TEKKANNE:
,,Ty nevíš jakej je rozdíl mezi lékařskou marihuanou a když hulí úplně zdravej člověk?"
Fajn. Ani mě to nezajímá, to ty ses ptala.
A z mý věty je jasný, že jsem mířila tam, kdo tu marihuanu užívá, NA ROZDÍL MEZI TÍM KDO JÍ UŽÍVÁ - ZDA NEMOCNEJ NEBO ÚPLNĚ ZDRAVEJ ČLOVĚK, ne na její složení. Kup třeba ,,kámošum" za automatu CBD, já si radši za ty dvě kila koupim jídlo na dva dny. Nějaký zdravý.
Každopádně debata byla o pánovi, se kterym jsem řešila, jak přišel o byt a bytovou politiku a byt a přistěhovalce z okolí a Romajzly - ty tu berem velmi s rezervou, no jsou tu ve většině už, ty jsem řešili v jiný souvislosti, pán se smál, že jsou to fetky, ,,ty Piráti". Teď bude MMM, jak jsem psala už někde dávno...já tam chodila na konci jen zapařit, jen jako na párty, že tam hrával i dřívější známej a byli tam lidi kolem něj...průvodu jsem se nezúčastňovala záměrně.
Na DIY jak kterých - podle tématu, jeden se slučoval s mým názorem a přesvědčením a šla jsem ho celej.
Ne jeden jsem záměrně nešla.
U demošek proti rasismu jsem chyběla všeobecně, nechtěla jsem dostat přes hubu a s něčím prostě nesouhlasím.
Ale tam jde o multikulturalismus a přistěhovalectví - NE RASISMUS jako takovej, rasismus je o rase, barvě kůže a tak...to je prostě něco jinýho.
Ale někomu se ti buď plete, nebo to schválně motá a dělá z lidí, co jsou dejme tomu oprávněně xenofobní, nenávistný rasisty. Já jen poskytla celkem nezávislej pohled, dovysvětlila za sebe, proč si kdo myslí, co si myslí a že se nelze moc divit.