REBORNA:
,,a zbyde na plíny pro mikronauta, pokud je nebudeš měnit častějš než obden?"
PLENY?!!
Už tu přeci bylo, že výživu a potřeby mimina by obstarával jeho tatínek, tedy milý pan DJ a programátor.
Co je za dvanáctku?? Poloviční úvazek by byl 5 dní v týdnu na 4 h = 20 h týdně, Což je to samý jako 3 dny v týdnu na necelých 6 h, ale za třetinovej plat = 12 tis. hrubýho, ta mimíso-kolegyně chodila JEN 3 DNY V TÝDNU NA 4 H... to jako jen pár let, jasně....Takže je to na to jídlo... poplatky v bytě by platil progáč/ jeho náhradník, kterýho si mám prej místo něj najít.
JENŽE PROBLÉM JE TEN, ŽE KDYBYHC TEĎ POSLALA NA SCHŮZKU O DOPLACENÍ MÝHO BYTU DO MILIONU JINÝHO, aby to tátovi vysvětlil, ať si dá on rakev pak do vejminku 150 km za Prahou a do tý rakve třebas ty suchý brambory se zelím, ale že já ten byt potřebuju, že chci dítě a proč tedy táta, pokud by se mu tedy později nelíbilo s jeho přítelkyni v bytě ve vlastnictví, kde bydlej a neplatěj tam taky nájem, pak nejde do bytu k jeho mamince, což byl byt vyměněnej za byt, ze kterýho se on nastěhoval do bytu k MOJÍ MÁMĚ, co se pak dělil na dva, z nichž jeden měl být MŮJ, že jsem chtěla dítě, ten NÁHRADNÍK, TEN JINEJ, CO SI MAM NAJÍT, by mi poskytl k mým penězům na to půjčku 200 tis., aby byl byt muj (tedy s matkou jsme tehdy tátu mohli vyplatit i bez toho, ale to je jedno), TAK BOHUŽEL UŽ MOŽNOST MÍT TEN BYT ZA MILION A MÍT V NĚM DÍTĚ NEMÁME.
Protože na tý schůzce s tátou byl milý pan DJ a programátor a tomu to bylo jedno, protože on jeho pidi-garsonku měl a dokonce už pronajatou SK páru a chybělo mu málo, aby byla jeho... před svatbou nabytá jím (a po případnym rozvodu bychom z ní já ani mimís/a neviděly asi ani metr, tedy pokud bychom si pak nepronajaly na festivalu chatku, nevyčíhly si ho tam, hodem mimísem bych ho nesrazila do rybníka a tajně neutopila nebo nesestřelila brokovnicí zapůjčenou od Pa. z obytňáku....pak bych část tý uňouňaný garsonky s mimísem mohla dál obývat a vyplatili by mě část její hodnoty, ale jen kdybych v ní bydlela, což jme už nebydleli - byla pronajatá...)
...takže jeho to, v jakym bytě si JÁ CHTĚLA POŘÍDIT DÍTĚ, ABYCH V TOM BYTĚ MOHLA PAK DÁL BYDLET, TAK NETRÁPILO...
..Takže to jaksi víc nehrotil, na schůzce, kde byl s tátou místo mně, jak rozhodli oni.
Takže ten jinej, kterýho jsem si měla údajně najít a kterýho jsem si už mohla za ty dva roky do toho bytu nastěhovat, aby mě zbouchnul a zaplatil tam poplatky
(třeba podobnej jako jeden ten Rakušák asi, co teď vedle mě pařil 6 h na festivalu, takovej sice do blond trochu a dready mu trochu smrděly, ale nos úzkej, sice trochu krátkej, ale úzkej pěknej a fakt LATINÁŘ, sice potetovanej na těle, ale jasnej LATINÁŘ!!
... nebo ten českej koloušek, kterýho jsem pronásledovala z chill outu po cestičce a když mi řekl, že jde spát, ale že ho můžu obejmout a já tedy ho objala, ale vzhledem k opilosti jsem to jedním vrzem vzala i s hlazením pod trikem na zádech a mačkáním prdelky pod kalhotama, pak se mu tedy omluvila, že za to nemůžu, jak jsem děsně opilá, což jsem ale až tak nebyla a promyšleně si ho vyčíhla, půl hodiny poočku pozorovala a pak pronásledovala, že...a vypadal, že zatím byt nemá a že by do nějakýho i rád), UŽ NA ŽÁDNOU SCHŮZKU S TÁTOU NEMŮŽE A PLATIT POPLATKY V BYTĚ, CO BY BYL MUJ, ABYCH MOHLA MÍT DÍTĚ, NEMŮŽE...
...PROTOŽE TEN BYT UŽ JE PRODANEJ!
,,a zbyde na plíny pro mikronauta, pokud je nebudeš měnit častějš než obden?"
Takže: PLENY?!!
Už tu přeci bylo, že výživu a potřeby mimina by obstarával jeho tatínek, tedy milý pan DJ a programátor.
Já psala, že bych se o sebe postarala jak z mateřský, tak po ní.
Plíny ale nenosim, inkontinenci nemam, snad ještě tak 40/50 let mít nebudu, plíny by se týkaly potomka pana DJe a programátora a TY BY MIMO JINÉ FINANCOVAL TEDY ON... max tedy půlku plen bych platila, ale to už samo v době po mateřský a to už dítě 3. ROK pleny nenosí. To už se ani nebatolí a začíná chodit a leze na nočník.
Tedy co vycházim od sestry a sebe, sestra dokonce ve 4 letech už chodila a četla. Nou plíny!