NEI:
REBORNA:
Jinak tedy: Nelíbí se mi, tedy mně osobně:
Vousy, tlustý obličeje, tlustý tváře i když jsou zakrytý vousy, protože se mi moc nelíbí ty vousy, plešatý muži (kouty jako snesu, ale ne ty, ze kterých bude do roka celo-pleš - to se pozná),
Vrásky mi nevaděj.
taky se mi moc jako nelíbí brýle, ale to jako bych se doptala, zda je nosí celý život, a zda půjdou i čočky někdy...
...pak se mi mi nelíbí ty pupky,
nelíbí se mi ty namakaný..z těch jak polevěj mohou být tlouštíci...no prostě ty příliš ,,hmotní", jakkoli.
No a hledej to, když je ti 35 a chtěj tě muži 35+, že...
To, co se mně líbí, je skutečně tak na zavření do blázince na oddělení pro pedofily/-ky:
Tmavší všechny vlasy, 175 cm, 69 kg, hubený nožičky, hladce oholenej obličej, spíš ty mladší typy.
Oblečení typu skejťák, týpek z akce, teoreticky i kravaťák, co to má ale evidentně z donucení a je jasný, že jinak dechovku a country a starej rock pro fotry neposlouchá...
A jako čim vyšší tim skoro lepší.
Přijde mi supr, když týpek jako promluví hlubším hlasem, je o hlavu vyšší než já (189 cm třeba), takže působí jako potenciální partner a dospělej muž), prostě klidně ke mně do páru, aniž by někdo mohl něco namítat, ale pak řekne, že je mu třeba 24 nebo 26 a že je skoro o 10 let mladší...
No vono by to šlo, ale na vztah a pořízení mimíse a aby nás živil pak těžko, že.
No jsem odepsaná prostě.