ZA STŘÍZLIVA, ANI JSEM NEBYLA ZATÍM NA BARU CELÝ DVĚ HODINY, ŽE JSEM TO KVŮLI KVALITĚ MUZIKY A MIXŮ SPÍŠ ANI NESTIHLA SE TRHNOUT.
Tak se rozkoukám, že samej německej teplouš a jak já hlavně ty macho Helmuty nerada, šťouchali do mě taky, klaustrofobie.
Tak jsem se opila - dvě dvojky vína.
Pak se aklimatizovala a už pokorně jsem si spokojeně řekla:
,,No stejně to mám lepší, koho bych jako balila, stejně by mě pak třeba nechal a chtěl ten sex na jednu noc leda, si to udělám pak doma sama, dám si čajík a bude."
No a pak se tam objevil tenhle buzík nagelovanej, (co mi právě přišel hodnej a normální a slušnej), tedy pardon, nějakej pudr si sype do vlasů, aby tam měl ty vlásky vstatý - měl toho plnou koupelnu těch krabiček..
..A druhej den odpol mě takhle urazí, rozbrečí, totál zkazí náladu a naruší mi spirit.
To fakt nemuselo bejt, dalo se to jinak! Nevim, proč to měl za potřebí, navíc když už jsme byli stejně odpol domluvený, tedy já řekla, že asi za dvě hoďky půjdu..prostě že večer odejdu a už tam spát nebudu..že nechci....
Ale řekla jsem, když jsem osušila slzičky i jemu: ,,Dobře mi tak, nemám se opíjet, pak skončim u nějakýho chlápka doma" ... a musim tohle poslouchat.
No a hrdě odešla.