_BENNY:
Jak to popisuješ, to maj spíš chlapi v práci a ty týmový sporty a mladší lidi než 35, ale:
No dobrá. V první práci jsem jednu holku ráda měla, ta se vdala a měla dítě v době, kdy já už byla dočasně ve firmě, kde byli jen muži - inženýři, ale z jinýho oboru, pak jen jedna Slovenka a pak pani kolem 50 v kanclu.
Pak jsem v jedný práci byla jen se ženatym kolegou a kolegyně za námi jen občas dorazila ze SK, kolega z HU, kolegyně z RO, jinak úzkej kolektiv a hlavně komunikace v AJ po Skypu.
Pak v jendom open space jsem některý lidi měla ráda, některý nesnášla, to bylo vzájemný, ale to proto, že jsme si vzájemně vadili a rušili se...bohužel moje oblíbená mladší kolegyně odešla z firmy půl roku přede mnou.
Pak v tý další práci byla kolegyně fajn, ale pak se z ní stala de facto ,,kráva", no ta, kvůli který jsem přišla (po jejím návratu z měsíční dovolený, i když jsem to tam zvládla sama za dvě a dalo se na to docela dobře navázet a vše ve dvou už jen doladit a zase si vše rozdělit a já svoje zvládala už perfektně bez chyb), přišla o tu práci a budoucího manžela - to už tu bylo.
V další práci podřízený nebo lidi jakoby hierarchicky pode mnou, co jsem kontrolovala, moc počítat nelze..
Jinak kolegyně měla partnera a po práci hupsla na spoj nebo do auta a frčela fofrem za nim na barák ještě dál větší kus za Prahu.
Koníčky: Klavíru jsem po 14 letech nechala, když jsem na VŠ nevěděla, kde mi hlava stojí, ale po 2. absolventskym koncertu je jen konzervatoř, takže pro mě nic.
Moderní gymnastiku jsem dělala jako dítě jen 3 roky..
Moje sportovní koníčky byly tedy v současnosti:
Plavání, koupání, kolo, in lajny,kratší běhy, alpský lehčí obří slalom a pokusy o freeride, výlety - TO VŠE S BÝVALÝM SNOUBENCEM NEBO PŘÍTELEM, CO JSEM S NÍM 3 ROKY CHODILA PŘED NÍM.
Koníček občasného jarně-podzimně-zimního víkendového kulinářství jsem provozovala na lince bývalýho snoubence,,,u toho přítele před ním jsem nemohla, protože v ta v kuchyni věčně ,,zacláněla" tedy vařila a něco rapačila jeho matka a já bývala obvykle schovaná s pokojíčku, tajně opatrně vylejzala jak morče z domečku až když vypadli jeho rodiče na chatu...