TEKKANNE:
REBORNA:
Já tu trpělivě popsala, že proč, KDYŽ SI MĚ CHTĚL 14 DNÍ PŘED TÍM VZÍT, po 4 letech soužití, PAK JSME byli na festivalu v Německu, nic zásadního jsem neudělala, pak byla v práci, vše ok, pak se vrátila kolegyně, pár dní vše ok, ale pak to, jak jsem tam skončila...JAK TO PO MYM PMS A MÝ REAKCI NA ZTRÁTU PRÁCE, ŽE DO MĚ RYL, kdy jsme pak byli na párty dva dny, trochu zmatek se spaním, že se to posunulo, ale pak už to s paní z metra a ŽE JÁ SE CHTĚLA V PONDĚLÍ PO PRÁCI POMILOVAT, DOSPAT A NEŘEŠIT TO, ALE ON ZAS NĚCO ŘEŠIL...protestoval, já se hroutila už z něj, co zas s pani z metra do mě šil, ať už mě kráva z práce v jeho podobě nechá už bejt a vyspat, že nechci už nic, sex, klid, odjezd pak a konstruktivně jinou práci....a do toho ale za dva dny ještě tátovi SMS, pak o bytě...
Napsala jsem to, jak to, že jsme se měli brát, ale pak zmizel, což se semlelo během 2x 20 min několikrát.
A nebyla to nekonečná sága o něm, ale moje reakce na REAKCE ČLOVĚKA, CO reagoval na mě a nechápal souvislost..
K odborníkovi mě neposílalo okolí z rody - to jest MÁMA, SESTRA, CO BYLA V BRUSELU, ANI BABIČKA, SE KTEROU JSEM MLUVILA, DOKONCE ANI BÝVALÝ SNOUBENEC, CO SE MNOU ŽIL LÉTA... tedy doufám a nevím, proč by lhal, když věděl moc dobře, ŽE PAK BYL V KOUPELNĚ ZABALENEJ TAMPÓN, IMPERTINENTNÍ CHÁPU...
...ale proč by lhal, že jsem NEPŘIŠLA O PRÁCI A PROČ BY LHAL, ŽE JSME NA TÝ AKCI, CO SE POSUNULA, SPALI PŘED MYM PMS, KDY JE ÚNAVA, DÝL NEŽ 4 H V AUTĚ A ŠPATNĚ A PROČ BY LHAL, ŽE NERYL DO MĚ A TAMPÓN PAK V KOUPELNĚ NEBYL a lhal by, že jsem měla na sobě TANGA A NE NORMÁLNÍ KALHOTKY..
...a tvrdil že ne, ŽE JSEM MĚLA TANGA, TAMPON NEBYL A PRÁCI JSEM STÁLE MĚLA A BYT TAKY A ŽE ŽÁDNÝ SMS OD TÁTY NEPŘIŠLY, ŽE SE NEMÁM O SVŮJ BYT ZAJÍMAT...
...proč by bývalý snoubenec to tvrdil, lhal a LHAL, ŽE JSEM BREČELA A NA JEHO RYTÍ DO MĚ PAK DOMA CHVÍLI NADÁVALA JEN TAK, protože NIC Z TOHO VÝŠE SE NESTALO ...
a že jsem BŘEČELA A KŘIČELA TĚCH 2X 20 MIN JEN TAK ÚÚÚPLNĚ Z NIČEHO NIC, bez DŮVODŮ A TĚCH VÝŠE ZMÍNĚNÝCH OKOLNOSTÍ, PROTOŽE JSEM ASI BLÁZEN...
a PROČ BY JEŠTĚ LHAL, ŽE JE RODILÝ PRAŽÁK A ŽE SE NENARODIL NA MORAVĚ A NEMÁ TAM TÁTU A TAK TAM ZMIZEL JEN A POUZE KVŮLI MNĚ..
ŽE JSEM ÚPLNĚ BEZDŮVODNĚ 14 DNÍ POTÉ, CO JSME SE MĚLI BRÁT, BEZDŮVODNĚ BREČLA A KŘIČEKA 2X 20 MIN DOMA, ANI NE NA NĚJ A BEZDŮVODNĚ...
A TO JE BEZ VÝŠE ZMÍNĚNÝCH VŠECH TĚCH ASI 5 OKOLNOSTÍ, ŽE NEBYLY, NESTALY SE A ŽE JSEM TUDÍŽ BLÁZEN...
Jako aby mě mohl takhle svinsky vystěhovat před svatbou, když věděl, že se ten byt už převedl a že nebudu pak mít už normální život, byt a třeba dítě a odůvodnil si tenhle sadismus a tu nezodpovědnost a zákeřnost??
No to mě napadlo...
ALE JAK JSME SI POTVRDILI, JE MOŽNÝ, ŽE TEN, ČÍ TO BYL NÁPAD MĚ POSÍLAT ZA ,,ODBORNÍKY", MUSEL BÝT NĚKDO, KDO U TOHO NEBYL...
A VŠECHNY TY OKOLNOSTI, O TÝ KRÁVĚ Z PRÁCE, SPANÍ 4H ZA CELEJ VÍKEND NA TÝ PÁRTY, PAK TU CESTU S PANI Z METRA ANI JAK JSEM CHTĚLA UŽ BEZMOCNĚ SE MILOVAT A SPÁT A ABY MĚ UŽ NECHAL BÝV. SN. A KOLEGYNĚ BEJT..
KDO ANI TEN TAMPÓN A TY ČERVENÝ PMS ŠATY A DRUH KALHOTEK, CO JSEM MĚLA, ŽE TO NEBYLY TANGA, ALE NORMÁLNÍ KALHOTKY...
A VŠECHNY TY OKOLNOSTI A DŮVODY, OPRÁVNĚNÝ DŮVODU K TOMU 20 MIN mít TY KLASICKÝ PMS mood-swings A AMBICE...
ANI MOU REAKCI NA JEHO SMS, ŽE SE NEMÁM ZAJÍMAT O SVŮJ BYT...
TY OKOLNOSTI K PLÁČI NEBO KŘIKU, NEVIDĚL...
...A TO MŮJ TÁTA.,..
A TO ČLOVĚK, CO MĚ NEVIDĚL A JEN MI MĚL DÁT PENÍZE NA JINEJ BYT, NE NEVYŽÁDANÝ RADY K NĚČEMU, U ČEHO NEBYL.
Snad je to jasnější...