TEKKANNE:
REBORNA:
REBORNA:
A ještě něco:
PSALAS: ,,když si představím ten stress, co teď musí prožívat, když má pravděpodobně úplnou svobodu v tom, za co může utrácet svoje vlastní peníze, ..., jestli si může dovolit zavolat taxíka a ze svejch peněz si ho zaplatit....."
Co máš proti manželstvím, kde ZATÍM NENÍ POTOMEK, OBA VYDĚLÁVAJÍ, ALE KASU DRŽÍ ŽENA..manželka nebo družka?
Tak taxíka nevolal si, ale de facto mně, co bych si ho kdyžtak na něj mávla sama, až bych se zorientovala, jaký jsou šance, že nás někdo na cestě za zastávkou hodí na akci, zda by tam někdo projížděl, znám to tam, NE NA NAŠI AKCI, ALE NA TECHNO NÁS TAM LIDI HODILI...ale na taxíka bych si pak kdyžtak mávla a domluvila cenu a kam až pojedem a odkud jsem schopná jít.,...já, ŽENA, na mě a mých nožičkách to záleželo... a ne nástupka 500,-, že jel z Písku...
Co máš proti manželstvím, kde ZATÍM NENÍ POTOMEK, OBA VYDĚLÁVAJÍ, ALE KASU DRŽÍ ŽENA..manželka nebo družka? Asi nic...
Náhodou je to důležitý, chlapi nemaj často dostatečný uvažování a rodinným rozpočtu a jak to pak bude vypadat s miminem si často představují jak Hurvínek válku a často vše probendí..ženy a matky jsou a musí BÝT ŠETRNĚJŠÍ... když neni byt, jídlo, mlíko, dítě by zahynulo...
Kasu v mnoha rodinách rozpočítávají a drží ženy...moje máma měla za komančů notýsek, táta a ona psali, co kdo dal a co se má koupit, BEZ TOHO BYCHOM ZAHYNULI ZA TĚCH KOMÁRŮ SNAD!!
Bývalý snoubenec byl na tý akci to chystat od čtvrtka, věci na hraní měl u kámoše, vracel se v pátek pro mě, nějaká romantika, spánek, i když já problém v práci...
A BYLA TO CESTA NA AKCI MOJE, JAK TAM DOPRAVIT MĚ, ABYCH NEJELA SAMA BUSY A STOPEM... A JÁ SNAD VIM, JAK JSEM CHTĚLA JET, JAK DRAZE A JAKÝM ZPŮSOBEM...
Cestu zjistil doma na idosu on, ale kdybych se podívala sama, tak o těch dalších spojích, že už jsou blbý, bych věděla, což mi neřekl.
Pak jsme to řešili až tam, kde z taxíka vystoupit a ne ON, ALE TAXIKÁŘ MĚ VYSTRESOVAL, ŽE NA MĚ CHTĚL VOLAT POLICII, TAK JSEM HO PŘI CHŮZI VYPRUDILA..
Jen preventivně, aby se poradil, co pro nás objednává, že jsem nevěděla, zda mu crew tu cestu proplatí, snad ani ne...bylo moc mimísů ten tok a na proplacení cest DJům nebylo a on už DJe, tu techniku tedy, na akci měl.
Nebyl důvod na ROZMAZLENÝ VOŽENÍ TAXÍKEM JAK KURVA NA PODPATCÍCH, CO JEN Z CHLAPA TAHÁ PRACHY NA TÁGO A NEZAJÍMÁ JI, CO TO STOJÍ A JEN SE BLBĚ TLEMÍ.
JÁ JSEM ,,SOLDIER" A UŽ JSEM TAM BYLA, MĚLA JSEM DOMA MAPU...
AZYMUT PYČO...
...POCHOD, ŽÁDNÝ FLÁKÁNÍ!
Nejsme BABY, CITLIVÝ BABY, tágem ať jela leda SUB. s mimísem, my jsme KRUTOPŘÍSNÝ VOJÁCI A BAJKEŘI A MÁME NOHY A ŠETŘÍME!
Na řasenku a tofu a krevety a pak mimíse..
ale nějaký píči z Moravy :(