OVERWATCH:
Ještě vloni jsem s ním, když se objevil, mluvila klidně a udržela se. Což asi bylo matoucí, že ani nemohl vědět, ani on, ani jeho známej, jak špatný to je. Ale to jsem zas měla tu super, ještě lepší práci, tak alespoň něco, bylo to i zadostiučinění říct, co jsem dělala, co mám dělat, o co mi vlastně tedy šlo, proč jsem byla hysterická v čase těch dvou dnů PMS kvůli ztrátě tý práce v oboru víc, což byl krom jeho táty a rodiště důvod, proč si mě nevzal, přišla jsem krom svýho bytu v zápětí ještě o bydlení s ním a proč nemám dítě...bylo to zadostiučinění vysvětlit, co dělám, tedy co jsem zase dělala a o co mi celou dobu šlo, bylo jasnější, že co jsem dělala předtím byl jen přechodnej odchod na páer let jinam, pak návrat a přiblížení k tomu finále, opětovnýmu startu kariéry a dělání mý práce, co mám já dělat, bylo to zadostiučinění vysvětlit, proč kvůli tý práci ten povyk ještě umocněnej tím PMS, kvůli čemuž si mě nevzal, i když jsem ho věrně milovala a až na pár hádek za ty čtyři roky, byl doma ten rok klid až do toho s tou mou kolegyní a prací... tak se ukázalo alespoň, proč ten povyk a snad se i zamyslel jestli bylo fakt nutný mě kvůli mým ambicím a že jsem jen chtěla svou práci a nárok na mateřskou, mě opustit, ještě v možná posledním možným roce na to mít bezpečně zdraví dítě, tedy skoro v mých 35 a úplně hodit přes palubu bez ohledu na následky pro mě do budoucna, jak s bydlením, tak možnostmi se ještě seznámit, tak možnostmi si ještě zkusit nějak zařídit byt a dítě, ale byt už těžko, kor když teď už bych na ten svuj musela mít ne půl milionu, nebo milion, ale 4 miliony...
.....tak ale říct o tý další práci, v tom smutku ho po roce vidět bylo i zadostiučinění, i když jsem žila sama a byla nešťastná, ale tehdy ještě s nadějí na seznámení a nic o dalších věcech tady netuše, i mezi lidmi jsem se chovala fajn a akce si užívala a neměla myslím nikde s nikým problém, až do listopadu a nějakých dalších napadení mý osoby tady, zkreslování informací, co vypadalo nejdřív jen jako hejt anonymního hejtera, ne lidí kolem člověka, co mě napadl předtím v reálu....
....ale o to víc jsem asi působila zpětně jako hysterka, co se vztekala a brečela kvůli ztrátě práce neadekvátně a tak z toho úhlu pohledu se nevdala a nemá bydlení a dítě kvůli tý práci ,,oprávněně"...v současný situaci, která se dost blíží tomu, co jsem kdysi zažívala v krizi jedna, tý ekonomický po ukončení studií a odchodu z prvního zaměstnání a hledání další práce, by to bylo snad jasnější a NEbylo považovaný za neadekvátní reakci na ztrátu práce hodný skoro-rozvodu, ztráty budoucího manžela, bydlení a možnosti mít dítě.
Jak jako ,,to vyřídili"? Řečnická ot. To nebude vyřízený nikdy a nevyřídili, přerušilo mě to odstrčení člověka, co se nám do toho připletl a přerušil mě...já se jen chtěla podívat mýmu dřívějšímu skoromanželovi, se kterým jsem předtím léta žila a měla si ho brát a pak jen tak zmizel, když už muj byt, kam bych se mohla vrátit byl převedenej, do očí a něco mu říct a k tomu něco navíc, o tom tady, o čemž možná ani neví, nebyl online ... o tom, jak na mě naplánovali přepadení a tom mym napadení možná dosud taky nevěděl, tedy krom jedný mý SMSky, kde bylo napsaný jen ,,asi", protože já tehdy nevěděla přesněji nic a že to bylo naplánovaný přes nyx taky ne.
Jak jako ,,to vyřídili"? Řečnická ot.
Ten byt nemám, jestli budu mít dítě nevim, na schůzce o bytě byl s tátou on, život zničenej mám já, a jde i o ty další věci, co se staly vlastně kvůli němu, i když on u toho přímo nebyl.
Bylo by dobrý, aby se radši neukazoval, ale to nemůžu zařídit, ale bylo by dobrý, aby se tu už neukazoval, ani ve městě ani v mý části republiky, leda tak max u soudu o věci jedna (byt) nebo věci dva (to potom, za čož snad nemohl), v obou případech na mou podporu, jako svědek.
Ve věci tři mi nepomůže, ta je asi čerstvá, moc nevim zatim, o co jde, se bude řešit až teď a nemá s tím přímo a asi ani nepřímo on nic společnýho, i když to de facto taky vzniklo vývojem událostí kvůli němu a týhle diskusi, vše to začlo schůzkou o bytě jeho s mym tátou, pak jeho zmizením a naším rozchodem před tou svatbou, pokračovalo mym psaním o seznamce, jen stručným vysvětlením, proč jsem sama, pak mym napadením, co jsem se dozvěděla až letos a teď je aktuální ještě třetí věc.
Jen mi to vše připomněl, že vše původně vzniklo kvůli jemu, jeho schůzce s tátou, našemu rozchodu - jinak já mít ten byt, vše by probíhalo jinak, nic bych se sem ani neobtěžovala o určitch věcech psát, asi by ani nikdy nedošlo k mýmu napadení, velmi pravděpodobně, nebo určitě, nebo pokud ano a bylo by v plánu, už by se nestihlo - vše by bylo jinak.
Tak by ani nedošlo k diskusi ve formě proti mně a nedošlo k mýmu vyprovokování a ani tý třetí věci, co se teď stala aktuální.