• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Všechny ty "já to nedělala", "to není", "jen dočasně",… jsou jen tvé obranné reakce na něco, co si nechceš přiznat. Přiznání je prvním krokem k uzdravení.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Tak se v tom netoc a pojd radeji nekdy na ten drink, vstric novym vyzvam. ;o)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:

    Dobře. Nemůžu, mohl jsi v tom být taky, to je fakt.

    A kdyby, proč bys to dělal? Kdyby? Co tě k tomu vedlo?

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    ,,násilnická agresivní rasistka" - Tím, že v reakci na post, že jsem tancovala s Negrem, píšu, že to byl Ind?

    No ale on tam byl, ale Vy ne.. zase diskopříběhy, který sem někdo psal v reakci na muj post, že jdu do přeplněnýho klubu, pak někdo reagoval a pak na to reagoval někdo, kdo na tý akci ani nebyl.

    Tak jak může vědět, zda to byl ,,negr" nebo Ind a co jsme tam spolu dělali s tím známým, co je z Indie, se kterým jsme si tam na nějakých akcích povídali o muzice, když u toho člověk, co tu ten ,,diskopříběh", co se tu objevil OT a ne MOU RUKOU, když u toho člověk, co to tu komentuje, ani NEBYL.

    Tak jak může vědet, co je a není sarkasmus, ironie, co vyjadřuje jen PARADOX, hodnocení nějakých textů někoho, koho ani nevim, zda máte v púřátelích na FB, co si o něm myslíte, na jaký akci jste ho zahlídli, když ano nevíte, do koho jsem byla kdysi zabouchlá, co ho zná, co mi před víc jak 10 lety psal, a jakou mam povahu a jaká jsem, KDYŽ JSTE TAM VŮBEC NEBYLI NA TÝ NAŠÍ AKCI??!!

    Ani na tamtý 2010 asi.

    A jakej jsem měla vrchní díl od PLAVEK A ŠORTKY, když jsem tam s tím mym tehdejším mladším přítelem byla, se kterým jsem CHODILA 3 ROKY před bývalým snoubencem, se kterým jsem žila 4 roky.

    Co to bylo za akci, jak dlouho znám nějaký lidi, koho jsem balila předtím, V ČEM S NÍM SOUHLASÍM A V ČEM NE...

    Co je ironie, sarkasmus, paradox, rada...

    Co JE VÁM SAKRA DO TOHO!

    Co se do toho montujete?!!

    Co o tom vlastně víte?!!

    V jaký politický straně vlastně jste a jakou MUZIKU K TOMU POSLOUCHÁTE A CO VYJÍDŘUJE?!!

    Já nevim.

    Pořád jen čtu něco o zadcích a oblečení a hubnutí a v lepším případě skříňkách pod umyvadlo a snídaních a posteli a muffinech. Nic moc politika...





    REBORNA
    REBORNA --- ---
    ,,Dyť je to tvůj post, kde se projevuješ jako násilnická agresivní rasistka, což je vesměs plně v souladu s tvojí nenávistnou hysterickou povahou, co tu prezentuješ. Když se to vezme v potaz, tak tvoje příběhy dávají smysl - jen v nich nejsi kladnou hrdinkou."


    Jakej rasismus? Jaký násilí? My tancovali, on je mi putna, on v týhle diskusi ani nebyl a nic mi neprovedl, ten Ind...a pokud není debil, leda tak by se zamyslel, co jsem mu řekla a porovnal s ostatními, co slyšel...a nevim, co by sis z toho odnesl... to je jeho a moje věc.


    Kde prezentuju hysterickou povahu?? HYSTERIE V RÁMCI PMS NENÍ POVAHA! To už tu bylo asi 20 x pak, když 1x nestačilo...Není to povaha, je to dočasný výkyv hormonů...Jsou to max 2 dny před periodou, končí obvykle už v den započetí krvácení, TRVÁ TO ASI 20 MIN, já jsem starší a už to mám asi jen 2x v roce a jedou je to pláč a podruhý vztek třeba... není to POVAHA.

    Je to dočasně ZMĚNĚNÁ HLADINA HORMONŮ TRVAJÍCÍ ASI 2 h až max den v ZÁVISLOSTI NA HLADINĚ PŘIJATÝCH MINERÁLŮ JAKO NAPŘÍKLAD HOŘČÍKU...

    A to už tu bylo...a recept pro holky, co si maj prej upéct, aby tu hysterii těch 20 min neměly a neměly ani ty křeče a ty projevy fyzický, ne jen ty psychický, ty tu byly taky - ten čoko-koláč s banánem a mandlema, nebo co to ta patlalka nám ženám doporučila na youtube...


    Odvíjí se taky od toho, zda HYSTERKA = OSOBA ŽENSKÉHO POHLAVÍ, zda ta žena užívá nebo neužívá HA, tedy hormonální antikoncepci.

    Ta ten dočasný několik hodin, nebo max dva dny trvající hormonální výkyv ovlivňuje - protože je to antikoncepce HORMONÁLNÍ, TO JE OD SLOVA HORMONY.

    Bylo to tu 5x a stále to někdo bez BIOLOGICKÝHO VZDĚLÁNÍ NEDOKÁŽE POCHOPIT?

    A že já nevím, proč jsem tu ztrátu práce nesla tragičteji a extrémně reagovala pláčem a vztekem chvíli a JAKÁ BYLA MOJE HLADINA HORMONŮ TEN DEN A PROČ JSEM SE KVŮLI TOMU TÝDNU NEVDALA A NEMÁM DÍTĚ A JSEM SAMA A PŘIŠLA JSEM O BYDLENÍ A MILOVANÝHO MUŽE?!

    Já nemám MĚŘIČ HORMONŮ - JAKÁ BYLA HLADINA ESTROGENU A PROGESTERONU TEN DENA ZDA TO BYLY ZMAŘENÝ AMBICE A VZTEK, ŽE JSEM PŘIŠLA O PRÁCI V OBORU NEBO JEN PMS a jak bych to nesla třeba kdyby se to stalo týden poté a on do mě o tý práci ryl O TÝDEN POZDĚJI...

    Jak mám vědět, jak bych reagovala o týden později, zda úplně klidně a jen řekla - jedem, bude jiná práce...nebo zda bych měla podobnou reakci i bez PMS.., asi jo, ale ne takovou, aby mě opustil muž, myslím...



    A KLIDNÝ MILÝ dříve za soužití s bývalým snoubencem věčně asi v 99 % času pohodový ČLOVĚK, jako já, v posledních letech fakt obvykle klidná, klidný veselý šťastný člověk, co během práce BYL ZNAČNĚ NAD VĚCÍ, ŽE BYL ŠŤASTNÝ A MĚL KDE BYDLET A NA VÍNKU SI TAK MAX PROZPĚVOVAL NA AKCÍCH A PROZPĚVOVAL DOMA a uklízel a obvykle z práce chodil vesele, což by bývalý snoubenec potvrdil, obvykle KLIDNÝ ČLOVĚK JAKO JÁ, co někdy jen sarkasticky reagoval a i zlým jazykům se leda tak opile smál a přeháněl jen, JEN CHTĚL PROJEVIT SOUSTRAST A VYSVĚTLIT CHOVÁNÍ SLEČEN, CO MĚLY ASI PMDD, COŽ JE HORŠÍ NEŽ PMS - že mi jí bylo líto, že jí nějakej trotl vzal mezi chlapy na airsoft, když měla asi periodu a byla scéna a on se s ní rozešel.

    Já měla PMS, co by se ani neprojevilo, pokud bych nepřišla o tu práci - bych si dala čokošku a byla fajn a vdala se, měla teď dítě, byt a vůbec sem nepsala.



    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: "Tady ani neni poznat, co je sarkasmus a celkový rozpoložení...je to internet."

    Heled, uz jsem si toho vsiml, ze nepouzivas smajliky, tak kdyz pises sarkasmus pouzij smajlika treba ";-)". A hned to bude rozlisitelnejsi.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: hele ja nevim, treba jsem ti ty drogy do zadku pichnul ja, a cely ty roky se tajne snazim znicit tvuj zivot. muzes to vyloucit? nemuzes!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Dyť je to tvůj post, kde se projevuješ jako násilnická agresivní rasistka, což je vesměs plně v souladu s tvojí nenávistnou hysterickou povahou, co tu prezentuješ. Když se to vezme v potaz, tak tvoje příběhy dávají smysl - jen v nich nejsi kladnou hrdinkou.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    ,,tady uz nikoho nesbalis"

    1. toto byla původně diskuse o balení na seznamkách / dating apps, ne balení tady, v týhle diskusi.. a jen jsem slušně odpovídala, proč jsem sama - byla to moje upřímná reakce na komentář, který byl na mě a byl nevyžádanej a nevim, co jím kdo sledoval, byla to jeho reakce na nějaký horzný ex, co někoho pokousali nebo co a na nějakou labilku a taky na mě a zda jsem nedělala něco podobnýho - dotaz na mě...

    ....tak jsem uvedla něco s vyprovokováním o huštění kola, ale šlo jen o jednu věc a pak to s taxíkem, co bylo chvíli před tím asi... no a pak co bylo po ROCE - vše zase fajn, plánovaná svatba, jak jsem podle mě neoprávněně přišla o práci, do toho měla PMS, byla přetažená, nevyspalá, podrážděná z toho z tý práce, chtěla sex, spát a už to neřešit radši.., do toho ještě za dva dny tátovy SMS, co pokračovaly SMSkama o bytě, což jsem po spatření plomby v katastru jela řešit společně s hlídáním zvířete slíbenym babičkou k babičce a když jsem se vrátila, budoucí manžel nebyl doma, zmizel do rodiště, kde má tátu a pak už se nevrátil a že jsem se neměla kam vrátit, že byt byl čerstvě převedenej, což věděl...jako že jsem byla asi týden bezdomovec, co místo vlastního bytu po babičce a dědovi z máminý strany neměl kam jít, že byt táta už prodal a snoubenec to věděl a klidně odešel a napsal mi jen mail, když už jsem neměla kam jít...a že pravda, že mě to zlabilizovalo na nějakou dobu...i nějaký pohovory jsem pokazila...ale pak jsem si našla po vzpamatování se provizorní práci a nájem a přihlásila se na seznamku...pak jsem jednu komentovala...

    ...pak mě ale někdo napadl a já nevěděla, že to naplánovali nějaký lidi tady...a proč by pak byl někdo proti mně



    2. ,,tady uz nikoho nesbalis" - Ano, někdo to způsobil, nebo negativně ovlivnil, ať už přímo nebo nepřímo, tady i na akcích, ale nechápu proč. A ublížil mi a taky nevím proč, dost zasáhl do života....jak osobního, tak pracovního...


    3. ,,tady uz nikoho nesbalis" - CO TO JE TADY?? Jako myslíš diskusi nebo celej nyx nebo ty akce v reálu, kam chodíme?

    A proč že tam nikoho nesbalim?

    Jako proto, že jsem byla napadena? To spousta žen... Nebo proč že??


    4. ,,vsichni te uz znaji" - ale já některý ty lidi neznám - neznala jsem je osobně ani před tím, ani po tom a většina se mnou nikdy nemluvila a VŮBEC MĚ NEZNAJ.

    Tady ani neni poznat, co je sarkasmus a celkový rozpoložení...je to internet.

    5. ,,takze co tady tema svyma vylevama sledujes?"

    NÁPODOBNĚ!

    Co tady svýma výlevama a reakcema na mě sleduješ TY?!

    A už jsi mi psal někdy 2017 nebo 2018 a reagoval na mě a psal na mě komentáře jinam, do jiný a nějaký naší diskuse, kde jsem byla v konverzaci s úplně jinými lidmi. A s tebou vůbec.

    A tam jsi reagoval na MOJE přispěvky TY přeci.

    Co tady svýma výlevama a večnejma reakcema na mě sleduješ TY?!

    Nechceš jít radši s těma kámošema z práce do hospody?

    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: hovco. tady uz nikoho nesbalis, vsichni te uz znaji, takze co tady tema svyma vylevama sledujes?
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: No napsala jsi tu o svych postojich, nazory, uvahy, je toho spoustu, clovek aby se v Tobe vyznal. ;o)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SIBILLE:

    A co?

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    A: Co to zase je? O tom jsem nepsala! To ne! Já těch akcí navšívila tolik, ani nepamatuju!

    Aha, vidim, nějakej příspěvek starej?? "kraviny o mym údajnym rasismu" replied: ,,Se v tom nějak ztrácím…"

    Ale ještě asi zkusim zareagovat, ale já s tim nezačala:

    Jak jako bych mohla rasisticky nadávat do afro-americký rasy a jak rasisti píšou do NEGRŮ člověku, co vim, že byl Ind??

    Co je to za blbost... Indové jsou jiná rasa přeci...a sice to tu ona psala, že jsem tancovala nebo psala o nějakým černochovi nebo Negrovi, ale to je kravina... jeden čarnoch byl jen na drum-ci v úplně jinym klubu, zval mě na drink, čuměl na zadek, podával mi ruku a jí se s nim nebavila...ale nijak mi neublížil...tak co ty obrázky tady.

    Mě spíš zajímá v rámci toho:

    ,,Ty z ní máš slušnej mindrák, co? ;)" ,,Ne, já původně v týhle diskusi vůbec nevěděla, kdo ona je a proč na mě nějak blbě reaguje..."

    Mě spíš zajímá, proč žena skoro stejný rasy jako jsem já, mi tu taky něco ošklivýho psala, nějak nadávala nebo mě obviňovala snad a psala taky divný přísěvky mně, co jsem jí vůbec nekontaktovala, a psala podobně nebo stejně, jako nějakej grázl, co mi nadával atp.

    JESTLI JAKO ONA NA MĚ UKÁZALA NEBO JESTLI TEN KETAMIN KOUPILA, NEBO JESTLI NĚJAK CHYSTALA TEN ÚTOK JINAK.

    Jak v tom tedy figurovala v celý týhle diskusi systému ,,útočíme, znevažujeme a urážíme oběť, nevinou snoubenku, co přišla o bydlení, co jsme dali napadnout".... ,,a pak ji ještě obviňujeme, urážíme dála smějeme se jí", typicky...

    Jak v tom figurovala ona...protože pokud ne, psala, by mi přeci diskrétně přátelsky do pošty a neútočila na mě tehdy ještě zcela bezdůvodně, pokud by nic neudělala přeci, tak by neměla k tomu důvod..zatím záhada.

    Asi leda popelník po ní hodit, ať si zakouří...ale já se s ní minule nebavila...a ptala se mě tak mile: ,,A co ti stalo??"

    Že by jí to i člověk sežral, že v tom nejela a obtěžovala tu jen tak, z nudy.








    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    REBORNA: Ty si furt neuvědomuješ, žes tu na sebe už práskla lautr všecko, co?
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    Milující věrnou ženu před svatbou
    Milující věrnou ženu před svatbou
    Milující věrnou ženu před svatbou
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    ,,Aby ho prodal az te necha prohlasit za nesvepravnou. To by nebylo zas tak tezky."

    A k čemu by byly peníze starýmu 42+ programátorskýmu celkem bohatýmu dědkovi, tehdy bezdětnýmu a možná ještě teď bezdětnýmu, co už byt v Praze měl a má peníze z jeho pronájmu a krom peněz z práce narozdíl ode mě ještě pak bude mít dědictví baráku po tátovi na Moravě, co už já kvůli jeho schůzce s tátou mym po mym tátovi tedy mámině mamince byt 2+kk mít nebudu?

    Já myslim, že na to, aby se tim udávil, když opustil milující věrnou ženu před svatbou kvůli tomu, že měla v PMS stres z podle mě neoprávněný ztráty práce kvůli kolegyni, měl na to UDÁVENÍ už těch peněz a nemovitostí dost a jeho táta a macecha, co má další barák, ty na Moravě jich maj dost na udávení taky.

    Zase krávoviny.

    _BENNY
    _BENNY --- ---
    k cemu by neretardovany chlap potreboval Rebornu? drit muze v praci.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    REBORNA: Aby ho prodal az te necha prohlasit za nesvepravnou. To by nebylo zas tak tezky.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SIBILLE:

    Ne, já původně v týhle diskusi vůbec nevěděla, kdo ona je a proč na mě nějak blbě reaguje...

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    ,,když zjistil že svatbou s tebou byt v Praze nedostane ;)"

    K čemu by mu byly v Praze DVA byty, když má otce a rodiště na Moravě a sotva byl schopen po my zametení vytřít tu jeho pidi-garsonku, tak težko by chtěl vytírat byty dva...


    Jsem si jistá že vytírat jeden byt pro něj bylo až až. A že dva byty fakt nechtěl, to by něco řekl o tom, když mi měl půjčit 200 tis. na záchranu toho mýho (, ale kdyby u toho nebyl, s mámou bychom to do tooh milionu tátovi vyplatili sami...), to by něco řekl o tom, že by chtěl bejt za to v katastru toho mýho 2+kk bytu nebo ho z části mít (, bohužel teď už pro mě a mé vaječníky prodaného...)

    ale nic takovýho fakt neřikal...


    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam