TEKKANNE:
,,nikdo tě do práce neotravoval. " Otravoval, do auditka, co četli mý známý, zkresloval informace..
A ještě tu ze mě dělali blázna a bylo tu jasně vidět, že nějaký lidi si tu poak opravdu mysleli, že mi něco bylo před odchodem bývalýho snoubence a posílali mě za nějakoun odpbornou pomoccí ne účelně kvůli tomu napadení, že by v tom jeli, ani z legrace, ALE VÁŽNĚ.
,,neuvěřitelný množství (značně diskreditujícíh) osobních informací. " JAKÝCH?!!!
,,v práci ses měla věnovat práci a na Nyx vůbec nelézt" - sorry, ale co v tý práci kdo měl a neměl jak dělat jsem určovala já.
V hodinách, kdy jsem neměla v mailu nic ani ke kontrole dole, jsem byla jak na seznamce, tak na nyxu, a to že to nebyl korporát, co by byl terčem útoku hackerů, ale malá firmička s ničím tajným, jsem psala.
ALE PAK MĚ PO VEČERECH PO PRÁCI I DO PRÁCE VADILO A OBTĚŽOVALO, JAK TU O MNĚ ZKRESLOVALI INFORMACE...
Oponevali s bytem...jde o to proč...to není BEŽNEJ člověk z diskusního serveru, TO JE ZLOČINEC! Co se tu navážel do mě proto.
Proč se do TOHO POŘÁD MONTUJEŠ?!
..i když toho, jak se o tom lidi v mym okolí bavili, jsem si zatím snažila nevšímat.
,,Ty tuny textu, to je tvůj čas vyhozenej z okna, kterej už ti nikdo nevrátí...... mazec, co?"
Ano, ale já byla v práci a za ten čas byla placená, stejně bych tam tehdy musela sedět tak jako tak.
Ale teď v létě ano.
,,Ty tuny textu, to je tvůj čas vyhozenej z okna, kterej už ti nikdo nevrátí...... mazec, co?" ale čas na co?
Jako jo, potřebuju se nalíčit a odjet/odejít a místo toho se nechám otravovat tady. To jo.
Práci a mrtvý morče mi nikdo nevrátí, co mi provedli taky ne,
,, než ti i ta lhůta vydržení proteče mezi prsty, respektive klávesnicí" No ano, ale soudit se vlastním otcem není jen tak a peníze má v ruce on.
A co mi udělali tady ty svině proto, co jsem o bytě a rozchodu napsala...to už se vrátit nedá, to už nikdo nevrátí.