SUBVERSION:
N. mi to sem nakopíroval a zase s tim otravuje....já s tim nezačla, on to sem nakopíroval, tak jsem na něj reagovala...
Už jsem ti odpověděla na tvuj příspěvek a schválně jim tak, aby věděli, že já neřešim (jen) BARVU pleti, že víc věcí... A ŽE POKUD BY SE NA MĚ DOMLUVILI A MĚ SNAD ZDOGOVAL A ZNÁSILNIL TEN ČLOVĚK Z JEDNOHO Z DŮVODŮ, CO MĚ NAPADLY, ŽE BY TO BYLO KVŮLI MÝMU ÚAJNÝMU RASISMU A TO NA ZÁKLADĚ PŘÍSPĚVKU TŘEBA O JEDNÝ Atraby znásilněný severský POLITIČCE, CO SPÁCHALA SEBEVRAŽDU, ALE TO ASI NE, TO SPÍŠ NĚJAKÝMU PŘÍSPĚVKU V TÝHLE DISKUSI VLONI, KDY JSEM TÍM JEN MYSLELA, ŽE MI VADILO BALENÍ PŘISTĚHOVALCI Z ČM a ubytoven a na seznamce nebo anglicky hovořících, a když s mě tu ptali, co nabízím a nějaký mý výhody, napsala to ženským rodem taky v reakci jich na mě, jako že jsem původně nechtěla a priori negovat seznámení s přistěhovalci A CIZINCI A PSÁT TO TU, že JÁ NECHCI CIZINCE, ŽE JSEM SI ROZUMĚLA A MĚLA SI BRÁT ČECHA, tak aby se do MĚ VCÍTILI, ABY TO POCHOPILI, JAKO MUŽI, TAK JSEM NAPSALA, ŽE MUŽ NĚKTEREJ ASI BY NECHTĚL NĚKTERÝ PŘISTĚHOVALKYNĚ...
Aby to jako muži pochopili a pak teprve jsem popsala, jak mě balej přistěhovalci a proč nějaký cizince jsem nechtěla, ale asi jsem to opravila už pozdě...už po tý loňský akci...
, ŽE POKUD BY MĚ ZNÁSILNIL KVŮLI TOMU, snad kvůli nějakýmu MÝMU údajnýmu rasismu a agresivitě proti cizincům, což fakt tehdy žádná nebyla, VŮBEC TEHDY, ŽE TO TEHDY JEŠTĚ DOZAJISTA ÚTOČILI A DOMLUVILI A NAPADLI A VYBRALI SI NESPRÁVNOU OSOBU NA TO ZNÁSILNĚNÍ, POKUD BY BYLO VE ZLYM...
..JAKO DALŠÍ MOTIV, ABY TO BYLO VE ZLYM, MĚ NAPADLA STO LET STARÁ DISKUSE O FEMINISMU, KDE JSEM ANI NEPREZENTOVALA JEN MOJE NÁZORY, ALE I JINÝCH ŽEN....
...ale tys neviděla, na co to byla reakce. Tvuj ribjon si v rezidenci Zahálka, co stojí místo Pokojíčku, kvůli který nám developeři zbourali klub, a zastavěli i jiné, asi těžko byt koupí, abychom ho museli z CLOWN ZEPPOU, KDYBY SE DAL UDĚLAT NOS JAKO MĚL BÝVALÝ SNOUBENEC - PLASTIKU, VÍŠ (jako parafráze na muže, co posílaj ženy po dětech na plastiku prsou)...tvuj robjon/a, až bude velkej, bude to už dáávno rozprodaný ty byty tam na rezidenci Zahálka, co je místo pokojíčku.
Nebylo tam nic o TVYM mimísovi konkrétně!! Bylo tam o ribjinech a Indovi, kterýho tu v reakci na tvuj příspěvel nazvali negrem a ribjonech...ne že myslim konkrétně to tvoje DÍTĚ...nebylo to tam tak, stačí se podívat na interpunkci, na tu čárku před slovem ribjon a to ja holej fakt.
A navíc myslim asi 18 lety - 35 letý chlapy třeba... jako kdyby mi chtěl dát ten ,.negr", o kterym tu psali, ne dítě. Nebo jeden ruskej soused, co je fakt děs.
Popelníky v klubech nejsou. O útočení tu psal naopak on na mě, abych si dala pozor na to, abych nedostala po hlavě já, kdybych bila turisty do hlavy, což nebila, fakt ne. Já to jen zopakovala.
Nebylo tam nic o TVYM mimísovi!! Leda o tobě, ale on to psal mně A TYS NA TO REAGOVALA, TAK JSEM REAGOVALA TAKY. Já to jen zopakovala. Co on mně, to já tobě.
Podstata sdělení bylo něco jinýho.... to o CLOWN ZEPPOVI A JEHO OBRÁZKU, PO NĚMŽ JSEM SE TU JEŠTĚ VÍC ZHROUTILA...
A o teorii nacionalismu a jejích současných obdobách psát můžu.
,,.. čeho je moc toho je příliš. Ze je nemocná je jasné" - NE, NENÍ
toto už nemá smysl dodávat:
,,proč ji tu máme věčně tolerovat" - tolerována nebo netolerována jsi TU ať už u kterýhokoli PC, ntb nebo na kterymkoli místě a můžeš být nebo nebýt leda tak ty, námi...to je taky fakt...a jen reaguju na tvuj obrat, abys to nebrala zase jako útok konkrétně na jen na tebe...
Cizinci?? No, jen s nima nechci šukat a mít dítě, jsem slušná holka, tak si dodej výrokovou algebru, co si asi myslim o jejich pobytu v bytech, kde jsou třeba sami a zabíraj je, dodej ty sama..
Ale ani single starý mládence, bez žen a dětí, bych tu nechtěla, aby se v bytech sami roztahovali.
Já reagovala na to, zda chci, aby mi ,,dal" tedy souložil se mnou a měl dítě Ind nebo ten ,,NEGR" , jak ho nazvali, a to slovo jsem nepsala první já.
A co chci nebo nechci dělat S TURISTY JE MOJE VĚC. XENOFOBIE NENÍ ILEGÁLNÍ.