• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:

    ,,A co si udelat nejakej akcni plan? Jako naplanovat si ze vezmes kolo a pujdes na projizdku. Endorfiny se vyplavi a nebudes ve stavu breku."

    Kolo mám v servisu, známý dělaj akci, ale je tam velkej vstup, ale ano, chtěla jsem odejet, jinam alespoň..

    ,,Rozdil mezi akutni psychickou poruchou a psychickou nemoci je ten, ze dusledky psychicky nemoci se rozjizdi bez vnejsich podnetu, kdezto u akutni poruchy jsou reakci na jejich zaklade. Ty dusledky u obou byvaji dost podobny. Hodne zjednodusene."

    No a co jako?

    To piš jim, ne mně. Já už jim na to odpověděla. 2x . co se týče dýlky tý poruchy nebo možnosti mít děti.

    Taky příklad uvedla, že měla jedna slečna po rozchodu z potratu poruchu, prostě ten syndrom, pak začla brát dorgy, pak měla jinou další poruchu, z léku na ni měla poruchu jinou, ale pak se dala do normálu, uplynuly dva roky a měla s novým přítelem dítě, teď už má TŘI DĚTI A PO PORUŠE ANI PAMÁTKY.

    Já to samozřejmě vím, jen je rok 2020 a ne 2006 a tak mě to vůbec nezajímá, ani ta slečna, tedy už paní, ani ničí poruchy, a nic jsem sem o tom nepsala, ani tátovi, ani sem, ani nikam.

    Já psala o prachách z bytu a možná tak PMS.

    O odborníkách psal mně něco táta, proč do teď nevím.




    A pak na základě toho, že jsem to sem napsala, to pak psal člověk, co mě dal najít a zdrogovat a dělal tu ze mě půl roku proto blázna.

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TEKKANNE:


    ,,nikdo tě do práce neotravoval. " Otravoval, do auditka, co četli mý známý, zkresloval informace..

    A ještě tu ze mě dělali blázna a bylo tu jasně vidět, že nějaký lidi si tu poak opravdu mysleli, že mi něco bylo před odchodem bývalýho snoubence a posílali mě za nějakoun odpbornou pomoccí ne účelně kvůli tomu napadení, že by v tom jeli, ani z legrace, ALE VÁŽNĚ.


    ,,neuvěřitelný množství (značně diskreditujícíh) osobních informací. " JAKÝCH?!!!



    ,,v práci ses měla věnovat práci a na Nyx vůbec nelézt" - sorry, ale co v tý práci kdo měl a neměl jak dělat jsem určovala já.

    V hodinách, kdy jsem neměla v mailu nic ani ke kontrole dole, jsem byla jak na seznamce, tak na nyxu, a to že to nebyl korporát, co by byl terčem útoku hackerů, ale malá firmička s ničím tajným, jsem psala.

    ALE PAK MĚ PO VEČERECH PO PRÁCI I DO PRÁCE VADILO A OBTĚŽOVALO, JAK TU O MNĚ ZKRESLOVALI INFORMACE...

    Oponevali s bytem...jde o to proč...to není BEŽNEJ člověk z diskusního serveru, TO JE ZLOČINEC! Co se tu navážel do mě proto.

    Proč se do TOHO POŘÁD MONTUJEŠ?!


    ..i když toho, jak se o tom lidi v mym okolí bavili, jsem si zatím snažila nevšímat.

    ,,Ty tuny textu, to je tvůj čas vyhozenej z okna, kterej už ti nikdo nevrátí...... mazec, co?"

    Ano, ale já byla v práci a za ten čas byla placená, stejně bych tam tehdy musela sedět tak jako tak.

    Ale teď v létě ano.

    ,,Ty tuny textu, to je tvůj čas vyhozenej z okna, kterej už ti nikdo nevrátí...... mazec, co?" ale čas na co?

    Jako jo, potřebuju se nalíčit a odjet/odejít a místo toho se nechám otravovat tady. To jo.

    Práci a mrtvý morče mi nikdo nevrátí, co mi provedli taky ne,

    ,, než ti i ta lhůta vydržení proteče mezi prsty, respektive klávesnicí" No ano, ale soudit se vlastním otcem není jen tak a peníze má v ruce on.

    A co mi udělali tady ty svině proto, co jsem o bytě a rozchodu napsala...to už se vrátit nedá, to už nikdo nevrátí.

    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Tady a takhle virtualne jsou tyhle zalezitosti neresitelny, akorat se to obrati proti Tobe...
    Proc si myslis, ze bys nemohla delat dobre novou praci? Kdyz jsi delala dobre tu o kterou jsi prisla, SAP a Excel, tak budes moct delat i tu novou ne?
    Jo, nikdo nebo spis malokdo chce zit na vejminku a jist kysany zeli. ;o)
    REBORNA
    REBORNA --- ---

    OVERWATCH:
    REBORNA:

    A lepší život mít těžko budu.

    Na to jaký budu mít kolegy a kolegyně kašlu, mě zajímá ta práce a já ji dělala dobře a už nemůžu.

    Milovala jsem svýho muže, měli jsme se brát a chtěli dítě, pak se něco stalo kvůli mý kolegyni v práci.

    Pak jsem, si našla práci ještě lepší, ale to nebyla korona krize a do tý práce mě t soustavně otravovali kvůli tomu mýmu napadení...

    Já jen psala o seznamování, oni mně nějaký píčoviny a nějakých terapiích, zkreslovali pak to už hned první příspěvek o bytě a otravovali mě do práce i po práci...vše začlo tím napadením.

    Tady je to o seznamování.


    A i když pominu, co mi tu provedli, a jak tím ovlivnili ty svině a ten grázl, co patří do kriminálu mě, mou práci, ,moje vtahy se známými,a na mnoha místech, kam jsem šla, možnost seznámit se třeba i tady...

    Tak stejně, i kdybych se seznámila.. TEN BYT POTŘEBUJU NA TO MÍT DÍTĚ.

    Žádný vejminky 150 km od Phy bez možnosti pracovat nebo školky, žádný brambory plný škrobů ani hnusný zelí.






    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    REBORNA: nikdo tě do práce neotravoval. lidi ti odpovídají na diskusním serveru, kam ty sama dobrovolně vstupuješ a sama dobrovolně tu trávíš čas a sama dobrovolně tady o sobě zanecháváš neuvěřitelný množství (značně diskreditujícíh) osobních informací. v práci ses měla věnovat práci a na Nyx vůbec nelézt, pokud sama vidíš, že se z něj pak neumíš odtrhnout. nikdo tě nenutí, abys tady celej den seděla a jela tady pořád dokola tapety nářků a obvinění.

    Vyfiltruj si sama sebe a listuj po 100 příspěvcích od prvního až po dnešek, vždycky proscrolluj celou stránku, než klikneš na dalších 100..... Ty tuny textu, to je tvůj čas vyhozenej z okna, kterej už ti nikdo nevrátí...... mazec, co? Můžeš tu brečet nad zakaleným bytem klidně ještě dalších 3 roky, ale jistě by dávalo větší smysl zvednout prdel, sehnat právníka, probrat s ním, jestli se s tím opravdu dá ještě něco dělat, a pokud ano, dotáhnout k němu i máti a pustit se do toho, než ti i ta lhůta vydržení proteče mezi prsty, respektive klávesnicí
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:

    Ale oni se na mě domluvili a mě napadli, já to nevěděla, co a jak, že to byli oni aa dělala jsem pak důležitou práci, do který mě soustavně otravovali.)

    Pak jsem o ni přišla a když jsem na to přišla, že to oni a že to bylo ve zlym, tak jsem se na jaře zhroutila a zdrželo mě to při hledání práce.

    Mě napadl někdo kvůli nim...PROTO TO TU ŘEŠÍME, PROTO MI TAMTEN POŘÁD PÍŠE!



    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:
    REBORNA:

    Ale já myslim že už jsem byla ok a hledala jinou práci a těšila se pryč a na mateřskou z jiný práce, na svatbu, mimino, uklidnila se.

    Bulela, protože mě opustil kvůli tomu muž!

    A myslela jsem to takl, že: Táta mě den před zmizením bývalýho snoubence zvednul z gauče SMSkama o bytě, že jsem začla v bytě tam nádávat.

    Ráno mi dal bývalý snoubenec pusu...a ještě odpoledne mi bral při mý cestě od babičky, kam mi táta nadával a vyhrožoval do telefoinu, pak bral ještě bývalý snoubenec telefon a já do něj udiveně říkala, co táta říkal a nadávala na něj.

    Teprve pak bývalý snoubenec napsal tu SMS, že jede na víkend pryč. Táta se do toho prostě přimontoval, když já to chtěla vyžehlit na cestě do Itálie a řešit pak jiný práce a svatba mohla být. Třeba bychom to urovnali.
    Nejet k ní kvůli tátovi, čekala bych doma, až se vrátí bývalý snoubenec z práce.

    A hlavně pak jsem chtěla zkusit ještě to přestěhování, kdyby věděl, že byhc za ním šla na kraj světa...ale táta mi zadržoval ty peníze a manipuloval, ovlivňoval, montoval se do toho, prostě mi pořád něco psal,

    já chtěla okamnžitě pak ty peníze a pokoj, stěhovat se sama.

    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Má být to, že jsi nelecena v denialu, přitom řešení je TAK snadné...
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: S novou praci budes mit novy kolegyne a kolegy = novej zivot. Urcite lepsi nez byl ten predtim. Rozesilej CV, jezdi na kole, behej, chod na prochazky do lesa. A neres to tu, tady nic nevyresis. Tenhle virtualni svet je malej a nedokaze Ti pomoct. Zakladni a prvni kroky k New Life... rozesilat CV, prochazky, kolo, plavani.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: nesnesitelná jsi dlouhodobě - už jen ty tvoje kecy o cizincich, bytech, snoubenci,... dokáží spolehlivě otrávit, to není jen 20 minut
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: No ale to by netrvalo věčně...už po dvou dnech jsem byla ok

    vs.

    bulela jsem dva mesice ze jsem ani nemohla ven
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:

    ,,byvalej te opustil ptz jsi nesnesitelna" - byla, ale 20 min a kvůli ztrátě práce a v PMS..byli jsme spolu 4 roky, vše se zlepšilo a měli jsme se brát, pak jsem byla po tý ztrátě práce kvůli kolegyni a tomu, jak on do mě dloubnul taková, ALE KAŽDEJ REAGUJE JINAK... naštvat se a hledat si jinou práci, řešit byt, cestu a pak rozesílat životopisy, s nadějí řešit mateřskou, jaká bude z jiný práce...

    ...TO MI PŘIŠLO LEPŠÍ, NEŽ SE SESYPAK JAK HROMÁDKA NEŠTĚSTÍ, což je spíš ženská reakce na neoprávněnou ztrátu práce, ve který jsou dobrý a zvládaj i za dvě, kvůli kolegyni.

    Já měla dle článků na netu spíš tu mužskou, typickou mužskou reakci -nadávání, ale pokus pak o zamyšlení se, poučení a zlepšení situace..

    ..takovej ten šprajc a hlásila jsem se na ještě lepší práce...někde mě i pozvali, ale to už byl on pryč.

    A jeho rodiště v tom hrálo velkou roli, i ten jeho táta.

    Sám to říkal, když se po 3 měsících objevil pro nějaký věci: ,,Mám to tam blíž domu."

    A že vedle me nechtěl být vedle takový, jaká jsem byla doma, ale kvůli tý ztrátě práce, tý kolegyni?

    No ale to by netrvalo věčně...už po dvou dnech jsem byla ok. Šla si poslední den po práci zaplavat a vrátila se domu s úsměvem na rtech.

    V hned dalí práci by to odeznělo úplně a na mateřský a pak v domácnosti bych si pár let třeba ani nevzpmněla, než bych zase pak měla řešit po letech nástup zpět do práce, a zda by šlo do práce v oboru.

    Vidělo by se,,,.tom už jsem psala.





    REBORNA
    REBORNA --- ---
    V poslední práci, do který jste mě tu otravovali, jsem brala 30 tis. hrubýho, časem by mi to zvedli...

    ,,To že nevyďěláváš jako běloch a nemůžeš si dovolit 18k nájem není problém nikoho jiného (exsnoubence, táty, prarodičů,...) než tebe - jsi dospělá, právní způsobilost omezenou nemáš a tudíž ty a pouze jen ty jsi se měla postarat buď o vyšší příjmy anebo nižší výdaje"

    Ale TEN drahej stejně velkej BYT JSEM SI NENAJALA JÁ. Já do žádnýho drahýho nájmu nechtěla, čekala jsem v jeho pidi-garsonce a měla rodiči slibenej byt, kam by máma chtěla, abych se případně vrátila.Jenže nájemník tam měl smlouvu do dubna 2018.

    Pak si mě bývalý snoubenec dal do toho nájmu, ale ten nebyl muj nápad.

    Žádný neekonomický šílený nájmy větších bytů za statisíce jsem nechtěla a ani to nikdo NEČEKAL. Vždyť i táta pak psal, když jsem se měli brát, ale pak jsem se měla kvůli tý ztrátě práce stěhovat, když už býv. snoiubenec zmizel do rodiště, tátta pak psal, že se mu zdaj ty NÁJMY šíleně DRAHÝ, ale já mu přeci předtím, když jsme ještě řešili ten byt a to doplacení, říkala, že jsem v nájmu s druhem, později býv. sn. za 18 tis. a doslova ,,co kdybych měla dítě" ... tím jsem myselela, jak myslí, že to pak sama s dítětem utáhnu,....ale on se ani nezamyslel nad posloupností a odpověděl do telefonátu o tom my bytě, co měl v plánu prodat: ,,Dítě, ale nemáš ho."

    Vůbec nepochopil, že jsem zatím nešla do dítěte, že jsem neměla na to zajíštěný bydlení a čekala na to.

    Už tu bylo, že jsem si předtím kupovala jen základní potraviny, vyčítala mu i mango, co koupil mimo akci a ani taxíka jsem nechtěla a pohádali a málem jsme se skoro ve finále mym vystresováním kvůli tágařovi, co chtěl na mě volat policii, když já si to tágo neobjednala a ani ho neměla platit, rozešli kvůli takovýmu zbytečnýmu výdaji...

    Ale TEN BYT JSEM SI NENAJALA JÁ. Já žádný drahý nájmy platit nechtěla, chtěla jsem do staršího bytu bez balkonu, taky 2+kk, to od rodičů, co jsem si chtěla ekonomicky výhodně doplatit a platit pak jen poplatky a spotřebu tam, což bych zvládla i z mateřský i pak bez ní chvíli, kdyby na to přišlo..

    Já se nopak chtěla postarat o NIŽŠÍ VÝDAJE, výše mateřský a výše platu pak byla neznámá, zda a jakje za těch ca 3-5 let bude...

    Já jen věděla o svatbě, početí jsem plánovala na pak, ale nebylo jistý, kdy a jak se do práce po mateřský vrátím.

    A vycházela jsem z toho , že v první krizi byl ten nájem, co si jen na pauzu zpunktoval bývalý snoubenec, že to byl kdysi v krizi v jedný mý práci čistej měsíční plat.

    Takže jsem identifikovala, že nevim, jak bych to třeba pak sama z mateřský nebo pak první roky než by šlo dítě do školky utáhla, z platu neznámo jak vysokýho....

    Ať už by bývalý snoubenec zmizel, ale já doufala že ne, když už by si mě vzal a měli bychom dítě, ale rizika tu byla.

    Taky bylo riziko s jeho prací, protože už jednou měnil za nešeho vztahu na lepší, sice líp placenou, ale tyhle projekty jsou nejistý.

    Ale já řešila svoje...kde pak bych byla s miminem , prostě dítětem.

    TAKŽE NAOPAK JÁ CHTĚLA OMEZIT VÝDAJE.

    Přišlo mi jako až příliš ZBYTEČNEJ LUXUS V BÝT NÁJMU JEN O NĚCO MALINKO VĚTŠÍHO BYTU, KDYŽ JÁ MOHLA MÍT SVUJ VLASTNÍ a on měl tu jeho pidigarsonku...


    JÁ SI ŽÁDNEJ NÁJEMNÍ BYT NEHLEDALA, TO ON JE TAM ZMIZEL O NAŠÍ PAUZE. Pak si mě tam dal.

    Ale mě by nikdy nenapdalo něco tak neekonomickýho jako JÍT JEN DO O NĚCO VĚTŠÍHO NÁJMU Z VLASTNÍHO BYTU.

    Vždyť to je jak hypotéka, ale obráceně..

    Tak když už jeho pidi-garsonka byla kvůli tý naší pauze pronajatá, my žili v tom ŠÍLENĚ SRAHYM NÁJMU,

    tak já řešila, kam půjdeme bydlet po svatbě, jak právě před početím a dítětem a před ukončením mýho příjmu na několik let, právě MINIMOALIZOVAT VÝDAJE..

    On do pidi-garsonky zpět nechtěl, stejně byla na nás dva s miminem moc malá, to bylo jasný.

    Tak já logicky si řešila SVOJE MOŽNOSTI, CO BYCH UTÁHLA S DÍTĚTEM A BEZ PŘÍJMU PŘI KOJENÍ NEBO KDY POTOM, JÁ.

    Tedy ten muj byt, co jsem chtěla tátovi doplatit a platilo by se v něm jen 6 tis. za poplatky a spotřeboum, což bych pak kdyžtak zvládla i sama po mateřský nebo kdykoli potom v budoucnu.

    A že chci už tam. Chtěla jsem tam, nejlepší řešení, i nejlevnější s nejnižsími výdaji.

    + ještě to mámino hlídání, že to bylo pro mě lepšá místo, abych pak s malinkym dítětem nependlovala na každý hlídání MHDčekm po Praze, to samý i bývalý snoubenec.

    Celkově, ani máma ani já jsme o tom, že bych šla k nějakým cizím lidem do nájmu nikdy neuvaživaly, měla jsem normálně slíbenej ten její druhej byt, až v něm táta už nebude....

    ...jen jsem v něm nebyla, protože si mě mezitím do jeho bytečku dal bývalý snoubenec...


    a když jsme měli pauzu po 3 letech, tak zpět jsem měla jít do toho svýho bytu, až tam skončí smlouva nájemníkovi duben 2018.

    Žádný nájmy jsem nikdy nechtěla, utrácet za nějaký šílený nájmy....ani máma, chtěla tamten byt pro mě...

    Ani tátova miminka není v nájmu, ani on, TAK ANI JSEM NEMUSELA JÁ, KOR JAKO MLADÁ ŽENSKÁ, CO SE MLĚA VDÁVAT, MÍT DÍTĚ S KONČIT V PRÁCI.

    To bývalý snoubenec odešel do nájmu. NÁJEMNÍ BYT BYL JEOH VÝMYSLA do nájmu odešel v naší pauze on, nájmu za 18 tis., DAL MĚ TAM ON A ODNESLA JSEM TO JÁ.


    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: Ale zatím nebylo jasný, jak to myslel...takže jak bývalej zmizel druhej den, to nevi proč hlavně bylo, kvůli rodišti. Kvůli tomu mýmu nadávání o práci...ne kůli tomu, že by se bál, že mě připravil o byt, to jsme zatím ani neřešili.

    byvalej te opustil ptz jsi nesnesitelna a uz s tebou nechtel byt, bez ohledu na nejakej tvuj byt, nejakyho svyho otce atd. lidi bezne delaji to, ze kdyz jim nekdo uz moc preroste pres hlavu, tak ho odstrihnou ze svyho zivota, utecou od nej a ten clovek jim pak uz ani nestoji za to aby jim rikal nejaky duvody, nejak se obhajoval, neco vysvetloval atp. a presne tohle se ti stalo - snoubenec od tebe utekl, ptz UZ VEDLE TEBE NECHTEL BYT.
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    OVERWATCH: ty seš teda ale fakt hodně velkej životní optimista! :)
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    REBORNA: aha...takže jedna z tvých teorií je to, že to na tebe celý ušil bejvalej "snoubenec"? vidělas obrázek, co ti ho připomněl a napadlo tě to?
    slušný.
    a jak tě pak napadlo, že to nezorganizoval on, ale navara? podle nějakýho jinýho obrázku? nebo čtením z lógru? nebo...?
    INSEQUI: aaaale prdlajs :-D
    REBORNA: už jsi to sem sama napsala několikrát, naposled dneska, tak já nevím, proč se ptáš mě. pokud po tátovi něco chceš, ptej se jeho.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    ,,A vidíš, šla tam, zanalyzovali jí, dostala prášky a dokud je poctivě zobe, tak nemívá záchvaty - no, ne moc - a že se tu dokázala rozjet tak, že ji vybanovala půlka správců (me inc.) kde to šlo…"

    A co má bejt.

    Já nevím, co zobe nebo nezobe.
    Nebo co sem psala a proč co začla kvůli nyxu zobat nebo zda i jí někdo něco provedl...ne, jen prostě náhodou přistála do diskuse.


    Ale tady to lidi psali mně, která jsem vloni napsala prakticky anonymně jen o tom, že se seznamuju, o seznamce, v odpovědi na dotaz od člověka, co nás údajně vídal, jen vysvětlila, proč jsem sama a pak v mý jen odpovědi na nějaký kraviny o nějakých labilkách psaných mně nebo o mně od cizího člověka, jsem napsala tak max o PMS, že jsem se měla vdávat, k tomu vysvětlila, že jsem to PMS měla tak dvakrát v roce proto, že už jsme se měli brát a uvažovali o dítěti, takže jsem nebrala i kvůli tomu antikoncepci a že se po roce objevilo PMS zase,

    ...že nemyslím, že bych kvůli tý ztrátě práce, i když unikátní a důležitý práce a neoprávněný zbytečný ztrátě práce (tedy něčeho co jsem chápala a už dobře a čím dál tím líp dělala, co už jen těžko najdu), a i když bývalej do mě rejpnul nevhod, ale stejně, že si nemyslím, že i když nevyspalá a přetažená a ve vedrech, že bych kvůli tomu kvůli tý práci dělala tohle, tedy ten pláč a křik 20 min SAMA OD SEBE, že v tom bylo taky asi to PMS...

    Takže mě dali najít, zdrogovali a provedl mi tohle....protože celá ta diskuse se tady ubírala směrem mýho posílání za nějakými odborníky kvůli tomu. Od tý doby a i na podzim, kdy jsem psala upřímně o seznamce s stačilo na mě pak nereagovat.

    Morče žilo, já měla práci, nic netušila.

    A kdo je správce jsem s dívala už předtím, když jsem ještě byla stručná a v tématu a byla tu skoro anonymně, aniž by mě někdo znal, až na pár známých, co to tu ještě nečetli, kdo je správce, to tu bylo vidět.


    To jsem se dívala, že mi to bylo divný, proč mě jakoby korigují nebo obtěžují úplně cizí uživatelé.
    Když jsem se jen šla podívat, kde dělaj známí akci nebo jsem se sem z práce podívala, co za blbiny mi už psala i známá známých. Tak jsem jen vysvětlovala a vracela se k seznamce.

    Ještě, když jsem seděla v práci a psala o seznamování.


    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TRAILER:

    ,,Hele, jestli jsi alespoň trochu pěkná, tak se můžeš seznámit rychle. Jen u toho vypni hlavu."

    Ale kde a jak a s kým??!!

    Jaký muži jsou na seznamce, co mi píšou, jsem psala - mimopražský a dědci, minimálně taťuldové pupkatí.

    Pak ti mladší když pominu cizince a přistěhovalce, jsou ti mladý pod 27, co chtěli jen sex, nebo nějaký odložený obluďáci.

    I kdyby ti pod 27 nechtěli sex, tak mě tady ti dva psali, že nemám v 36 balit ty pod 30 a že by měli jen jako Stifflerku.

    A jaký muži jsou v klubech: kedry, cizinci, mladý kluci pod 30, jsem psala taky...na tý naší menší (tedy v ČR menší scéně) samý ženatý a dětnatý.

    O seznamování na kole mi nebo v bazénu mi poradit můžeš.

    Že jsou v okolí přistěhovalci a Romajzlové a na koupáku taky, tu bylo...

    Málem jsem zapomněla na šotky, teplouše, gaye a homouše...nic proti nim, ale asi je něco na tom, že bude potřba nějaký přeonačit, aby mě nějakej chtěl a měl mimíse, nebo jin alespoň odebrat byty :/

    Ale to v první řadě přistěhovalcům, až v druhý teplajzníkům, ti bi třeba zmoudří a třeba nějakýho okouzlím inteligencí nebo oblečením nebo z lítosti že by se mnou byl nějakej... hezkej a voňavej ten hubenej v těch šedejch undroš kalohotách moc moc pěknej byl... měl na akci i nad Náplavkou čekaje na tramvaj i pak jinde v Crossu tam toho přítele a moc mu to slušelo tedy...přítel si ho jistě neváží a neocení, teplouš zákeřnej manipulátorskej!


    Ale jinak tedy SEZNÁMIT RYCHLE: kde a jak a s kým??!!

    Lokalita Praha, město.

    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Stejně je úžasný, jak tvoje podvědomí ví, že jsi ve skutečnosti nesnesitelná p..a a nutí tě rovnou počítat s rozvodem :)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TRAILER:

    Maj vyšší platy A NEZNÁM NĚMĚCKÝ ZÁKONY NY UBYTOVÁNÍ DRUŽEK S DĚTMI, rozvedených MANŽELEK S DĚTMI.

    Zda tam maj nějaký právní nároky na to užívací právo k nemovitosti bývalýho manžela...

    Ano, zůstat s dítětem, třeba bez práce kojící v nájmu za 18 tis. můžou, ale zda dostanou jen 3000 alimenty na dítě a ,,starej se", to nevím...


    Maj jiný zákony asi.

    Můžeš klidně dohledat německý občanský zákoník, zda tam snad žena svatbou nějaký jistoty a záruky na bydlení s dítětem získává a zda se muž pak stěhuje..

    Vdala bych se tam, ale němčinu jsem zapomněla a nerada Helmuty.

    Měla jsem se vát a mít dítě a byt tady, doma ;( ;(



    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam