OVERWATCH:
A 24 jako nic moc.... on že prej to maj komlikovaný že ona za ním už moc nejezdí...což kecal, že asi pak viděl, že mám zájem, což naopak, já jsem úplně ustoupila, když na muj dotaz zda má přítelkyni řekl, že jo.
A šla se bavit se známými a schválně flirovala s jeho kámošem, co se tam bavil s mými známými.
Pak jen s timhle mluvila u baru a odešla...ale on pak když jsme vedle sebe tancovali řéíkal, že prej to maj komplikovaný, to jsem mu nežrala a ale pak se mi moc líbil, tak jsem mu dala telefon..
No a on přišel druhej den.
A docela mě urazil.
Já si vzala letší šaty - lisopad, ale teplo a já čekala v bytě.
No a on mě viděl , (zas ty moje červený šaty s výstřihem pověstný, ty samý co se story s čumící pani z metra.)
No a řekl, že nic nechce, se mnou spát a že jestli má něco platit, že půjde pryč.
Já na něj, co to povidá, že jsem manažerka. A co má proti těm šatům!! Že jsou značkový, ze skate skopu, jen červený...nebo jestli jsem to nepřehnala s make upem.
A on že sorry, že ne, ŽE TAK NA NĚJ JEN PŮSOBIL TENHLE BYT...NO že je skoro prázdnej, jen s matračkou, asi jako přechodné pracoviště takových žen.
Nebo mu to bylo divný, že ho zvu domu, ALE JÁ NEMĚLA NA NIC ČAS, ŽE JSEM DRUHEJ DEN V 6 VSTÁVALA DO PRÁCE.
Tak jsme si tom vysvětlili.
A koukali na fotbal.
Na tý TV fotbal snad nikdy neběžel...bývalýmu snoubenci jsem ho vždy zatrhla, pustila si film a on se na něj díval na menší TV nebo notebooku.
Ale že to byl tento a nenadálá návštěva, tak tomu jsem ten fotbal pustila.
Za mě je fotbal oproti hokeji nudná hra...ještě pralesní liga... ALE NETUŠILA JSEM, ŽE MŮŽE BÝT FOTBAL TAK ZÁBAVNEJ, záleží, s kym se člověk dívá.
Jenže pak už jen psal, tak mě to mrzelo, teď je v Kanadě.