• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Tak si právníka vem, pokud nejsi schopna pochopit, že se dědí po zemřelých a tvoje matka i otec jsou stále na živu, tak si s jejich! majetkem mohou dělat co chtějí; tebe se to nijak netýká.
    KULA
    KULA --- ---
    REBORNA: myslíš, že je nějaká šance, že Ti dojde skutečnost, že ujetá jsi ty? Že plácáš už roky nesmyslné věci? Okolí je ok, mimo, ale do úplna, jsi ty. Kolem Tebe jsou normálně fungující lidi. Dýchají stejný vzduch, jen Ty máš všude problémy. Ty jsi sama. Problém je u Tebe a v Tobě. Nikde jinde ho nehledej.

    Tvůj byt je nesmysl. To je tvoje směšná fantazie. Nejsi tím o nic zajímavější, i když tu budeš zvětšovat písmo až na střechu.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TRAILER:

    A kolik máš dětí?

    Na mateřský jsi byl ty? Jak dlouho?

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    ,,když ji právník říká zda má či nemá nárok na ten byt?"

    Tak já zatím právníka neměla.

    Mám podezření, že ho měl muj otec, na mě, že to svinstvo mě nenechat doplatit ten byt, což ovšem bylo ještě předtím, když jsem bydlela s přítelem přechodně v nájmu, by nebylo ještě tak hrozný..

    Ale to svinstvo potom, že když už pak věděl ode mě v SMSkách, že jsem se měla vdávat a předtím byla úplně v pohodě a že mě opustil skoro-manžel, tedy mu muselo bejt jasný, že i kvůli rodišti.

    A bylo jasný, že jsem měla pravdu, že byt se neměl zatím prodávat...

    ..tak to svinstvo ten oparafovanej papír, kde bylo pro mámu, proč a jak táta musel údajně byt prodat (samý bláboly) a pak že mi peníze (A TO NE NA JINEJ BYT, ALE JEN TEN SLÍBENEJ UBOHEJ PODÍL, CO MI SLÍBIL PŘEDEM Z PRODEJE BYTU A JÁ STEJNĚ NECHTĚLA, ABY SE PRODAL, potřebovala jsem ten byt na to mít kde bydlet pak s dítětem v klidu, což nájem za 18 tis., kam jen odešel ten muj při pauze, pak si mě tam dal, ale vymyslel ho on a tam jsme byli jen přechodně)...

    ..tak na papíru od táty bylo, že mi ten podíl dá, jen když se půjdu někam léčit a ani tam nebylo s čím jako a proč.

    Takže já si chvíli i myslela, že je to proto, že si něco schválně vymyslel bývalý snoubenec o tom mym vzteku a pláči o ztrátě práce. Nebo snad babička, že tam psal táta i něco o tom, že si to myslí babička - no blbost, ta mi jen uvařila čaj a poslouchala mě, že se mám vdávat a ať tátovi domluví, že máma je na dovolený a že on mi něco píše, že se nemám o byt zajímat a že původní byt byl přeci mámy.

    Ale z oparafovanýho papíru, co měla doma od táty máma a ukázala mi to, ještě než to četla, mi došlo, že jsem celou dobu místo stěhování a hledání práce tam, kam jsem se chtěla přestěhovat, až by mi poslal ty peníze..

    ....celou dobu psala maily s tátou, co si to všechno vymyslel a bylo to z jeho hlavy..

    ..aniž by se mnou mluvil, tedy krom částek, co chce doplatit na byt, to bylo po telefonu asi jen měsíc před tím...jinak se mnou ani nemluvil, jen jak volal k babičce a křičel na mě, ať od ní vypadnu, přitom já tam jen řešila to hlídání a že se mám vdávat, chci už dítě že už nemůžu čekat, a ať s tim něco zkusí udělat...

    Takže se mnou ani nemluvil, tedy krom už jen těch SMS den před tím o hlídání zvířete a na mou reakci, že jen potřebuju do toho bytu (jako už jsme plánovali tu svatbu a já chtěla počít),

    tak tátova SMS, že se nemám o byt zajímat, že jsem ho hrozně naštvala a že jestli se budu takhle chovat, že mi nebude moct nijak pomáhat..)

    A tím chováním myslel muj telefonát babičce, domluvení, jak mi pohlídá zvíře, což ona moc nechtěla, ale pak souhlasila a pokračování rozhovoru při tý příležitosti, ať tátovi domluví, že jsem mu říkala, že jsme byli přechodně v nájmu za 18 tis., že to mi nepřišlo normální.

    Tak to bylo celý to ,,chování".

    Muj telefonát babičce a bývalý snoubenec ho slyšel a mohl by potvrdit, že na tom telefonátu nic špatnýho nebylo, jen jsem si řešila s rodinou byt.

    Babička věděla jakožto táty máma, že táta se kdysi nastěhoval k mý mámě...takže sama věděla, jak táta k půlce bytu přišel.
    Tak jsem jen chtěla, aby mu domluvila, pomohla mi.

    Na to mi večer na gauč, kde ještě byl bývalý snoubenec a fakt jsem už byla úplně v klídečku, přišly ty SMS od táty.

    Do katastru na plombu jsme se dívali ten večer, k babičce jsem jela druhej a den a ten den zmizel bývalý snoubenec...

    Pak TEPRVE ZAČALO ZASÍLÁNÍ MĚ TÁTOU K NĚJAKÝM ODBORNÍKŮM FORMOU SMS A DESÍTKY MAILŮ
    .

    Já psala bývalýmu snoubenci, že táta vytahuje muj rozchod kdysi dávno a co se mi stalo, co s tim nesouvisí, protože jsem si myslela, že to bývalý snoubenec tátovy lhal o tom mym konci v práci a PMS.

    ale celý to bylo ze strany táty, nejdřív by mě nenapadlo, že naschvál..telefonát s nim zněl upřímně.

    Pak jsem mu napsala o ty peníze, že se potřebuju stěhovat tedy, no chtěla jsem na rok na Moravu zkusit, zda se bývalej vrátí.

    Ale táta se do toho montoval, bránil mi, cpal mi, že mě bude stěhovat on, že bych to sama nezvládla a podobný kraviny...a zdržoval mě pak další dva měsíce...

    4 měsíce celkem jsem se nemohla hnout, převést účet a odstěhovat se, kamkoli, třeba zkusit na Moravu a pracovat tam..

    Třeba by se bývalej vrátil a vše by dobe dopadlo..

    PMS jsem neměla dva roky...po ztrátě práce i kvůli sviním otravnejm z nyxu jsem jen chvíli nadávala do telefonu s mámou a brečela dva dny,,,nic zvláštního. Jen občas do teď, ale v klidu.


    BOBESH
    BOBESH --- ---
    aa uz je tu hejtik! prosim vas nechte tu osobu uz bejt volove! ;))
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TEKKANNE:

    ,,Ty nevíš jakej je rozdíl mezi lékařskou marihuanou a když hulí úplně zdravej člověk?"

    Fajn. Ani mě to nezajímá, to ty ses ptala.

    A z mý věty je jasný, že jsem mířila tam, kdo tu marihuanu užívá, NA ROZDÍL MEZI TÍM KDO JÍ UŽÍVÁ - ZDA NEMOCNEJ NEBO ÚPLNĚ ZDRAVEJ ČLOVĚK, ne na její složení. Kup třeba ,,kámošum" za automatu CBD, já si radši za ty dvě kila koupim jídlo na dva dny. Nějaký zdravý.

    Každopádně debata byla o pánovi, se kterym jsem řešila, jak přišel o byt a bytovou politiku a byt a přistěhovalce z okolí a Romajzly - ty tu berem velmi s rezervou, no jsou tu ve většině už, ty jsem řešili v jiný souvislosti, pán se smál, že jsou to fetky, ,,ty Piráti". Teď bude MMM, jak jsem psala už někde dávno...já tam chodila na konci jen zapařit, jen jako na párty, že tam hrával i dřívější známej a byli tam lidi kolem něj...průvodu jsem se nezúčastňovala záměrně.

    Na DIY jak kterých - podle tématu, jeden se slučoval s mým názorem a přesvědčením a šla jsem ho celej.
    Ne jeden jsem záměrně nešla.

    U demošek proti rasismu jsem chyběla všeobecně, nechtěla jsem dostat přes hubu a s něčím prostě nesouhlasím.
    Ale tam jde o multikulturalismus a přistěhovalectví - NE RASISMUS jako takovej, rasismus je o rase, barvě kůže a tak...to je prostě něco jinýho.

    Ale někomu se ti buď plete, nebo to schválně motá a dělá z lidí, co jsou dejme tomu oprávněně xenofobní, nenávistný rasisty. Já jen poskytla celkem nezávislej pohled, dovysvětlila za sebe, proč si kdo myslí, co si myslí a že se nelze moc divit.


    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Zřejmě měla potvrzení od psychologa, že je v pořádku a že je schopna pochopit, když ji právník říká zda má či nemá nárok na ten byt? Protože ty nemáš ani jedno - pořád tvrdíš, jak jsi měla něco dědit, přitom se tě žádné dědictví netýká, oba tví rodiče jsou naživu.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    A je zajímavý, že když přišla o byt jiná holka, tedy mladá slečna z akcí 32 letá, všichni se jí zastávali.

    Poradili jí právníka a dokonce i nějaký z pirátský strany jí poradili.

    A další lidi jí poradili, jak se bránit zvůli ze strany její hamižný matky a jejího nevlastního otce, kterýmu by blo úplně jedno, jestli ona bude mít s dítětem od svý babičky kam jít, kdyby její byt v centru se vyměnil za malinkej vlastní pro tu babičku nebo co nechtěla nějaká firma překupnická je obrat, ALE co chtěla ta její máma a ten její nevlastní otec ten byt prodat a tu babičku dát do domova.

    A vystěhovat obě..to nevim přesně z tý story.

    Ale byt tý slečně zůstal, všichni se jí zastali, přitom z jedný tý části vyprávění na tý akci vyplynulo, že byla dozajista jeden čas méně zodpovědná než já, sť už jakkoli...

    Pak tedy měla s dalším partnerem další dítě a další a bez toho bytu by byli v pytli, ale už předtím se jí všichni zastali a mohla zůstat v bytě s výhodnou nájemní smlouvou.

    Byt v centru, co má stále ten jakoby dekretovej nájem ve výši, jen asi jako polovina JEN POPLATKŮ V bytech vlastních na sídlišti.


    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SHARKIE:
    REBORNA:

    ,, Hele, mne byt vzali (dokonca pisany na mna). "

    Buď jsem to přehlídla, nebo to tu nebylo přesně v tom příspěvku o tvý sestře.

    ALE JAK A KDO TI VZAL BYT PSANEJ NA TEBE?

    To jako v SK ta rodina, než jsi odešla, nebo kdy už jsi byla v ČR nebo myslíš ten tady s tou hypotékou?

    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    TRAILER: musela jsem si taky zafiltrovat, jen tak ze zvědavosti....a vypadá to, že ten týpek, co ho citovala v tom prvním příspěvku, potkal nějakou její téměř identickou zahraniční kopii :-D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RAINBOF: jsem to celkem trefil :) #feelsold
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    23.12.2011 tu jela ta jeji prvni velka masirka na tema jak shani borce podporena spamem kolazi fotek z dovolene (dohledatelne zde).

    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAVARA: ola la laaa! dekuji ti!! :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BOBESH: Tady v klubu to bude kratšeji, ale jinak tuším že established 2012 AD cca
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Navaro nebo jinej historiku nyxu! Jak dlouho se tohle tady toci? vzdycky prijde nekdo novej. probere s R jeji problemky s byteckem atd. ja bych tipnul takovejch 5,6 let?
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    OVERWATCH: vypisování na diskuzaku je jen špička ledovce (a jeden z důsledků), jejímž odstraněním by teprve mohla začít nesnadná pouť za odstraněním příčin

    takže ano, jsi velmi naivní optimista....ale v pohodě, nejsi v tom sám, prošli jsme si tu tím snad do jednoho všichni ;-)
    viz. SIBILLE:
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TEKKANNE: Dosazeno ;o) Myslel jsem si zpocatku, ze je to horsi pribeh. Tohle jen s vypisovanim se na diskuzaku, se da pry celkem spolehlive odstranit. Jsem optimista... ? ;o)
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    TEKKANNE: ... než krutý skéra!!!
    :-D
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    OMNIHASH: záleží...spousta lidí má na i rekreační hulení radši CBD modely než krutý sketa. googli sativa a indica. fajnšmekři - modří, co vědí - si ordinujou model podle toho, jakej stav chtějí mít, proto taky takovej humbuk kolem jednotlivejch odrůd ;-)
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    OVERWATCH: jo, já si taky radši vychutnám dobrý víno než herák ;-) drogou samozřejmě může bejt téměř cokoli, rozdíl dělá množství, frekvence a sociálně - ekonomický dopad, který to má na život onoho jedince. herák a alkohol značně vyčnívaj nad ostatníma ještě tou fyzickou závislostí a destrukcí organismu, ale třeba takový automaty nebo závislost na internetu muzou bejt taky likvidační. nutkavá potřeba bejt víc v online prostoru, než fungovat v reálným životě, a vypisovat tam nekonečný tapety úplně cizím lidem i v pracovní době a přijít kvůli tomu o práci....no, dosaď si sám....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam