TEKKANNE:
REBORNA:
TEKKANNE:
Fajn.
A to podstatný z toho, když už mi píšeš, na co jsem se tě proto ještě já zase ptala:
,, o sobě zanecháváš neuvěřitelný množství (značně diskreditujícíh) osobních informací. " JAKÝCH?!!!
Tím tvým montováním jsem myslela to předtím - na konci roku a na začátku roku a jak jsi psala nějaký krávoviny o mym šílenství, a to z doby, kdy jsem s tím přítelem tehdejším, se kterým jsem chodila za studií 3 roky, stále ještě chodila, jen byl na asi dva měsíce pryč, byla jsem tehdy ještě stále jedna z nejlepších studentek a tys jeho ani neznala a byla jsem tehdy dozajista zcela normální a v pořádku, jinde oblíbená.
Protože z tý doby byly ty naše rozhovory v jídelně, co si tak pamatuju...z doby ještě před tím rozchodem a co se mi už během něj a po něm stalo a co se mi pak kvůli tomu stalo, co ani nevíš, proč se mi zase stalo něco někde jinde jinak a ještě navíc se i jen dva lidi, co to věděli, dozvěděli ode mě jen trochu upravenou verzi, nechtěla jsem říkat přesný a soukromí informace, ne že by šlo o něco, co bych udělala nebo za to původně mohla já, ale nechtěla jsem to vše říkat, že to byla nepříjemná a jen moje věc, tak jsem řekla jen část a něco trochu jinak, nepřesně.
A žádnej stalking nebyl, to jsem tím nemysela - žádnej nebyl. Psal on mně pak SMS, zda bych se chtěla vídat...já doufala v návrat, už asi pátej, vyšlo najevo, že možná myslel kamarádsky, já to zas pochopila, že by chtěl jen po čase sex s ex a už jsme se k sobě nevrátili - stalking nebyl.
ALE POKUD SE VRÁTÍME K SOUČASNOSTI a letem dejme tomu 2010 - 2020, z toho nevíš nic, de facto ani z doby od 2006, takže v podstatě vůbec nic o mym posledním vztahu, o celý tý věci a ani o mym vztahu s bývalým snoubencem a našem 4 letém soužití, PROSTĚ VĚCI 6 LET ZPĚT VŮBEC.
A to podstatný z toho, na co jsem se ještě ptala:
,, o sobě zanecháváš neuvěřitelný množství (značně diskreditujícíh) osobních informací. " JAKÝCH?!!!
Jakých?
Jakých diskreditujících??!!
Ano, něco tu být nemuselo, ale mně už pak bylo všechno chvíli jedno, při tom, jak jsem na tom byla, sesypala se zase.
Jakých?
V jakým smyslu? A vyjadřují snad nějak, že bych já udělala něco špatnýho nebo byla špatná v tom předchozím vztahu a do vztahu dalšího?
Jo a přepsat na mě manžel byt? Abych měla bydlení a mohla mít v klidu dítě? Nejsme v Americe, to jen jsi tam byla ty, co jsem tak slyšela.
Ale k otázce, abys nezapomněla:
Jakých?