• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Dříve jsme měli lyžařskou partu kolem táty a bejvali tam i fajn mladý lidi...býv. sn. se párkrát zůčastnil taky... ten před ním taky...

    Ale lidem kolem táty už táhne na 70 a mladší lidi mi byli putna, protože s býv. sn. jsme měli větší víc hard core lyžovačku a pak večer větší romantiku, když jsme poslední dva roky jeli sami.

    Známej mě vzal na hory s jednou známou naposled právě před započetím mýho vztahu s býv. sn.

    Pak ale zase jeli jiný lidi, a ty tam prej jen viseli a hulili, ani nelyžovali a jen tam chodili po hospodách na tý jeho chajdě na horách :D

    Tak to jsem řekla, že fakt ne e.

    Že jsem měla mezi 25 dny dovolený na hory jen 3 dny po odečtení letní dovči a festivalů a akcí, takže 3 dny trávit na horách takhle, já lyžařka dříve skoro profi na instruktorák, nechtěla.

    No a ejhle: býv. sn. se ukázal jako lyžař dobrý (na mě samozřejmě nemá)..., ale ....
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:

    Nicméně, když pominu týmový sporty, jsme u věci: KDE? Kam jít.

    ,,pratele-kolegy z prace, se kterymi jde po praci na kafe/pivo/vino. " Takže tím místem seznámení se myslí HOSPODA!

    No jasně.

    My jen chodili na akce, to jsou taky de facto hospody, jen na nich hraje muzika. Náplní práce tam není sedět u piva (a dříve kouřit) a povídat, ale tancovat, místy to prokládat postáváním u baru, posezením a pokecem, když se objeví někdo známí a pak zase tancovat.


    Nevýhody: HLUK - muzika, tedy výhoda, ale není přes něj často slyšet, o čem se kdo baví... třeba jak poznat toho, kdo se chce seznámit - tak nějak nikdo a potenciálně všichni, jen to nesmí být už hotový olibující se páry nebo cizáci nebo teplouši

    Výhody:

    Může tam jít kdokoli, i sám.


    Ale tím místem k seznámení, kam jdete po práci na to kafe (to mám doma a v práci bylo zadarmo), pivo NEpiju, po víně, že je silný, jsem high a potřebuju to vytancovat, abych nebyla jak dělo...

    ...ale můžu si dát limču, džusík, mám ráda ty načančaný hospodský kávičky - alžírskou, ok....


    Ale tím místem k seznámení, kam jdete po práci na to vše, TÍM MYSLÍŠ HOSPODU, ŽE?

    Nějaký doporučení, kam se jít smutně tvářit na party těch z práce jdoucích kolouchů 30+ a očumovat je?

    Můžu tim zkusit prokládat ty akce..


    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Co z těch současných koníčků děláš v nějaké větší stále skupině lidí, nejenom s někým koho zrovna uženeš?
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:

    Jak to popisuješ, to maj spíš chlapi v práci a ty týmový sporty a mladší lidi než 35, ale:

    No dobrá. V první práci jsem jednu holku ráda měla, ta se vdala a měla dítě v době, kdy já už byla dočasně ve firmě, kde byli jen muži - inženýři, ale z jinýho oboru, pak jen jedna Slovenka a pak pani kolem 50 v kanclu.

    Pak jsem v jedný práci byla jen se ženatym kolegou a kolegyně za námi jen občas dorazila ze SK, kolega z HU, kolegyně z RO, jinak úzkej kolektiv a hlavně komunikace v AJ po Skypu.

    Pak v jendom open space jsem některý lidi měla ráda, některý nesnášla, to bylo vzájemný, ale to proto, že jsme si vzájemně vadili a rušili se...bohužel moje oblíbená mladší kolegyně odešla z firmy půl roku přede mnou.

    Pak v tý další práci byla kolegyně fajn, ale pak se z ní stala de facto ,,kráva", no ta, kvůli který jsem přišla (po jejím návratu z měsíční dovolený, i když jsem to tam zvládla sama za dvě a dalo se na to docela dobře navázet a vše ve dvou už jen doladit a zase si vše rozdělit a já svoje zvládala už perfektně bez chyb), přišla o tu práci a budoucího manžela - to už tu bylo.

    V další práci podřízený nebo lidi jakoby hierarchicky pode mnou, co jsem kontrolovala, moc počítat nelze..

    Jinak kolegyně měla partnera a po práci hupsla na spoj nebo do auta a frčela fofrem za nim na barák ještě dál větší kus za Prahu.

    Koníčky: Klavíru jsem po 14 letech nechala, když jsem na VŠ nevěděla, kde mi hlava stojí, ale po 2. absolventskym koncertu je jen konzervatoř, takže pro mě nic.

    Moderní gymnastiku jsem dělala jako dítě jen 3 roky..

    Moje sportovní koníčky byly tedy v současnosti:

    Plavání, koupání, kolo, in lajny,kratší běhy, alpský lehčí obří slalom a pokusy o freeride, výlety - TO VŠE S BÝVALÝM SNOUBENCEM NEBO PŘÍTELEM, CO JSEM S NÍM 3 ROKY CHODILA PŘED NÍM.

    Koníček občasného jarně-podzimně-zimního víkendového kulinářství jsem provozovala na lince bývalýho snoubence,,,u toho přítele před ním jsem nemohla, protože v ta v kuchyni věčně ,,zacláněla" tedy vařila a něco rapačila jeho matka a já bývala obvykle schovaná s pokojíčku, tajně opatrně vylejzala jak morče z domečku až když vypadli jeho rodiče na chatu...



    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Znamená to ovšem jezdit třeba na výlety s lidma, kde zrovna teď žádní 37-45 svobodní chlapi nebudou, ale s tím že se tam _může_ objevit a pak si třeba padnete do oka.
    Víš co, udržovat sociální kontakty, nezištně, prostě jen proto že to baví. Jestli tedy vůbec tušíš, o čem je řeč…
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: bezny clovek ma pratele-kolegy z prace, se kterymi jde po praci na kafe/pivo/vino. ma kamarady ze svych sportovnich a jinych konicku ktere od mala provozuje mezi ktere obcas prijde nekdo novy. ma sirsi rodinu... atd
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:

    Ale dobrá, nemá cenu vysvětlovat, kde mam a nemám známý, kam se kdo odstěhoval, kde jso lidi ze školy, co je s bývalou kolegyní z jedný práce, co jediná z mála tam nebyla kráva, kdo byl na akcích spíš z lidí, co jsme těch 6 let vídali spolu a já od roku 2003 známej od bývalýho snoubence spíš a kdo spíš z těhc lidí byl známej muj, kdo už tam třeba léta nechodí....

    Ptala jsem se já, tak prakticky.

    Pokud by se jednalo O TO SEZNÁMENÍ MEZI TĚMI PŘÁTELI NEBO ZNÁMÝMI, CO BY MI JAKO MOHLI NĚKOHO ZKUSIT DOHODIT.

    KDE BY TEDY TO SEZNÁMENÍ MEZI TĚMI PŘÁTELI NEBO ZNÁMÝMI MĚLO PROBÍHAT??!!

    (a podotknu, že mezi přáteli a známými jsem se s bývalým snoubencem seznámila práve na akci na párty, pak jsem mu napsala..ale mě vynechme, co už vim)

    Jde o to, co nevim a na co jsem se ptala:

    KDE BY TEDY TO SEZNÁMENÍ MEZI TĚMI PŘÁTELI NEBO ZNÁMÝMI MĚLO PROBÍHAT??!!

    Protože tam můžu taky...

    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Přátelé, kteří se ti sami ozvou - ne lidi, které pravidelně obtěžuješ na párty a nemají na to tě poslat do háje.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY: To nebylo dávno v milulosti...bylo to 2003-2018 ještě.

    Kdo se odstěhoval už jsem psala, kdo byl známej muj jsem psala, kdo byl známej spíš bývalýho snoubence a tak se s nim (už) moc nebavim, jsem psala.
    A bývalou kolegyni z předbývalý firmy už bohužekl počítat nemůžu...

    I moje máma kdysi přišla po manželství o dost kámošek, jak byla jen s tátou a námi, stejně jak já léta jen s bývalým snoubencem trávila všechen čas a mezi lidmi od nás o víkendech.

    Pak si nějaký kamarádky udělala zse až ve škole/školce - prostě prostorově spolený ženy, tedy matky, s některými se stýká do teď do 60-70 bude..ale zatím se u mě hledá ten náhradní oplodňovač, co by mě do tý školky si nahledat kámošky poslal s tím dítkem.

    Ale viz níže.
    REBORNA:

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:
    REBORNA:

    A jako typ dobrej.

    Ale vyvedu tě z omylu..ty lidi maj často okruh přátel - oni dva a jejich potomek/-mci + na návstěvu přišlí další dva 30+ dětnaté páry.

    Námořníky, od bahna ,,zahovněné" bajkery ani pojišťováky v triku a bundičce, i na jiné styly transformovatelné herterosexuální diskofily ani fešné dnb kolouše nebo pohledné technaře, co vypadaj, jak kdyby vylezli z Dachau, si moc domu ty lidi asi nevoděj a ani nevim, zda by mě měli s kym seznámit.

    Ale tip na lyžařský zájezd tu na jaře byl - jenže: kdo zaručí, že s na něj přihlásí jen Pražáci..a navíc jen 30-37, a ti pohlední a spíše hubení a bezdětní..

    Když ten bus má jen 60 místo? A na muže připadne jen 30 asi? No nepřiznivá statistika výskytu náhradníka mýho bývalého skoro-manžela.

    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: tak pro presnost dodam - mezi prateli ktere mas ted, ne mezi prateli ktere jsi mela nekdy davno v minulosti.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY: Vždyť já měla, byli hlavně na těch akcích, ale s nekterými jsem se ani moc nebavila, věnovala se muži mému a po rozchodu se s některými už nebavím a bavit možná nebudu, nevim....ale pokud přivedou nějaký kámošë, ráda nějakýho sbalím.


    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: mezi prateli. ma to ovsem jeden hacek - musis nejake mit.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TRAILER:
    REBORNA:

    Navíc i kdyby to byl bar...To už jedno jestli párty nebo bar... My si tu vysvětlili přeci, že na kole nikoho asi nesbalím, že se to v tý rychlosti, co se míjíme moc nedá.
    Při plavání maj hlavy pod vodou a pak jdou do šatny, maj trénink a nelze je u toho moc rušit a balit. Na koupáku jsou Ukroši, Rusáci a Romajzlové - to už tu taky bylo vysvětleno.

    V práci má člověk často omezený kolektiv - třeba jen pár ženskejch nebo chlapi zas pár chlapů (prostě stejný pohlaví), ženatej kolega, syn majitelů firmy, pár skoro-důchodců a tim to hasne..

    Moc žen 30-35 ani nehraje PC hry nebo nedolejzá za chlapama na ty kurzy ,,modelařiny", nebo jak to tu bylo.

    Do kina se asi moc lidí seznamovat nechodí - to je spíš pro páry, moc lidí tam samotných nechodí.

    Pak v obochodě lidi sledují zboží a není to úplně vončo se seznamovat u vybírání brambor za útoku po slevách
    se sápajících důchodců/důchodkyň a večerkových Vietnamců ze zálohy (i když proč ne).

    Tenhle vypadal slušně, normální chlápek, ale nevypadal, že jeho parketou by byla zrovna volenka NA PLESE a do divadla sám asi taky nepůjde, abych ho tam šla nahánět nebo on mě..

    ...29 letej týpek tmavovlasej v roztrhanejch tmavejch džínách, triku a takový tý bundičce...

    TAK KDE SE JAKO MÁ ČLOVĚK SEZNÁMIT JINDE, NEŽ NA TĚCH AKCÍCH?! A jistě že na vztah...

    Jsme přeci lidi, jen jsme se sešli jinde, to na tý párty, právě ne jen tancovat a za muzikou, ale taky právě0 abychom se seznámili přeci, od toho to taky je, ne?


    Nebo KDE SE JAKO MÁ ČLOVĚK SEZNÁMIT JINDE, NEŽ NA TĚCH AKCÍCH?! Na ten vztah tedy, ne fakt??!!


    Čekám odpoveď, návrhy.







    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TRAILER:

    Nebyl z lodi, byl z párty jinde...

    Byla to taneční párty, ne bar...a on byl skoro střízlivej. Taky to nebyl moc ,,kluk", je mu 29 a vypadá na 33 minimálně.

    A neni námořník, ale pojišťovák, což je tedy taky nif mof.

    Navíc když mě balil, tam byl původně s kámošem, kterýho jsem se z legrace ptala, jeslti je taky německej teplouš, když má bílý upnutý triko, hned vysvětlila, že si samozřejmě dělám legraci a smáli jsme se...

    A tomu jeho kámošovi je minimálně 35 a má prej děti, takže žádný zvracející kluci, normální chlapi k seznámení, jemu tedy 29.

    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Je ti jasný, že dokud se nesrovnáš u psychologa, tak nic jiného než snadno dostupná a časově omezená zábava s námořníkama nebude?
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Tágo z tý lodi!...po tý lodi, kam jsme šli na after... ze který jsem chtěla jet tramvají a říkala, že pojedu domu tramvají spát a tágem s ním jet původně nechtěla...

    A ráno už bylo! Bylo 8:30 asi, když jsme přijeli, probudili se už odpol, takže už bylo odpol a řeč byla o několika hodinách, pak bych šla sama stejně, stejně spát domu už, to jsem říkala, než mě takhle urazil, takže nemusel...

    Nebylo třeba mi kvůli blbým dvěma hodinám říkat nic o ,,zbavování" a urážet mě, aby mě to mrzelo. Hulvát prostě a blbec k tomu. Nebo leda že by to udělal záměrně, pak tedy hajzl a hnusák k tomu.

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:
    REBORNA:

    A nejsmutnější nebo spíš možná i vtipný, ale zároveň tragický a paradox na tom je, že já jsem se tam rozhlídla, že jsou tam s těmi DJi samý německý teplouši...

    Tak jsem se opila...dokonce jsem si i myslela: ,,Já se takhle oblíknu - šortky, triko s pr.ůstřihama na zádech, nalíčim, umyju vlasy, no dala jsem si záležet ještě víc než obvykle, že jsem očekávala přísun kvalitních diskofilů na úrovni, že byli dvě stage a dva styly..

    alternativní trance a na druhý techno/house - že jako by bylo možno se s diskofili nefeťáckými seznámit a na psytrance a dramec a techno je transformovat později.

    Pak se rozkoukám, ještě dvě hodiny NAPROSTO ZA STŘÍZLIVA, ANI JSEM NEBYLA ZATÍM NA BARU CELÝ DVĚ HODINY, ŽE JSEM TO KVŮLI KVALITĚ MUZIKY A MIXŮ SPÍŠ ANI NESTIHLA SE TRHNOUT.

    Tak se rozkoukám, že samej německej teplouš a jak já hlavně ty macho Helmuty nerada, šťouchali do mě taky, klaustrofobie.

    Tak jsem se opila - dvě dvojky vína.

    Pak se aklimatizovala a už pokorně jsem si spokojeně řekla:

    ,,No stejně to mám lepší, koho bych jako balila, stejně by mě pak třeba nechal a chtěl ten sex na jednu noc leda, si to udělám pak doma sama, dám si čajík a bude."


    No a pak se tam objevil tenhle buzík nagelovanej, (co mi právě přišel hodnej a normální a slušnej), tedy pardon, nějakej pudr si sype do vlasů, aby tam měl ty vlásky vstatý - měl toho plnou koupelnu těch krabiček..

    ..A druhej den odpol mě takhle urazí, rozbrečí, totál zkazí náladu a naruší mi spirit.
    To fakt nemuselo bejt, dalo se to jinak! Nevim, proč to měl za potřebí, navíc když už jsme byli stejně odpol domluvený, tedy já řekla, že asi za dvě hoďky půjdu..prostě že večer odejdu a už tam spát nebudu..že nechci....

    Ale řekla jsem, když jsem osušila slzičky i jemu: ,,Dobře mi tak, nemám se opíjet, pak skončim u nějakýho chlápka doma" ... a musim tohle poslouchat.

    No a hrdě odešla.





    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Takže on ti několikrát nabídl tágo a tys nepochopila, že tam nemáš zůstat do rána? :o
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH: Jo, bylo!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam