SUBVERSION:
REBORNA:
,,Co že se jí prosím tě stalo? wannabe znásilnění, kdy byla tak ožralá ze si nepamatuje jestli proběhlo?"
A KDYŽ UŽ SE PTÁŠ, JAKÝ ZNÁSILNĚNÍ BY SIS RADŠI PŘEDSTAVOVALA TY?
A.
Pod lehkým vlivem alkoholu, kdy tě někdo v menším davu zezadu něčím píchne, omámenou odvede, víš, že to byl jeden mladík, co se tě na něco ptal a byl milej, byl nad tebou, ale pak zvracíš bezmocně a pak spíš, pak cítíš oblíkání a probudíš se, lekneš a víš, že se něco stalo, ale netušíš co a s kym a vůbec nic si nepamatuješ....
....pak si ale tak 90 % vybavíš, mladíka taky, že byl mladej a že ti asi pomáhal...ale pak na základě zlých věcí v diskusi, který netušíš, proč ti lidi píšou, soustavě urážek ještě, pak, pozěji za dlouho, nabudeš dojmu, že to bylo ve zlym...
..ještě s komentářem, že že by sis myslela, že to bylo ze zájmu o tebe, že jsi krásná, že to si fandíš...tak pak ti dojde, že asi ve zlym , legrace sprostý nebo v snaze ti ublížit nebo tě ponížit nebo za nějakej trest, i když není za co...
.. a tak tam zůstává pochybnost, ŽE KDYŽ UŽ JSI SPALA A MLADÍK TĚ OBLÍKL, ŽE TAM MOHL PŘIJÍT BĚHEM TVÝHO SPÁNKU KDOKOLI DALŠÍ A DÍT SE COKOLI, i když na chvilku, CO TŘEBA MOŽNÁ NEVÍŠ, PROTOŽE JSI SPALA...
Asi jako ležet polonahá mimo domov na místě, kde by tě manžel nechal, v narkóze ve křoví v Praze a krom jednoho kluka, mohl by tam za 20 min toho nejhlubšího spánku za tebou dojít kdokoli..i když na perónu samých mladých lidí....ale kdokoli další...což by sis nemohla být 100 % jistá, že nedošel, třeba na základě nějakýho komentáře člověka, co jen něco komentoval a ani tam nebyl, ale ta nejistota...
..i když bys věděla, že asi moc lidí by nevědělo, že kousek od nich v tom křoví ležíš a kde přesně, ale možný by to bylo, že by tam někdo další šel k tobě, polonahý spící....
...A ZNÁSILNĚNÍ NĚKÝM, KDO TĚ ASI OD VIDĚNÍ ZNAL, nebo jen od psaní, TY JEHO ASI NE, NEBO NEVÍŠ, KDO PŘESNĚ TO BYL....
B. nebo radši tím pověstným ÚCHYLEM, co vyskočí z křoví, anonymním, což je prej méně častý případ, než někdo ženě blízký nebo kdo ji nějak zná...
Ale tedy tím anonymním ÚCHYLEM, co vyskočí ze křoví, BACÍ TE PO HLAVĚ LEHCE A RYCHLE ZNÁSILNÍ A UTEČE...ale věděla bys se stoprocentní jistotou, že to byl on a tak nějak kdo a nebyla by žádná šance, ani střípek pochybnosti, že by tam na chvíli mohl dojít někdo další...
..a přesně bys věděla, co se stalo, do puntíku, i když by to bylo nepříjemný a traumatizující taky, hrozný, ještě s fyzickým napadením lehčím, ale stejně, prostě bys přesně do poslední vteřiny věděla, co se s tebou dělo...
...a jen rychlí řešení policií a konec - už jen utěšování okolí, žádný obtěžování, urážky nebo další útoky na tebe a hotová věc....
Sice mám vědomí, že já lidi na tý party viděla a že byly samý mladý a hezký...
....a vědomí, že to byl mladej člověk...a to mě utěšilo a nechápala jsem, co tu kdo tak řešil...
ALE PO VÝVOJI VŠEHO, CO JSEM PROŽILA PŘI VĚDOMÍ, ŽE TO DOMLUVILO VÍC LIDÍ, I KDYŽ NĚKTERÝ TAM NEBYLI...
.....Po tom všem, co jsem měla za pocit ZRADY OD NĚKOHO, KOHO MOŽNÁ ZNÁM A LÉTA NEBO PÁRKRÁT SE KOLEM NĚJ POHYBOVALA....
...nebo zvůle cizích lidí, cílený, ne nadrženýho anonymního úchyla z křoví...ale zvůle cizích lidí, co mě osobně, jaká jsem a kdo vlastně jsem, hodnej člověk, ani neznaj.,..NÁSLEDOVANÝ TÍM VŠÍM, CO TADY KVŮLI TOMU VZNIKLO, aniž bych cokoli tušila a jaký to pro mě mělo následky.... v životě pracovním a osobním...i mezi známými a to vše další...
Nechci se rouhat, ale snad TEĎ BYCH VOLILA VARIANTU B. - toho anonymního úchyla... a ne variantu ,,no alespoň to nebolelo" kdy nevim úplně přesně, co se dělo....tim myslim tu pochybnost....že nevim na chvíli co a jak...