REBORNA:
,,že tě každý další pošle do hajzlu stejně jako ti předtím;" V podstatě ano...A toto vyjadřuje zkráceně výrok, co říkal jeden herec u Kampola, NĚKOHO CITOVAL, že říkal:
,,Po svatbě jako takové...
....následuje rozvod jako takový."
Lidi ze sálu se tomu povětšinou smáli/y.. já to viděla dvakrát a nikdy jsem se tomu ani nepousmála, spíš naopak.
No a pak...
Pak je potřeba ten byt, aby žena měla bydlení, počítala s tou možností.
A už předtím jsem ten byt chtěla si doplatit a zařídit, že ten nájem, co si jen bývalý druh na chvíli zařídil v tý pauze, byl šílenej, za 18 tis.
Tam bych sama od sebe v životě nešla...natož pak na pořízení dětí.
To bych se radši ve 3 krčila v tý pidi-garsonce jeho a čekala, kdy nás někdo napráská na sociálku, že řve věčně dítě a má postýlku v koupelně.
Ale že to byla krásná velká koupelna.
Do předsíně by se postýlka nevešla, ta byla malinká..leda na morče. A jinak jen jedna místnost, že manželská postel končila skoro metr od linky. krásný linky, jak tam se vařilo...
Ale radši bejt tam, než v nájmu 2+kk za 18 tis. Ani pod výhružkou smrti, ale když už tam byl, tak jsem tam šla, co mi zbývalo.
Ježiš, jak já byla šťastná, že se ke mně vrátil, na to nezapomenu...a jak jsme první noc spali v tý ložničce ve zvláštním pokoji pro manželskou postel v tom 2+kk...fakt už jak manželé úplně..
A tak by to bylo i v tom mym bytě 2+kk..zařídila bych to tam stejně, inspirovala se od tý pani majitelky, to jsem si plánovala.
Ale pak hned od března jsem řešila ten svuj byt, nájemníkovi končila smlouva v dubnu 2018, tak už se táta nemohl vymlouvat, jako se vymlouval, když jsme měli s býv. sn, pauzu a já tam chtěla a máma tátovi i po mně vzkazovala, že by bylo dobrý, abych šla už tam a dala si tam i zbytek věcí od ní....
No měla pravdu.
Nebýt býv. sn., musela bych počkat na konec nájemníkovi smlouvy, zatím ještě u býv. sn. v garsonce, tu by pak musel asi po dohodě s námi pronajmout až pak, ale měla bych ten svůj byt.
Řešil by mě táta už jako neubytovanou a kdyby mě do bytu nechtěl pustit, s mámou bychom tam vyrazili dveře.
Já tam měla trvalý bydliště a nikdo by zatím nemohl nic říct.
Pak by si mohl táta zkusit přijet tam od jeho přítelkyně a obtěžovat mě...dali bychom mu s mámou, co by na byt tomu jeho kolegovi od táty chybělo a byt by nám zůstal...
Zbytek peněz pro tátu kdyžtak bych dovydělala, těch 300 tis. asi, nebo bych byt na chvíli pronajal přes léto třeba.
Ale fakt myslím, že by to tátovi doplatil ten kluk, co by se tam ke mně pak nastěhoval do toho mýho bytu.
Třeba i mimopražskej, co by chtěl za prací do Prahy.
Ale ty já blokuju, nemám jim co ,,nabídnout". Byt už není.