JENDAZCB:
,,jak říkat vietnamcům, aby tu neměli nelegální pěstírny, aby nešmelili originální značky"
Tak dle jednoho článku už pak ,,JEJICH DĚTI NEBUDOU PRODÁVAT TRIKA A ..... "
Citovala bych, ale nemám to tu...
To CB jsou Budějice? U Vás maj Vietnamci pěstírny? Tady taky, trika prodávaj taky, ale jejich děti mi dřív vařili, když jsem v práci nešla jíst jinam nebo mi nedovezli neeko krabičku z polystyrenu..
No a v jedný firmě f.... dělaj ty jejich děti = Vietnamky a Rusky... to je kvůli jazyku, když se sem dováží zboží...nebudu specifikovat, tak ten proces musej řešit rodilé mluvčí a v tomto oboru jsou na to lepší ŽENY, TO VÍ KAŽDEJ, JE TO ABSOLUTNĚ JASNÝ...PROCES PIPLAVEJ, SLOŽITEJ, MONOTÓNNÍ, CO SE MUSÍ TUNIT A NĚKOLIKRÁT DODAT KOREKTURY...NO MOC MĚ TO NEBAVILO..moc se nemusej, ale to proto, že Vietnamka nějak paradoxně pekla s Číňankou, Rusáci moc nemusej Číňany..tedy jak který.
Ale byl s nima v kanclu lepší spirit, než jinde s jedním Španělákem, ale jinak ten druhej byl fajn a fešák tedy...oni tam měli krizi, nemůžou za to, že sem lezou, ale lezou...
...Chlapi by mohli říst: ,,Berou nám práci." Ale těch firem tu bylo ještě tehdy a práce dost...
..MUJ PLÁN BYL PO TĚHU PART TIME, TAK JÁ BYCH NEMOHLA MOC PSÁT, ŽE PRÁCI, ALE LEDA TAK ŽE TEN BYT...ŽE ZABÍRAJ BYT...A TO ZABÍRAJ, to je fakt, pravda, bez zabarvení, je to jen konstatování a nedá se vyvrátit. Prostě je to fakt.
,,nesmlouvavou, rozmazlenou bestii."
Tak jako že jsem chtěla mít kde pak s tím plánovaným miminem bydlet, to není rozmazlenost. To je snad i podmínka pro to mít dítě a smět si ho nechat.