OVERWATCH:
Tak do hospod chodí asi i mladý.
Když B. psal něco o místech, kam prej ty v uvozovkách normální lidi chodí po práci na pivo/víno....
Snow. psala totiž:
,,Borec, kterej si přivede domů totálně najebanej neméně najebanou holku, co sebral někde na kalbě"
Jako že mě balil na párty, už jsem měla vínko sama a pozval mě na další a pak byl panáček ráno na zahřítí po přesunu na after na lodi Aletenburg.
A ostatní taky, že prej často od seznámení na párty lze čekat seznámení neseriozní.
Tak já vyjmenovala, jakej je problém s jinými místy.
[ REBORNA @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky ]
No a pak tedy jsme řešili, kde se ti volní muži krom kolektivních sportů nalézají.
Kolektivní sporty totiž jsou často podle pohlaví, tak tam to asi nemá smysl - chodit hrát volejbal s holkama, když chlapi choděj v jinej den, že...
A na florbal přímo asi nejdu, i když na základce jsem ho hrávala, jako kroužek po škole, ale nejdu tam. Na fotkal a hokej nebo já nevim co taky ne.
Do firem cizích jít lovit nemůžu bez vstupní karty.
Takže nám z toho vypadlo, kde se jako po práci nalézají, nebo o víkendu po večerech ti volní muži 29-třeba 37, do 44 let.
No a B. psal o těch podnicích s pivem a vínem.
TAKŽE TO MÍSTO, záhadné a pro mě neznámé a neprozkoumané, KAM JE TŘEBA ZAVÍTAT, KDE NEBUDOU JEN 26- nebo kedry nebo teplouši.
...Budou k mé nelibosti, když nepiju pivo - HOSPODY! :(((