• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    NYX:
    TEKKANNE:

    ,,když k sobě domů pozveš lidí na návštěvu a jeden z nich ti začne po hodině a půl demolovat vybavení bytu a urážet ostatní návštěvníky tebou pozvanýL"

    No ANO, ALE TI TU PŘESNĚ DĚLALI LIDI REBONĚ... nejem, že ji dali najít, zdrogovat a znásilnit nějakým dementem, ale ještě ji tu pronásledovali a uráželi...

    ..ŽE SES DO NÍ NAVÁŽELA i ty, cos ji viděla na VŠ jak psala před více jak 14 lety a jen tě mile zdravila a bavila se s tebou o učivu a proč jsi tu o ní psala dojmy, to je tvoje věc.

    KAŽDOPÁDNĚ ID REBORNA zvali na nyx organizátoři nebo spíš taky lidi z psytrancových a techno akcí už v ROCE 2003 a to mimo jiné i ti, co měli na nyxu ID čka dávno před tebou nebo SUBVERSION nebo NAVAROU...

    Reborna jak psala to nepotřebovala, tak si to zjevně založila až o X let později na základě pozvánky od někoho jinýho, někoho z techna a hned jí tu napdal slovně v poště a nějakym auditku člověk, který osobně neznala a nikdy s ní nemluvil a psal o ní do nějakýho auditka pindy naší mindy, co prej o REBORNĚ řekl nějakej kluk, co s ním chtěla chodit, na což zjevně nebyla zvědavá ani REBORNA, ani ten kluk a ani jeho holka, co pak REBORNĚ NADÁVALA...

    Tak se REBORNA sáhla jinam..

    PAK se po letech vloni nebo 2017 sem vrátila, PAK 2018 po rozchodu s bývalým snoubencem nebo tedy jejho zmizení A TO ONA TU NEBYLA ZVĚDAVÁ NA TO:

    ,,,,když k sobě domů pozveš lidí na návštěvu a jeden z nich ti začne po hodině a půl demolovat vybavení bytu a urážet ostatní návštěvníky tebou pozvaný"

    Rozhodně ne fyzicky, jejím napadením a znásilněním A PAK URČITĚ NE ANI SLOVNĚ, OD NĚJAKÝCH HAJZLŮ nebo taky od tebe, ale tobě vše vysvětlila o bytě a že ho měla dědit a doplatit si do milionu, aby tam mohla mít miminko, vlastně po mámě, jejíž rodiče jsou mrtvý, ale drze ho prodal její táta...

    Pak ani neregovala na SUBVERSION, a le příspěvkem o Indovi, tedy jak _BENNY psal ,,NEGROVI" reagovala rádoby v tématu na to, co si myslí o soužití s Indem nebo spíš černochem, Rusy a že by radši tedy už toho ID CLOWNZEPPA, kdyby si přeoperoval nos, aby ho měl jako její bývalý snoubenec...

    PŘÍSPĚVEK V TIPNÝ, ale do toho ty začneš jak otravná kačena vyhrožovat POLICIÍ..

    Pak to někdo udělal, REBORNU NAŠTVAL a ta schválně vystřihla jak ze žurnálu XENOFOBNÍ i urážlivý příspěvek o Rusech...

    KURVY ČEŠI je punk kapela, ty chytrá!

    Tak psala KURVY RUSOVÉ...

    A na tom příspěvku nic ilegálního nebylo, tak se můžeš ty nebo udavč REBORNY , co tu na ni neustále útočí a od jejího napadení a znásilnění (, co spoludomluvil a to na serveru kde byla hostem první ona, která měla dřívější známý, co ji sem chtěli pozvat už přátelsky v roce 2003 a říkali jí to na akcích a dokonce tu prej někdo z nich na nyxu i programoval), ji ON ještě znevažuje, uráží , přes rok a obtěžuje, třeba stavět na uši.

    A ona mu jasně psala, ať toho nechá, už v únoru nebo kdy a chtěla se vrátit k tématu..






    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    NYX:
    RRELOADED:

    *Takže nereagovala už ani dva dny před banem na NAVARU a ignorovala by ho dál, TEKKANNE už ignorovala taky, AMAMTA měla v ignore dávno, PALEONTOLOGOVI NEPSALA dávno, nikoho neobtěžovala, to oni jí , výzvy NYX o zklidnění si nevšimla, stačilo jí dát dopošty varování a bana do diskuse!

    Takže nereagovala už ani dva dny na NAVARU a ignorovala by ho dál, TEKKANNE už ignorovala taky, PALEONTOLOGOVI NEPSALA dávno a psala by si pro mě za mě jen s ORTELÁKY A FAŠOUNY Z NYXU a šli by si to rozdat a bydlet spolu a měli by malý fašouňátka,

    který by chlapům s ketaminem, co by na parties našli a znásilnili ženu, ROZFLÁKALI DRŽKU DO KRVE A ROZKOPALI JA NA SRAČKY!!

    A už by to byl klid... stačilo JÍ DÁT BANA SEM a pustit k poště, kde má nadějně do ní zamilovaný Orteláky a fašouny z nyxu nebo spíš jen známý z akcí, co jí posílaj pozvánky, ať už tam má cokoli.

    Ne blokovat (kvůli AMANTOVI, kterýho měla R. v ignoru už kvůli jejímu napadání z jeho strany a nadávání jí dříve), REBORNĚ profil na SERVERu KOMPLET A POŠTU a přístup k jejím datům s tím TAKY!!









    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    NYX:
    TEKKANNE:
    SUBVERSION:
    PALEONTOLOG:
    AMANT:

    [ PALEONTOLOG @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky ]

    REBORNU lidi nechtěli tady v diskusi, ale ne jí BANOVAT NYX a poštu a komplet profil.

    Např. když PALEONTOLOG jí naznačil, že nemá čas to číst a nemá své poznatky o tom, kdo chová místo psa morče nebo jiný zážitky a stories ze seznamky směřovat na jeho ID, ale jen tak do plenéru, TAK UŽ MU OBRATEM PŘESTALA COKOLI PSÁT.

    A jasně psala už v lednu a únoru, že se tedy vrátí k tématu a psala NAVAROVI k jeho odesílání jí do BOHNIC:

    ,,Tak už toho nech!"

    Pak psala dva dny před BANEM JINÝM LIDEM A NAVARY si nevšimala a nereagovala na něj... to snad stačilo. Vyjádřila se k návštěvě na policii a údajnému rasismu a pak NAVARU nekomentovala už dva dny před BANEM ANO V DEN PŘED NÍM, vůbec si jeho obtěžování nevšímala, odepsala smírčí zprávu SHARKIE A PAK taky SNOWWHITE, ať si pořídí děti, že REBORNA jen chtěla, jít na mateřskou a zkárený úvazek pár let, a co se na tom jako SNOWHITE nelíbílo.

    NAVARY A TROLLA _BENNY ho si už nevšímala, celý dva dny.. PSALA ZASE ON TOPIC.

    A tak si ani nevšimla varování NYXE!!


    Nejen PALEONTOLOG, ale minimálně 10 nebo 40 nebo 100 dalších ID REBORNU na serveru chce a aby měla ta max zakázaný přístup do této diskuse, KDE JÍ OSTATNÍ ZTRAPŇOVALI, URÁŽELI A NAPADALI.. a to hlavně jen prapůvodně kvůli tomu, že i někdo tady spolu-domluvil TEN GRÁZL A ZLOČINEC, její najití, zdrogování a znásilnění tim dementem,

    Ale lidi tu tak max chtěli, aby už tu nebyla konkrétně v týhle diskusi a psala si v diskusi jiný nebo kdyby tam nějak vadila adminům, pak v žádný nebo jen v poště, ABY SI MOHLA DO POŠTY a ke známým, co jí zvou na akce a do hudebních auditek,

    hlavně do pošty, kde třeba PRO MĚ ZA MĚ měla už zástup nápadníků z řad posluchačů ORTELU, co vy víte, jen bohužel tyto preventivně zklamala tím, že napsala, že názory nejsou její, ale max babičky nebo něčích rodičů, CO MUSELI V 68.koukat Rusům do tanku, že jen vyjádřila přeci vloni v rámci odpovědi an dotaz, proč nemaj tady nějaký lidi byty, ale že jejího se to netýká a ŽE ZA TO MOHL BÝVALÝ SNOUBENEC, její otec a jejich schůzka bez REBORNY, ale že přistěhovalci u ní v bytě nebydlí, že bohužel své fanoušky z řad nacistů a Orteláků z nyxu bude muset předem preventivně zklamat, ale ŽE jen interpretovala něčí názor.

    A to třeba i názor pána, co řekl: ,,SE HÁDÁTE O BYT, NO JO, TO JE JASNÝ, ZA TO HLAVNĚ MŮŽE, ŽE TO TU OBSADILI NA P-5 HLAVNĚ RUSÁCI A ROZLEZLI SE,... ale REBORNA SE DRŽELA A kvůli SUBEVRSION a že jí měla od pohledu ráda nebo neutrál, TO SEM DIPLOMATICKY NEPSALA a to ani když REBORNĚ TO PŘEDHAZOVALI STARÝ příspěvky a tahali z ní její politický názor, TAK ona nic nepsala a jen se vyjádřila k tomu, ŽE JÍ VADÍ ZÁSTAVBA PRAHY a že politice moc nerozumí a proto ani SPD ani Piráty nevolí, že by asi dle toho co psala volila MAC ZELENÝ, ale že někdo řikal, že je to ztracený hlas, což není...

    Ale:

    KDYŽ JÍ PŘÍŠLY NĚJAKÝ PARAGRAFY A PŘEDVOLÁNÍ NA POLICII, tak když z ní přišla, TU JEN vysvětlila rozdíl mezi podněcováním k rasově motivovaným útokům!!

    Měla na to právo se vyjádřit, když jí tu někdo pomlouval a dělal z ní zločince...

    A xenofobií... a v opilosti po párty, kde kvůli NYXu plakala, tu jen předvedla, jak by vypadal příspěvek, který by byl hnusný jako to, co tu SUB. a jiná uživatelé tak půl roku psali za pomluvy a urážky jí a že to bylo jen na základě rozhovoru s člověkem, co ji utěšoval na párty, ať není smutná a řekl o SUB., ať se s ní R. netrápí s ,,kurvou" Ruskou, co je asi ráda, že tu vůbec našla práci a aby na ni REBORNA byla hodná a nevšímala si jí už, což ale R. psala, že je ASI s tou kurvou KEC = jasně..


    A pak tu REBORNA pro toho, kdo jí anonymně popotahoval na policii pro její údajné podněcování k rasově motivovaným útokům v příspěvku o Pokojíčku a CLOWNZEPPOVI, což je blbost, jen DEMONSTRATIVNĚ PRO TEKKANNE nebo toho udavače vypsala xenofobní příspěvek tedy ostrej, ale REPREZENTUJÍCÍ NÁZOR ASI TAK min 70 % české populace, co musela ta nebo její rodiče koukat do tanku a co si jako myslí ...aby se podívali ti, co jí popotahovali a zdržovali na policii kvůli kravině, jak by vypadal hnusný příspěvek a že ten o Indovi, se kterým tančila a Pokojíčku a dreamcatcherech to nebyl!! A že ani tento xenofobní nebyl podněcující NÁSILÍ NA NĚKOM ani ilegální...Aby jí dali s tím pokoj a už jí nic nepsali !!


    psala to spíše ne v rámci nenávisti, ale obecně, o tom, v jakym množství jsou zastoupeni na Praze 5 v bytech Rusové a jiní přostěhovalci a nejen tam, že tu byla k tomu poznámka od INSEQUI, psala to tak ZÁMĚRNĚ to napsala v EXTRÉMNÍ FORMĚ A TO NIKOLI PRO SUBVERSION (stejně třeba jako Američani jdoucí na Kubu nebo Američani jdoucí bydlet do ARABSKÝCH ZEMÍ, třeba Iráku a Afghánistánu, kde je taky asi všichni nevítaj ty Američany ti Arabové s otevřenou náručí a musí s tí ti Američani tím rizikem, že je tam někdo nebude mít rád počítat), která když sem šla, to musela tušit a šla sem na vlastní riziko, že si to tu po 68. bude tak určitá Část Čechů vůči dřívějšímu nepříteli (Němcům, Rusům), co ČR napadli, myslet, ALE REBORNA to psala PRO TOHO, KDO JI UDAL NA POLICII, ať už to nedělá, ŽE TAKTO VYPADÁ XENOFOBNÍ PŘÍSPĚVEK, KTERÝ JE HNUSNÝ, ALE NE ILEGÁLNÍ A NAPSALA HO SCHVÁLNĚ TAK!!



    Aby byl vidět extrém xenofobie a ještě s urážkou, ALE UKAZUJE, ŽE TO NENÍ PODNĚCOVÁNÍ K ÚTOKU NA NĚJAKOU RASU A NÁSILÍ NA NÍ A NENÍ TUDÍŽ ILEDÁLNÍ !! Tak aby jí už NAVARA NEBO TEKKANNE nic nepsali o jejím údajným rasismu a neprášili ji zbytečně na policii, KDYŽ NIC RASISTICKY PODNĚCUJÍCÍHO NÁSILÍ V PŘÍSPĚVKU:

    O ,,NEGROVI" tedy Indovi se kterým jen tančila, NEBYLO....A ŽE AŤ SE PODÍVAJÍ, CO ZA ÚTOKY XENOFOBNÍ S ,,VLEZLÝMI KURVAMI RUSY" někdo někde na internet píše a že kdyby ho někdo udal, tak zbytečně - byla to ukázka XENOFOBIE a nesouhlasu s přistěhovaleckou vlnou, třeba DŘÍVĚJŠÍCH ČR napadajících nepřátel, TEDY Rusů a kolik tu skupují a zabírají nebo spíš zvedají cenu bytů A TA NENÍ ILEGÁLNÍ ani v této extrémní formě typu:

    ,,nelezte SEM, Rusové už víc, vadily nám tanky, vadí nám kolik Vás tu je, že už jako stačilo a víc ne!! A REBORNA VÁS NECHCE ZA MUŽE A BYDLET S VÁMI A TADY JE TO O SEZNAMCE, TEDY PŘESNĚ O TOM!!" a REBORNA TO TAK ZJEVNĚ NAPSALA SCVHVÁLNĚ!!

    A možná taky proto, aby už o ní nic nepsala a nekontakovala ji SUBVERSION, že ona už jí nekomentovala a dle příspěvku o ,,PÍČE PIČATÝ" jen očekávala, zda SUB. potká na párty nebo ne.

    Aby byl vidět rozdíl mezi tím, co psala o soužití s Indem nebo ,,negrem" _BENNY mu a že ten nebyl ilegální a aby byl vidět rozdíl mezi tím a vyloženě hnusným xenofobním příspěvkem, KTERÝ ALE NENI RASISTICKÝ A TAKY NENÍ ILEGÁLNÍ... a že nemá smysl už REBORNĚ nic psát a prášit jí na policii...

    A MÍSTO TOHO ji nechat odpovídat PASTAFARIANCE nebo OVRWATCHOVI...

    To je jasný...



    Zároveň přestala PSÁT úplně A ZCELA SIBILLE, protože jí došlo, že SIBILLE si to nečte večer u péče o děti, ale ráno před prací, zdržuje jí to, i když si to mohla číst večer nebo na REBORNU nereagovat nebo si ji dát vzhledem k situaci REBORNY do ignore na chvíli a číst si to na Vánoce třeba, kdyby neměla pohádky a co na práci...

    Takže nereagovala už ani dva dny na NAVARU a ignorovala by ho dál, TEKKANNE už ignorovala taky, PALEONTOLOGOVI NEPSALA dávno a psala by si pro mě za mě jen s ORTELÁKY A FAŠOUNY Z NYXU a šli by si to rozdat a bydlet spolu a měli by malý fašouňátka,

    který by chlapům s ketaminem, co by na parties znásilnili ženu, ROZFLÁKALI DRŽKU DO KRVE A ROZKOPALI JA NA SRAČKY!!

    A už by to byl klid... stačilo JÍ DÁT BANA SEM a pustit k poště, kde má Orteláky nebo jen známý z akcí, co jí posílaj pozvánky, ať už tam má cokoli.


    Ne blokovat kvůli AMANTOVI REBORNĚ SERVER KOMPLET A POŠT TAKY!!






    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    NYX:

    REBORNU prý hlásil k zabanování AMANT, (jehož měla REBORNA v ignore a varování neviděla) a hlásil ji údajně pro tento důvod ,, nenavistne, utocis a sproste pomlouvas ostatni uzivatele." Asi jako první.... nic TAKOVÝHO TU ale NEBYLO.
    AHA. ASI NEDOROZUMĚNÍ.... útoky?? A ne v reakci na něco poměrně starýho před Vánoci a její loňské napadní a stejným a zcela obdobným způsobem, protože TO TU TAK DĚLALI UŽIVATELÉ Z NYXU, které asi považovala REBORNA za ,,vzor" a chtěla reagovat ve sejném stylu = dle BĚŽNÉHO stylu PROJEVU A TAK i regulí nyxu...

    AMANT: ENDER:

    NYX:

    TOTO PSALA REBORNA o urážkách mířených na ni v této diskusi a to dávno před tím - soubor tohoto snad není ve stylu ID, o kterých by se dalo říci, že dělají zmíněné a jako první, dávno před REBORNOU?? : ,, nenavistne, utocis a sproste pomlouvas ostatni uzivatele." ??!! Jsou to prosím uživatelé, co REBORNU neznají a nikdy s ní nemluvili, JEN JÍ TOTO PSALI NA NYXU.

    REBORNA: ,,Jo a stejně chci končit tímhle příspěvkem a reakcí na nyx a vyzobanou slunečnici:

    Píšu si: vyzobaná slunečnice, šílenej alkáč, zřejmě s nějakou poruchou, rádoby princezna, piča, kráva, radši než se mnou do nějakýho Red lightu (ale to psal kvůli tomu napadení, že, protože u toho nebyl a neviděl pak mně v komatu a co tady stvořili a výsledek), dále dilina, stará, s klimakterickejma fotkama, co vypadá na 45, psychotická nula a tak dále a tak podobně....


    Zapomněla jsem na něco??"



    Takže tito všichni budou mít bana?!!
    JE to nutný?

    Není lepší banovat do diskuse REBORNU A DÁT SI VZÁJEMNĚ ignore??

    REBORNA UŽ v ignore AMANTA MĚLA!

    A na SUB. dva dny před BANEM NEREAGOVALA.





    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    NYX:
    SNOWWHITE:
    OVERWATCH:
    NICOLLETTE:

    Prosim tě, sice tohle není seznamka, ale diskuse a máš pravdu, REBORNĚ zjevně velmi ubližují třeba reakce NAVARY a dalších, co spoludomluvili její najití, zdrogování a znásilnění tím frajerem na párty, nedal jí pak pokoj...

    ale poslední dva dny před NEČEKANÝM BANEM na něj nereagovala už!! Takže jemu nic nepsala a nereagovala na něj, ale jen na Sharkie a SNOWWITE... o dětech, takže vše zlepšila!!

    ....ale stále psal REBORNĚ troll _BENNY, ale už se zmenšoval JEJÍ objem reakcí na něj... a brzo by nereagovala ani na něj!!

    ale kdo to komentoval dál a provokoval REBORNU k reakcím dál??

    NAVARA a další, co spoludomluvili její najití, zdrogování a znásilnění...


    máš pravdu, REBORNĚ zjevně velmi ubližují a: Zjevně jí ani v zimě nepomohli jízlivý poznámky nějaký přistěhovalkyně z pracovní agentury, ani nějaký bývalý spolužačky, co jak pak psala, co si pamatuje vyhodili od REBORNY ze školy, nebo odešla TE. sama, jak psala, ale REBORNA nechápala, proč tu na ni útočí... pak ale ta už přestala... a REBORNA jí něco dovysvětlila se story o tágu a finiš... pak ani NEREAGOVALA na SUBVERSION po varování, ať na ni nereaguje... byl to dovětek k pomluvě, že je REBORNA nenávistná rasistka podněcující k útoku, což nebyla pravda, tak to REBORNA vysvětlila, zřejmě NAKRKLÁ PO PŘÍCHODU Z POLICIE, kam musela kvůli tomu a už reagovala jen na OVERWATCH a Sharkie a pak tak max na SNOWWHITE, která se vmontovala do REBORNINA příspěvku, proč se rozhodla mít dítě a tedy že by musela skončit na pár let v práci a když SNOWWHITE reagovala na REBORNU A Sharkie, tak REBORNA jen odepsala dvě tapety SNOWWHITE, proč by jí doporučila mít TAKY mimíse, jako chce REBORNA...

    ( a už jen na poznámku SNOWHITE o Rebornině nedostatečném feminismu, že jako není radikální feministka!! ŽE její poslední příspěvek o tom byl jen škádlení se v diskusi asi tak 10 let starý, kam šla jen po nepříjemných blbých poznámkách na ni a neprezentovala tam jen své, ale i všeobecné názory--- a že za posledních 10 let a ani do týhle diskuse, nebo ani nikdy, SEM VLASTNĚ NIC RADIKÁLNĚ FEMINISTICKÝHO nepsala..

    To asi psala proto, že pokud by ji snad dal někdo najít a zdrogovat a znásilnit kvůli jejímu údajnýmu radikálnímu feminismu (což snad ne, těžko říct), ŽE si vybral nesprávnou osobu, PROTOŽE by vycházel z nějakých pár příspěvků z mládí REBORNY před víc jak 10 lety, kdy byla k jejich psaní motivována něčím a kvůli něčemu tady, co ten člověk ani nemohl vědět !! )




    a už byl klid - BAN NEBYL POTŘEBA... pak už tu konkrétně pro SUBVERSION nebylo nic, jen REBORNA si povzdychla humorně a sarkasticky, že nějaká ,,píča pičatá" snad nebude výjimečně na akci, aby jí nepřipomínala nyx, toť vše a nebylo to už zle míněný.

    A tím by to asi haslo a byla by v konverzaci tak se dvěma lidmi a v poště, hned jak by zachytila varování nyxe, což nezachytila zatím, protože zatím odpovídala jen SNOWWHITE, co se připletla do REBORNINY reakce na SHARKIE o dětech!

    REBORNĚ předtím zjevně velmi ubližovali třeba reakce NAVARY a dalších, co spoludomluvili její najití, zdrogování a znásilnění, ale pokud by to s tím, ,,NEGREM" nekomentovala ani SUBVERSION ani TEKKANNE, tak by to reborna ani nekomentovala...

    No ale po kanonádě příspěvků o tom, po tom co se vrátila z vyjádření k tý věci na policii, kam ohledně toho musela jít podat vysvětlení, už se REBORNA stáhla do diskuse s OVERWATCH, o tom, co by jí poradil k tomu, jak měla tehdy reagovat na hnusnej nebo záměrně hnusnej příspěvek SUBVERSION, tak jí poradil...


    No a pak SADY dal rebornu do ignoru, že se mu nelíbí polemizace o ilegalite xenofobie...


    .....dva dny PŘED BANEM psala jen jemu a pak psala Sharkie a SNOWWHITE
    ..no a tim to mohlo končit...
    , napomenutí nyxe si zatím nevšimla A PAK Z NIČEHO NIC BAN...

    Předtím sem vlítla SNOWWHITE a psala OVERWATCHOVI, co má a nemá psát REBORNĚ... to ať si on určí sám.

    Sice to není seznamka, ale o seznamce....

    ALE JAK TY, SNOWWHITE, co OVERWATCHE napomínala, co má nebo nemá si s REBORNOU psát o příspěvku SUB. a jeho ignoraci,

    MŮŽETE JAKO VĚDĚT, ty nebo ty dvě zadaný a jedna zmimísovaná nebo pani s dětmi dvěma nebo N., můžete vědet a bejt si tak jistý,

    ŽE VÝSLEDKEM konverzace OVERWATCHE a REBORNY o HNUSNYM příspěvku SUB. a doporučení jeho ignorace,

    BY NEMOHLO PAK BÝT TŘEBA TO, ŽE SI REBORNA S OVERWATCHEM ZASOULOŽÍ A BUDOU SPOLU BYDLET A MÍT MIMÍSE??!!


    Tak proč sem lidi, co jsou zadaný zasahují a píšou něco do konverzace MUŽE SE ŽENOU o který neví, jak se vyvine??

    A rozhodují třeba dvě zadaný ženský, který si to tu už s R. vyřídili, ona na jednu už nereaguje, který se tu seznamovat ani jinde nechtěj, o který tu nikdo nestojí a ROZHODUJÍ o tom, zda dát REBORNĚ BANA a zákaz k přístupu k její poště, kde měla zprávu od overwatch nebo známých nebo by mohla mít I OD NÁPADNÍKŮ... ??

    Zda ty jsi zadaná nevím....diskuse šla do kopru kvůli napadení REBORNY A lidem na ni útočícím, asi za to nemohla a pak už si psala s OVERWATCH A třeba si se soustředila znovu na seznamku, NEBO SPÍŠ BYLO MOŽNÝ JÍ ZABANOVAT TUTO DISKUSI !!

    A jak by vlezl _BENNY nebo N. za REBORNOU do jiný diskuse, TŘEBA O muzice, na kterou jeden ani nechodí a nemaj jí tam co psát, pak by se vidělo, zda na ně reaguje nebo ne.


    Proč lidi co spolu-domluvili NALEZENÍ A ZDROGOVÁNÍ A ZNÁSINĚNÍ REBONY BANA nemají, ale server se k tomu staví tak, ŽE HO MÁ ONA??!!

    TO NENÍ NA přeposlání na ,,ME TOO", to už snad spíš na ,,bezpečí žen a dívek" k Amnesty international.



    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    NYX:

    SUBVERSION:

    Ty to nechápeš, SUB.??!!

    Ten příspěvek není O TOBĚ, ale spíše o náhledu REBORNY na soužití s tím, koho _BENNY nazval negrem, že R. nechtěl dát ,,NEGR" to jako ten IND, a to že R. by šla radši s CLOWNZEEPA - ou, ten jí sem posílal sprostý obrázky a narážky na její znásilnění, což bylo fakt nechutný a R. se i z toho ještě víc zhroutila a byla zklamaná a naštvaná a pošlo jí to morče.

    Nebylo to o tobě ani pro tebe. Byl to mimo jiné komentář na soužití s přistěhovalci a ani to nebyl její problém, Ind nechce ji a ona jeho, ne asi!!

    Je to mimo jiné SPLETENEC a narážky na INICIATIVU: ,,OBSAĎ A ŽIJ" , ,DO PRÁCE NA KOLE." KLUB Pokojíček. A nemá to být urážlivý ani ponižující kohokoli !! Ani rasistický, je to jen PARAFRÁZE NA NACISMUS, že kuřáky a ,,kedry" dá tabáková společnost do cigarotovýho plynu atp. Je to vtipný, ale pak tragický, o tom znásilnění.



    A rozhodně to není ani výsměch něčí politice, jen je tam paradox mezi podporováním přistěhovalecký vlny a zástavbou, kvůli který zastavěli parky a zbourali mimo jiné i klub POKOJÍČEK, kam chodili na rozdíl od klubu plnýho ciznců více Češi a to možná i několik na úrovni, se kterými se mohla R. seznamovat, nechodili tam jen ,,kedry", co tam kouřili, ale i pracující nebo i vzdělaný slušný kluci, R. tam na baru jistě taky pár potkala a za ní?? Jistě lepší než mluvit doma anglicky s cizincem z korporátu nebo bydlet s černochem, když se jí nelíbí širokej nos.

    Žijeme vůbec ve stejnym vesmíru nebo pohybujeme se na stejných scénách, že to nechápeš??!!

    Že ti to tu pak musela po udání na policii na asi 20 kilometrových příspěvcích kvůli TEKKANNE a kravině o tom, že je to údajně rasistický, vysvětlovat??!!


    A je to příspěvek v návaznosti na znásilnění REBORNY, co se měla předtím po 4 letym soužití vdávat a už mít miminko, a to znásilnění nějakým klukem z techna a že to domluvil někdo v diskusi na nyxu.

    TO JAKO JSI ZAŘÍDILA SVÉVOLNĚ REBORNĚ BANA KVŮLI TOMU?? A ještě jsi tu mimo jiné se paktovala o tom s uživatelem, co spolu-somluvil znásilnění REBORNY, tedy bývalý přítelkyně známýho tvých a REBORNINÝCH kamarádů.. neměla by ses spíš REBORNĚ OMLUVIT TY?? ALE ONA SE TI O TO NESTOJÍ, TY NEJSI TENK KDO JI ZNÁSILNIL, ŽE.... TAK BY BYLO DOBRÝ JEN NECHAT JI A JEJÍ PROFIL NA POKOJI A dát jí bana do diskuse. A ne oběti trestnýho činu ještě zakázat profil a poštu!!


    ,,Negrovi, i kdyby byl z Indie, dáme po palici, vyhodíme z bytu, B. pověsíme stejně jako developery za koule do průvanu, s jeho tolerancí a dredama vytřem leda tak podlahu.

    Cl Z. dáme přeoperovat nos, toho hnusnýho čokla mu s krysou utratíme a VYHÁZÍME NEGROVI NESMYSLE JAKO DREAM-CATCHERY A POD. z okna, byt obsadíme, napíšem se do katastru a tak konečně budem moct POČÍT MIMÍSE...Z VOLNÝHO MÍSTA U BARU, CO PO NĚM ZBYDE, UDĚLÁMJE DĚTSKEJ KOUTEK, popelníkem fláknem po palici SUB., A MÍSTO BYTOVEK PRO ribjonky a negra a spol. uděláme park a obnovíme Pokojíček. Polo-negro-španělo-maminu shodíme i s kočárem z cyklostezky do Vltavy, aby tu nezacláněla, když budem zase spěchat na kole do worku, tedy Cl Z. ne, to já, on se bude rehabilitovat z operace toho jeho odulýho rypáku.

    A pokud mi sem napostuje ještě někdy nějaký prasácký obrázky, tak ho sejmu nebo pošlu na jinou planetu tak rychle, že si ani nestačí nadělat do těch svejch santusáckejch nasrávaček! Kedry pošlem do plynu, třeba cigaretovýho a tak utratíme.
    Ty ohrožující ženy keťákem, čeká viz obr. výše...

    Ale ten negr z klubu je tu třeba dlouho a vesele se vejde do toho 1 % přistěhovalců, co tu suma sumárum schvaluju, možná i 5 %, aby se vešla ta jedna hodná kámoška SUB., ale ne 20 %, to už je moc, to je jasný. "



    Jako BANA NA CELEJ SERVER KVŮLI TOMUHLE, A ŽE SE REBORNA OPILA A ŽE MYSLELA, ŽE MUSELA NA POLICII KVŮLI TOBĚ pro pomluvu, že je rasistka nabádající k trestným činům, což je POMLUVA,, TAK ti napsala něco hnusnýho.

    Jako BANA NA CELEJ SERVER KVŮLI TOMUHLE k poště a do celýho profilu, nepřipadáš si blbě a jako omezená a sobecká?!!






    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    NYX:

    Tady je soustava příspěvků od SUBVERSION po ten údajně RASISTICKÝ příspěvek, kterým údajně REBORNA útočí na SEBVERSION... vůbec to tak nebylo, REBORNA se nevyjadřuje k SUBVERSION, ale na _BENNY ho poznámku, že jí nechtěl dát v klubu snad ani negr a podobný nesmysly a vyjadřuje se tam jasně k distancu od toho, aby jí někdo cpal soužití s cizincem, a vyjadřuje se spíše k distancu od ZNÁSILNĚNÍ A distancu od člověka, co se tu posmíval pomocí oplzlých obrázku jejímu znáslnění (ID CLOWNZEPPA), které bylo naplánováno přes nyx a stalo se na párty, kde byl mimo jiné i jejich sound systém!!

    Se vztahovačnou SUBVERSION to vůbec nesouviselo, i když toto OT o párty sem dala ona, a pokud má REBORNA kvůli tomu BANA pro údajný rasismus, je to krávovina a zprovozněte jí účet a poštu a pro mě za mě zabanujte přístup do všech diskusí, jen chce k datům a poště!

    [ SUBVERSION @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky ]

    [ PALEONTOLOG @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky ] [ NAVARA @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky ]

    [ _BENNY @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky ]

    [ REBORNA @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky ]



    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    NYX:

    Nešlo o rasismus.
    Vše je JASNÝ: Kdo REBORNU zná, došlo by mu to - REBORNA chodila mimo jiné i na techno A S TÍM zároveň na demonstrace A BYLA i na jedný proti RASISMU.

    Pak dala pár příspěvků o tom, že se seznamuje, že je sama, někoho v poště odmítla, napsala tu pár věcí, přihlásila se na událost, jela tam, ale pak letos přišla na to, že někdo tady to její znásilnění domluvil. Že ona se znala i s pár technaři, ALE NĚJAKEJ Z TĚCH ZMETKŮ JI NA POPUD NĚKOHO Z TÝHLE A DALŠÍ DISKUSE ZDROGOVAL A ZNÁSILNIL. Tak toto bude spíš než rasismus všeobecně nějaký vymezení proti bezpráví, distanc od nich, třeba CLOWNZEPPA - y, kterej si tu z toho jejího znásilnění dělal sprostými obrázky legraci, a cpaní jí jejich názorů. A distanc od SUBVERSION, která tu psala o REVBORNĚ zkreslený informace a pak si REBORNA asi myslela, že se pošklebovala jejímu znásilnění.

    Spravedlivý by bylo dát REBORNĚ bana do diskuse, když už server za znásilnění, který bylo domluvený tady, nenese zodpovědnost a nemůže pomoci.

    TEKKANNE:
    NEDĚLEJ BLBOU. SUBVERSION: Ty a SUBVERSION nechápete kontext?

    Mohla bys prosím vykopírovat tu část příspěvku o párty, že REBORNĚ nechtěl dát ten , koho _BENNY nazval ,,negrem", kde jako REBORNA podněcovala nenávist nebo čím a kde je ten příspěvek rasistickej?!

    TE. se tu neustále do všeho montuje, jen proto, že kdysi potkala REBORNU na škole a pak ji neviděla 14 let, pak byla pryč, tak jak může znát REBORNY politickou orientaci NEBO JEJÍ POSTOJ K RASISMU?? Navíc R. tu psala, že kdysi měla mládence tři roky, co byl krom ČS původu i z části předky ze Sýrie, RASISTKA NENÍ, jen se na rozdíl od Vás ještě v červenci ziby nehty držela tématu a jen se rozhodla, ŽE CHCE ZASE Čecha, když 4 roky jí klapalo soužití s Moravákem.

    Tak aby to nebylo OT, stočila to i příspěvek SUB. o párty a blbý poznámky _BENNY -ho a blbý poznámky o spolubydlení s nějakými kámoškami místo seznámení a založení rodiny REBORNOU s mužem, opět k tématu a to potenciálu a jejímu náhledu na SPOLUBYDLENÍ NEBO SOUŽITÍ S TÍM Indem, se kterým tančila, kterýho _BENNY nazval ,,negr".

    Vše je JASNÝ: Kdo REBORNU zná, došlo by mu to - REBORNA chodila mimo jiné i na techno A S TÍM zároveď na demonstrace A BYLA i na jedný proti RASISMU.

    Pak dala pár příspěvků o tom, že se seznamuje, že je sama, někoho v poště odmítla, napsala tu pár věcí, přihlásila se na událost, jela tam, ale pak letos přišla na to, že někdo tady to její znásilnění domluvil. Že ona se znala i s pár technaři, ALE NĚJAK Z TĚCH ZMETKŮ JI NA POPUD NĚKOHO Z TÝHLE A DALŠÍ DISKUSE ZNÁSILNIL. Tak toto bude spíš než rasismus všeobecně distanc od nich a cpaní jí jejich názorů.

    Takže měla z toho šok a trauma, byla vyděšená, zklamaná, byla to zrada a je LOGICKY MIMO JINÉ I VELMI NAŠTVANÁ a toto byla narážka na CLOWNZEPPA -u, co se tu poškleboval tomu znásilnění a dával jí sem sprostý obrázky, ona se zhroutila, pošlo jí ještě morče, obrázky, který pak na její žádost vymazal.

    Příspěvek obsahuje o SUB. něco, jen proto, že příspěvek, že REBORNA tančila s Indem, sem dala SUB. jakožto OT ona, ale je to jako odpověď na _BENNY -ho: zda to on chápe správně, že REBORNĚ nechtěl dát ani negr...

    Takže je to reakce na _BENNY ho-, případně názor REBORNY na sex a soužití nebo pořízení dětí s Indem nebo ,,negrem" z klubu. A že to už by radši s Cl Z. - CLOWNZEPPA -ou .

    A HLAVNĚ TO NAVAZUJE NA TO ZNÁSILNĚNÍ - JE TO JEDNOZNAČNĚ ÚTOK NIKOLI NA RASU, ALE VYJADŘUJE TO JEJÍ ZKLAMÁNÍ, pocit zrady od těch lidí, který měla ráda a věřila jim, A VZTEK NA TO, ŽE JI ZNÁSILNIL NĚJAKÝ TECHNAŘ A ŽE JE NAŠTVANÁ A TAK SE DISTANCUJE A JASNĚ DÁVÁ CLOWNZEPPA -ovi, co jí tu zesměšňoval a poškleboval se jejímu znásilnění na párty, kde pravděpodobně byl s jejich soundem, dává mu aniž by to asi ještě četl, na jevo, když se tu do ní pak navážel a cpal jí JEHO NĚJAKÝ RÁDOBY OBECNÝ A POVINNÝ NÁZORY na přistěhovalectví...

    ...CO ONA SI JAKO MYSLÍ O TOM SAMA, ŽE SI NÁZOR LASKAVĚ UDĚLÁ A ASI UŽ DÁVNO, možná i pod vlivem jednoho z rodičů, PAK NA ZÁKLADĚ POZOROVÁNÍ VÝVOJE V PRAZE A soužití kolegyň s cizineckými korporáťáky nebo turisty nebo přistěhovalci SAMA.... a jen tu vyjádřila ne postoj, ale spíš s nadhledem smír a příspěvek byl vtipný a jen upozorňující na to, že SE TU MOMENTÁLNĚ ROZMNOŽUJÍ A PROCHÁZEJÍ S KOČÁREM PŘISTĚHOVALCI A ŽE BYCHOM ASI MĚLI MÍT DĚTI TAKY A ŽE KLUB POKOJÍČEK ZBOURALI DEVELOPEŘI MIMO JINÉ I KVŮLI BYTŮM PRO CIZINCE, COŽ JE EVIDENTNĚ V REAKCI NA ZAPASTĚNEJ JEDNOSTRANEJ NÁHLED CLOWNZEPPY NA VĚC S PŘISTĚHOVALECTVÍM, co by asi chtěl neomezeně, což nelze... VŮBEC TO NEBYLA REAKCE NA SUBVERSION a ta to vztáhla na sebe buď že to celý nepochopila nebo schválně, ale REBORNA reagovala na _BENNY ho a ne na SUBVERSION, na to ji upozornil i KOUDY.

    Nebyl rasistický ANI TROCHU!! Jen poukazoval na to, ŽE CHUDÁK REBORNA teď po opuštění bývalým snoubencem žije opět zpět na P-5 A TO MEZI samými přistěhovalci a nemůže se tak seznamovat v sousedství osobně a že i její oblíbený klub je věčně plný turistů a cizinců a nemůže se tak seznámit.
    A jak ji oslovovali na seznamce cizinci v AJ a přistěhovalci a že si i kvůli nim a nějakým dědkům nebo vesničanům musela dát na účtu na seznamce to tak, aby jí nemohl nikdo oslovovat, že by pak měla schránku plnou nevhodných žádostí, tu psala už dávno.

    A ještě píše o znásilnění, PROTŽE JI ZKLAMALI TECHNAŘIA JEDEN JI ZNÁSILNIL, chudák holka, že?!! Jen Vás chtěla varovat.

    Ale vy místo soustrasti nebo nekomentování, se jí vysmíváte a ještě místo BANA DO DISKUSE S TROLLY A HEJTRY A tím zločincem, co to domluvil s ostatními, zařídíte JÍ ban i do celýho profilu a k poště, kde má známý, co ji měli dříve rádi a zvali na akce nebo nápadníky, na který je na rozdíl od Vás dvou spíše zvědavá!

    Měli byste se stydět vy.



    [ SUBVERSION @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky ]

    [ PALEONTOLOG @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky ] [ NAVARA @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky ]

    [ _BENNY @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky ]

    [ REBORNA @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky ]
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    RRELOADED:

    NYX:

    [ RRELOADED @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky ]

    REBORNA si varování nevšimla!

    a :

    ,,Třeba na seznamce když týpek pošle dvaceti holkám, co ho odmítnou, pak, že jsou ,,kurvy a krávy pražský namyšlený a děvky zasraný " - ANO, PŘESNĚ TAKTO, TAK DOSTANE BANA MAX NA 7 DNÍ !! "

    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    NYX:

    Sorry, pídím se po banu a oni reagují a zkreslují to:

    AVATAR:
    RRELOADED:

    ,,p.s. vsechno je to v rozporu s pravnim radem cr, tudiz i s pravidly nyxu." - CO KONKRÉTNĚ Z TOHO, CO PSALA REBORNA, JE V ROZPORU S PRÁVNÍM ŘÁDEM ČR??

    Reborna psala, že nechce za muže cizince.. a ten zbytek??

    Asi šlo o žert, nadsázku nebo provokaci nebo osobní pomstu ne na rasu, ale konkrétní osobu a to, co jí psala ta osoba jako první, ale stejně:

    Můžeš mi to místo vypisování odstavců najít a vykopírovat??!!

    Díky.



    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    NYX:

    SIBILLE:

    ,,Psalas o SUB a údajné prostituci. To byla poslední kapka. Čůzo."

    Milá čůzo dvě:

    Reborna psala, že brečela kvůli nyxu na párty a že to tam říkal O SUBVERSION nějakej SERGEJ, ALE ŽE TO ASI BUDE KEC A jen asi aby rebornu utěšil a psala to opilá a zejevně v návaznosti na všechny útoky a urážky mířený tady na ní stylem, jak vy k my, tak my k vy...

    A bylo to jasně mířeno jak k poznámce, že by šel P. radši do nějakýho RED LIGHTU A REBORNA MU PSALA, AŤ DÁ BACHA, AŤ TAM OD TĚCH UKRAJINEK NEBO RUSEK NĚCO NECHYTNE.... viz kondylomata a vzpomínka na dokument o prostitutovi mladými francouzskýmu, jak mu vadilo souložit s dědky.... aby to sem nedávali,,,

    (ano, nebylo to o prostitutkách z ulice a ani rasisticky mířený na ROMKY!

    ON PSAL o nočním klubu a pracovnicích uvnotř nějakého nočního klubu, což jsou povětšinou zde Ukrajinky nbo Rusky..))

    Pak za čas aniž by R. cokoli psala SUB. tu na ni ta začla útočit a zase se jí vysmívat. Tak to byla asi nějaká reakce.

    PŘESTO NE V ROZPORU S PSANÝMI PODMÍNKAMU PRO PŘÍSTUP K ÚČTU A K POŠTĚ.

    Nic v podmínkách, že se TU LIDI NEMAJ URÁŽET a pomolouvat TU NENÍ, KDYBY ANO, už by měla kvůli tomu, co psali REBORNĚ BANA NA CELÝ SERVER SUBVERSION + ASI TAK 10 DALŠÍCH IDs.

    A jestli ona to REBORNA nepsala spíš v sebeobraně...


    A to proto, že třeba usoudila, že už se ani se SUB. ani s nikým, kdo se zúčatnil týhle diskuse po jejím zdrogování a znásilnění a pak se jí tu vysmíval nebo na ni útočil a to i SUBVERISON, když už věděla dle popisu REBRONY TADY, CO JÍ TU PROVEDLI...

    A jestli ona to REBORNA nepsala spíš v sebeobraně...

    A to proto, že třeba usoudila, že už se ani se SUB. ani s nikým, kdo se zúčastnil týhle diskuse, už NECHCE NIKDY KONTAKTOVAT ANI PÍSEMNĚ TADY, ANI REAGOVAT NA NĚ V POŠTĚ NEBO V JINÝ DISKUSI NEBO OSOBNĚ NA NĚJAKÝ AKCI ani VIDĚT natož pak bavit !



    IMHO její věc a max důvod k banu do týhle diskuse a ne NA CELEJ SERVER.

    Nic zásadního so by bylo v rozporu s podmínkami serveru a co by tu vůči ní nepředváděli předtím jako první jiní, neporušila.









    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    NYX:
    AVATAR:

    a) kdykoli pises o rusech a odsuzujes lidi na zaklade jejich puvodu - kde čteš, že by REBORNA RUSY ODSUZOVALA??

    Jasně tu psala, že je jen nemají rádi něčí rodiče... pokud se budeš pídit po důvodu těch lidí, ušetřím ti práci - stačí si najít fotky tanků ze 68.

    A REBORNA jen psala, že je jich tu tedy hodně a že snimi nějak nechce bydlet a mít děti, co si tak pamatuju...

    b) kdekoli pises o nekom s jinou barvou pleti - KDE REBORNA PSALA O BARVĚ PLETI?!! SUB. psala o Indovi, se kterým R. údajně tancovala, BENNY_ psal o NEGROVI, CO prej nechtěl dát REBORNĚ A TA MU PSALA, ŽE BY HO RADŠI FLÁKLA, NEŽ ABY MU DALA, ŽE TO CHCE TEDY SPOLUBYDLET A MÍT MIMINO RADŠI S CLOWNZEPPOU, ŽE MU PŘEOPERUJE NOS, ZBOUCHNE JI ON A NA NYXU BUDE POKOJ!

    To jako vtipný řešení, víš.


    c) tvrdis, ze te dal nekdo z nyxu znasilnit, to je vazny obvineni - no REBORNU NĚKDO ZNÁSILNIL, PŘES NYX TO PLÁNOVANÝ BYLO, VÁŽNÝ OBVINĚNÍ TO JE.

    Ale najdi mi v podmínkách serveru, KDE SE PÍŠE: ,,účet si na nyxu nesmí založit a nadále mít uživatel, co sem napíše něco o tom, co s mu stalo a napíše o tom tady někomu nějaký obvinění"

    Prosím... nech sa páčí - najdi mi tu podmínku - kde jsou podmínky servereru?


    d) pomlouvas tu subversion, tekkane, grandtorino, v podatate vsechny holky, co se ti tu snazily pomoct - NE, SUBVERSION POMLOUVALA REBORNU, ne naopak a pomluv tu bylo spousta A TO VŮČI REBORNĚ A nikdo BANA NEDOSTAL, TEKKANNE R. nepomlouvala jen se s ní kvůli tomu tady jak psala už nechtěla při setkání po 14 letech ANI BAVIT, A TE. tedy krom ostatního, ANIŽ BY JI ZNALA A VIDĚLA 14 LET, PSALA REBORNĚ NĚCO O ÚDAJNÝ NESNESITELNOSTI A ŽE BYT BY MĚL JEJÍ TÁTA a že bez něj by REBORNY MÁMA BYT NEMĚLA, KDYŽ JE JASNÝ, ŽE BYT BY MĚLA JEN REBORNY MÁMA, PROTOŽE PŮVODNÍ BYT, DO KTERÝHO SE PŘISTĚHOVAL REBORNY TÁTA, BYL REBORNY MATKY A TEN SE PAK DĚLIL NA DVA- asi neumí číst


    Nevidím jedinou POMLUVU REBORNY vůči GRANTORINO - UKAŽ...


    e) ne, to jen proto, ze jsi nemocna ... reborny stav neznáme a ať už by byl jakýkoli, není to v rozporu s tím mít účet a přístup k poště na serveru


    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    NYX:

    SIBILLE:

    Ale SUB. tu nemá co varovat, není admin a REBORNA to asi zachytila, pochopila jako že se jedná o bana do týhle diskuse a tak už na SUB. nereagovala... !!

    Ale PŘÍSPĚVKU NYXE SI REBORNA PÍŠÍCÍ UŽ JEN SHARKIE A SNOWWHITE O DĚTECH ANI NEVŠIMLA A ANI V NĚM NIC O BANU NA CELEJ SERVER A K ÚČTU A DO POŠTY NEBYLO!!

    ale protože s vrátila z policie, tak SUB. vysvětlila svoje příspěvky, že na nich není nic rasistickýho, na příspěvku O INDOVI NEBO OBNOVĚ POKOJÍČKU A BYTOVKÁCH PRO ,,NEGRY" A RIBJONY, CO TAM MÍSTO TOHO KLUBU MĚLY STÁT, ať si to přečte pořádně a neotravuje...

    TOHLE TOTIŽ BYLA REAKCE NA BENNY_ ho , že reborně údajně nechtěl dát nějakej ,,NEGR" na párty, kde byla SUB. a psala to sem ona první, a bylo to z části vtipný řešení věčnýho problému Reborny se seznamováním tady a CLOWNZEPPA -ovým širokým nosem....


    REBORNA:

    nic rasistickýho, proč by REBORNA MĚLA CHODIT NĚCO VYSVĚTLOVAT V KRÁSNEJ DEN NA POLICII

    Reborna jasně psala zde SUBVERSION, ŽE ANI O SEZNÁMENÍ, ANI O SEX S NÍ ANI S JEJÍM MIMÍSEM ANI O SEX S JEJÍ KÁMOŠKOU NEBO SEZNÁMENÍ S JEJÍM MANŽELEM NEMÁ zájem,

    A ASI ANI NEBUDE MÍT ZÁJEM... tak už nebylo třeba, aby jí SUBVERSION sem psala a ,,pomáhala se seznmaováním" svérázným způsobem zasíláním do Bohnic a poznámkami na NEmožné Reborny mateřství a dojmy, jaká asi Reborna je partnerka a to na základě jediný cesty z párty



    Ale nepomohlo:

    REBORNA:

    ,,On mě chápala a znal a proto se mnou byl...

    Co si myslíš ty nebo tvoje kámoška, to mi sice není, ale mělo by být úplně jedno, protože lesba fakt nejsem..."



    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    NYX:

    AVATAR:

    ,,RRELOADED:
    a) xenofobni posty - kde, jaký?? A i kdyby - kde ČTEŠ V PODMÍNKÁCH SERVERU NĚCO O ZÁKAZU XENOFOBNĚ ZABARVENÉHO PŘÍSPĚVKU NEBO ZÁKAZU NĚJAKÝ POLITICKÝ OPIENTACE.. NEBO ZÁKAZU VSTUPU NA SERVER A DO SEZNAMKY ŽENÁM, CO NECHTĚJ BYLDET S RUSY A MÍT JE ZA MUŽE A DĚTI S NIMI NEBO UŽIVATELKÁM, JEJICH JEDEN Z RODIČŮ NEMÁ PO 68. kladný vztah k Rusům a to i těm bydlících tady a SUB SE TO NETÝKALO... TO JE ŽENA.

    kde ČTEŠ V PODMÍNKÁCH SERVERU NĚCO O ZÁKAZU XENOFOBNĚ ZABARVENÉHO PŘÍSPĚVKU NEBO ZÁKAZU NĚJAKÝ POLITICKÝ OPIENTACE.. KTEROU NAVÍC REBORNA NEMÁ, jen byla naštvaná na nějakou Rusandu, že se tu společně s nějakým grázlem pošklebovala jejímu znásilnění

    b) rasisticky kecy - KDE?? JAKÝ??! Ukaž!
    c) osonovani z trestnych cinu - KDE?? JAKÝ??! Ukaž!

    d) pomluvy - KDE?? JAKÝ??! Ukaž! - a to je jako vtip??!! Po tom všem, co za urážky a to i sprostý a pomluvy tu psali REBORNĚ A O REBORNĚ??!!


    e) tisice (doslova) OT postu - NO ANO, ALE TO KVŮLI NAPADENÍ A V REAKCE NA OT PROVOKACE, CO SE POMOCI NEBO SEZNAMOVÁNÍ ANI DOHAZOVÁNÍ NÁPADNÍKŮ REBORNĚ NETÝKALY VŮBEC

    A OT je důvodem zákazu do diskuse/ diskusí A NE K POŠTĚ A NA PROFIL OSOBY - TO MÁ GENEROVAT ZÁKAZ DO DISKUSE KLIDNĚ VŠECH A NE NA PROFIL OSOBY.


    f) psychicka nemoc - no comment, jaká - tady jsou devinti, co dali REBORNU znásilnit a holka, co bere nějaký léky, i kdyby R. něco bylo, což není, NENÍ TOM V ROZPORU S UŽIVATELSKÝMI PODMÍNKAMI SERVERU

    ukaž mi podmínu: ,,NA NYXu si NESMÍ založit a mít úřet MAGOŘI" - kde ji vidíš??


    g) jenda citron ???


    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    NYX:
    NAVARA:

    ,,ta záplava textu byla od tebe, tak si nestěžuj…"

    ...po příchodu z policie a pak už byla ta záplava jen vysvětlení Sharkie, proč chce Reborna děti...

    No to bude asi tím, že je to diskuse a tu tvoří texty.... naopak to potvrzuje stížnost, že před banem na server to varování uživatelé nemají DOSTAT OD NYXE DO ZÁPLAVY TEXTU, ALE DO POŠTY, ABY TO BLIKALO A MOHLI SE TOMU PŘIZPŮSOBIT A NĚJAK NA TO ZAREAGOVAT...

    Takže pokud by REBORNA DOSTALA BANA do týhle diskuse, že jsi ty s naplánováním její znásilnění nebo ona pak po něm mimo téma, tak si tu pak může najít od NYXe to poprošení o zklidnění a pak by si zažádala o obnovení přístupu.


    Pokud se má ale jednat o zákaz na celej server, TAK TO SE MÁ ZASLAT PŘECI NE MEZI ZÁPLAVU TEXTU, ALE DO POŠTY A S DŮVODEM.

    a počkat na reakci pár dní a pak zabanovat, pokud by ten člověk dělal, co nemá.

    Ale NYX nepsal NIC O BANU A KAM BUDE A PROČ A TAK ASI NEMOHLA SI TOHO REBORNA VŠIMNOUT A NEDĚLAT, CO NEMÁ, KDYŽ ANI NEVÍ, CO UDĚLALA, ČÍM BY ZÁVAŽNĚ PORUŠILA UŽIVATELSKÉ PODMÍNKY SERVERU.



    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    NYX:

    ARMADA:

    ,,sám nyx ji varoval" - ne nevaroval...byl tu v hromadě textu nějakej příspěvek o zklidnění, kterýho si zřejmě všimla až dopsala Sharkie a SNOWWHITE A AŽ DRUHEJ DEN...

    ,,hromada lidí upozorňovala, že tohle je internetová seznamka.." - NENÍ A I KDYBY, postup by byl takovej, že by jí to napsal admin nebo NYX A DALI JÍ BANA DO TÝHLE DISKUSE...

    Ale to Reborna e držela ještě v zimě tématu a naopak ona psala N. a spol., ať řeší seznamky a nechají kravin o psychikách, že už se to tu probralo.


    Po čtvrté: NYX napsal nějakej příspěvek o zklidnění evidn)entně rozrušený REBORNě, co si toho příspěvku zatím vůbec nevšimla a to proto, že tu vysvětlovala po příchodu z policie nějakej rádoby rasistickej příspěvek, co nebyl rasistickej vůbec... A TO ZE SLUŠNOSTI VŮČI SUBVERSION, a pak si tu už psala za už za ignorace zločinných nebo trollících ID už jen dovětek se Sharkie o tom, že a proč chce dítě a docela už hezky a ne zle a jen to samý napsala SNOWWHITE a ne ve zlym a na SUB. nereagovala a mezi těmi příspěvky si příspvku NYXe vůbec nevšimla.

    Navíc ten byl o nějakym zklidnění a i kdyby, měla dostat bana do týhle diskuse a NE BEZ VAROVÁNÍ NA CELEJ SERVER A KE SVÝM DATŮM A POŠTĚ!

    Vidíš někde varování o banu na celej server od NYXe nebo jeho důvodu?!

    Jako co REBORNA KDE PODLE TEBE PORUŠILA Z UŽIVATELSKÝCH PODMÍNEK A TADY V TÝHLE DISKUSI??!

    A proč by měla mít zamezenej přístup k účtu?!!

    a PRO ÚPLNOST:

    ,,že tohle je internetová seznamka.." - TAK TO PIŠ HLAVNĚ SUBVERSION, CO JE ZADANÁ A MÁ MIMINO A OBTĚŽOVALA TU SPÍŠE ONA SINLGE REBORNU A NE JAKO JEDINÁ.

    Rebornu napadli, SUB. to pak už určitě věděla co a jak a přesto se tu po Reborně vozila, jako ženská, nechutný,


    ,,že tohle je internetová seznamka.." - ne, není, tady si máme psát o tom, co máme a na seznamce na porfilu a zážitcích z ní to REBORNA vloni dělala a v tématu byla...

    pak to tu jelo stylem od července: Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá..stylem: píšeš mi? Fajn, tak já ti tedy odpovím. A ti i na trolly a toho jednoho grázla...

    Ale REBORNA nic neudělala, její příspěvek rasistický nebyl a pak jen byla docela naštvaná na SUBVERSION ŽE SI MYSLELA, že na policii za údajný nabádání k rasovým útokům kvůli úplně nevinnýmu příspěvku, ji udala ONA.

    Takže ani rasismus a jen pak jeden natvanej příspěvek v opilosti a to ubrečený reborny a ten další ani nebyl adresovanej SUBVERSION, tak si ho nemá všímat a přestat otravovat Rebornu jako první...

    V diskusi o seznamování, když SUB. je zadaná a má mimino.

    Pak by BENNY_ přestal psát reborně a o SUB., že je blbá Ukrajinka ze scény, co dokázala mít narozdíl od Reborny mimíse, pak by byl klid.

    Myslím, že stačilo, aby NYX napsal REBORNĚ do pošty o plánovaném banu na diskusi a ona by mu napsala: ,, jo díky. Už tam nechci, budu jinde nebo nebudu psát pokud možno nic a hledět si pošty a událostí.'"

    Nebo aby NYX napsal REBORNĚ do pošty o plánovaném banu na server a ona by si hleděla pošty a JINÝCH DISKUSÍ A POKUD BY JI TAM NĚKDO OBTĚŽOVAL, a chodil za ní někdo z úchylů z týhle diskuse, tak by to řešila a hlásila NYXovi ona...

    Tak to tu FUNGOVALO TOTIŽ V MINULOSTI.





    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    NYX:
    ARMADA:

    Můžeš mi ty vysvětlit naopak, proč myslíš a na základě čeho by měl NYX rušit REBORNĚ její účet a přístup k jejím příspěvkům, fotkám nebo do JEJÍ SCHRÁNIKY POŠTY se známými a to jen NA ZÁKLADĚ TÝHLE JEDINÝ DISKUSE A EVIDENTNÍMU NEDOROZUMĚNÍ O ÚDAJNYM RASISMU, COŽ JE BLBOST, NEBO SCHVÁLNOSTI ze strany nějaký id SUBVERSION, co sem lezla za REBORNOU a ještě se tu pak pošklebovala společně s člověkem, co to naplánoval, i jejímu znásilnění a proto šla REBORNINA psychika, zvíře a pak i vztah k SUB. a debata úplně do kopru?!!

    A to zcela bez VAROVÁNÍ DO POŠTY, kterýho by si mohla REBORNA ten den všimnout anebo JASNÝHO NAPSÁNÍ DŮVODU A UPOZORNĚNÍ, že by mohla dostat na základě něčeho a čeho zákaz na celý server, COŽ SAMOZŘEJMĚ NEMOHLA VĚDĚT A NĚJAK SE TOMU PŘIZPŮSOBIT A VČAS NA TO REAGOVAT a už sem tedy nepsat a jít do diskusí jiných nebo jen do pošty a událostí??!!

    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    Snad se vyjadřuji jasně a obnovíte REBORNĚ ÚČET A ZAKÁŽETE VSTUP JEN DO TÉTO DISKUSE:


    NYX:

    SUBVERSION:

    Správný a férový přístup serveru ke znásilnění:

    9
    Do your part to get rid of rape culture. This is important for women, but it may be even more important for men. Preventing potential rapes ultimately depends on educating people on rape and taking a stand against it.

    Even when it's just you and the guys (+and woman: SUBVERSION!!), don't say degrading things about women or make jokes about rape. When men see other men empathizing with women, they may be more likely to do the same themselves.[16]

    zdroj:

    How to Prevent a Potential Rape (with Pictures) - wikiHow
    https://www.wikihow.com/Prevent-a-Potential-Rape


    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    NYX:
    SUBVERSION:

    ,,Ze je nemocná je jasné, nicméně proč ji tu máme věčně tolerovat s ksenofobnima kecma o "negrech", "bijte turisty" a jinými srackama - nechápu. "

    Milá SUBVERSION, ať tu příspěvek a to vtipnou parafrázi před vstupem do turisty narvaného klubu: ,,Bij turistu do hlavy." nechápavě zkresluješ, jak chceš a i když SICE TO TU NABRALO PO ÚTOKU NA REBORNU A KDYŽ TO ZJISTILA v březnu snad vše PRAPODIVNÝ OT SMĚR, ale předně:

    TEBE NEMUSÍ ZAJÍMAT, CO SI TU V TÉTO DISKUSI PÍŠEME, TY JSI přeci ZADANÁ!!, MÁŠ MIMINO!! , SNOWWHITE je zadaná taky, a myslím, že jsi to celou dobu od podzimu, kdy byla REBORNA V TÉMATU, spíš ty a spol., co NEmá v této diskusi o seznamování a zážitcích a zkušnostech ze seznamek, primárně CO DĚLAT ANI TADY BÝT (A TO POKUD MOŽNO, ALE TO UŽ SE VRÁTIT NEDÁ, už od listopadu, kdy byla REBORNA ještě zaměstnána A SPOKOJENĚ na velíně v práci) ji obtěžovat svými dojmy o cestě z OVY A DÁVAT JEJÍM POTENCIÁLNÍM NÁPADNÍKŮM NA NI TAKOVÝTO ( tehdy podle mě z její strany od tebe naprosto nevyžádaný) feedback

    To vskutku nepůsobilo jako inzerát na pomoc REBORNĚ k návratu jejího snoubence nebo seznamování s dalšími muži z nyxu!

    ,,Jak rozvije teorie že za všechny její problémy můžou cizinci a pak si ještě třeba bere do huby moje dítě? WTF?" - nic takového tu Reborna nepsala a ribjony a byty pro ,,negra a robjony" nemyslela tvoje dítě, ale spíš parafrázovala něčí politiku.


    ,,,,Ze je nemocná je jasné" - NE, NENÍ NEMOCNÁ REBORNA, ALE TY A TO VELMI VÁŽNĚ.

    A zdá se, že Reborny poznámky na tebe a tvůj původ budou mít totiž třeba i jinou příčinu:

    Ty jsi možná z Ruska, ale my jsme součástí ZÁPADNÍ A RÁDOBY CIVILIZOVANÉ KULTŮRY, kde se lidi znásilnění nebo jeho obětem nevysmívají a nebo KDYŽ NA TO PŘÍJDOU až později na to (a to ještě společně s pachateli) pak alespoň nereagují a distancují se od toho.

    A správný postoj k oběti tohoto trestnýho činu a nebo všemu kolem toho, je tento... zavržení a distanc a NE TO , CO JSI TU PŘEDVÁDĚLA směrem k reborně a celé věci TY!

    Jsi duševně NEMOCNÁ A TO VLMI VÁŽNĚ, ale nejsi v tom tady sama... a bohužel ani tvuj ruský původ a celkově jiný přístup k tragickým realistickým příhodám ostatních, tě neomlouvá, i když REBORNA jasně vyjádřila distanc a nechtěla kontakt ona s tebou.

    A je na serveru, jaký postoj k napadání žen ze serveru a diskuse zaujme a chce zaujímat a komu a čemu dá přednost:


    9
    Do your part to get rid of rape culture. This is important for women, but it may be even more important for men. Preventing potential rapes ultimately depends on educating people on rape and taking a stand against it. Even when it's just you and the guys, don't say degrading things about women or make jokes about rape. When men see other men empathizing with women, they may be more likely to do the same themselves.[16]

    zdroj:

    How to Prevent a Potential Rape (with Pictures) - wikiHow
    https://www.wikihow.com/Prevent-a-Potential-Rape


    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    NYX:

    ARMADA:

    Jako po tom, co sem dala na základě SUBVERSIONina příspěvku a zjevnýho ÚTOKU, kterej Reborně úajně zkazil velkou akci za několik set korun a Vánoce a pak i další akci, kde se Reborna opila, poslala na to REBORNA JÍ OBRÁZEK Renaultu, bez použití invektivy, pak psal CLOWNZEPPA REBORNĚ, že je píča a nějaká vyhulená anorektická trapka pak říkala, když prej potkala REBORNU na ulici: ,, neni to ta píča", aniž by Rebornu vůbec znala ...

    A pak sem po tom všem, na co přišla a po návštěvě policie kvůli údajnýmu rasismu a dvou dnech vysvětlování SUB., že příspěvek byl na dema z nyxu a v reakci na BENNY_ ho a o něčem, co se jí vůbec netýkalo a ne rasisticky mířenej proti ní...

    Pak reborna vesele evidentně před odchodem na akci s nadsázkou napsala, O PÍČE PIČATÝ PIČOVATÝ vypičovaný, CO snad nechá na akci dobrou náladu Reborně, tím že jí tam nepůjde připomínat nyx a znásilnění a nechá jí taky případně klid na tanec a seznamování, tedy SEDĚT DOMA S MIMÍSEM...

    tak jak komu příjde co vtipný... po tom všem tady jen SLOVNÍ SPOJENÁ PÍČA PIČATÁ PIČOVATÁ VYPIČOVANÁ, (co nemá chodit na akci tu středu výjimečně , aby tam zase R. neměla zkaženou náladu, až uvidí SUB., tedy de facto nyx), mně tedy vtipný příjde...

    Ale v ruštině asi vtipný není.

    A na akci v sobotu nešla REBORNA ZA SUB. ŘEŠIT NYX, ale jako by nic SUB. ŠLA ZDRAVIT tančící REBORNU, který dala zablokovat profil...

    ...a tak jí opět připomněla nyxem to znásilnění.. ale zase sem píše nějaký svý dojmy....

    Reborna se SUB. na žádnou akci do Ovy a ani z Ovy jen nechtěla kdyby se to nesatalo, tak by jí tu ani SUB. nemohla nic psát, navážet se do ní a zkreslovat informace a dělat z ní před chlapama tady BLÁZNA.

    Takže proč asi reborna je vlastně naštvaná.... jak se zdá, SUB. ji nezajímá a REBORNY PROFIL vůbec SUBVERSION NEZAJÍMÁ TAKY.

    Ne že R. by e zajímala a obtěžovala SUB., ale je to A BYLO V TÝHLE DISKUSI OD ZAČÁTKU NAOPAK!

    díky.







    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    NYX:

    [ RRELOADED @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky ]


    *monTovat se do všeho...

    Oni maj na to psytrancaři a to i ruský nádhery asi PATENT, monTovat se do všeho, dělat arbitery celýho vesmíru a ve svý možná UBOHOSTI MACHROVAT, jak jako můžou někomu zařídit bana.

    Myslim že už příspěvek o píče pičatý, co nemá ten večer tu středu radši chodit na akci a bejt výjimečně doma s mimísem, a ne tam nyxem REBORNĚ KAZIT NÁLADU nebo seznamování, by každý bez jazykový bariéry vnímal jako příspěvek vtipný a smírčí, ne tak SUBVERSION, co na základě toho potvrdila ban do celýho systému.

    Ale to SUB. nechápe.


    Jak by mohla.


    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    NYX:

    Pokud chcete někoho upozornit, než mu dáte bana na celý server, bylo by dobré to udělat do POŠTY, aby si toho dané osobě vyskočilo A BLIKALO červeně jako zpráva. A všimla si toho.

    SUBVERSION tu není administrátor a ať jí vadilo cokoli, nebylo jasný, jaký ban kam myslela - zda do této diskuse nebo na server, a ať už SUBVERSION vadilo cokoli, tak to je riziko přispívání do diskuse ostatních uživatelů a rozoko útočení na ostatní uživatele tedy Rebornu, pak je jasná odezva, a ať už SUBVERSION vadilo cokoli, tak rozhodně MÉNĚ NEŽ ZE STRANY NĚJAKÝCH ID z nyxu z této diskuse vadilo zdrogování a ZNÁSILNĚNÍ REBORNĚ!

    Ono když se to upozornění o zklidnění takto napíše do žabomyší války mezi SNOWWHITE a REBORNOU POTOM, CO REBORNA příjde kvůli SUBVERSION z policie, kde zjevně musela řešit nějakej rádoby rasistickej příspěvek, kterej nebyl pro SUBVERSION A ANI NEBYL RASISTICKEJ, NEMUSÍ SI DOTYČNÁ mezi tou záplavou příspěvků, ať už vznikla kvůli komukoli, TOHO UPOZORNĚNÍ VŮBEC VŠIMNOUT.

    I kdyby, třeba chtěla ban do této diskuse. A ne hned bez varování na celej server.

    Do pošty nepřišlo evidentně nic ani o banu na celý server ani o jeho důvodu.

    Takže opět viz:


    RRELOADED:
    RRELOADED:

    Bana normálně do diskuse a ne na celý server, k CELÉMU ÚČTU A DO POŠTY UŽIVATELE, KTERÁ S NĚJĚKOU jednou dílčí diskusí nesouvisí.

    Pokud správci diskuse vadily útoky IDs tady na REBORNU, mohl je upozornit, ať na ni nereagují nebo jí nebo naopak jim dát zákaz do této diskuse,

    a to aby tu neútočili na ostatní uživatelé, co si tu chtěj psát o seznamování a seznamce nebo se seznamovat...

    A NE tu bejt napadený, ať už fyzicky nebo příspěvky a pronásledovaný ostatními uživateli.

    REBORNA si sama může rozhodnout, na čí provokace reagovat chce nebo nechce - je to diskuse.

    REBORNA si může dát do ignore NAVARU, co společně s ostatními domluvil její znásilnění a pak jí tu celej rok obtěžoval a ignorotvat, co jí NEBO OÉ NÍ on ZA NESMYSLY píše, než se to dořeší.

    Zrovna tak SUBVERSION si mohla dát do ignore REBORNU, pokud jí vadilo, ŽE tu BENNY_ SUBVERSION označil za úplně blbou Ukrajinku ze scény, co má na rozdíl od REBORNY dítě, jako kdyby to REBORNA neuměla taky, když s předchozím partnerem žila 4 roky a měli se brát....a pokud jí vadilo, že REBORNA NA BENNY_ ho reaguje a taky na dotazy ostatních k její politický oprientaci a přístupu k přistěhovalcům a jejich vlastnictví a skupování bytů v Praze, tedy bytové otázka, která podle Reborny, která evidentně nechtěla dítě bez zajištění bydlení, PODLE REBORNY SOUVISÍ S POŘIZOVÁNÍM DĚTÍ....

    ...A TEDY I SEZNAMKOU A SEZNAMOVÁNÍM S NÁHRADNÍM MANŽELEM A POTENCIÁLNÍM OTECEM JEJÍCH DĚTÍ.

    což bylo původně v tématu.


    Takže pokud se SUBVERSION nelíbí, co pssl o ní BENNY_, ŽE JE ÚPLNĚ BLBÁ UKRAJINKA ZE SCÉNY, co má NA ROZDÍL OD REBORNY dítě a pak REBORNA na to reaguje ve smyslu, že by to dokázala taky, ale že jí přípravil snoubenec a rodina o byt...

    ...a v reakci na to tu ještě čelí nesmyslům o jejím údajným rasismu JEN PROTO, ŽE NECHCE DÍTĚ S CIZINCEM A VYJÁDŘÍ SE K NÁZORU JEDNOHO JEJÍCH RODIČŮ NA PŘISTĚHOVALCE A RUSKÉ SOUSEDY A INTERPRTUJE HO TU...


    ..A TO SMĚREM K ŽENSKÝ, CO SE SMÁLA REBORNINU ZNÁSILNĚNÍ SPOLEČNĚ S PACHATELI...

    POKUD TO SUBVERSION VADÍ, MOHLA SI DÁT REBORNU DO IGNORE, STEJNĚ JAKO REBORNA NAVARU...

    A nemusely obě řešit, co reborna píše o SUBVERSION ZA KRAVINY, STEJNĚ JAKO NAVARA, kterej spolu-domluvil Rebronino napadení, zdrogování a znásilnění, PÍŠE O REBORNĚ.

    A ne si tu vzájmně zařizovat bany.

    Což paradoxně odnesla oběť toho celýho tady a to REBORNA.

    Takže REBORNĚ JSTE MOHLI NAPSAT A VAROVAT JI DO POŠTY A NE DO ZÁPLAVY TEXTU, který tu vznikl kvůli jejímu NAPADENÍ UŽIVATELI Z TÉTO DISKUSE A ZNÁSILNĚNÍ UŽIVATELEM, KTEREJ JE ZNÁ.

    Což ale zřejmě původně nechtěla při upozornění na neoprávněný nabourání jejího profilu řešit s Vámi a ADMINISTRÁTORY NYXU TĚMITO SLOVY A TAKTO EXPLICITNĚ - PROČ ASI.







    Pokud by ta

    SU

    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    NYX: Takže REBORNA tu reagovala na nějaký příspěvky Sharkie a pak SNOWWHITE a tvýho varování si zatím evidentně nevšimla!

    A když už, tak má mít bana do týhle diskuse a SUBVERSION Rebornu a Reborna SUBVERSION v ignore...

    Tohle nebyl rasismus, byla to reakce na BENNY_ ho, sice v návaznosti na příspěvek SUB., že R. tancovala na nějaký akci s Indem, ale evidntně nic, co by patřilo SUBVERSION, která v tom příspěvku sice figuruje, ale ten příspěvek není pro ní, ale v rekaci na BENNY_ ho

    Rasistickýho na něm nic není, je spíš z části humorný, a není na něm nic, proč by měla SUBVERSION Rebornu popotahovat na policii pro údajný rasismus..

    Cl Z. je CLOWNZEPPA, co vloni posílal Reborně fotky se psem do pošty, ale pak si tu z ní dělal s ostatními legraci a Reborně něco cpal a nadával, jako první.. a tohle bylo de facto pro ostatní a vůbec ne pro SUBVERSION:

    REBORNA:


    Reborna, jak se zdá, na SUBVERSION nereagovala už vůbec a psala jen BENNY_ mu nějaký paradoxy a sarkasmy a dost jí nakrklo, že se do toho SUBVERSION opět montovala a ještě ji udala a popotahovala na policii pro údajný rasismus jen kvůli tomuhle:

    REBORNA:



    A psala odpověď SNOWWHITE a tak si zatím varování a tvýho příspěvku evidentně vůbec NEVŠIMLA!!

    a KONČILO TO TU za ni tím, že napsala SUBVERSION, že je piča pičatá, co nemá chodit na akci, aby jí tam nepřipomínala nyx a nekazila náladu, pak odešla při jejím posledním přihlášení ve STŘEDU na tu párty, tam se normálně bavila a pak už sem ani nepsala a pak až dostala náhle z ničeho nic bana na celej systém a nemohla se dostat do pošty, a to aniž by sem cokoli psala dalšího, se sem nemohla náhle už dostat.

    a TVÝHO VAROVÁNÍ SI VŠIMLA AŽ POTOM z účtu jinýho!


    Tak laskavě zprovozněte její účet a poštu, ať si může dát do ignoru NAVARU a BENNY_ ho nebo nějaký zločionce a třebas i SUBVERSION a SNOWWHIE a dejte jí bana do týhle diskuse.

    Nebo pak případně do dalších podle potřeby adminů diskusí.

    Protože jak se tak zdá, ne že SUBVERSION nezajímá Reborna a její příspěvky, a to rádoby rasistický, ale naopak ve skutečnosti to Rebornu už SUBVERSION, co jí už nemůže nijak pomoci s jejím bývalým snoubencem nebo spíš škodit při seznamování, už REBORNu vůbec nezajímá, ani její ,,nation" a nereaogovala tímhle příspěvkem vlastně na ni, ani rasisticky, ani jinak:

    REBORNA:


    Tak laskavě zprovozněte její účet a poštu, ať si může dát do ignoru kohokoli, jít do pošty a mít pozvánky na akce nebo se seznamovat a není jen zavřená v týhle diskusi.

    Předem díky!




    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    NYX:

    REBORNA přišla den PŘEDTÍM Z POLICIE, jak tu psala, z policie, kam byla udána pro její údajný rasismus, což je nesmysl a pak to tu další dva dny vysvětlovala, že příspěvek nebyl rasistický....

    Zřejmě zachytila poznámku otravný a na Rebornu už po několikáté útočící SUBVERSION o nějakym banu, co ji chtěla SUBVERSION na základě tohoto údajně rasistickýho příspěvku zařídit, protože ho vůbec nepochopila, že nepatřil jí, tedy SUBVERSION, ale jako odpověď BENNY_ mu.

    A chápala to jako hrozící ban do týhle diskuse, což by jí asi nevadilo a bylo spíše vysvobozením, i když jí tu několik IDs psal vloni, že maj radši s NAVAROU oba zůstat výhradně v týhle diskusi a neprojevovat se jinde, což ona neznámo proč dodržela...

    A psala ten den a dva dny po příchodu z policie odpověď SHARKIE a pak SNOWWHITE a tak si zatím varování a tvýho příspěvku evidentně vůbec NEVŠIMLA!!

    A údajně rasistický příspěvek v reakci na SUBVERSION a párty byl toto:

    REBORNA:
    SUBVERSION:

    Reagovala tím příspěvkem REBORNA: na BENNY_ ho, jeho příspěvek, že reborně nechtěl údajně dát na párty ani ,,negr" a nereagovala tím příspěvkem vůbec na SUBVBERISON, která sem něco o párty psala neznámo proč a která nebo někdo jinej REBORNU kvůli tomu příspěvku udala A POPOTAHOVALA na policii pro její údajný rasismus.

    REBORNA:

    Takže REBORNA se tu k tomu vyjádřila a pak si psala se SHARKIE O POŘIOVÁNÍ DĚTÍ A JEŠTĚ musela reagovat na SNOWWHITE, co se do toho montovala a reagovala a to ve spěchu, a tak si varování a tvýho příspěvku asi a evidentně vůbec NEVŠIMLA!!

    A za to, že SUBVERSION považovala příspěvek REBORNY za rasistický REBORNA:, kterej byl reakcí na BENNY_ ho příspěvek, že reborně nechtěl údajně dát na párty ani ,,negr" , že SUBVERSION ho považovala za rasistický a udala ji na policii, považovala za rasistický ať už schválně nebo opravdu, za to reborna nemůže...

    Zdá se, že tu na SUBVERSION na její přání už nereagovala a psala BENNY_ mu a pak jen Sharkie a SNOWWHITE...nikoli SUBVERSION.

    A psala odpověď SNOWWHITE a tak si zatím varování a tvýho příspěvku evidentně vůbec NEVŠIMLA!!

    a KONČILO TO TU za ni tím, že napsala SUBVERSION, že je piča pičatá, co nemá chodit na akci, odešla při jejím posledním přihlášení na tu párty, tam se normálně bavila a pak už sem ani nepsala a pak až dostala náhle z ničeho nic bana na celej systém, a to aniž by sem cokoli psala dalšího, se sem nemohla náhle už dostat.


    Tak laskavě zprovozněte její účet a poštu, ať si může dát do ignoru NAVARU a BENNY_ ho a třebas i SUBVERSION a SNOWWHIE a dejte jí bana do týhle diskuse.

    Nebo pak případně do dalších podle potřeby adminů diskusí.


    Předem díky!





    NYX
    NYX --- ---
    REBORNA: Opravdu prosim o zklidneni. Dekuji
    AMANT
    AMANT --- ---
    OMNIHASH: podpultovky! tak je to pravda, na psicku funguje skutecny komunismus!:))
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    AMANT: pro případy jako si ty tam maj podpultový omalovánky mandal!
    AMANT
    AMANT --- ---
    OMNIHASH: barevne pastelky je to prvni, co musim dostat do ruky, kdyz se potrebuju uklidnit...:)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    AMANT: I to je možné, vyhledem k tomu, že ten stan přes den funguje jako školka, tak vyfasuješ I barevný pastelky, pokud se jich budeš dožadovat... rozhodně bys nebyl první, kdo tam vypotil za párnonoc novej komunistickej manifest.
    AMANT
    AMANT --- ---
    OMNIHASH: sem cet "misto na psani slohu":))

    SUBVERSION: jsi velkorysa, snad si tvoji vstricnost nevylozi jako slabost.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    PSYCHO: to je přesně on. Dostaneš v něm vodu, vlídného slova, deku a místo na spaní v rohu.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    OMNIHASH: To je ten s tim cervenym krizem? ;)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MARA1113: tak na psíčku je podobných pomatenců povícero...neřešíš, mávneš rukou směrem ka stagei a zdekuješ se. Když na tebe narazí za večer potřetí a zmatenost se stupňuje, odvedeš jí do stanu pro převyndaný...
    SKRP09
    SKRP09 --- ---
    OVERWATCH: 2x nadrámec!!!
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    SUBVERSION: neser se s ni, stejne je to pro jeji dobro
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    Reborno, pokud nechceš mít ten ban tak mě tu raději už nezmiňuj. Myslíš že by to šlo?
    Ptá se mě na to admin, nakolik mi to vadí. Což vadí, ale nevím co bys bez toho nyxu dělala. Tak pls spolupracuj trochu.
    With kind regards,
    Sub
    MARA1113
    MARA1113 --- ---
    .... to už v tom může být i Jirásek ,,Proti všem,, se špetkou SPD ... ( v podstatě mínusy vidím jen u jejích příspěvků) ........ zajímavá je ta kombinace nenávisti a návštěv psy akcí,zajímaly by mě reakce lidí co tam chodí,když jim začne něco vykládat ....... ................
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Reborna mi cim dal vic pripomina Thomase Bernharda.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    REBORNA: Jenže cizinci nemůžou za tvůj posranej život, za to si holčičko můžeš sama.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: a) je spravne ;o)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Je to real, ONI TU JSOU! Jsem tu správně ve vegetě?
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:

    ,,ty tady v tomto klubu na nyxu rozhodne tisice let nejses. nalezla jsi sem, nikdo te tu nechce ani opichat, natoz se s tebou osobne bavit. a hlavne - neda se te zbavit."

    Tak za prvé - toto je klub o seznamkách, ne o tom, kdo mě nebo tebe chce z lidí, co jsme tu psali skutečně původně o seznamkách a našich potížích na seznamkách.)

    Odě mě tu těch příspěvků bylo až až - bez diskuse!! A byly v tématu...

    Do toho ovšem spousta komentářů a zkreslených dojmů jen k jednomu mýmu příspěvku, co si někdo asi blbě přečetl a vyložil, DOJMŮM o důvodu toho, proč jsem se nevdala za snoubence a proč jsem sama a seznamuju se...

    Jak jinak jde ŘEŠIT V DISKUSI NA NETU, KDYŽ JSEM BYLA OBTĚŽOVANÁ ZKRESLENÝMI NÁZORY NĚKOHO, KDO MĚ ANI NEZNÁ, NEŽ TO BUĎ

    a) IGNOROVAT a držet se dál tématu

    b) suše na vše odpovědět, dojmy vyvrátit, nechat trolla nebo zlé jazyky přečíst, počkat až přestane nebo když zareaguje, znovu to objasnit, napsat jak to bylo opravdu no a vrátit se k témetu...

    Pak tedy IGNOROVAT KONKRÉTNÍ LIDI A DRŽET SE TÉMATU NEBO JIM ODPOVÍDAT, DOŘEŠIT, POČKAT, AŽ TO TROLLOVÉ A UTOČNÍCI V DISKUSI VZDAJ A NEBUDOU MI DO NÍ UŽ PSÁT NIC NEGATIVNÍHO, i když diskuse s takovými trolli nebo dokonce člověkem, co patří do kriminálu, může být zdlouhavá, než to takový člověk, co sem k nám do diskuse nepatří, vzdá A ODEJDE DO DISKUSE CO SI ZALOŽIL NEBO SEM PŘESTANE ÚTOČIT NA LIDI A ZAČNE BÝT V TÉMATU...a no a pak pokračovat zase v tématu


    Já vím, že jsem si Vás měla DÁT DO IGNORE.

    Ale člověka, u kterýho chci vidět, co tu píše, jsem si tam bohužel nedala.



    Taky tu byli nějaký lidi, co vídám, chodím mezi ně reálně...takže jsme možná nechtěli mít za zadkem v diskusi zločince nebo trolla, ale mít normální diskusi -já nebyla ten, kdo někoho napadl a znásilnil, já nebyla ten, co by se tu první do lidí píšících o seznamce navážel a obtěžoval je...a story o bytě byla až potom...

    To totiž mělo souvislost - MOJE POSÍLÁNÍ K ODBORNÍKOVI TÁTOU po mailu OPRAVDU VZNIKLO AŽ POTÉ, CO ZMIZEL BÝVALÝ SNOUBENEC A AŽ PAK, CO MI MĚL DÁT TÁTA PENÍZE Z PRODEJE BYTU, KDY JÁ SI CHTĚLA KOUPIT JINEJ, KDYŽ TAMTEN UŽ BYL PRODANEJ, KDYŽ JSEM SE MĚLA STĚHOVAT..

    Tak začal kruh: někdo sem napsal něco o terapii nebo psychice nebo mě odkázal na hepatologii do Bohnic, tak já kontrovala na příspěvek o psychice tím, proč jsem byla posíláná tátou v mailu k nějakým odborníkům, jak v tom figuroval muj rozchod s bývalým snoubencem kvůli ztrátě práce a po SMS o bytě a že mě tam pak posílal táta ne jen maily, ale i po tom, co jsme se viděli a jen mi měl dát peníze a věděl, že jsem zcela normální...

    Tak že jsem mu vysvětlila, jak to bylo s PMS a ztrátou mý práce a proč odešel bývalý snoubenec tátovi a tady všem taky.


    A už to mohlo skončit, ale dorazila SUB., pak ještě byly další kometáře o odborních a tak moje, proč jsem kvůli odchodu bývalýho snoubence a prodeji bytu tátou, byla jím posílána za odborníky, aniž by mě viděl a mluvil se mnou, ŽE TO BYLO AŽ PO TELEFONÁTU O PENĚZÍCH Z BYTU A AŽ PO ODCHODU BÝVALÝHO SNOUBENCE, A ŽE JÁ OPRAVDU NEVÍM, JAK TO VZNIKLO, ZDA TO BYL NÁPAD SNOUBENCE, CO ZMIZEL ALE NA MORAVU ZA JEHO TÁTOU, NEBO ZDA TO BYLA PRVNĚ DOMNĚNKA NEBO ZÁMĚR MÝHO OTCE, CO MĚ ANI NEVIDĚL...

    ...no nevim, ale s bytem to souvisí a souviselo - tak tu byl kolotoč s příspěvky o bytě, JAKO ABY BYLO JASNÝ, ŽE MNĚ NIC NENÍ A NEBYLO, ŽE ŠLO O BYT, ŽE TU ŘEŠÍME BYT, KVŮLI KTERÝMU SE AŽ V MOMENTĚ, KDY JSEM SE MĚLA STĚHOVAT, VZNIKL DO MAILŮ MNĚ NĚJAKEJ NEKONEČNEJ MAILOVEJ SPAM O NĚJAKÝCH ODBORNÍCÍCH, ALE ŽE TAM NEŠLO O MUJ PSYCHICKEJ STAV, ALE O BYT...

    BYT!

    Byt a peníze na byt, co jsem jí řešila a nic mi samozřejmě nebylo, jen jsem truchlila ze ztráty skoro-manžela, co zmizel blíž rodišti, že tam má tátu..

    ...a moje reekace na ztrátu práce a jeho dloubání do mě a rytí nevhod byla přehnaná kvůli PMS, nevyspání, vedru, zneuznání, no všemu, co se po tý ztrátě práce stalo...

    ale pak jsem fakt byla veselá, přišla poslední den z práce veselá a jen organizovala odjezd do Itálie a pak jen nadávala o tátových SMS o bytě, ALE DOST RACIONÁLNĚ!! Určitě ne bláznivě!!

    Takže tématem o psychice v mým případě byl a zůstával byt, protože to byl muj problém tehdy, ne nic s psychikou...

    Popsala jsem vše.

    Pak nějak bylo to moje napadení...

    Já nevěděla, že to vzniklo tady...

    Celý léto 2019 tu nebyla.

    Debata se otočila ZNOVU K SEZNAMKÁM... celej listopad v tématu snad.

    Ale do toho obtěžování nějkejma lidma i ženskejma o nějakých terapiích, no jak to vzniklo, je jasný..

    Pak tedy JAK MI TU PSALI, ŽE SI JEDU SVOU A NEREAGUJU NA NĚCO A PÍŠU O SEZNAMOVÁNÍ, NO PROČ, protože to jediný tu mělo co dělat...

    A člověk, co tu ani není ADMIN A MÁ SVOU DISKUSI A MOHL SI JI UZAVŘÍT A PSÁT SI TAM S CHLAPAMA O TOM, JAKÝ JSOU ŽENSKÝ STIHAČKY...

    ...A DÁLE MOHL JÍT ŠMÍROVAT DO AUDITKA PLNÝHO EXHIBEK, ZE KTERÝCH NEVIM, KOLIK Z NICH TU DAJ NĚKDE JAKO MĚ ZDROGOVAT, NAPADNOUT A ZNÁSILNIT..

    ...MOHL si jít šmírovat tam...

    Dokonce si i mohl VYTVOŘIT DALŠÍ DISKUSI, KDE BY SE UZAVŘEL S JEHO ŠMÍRÁCKÝMI KAMARÁDY, DO TÝ DISKUSE PŘEMISŤOVAT FOTKY NAHATEJCH HOLEK, PSÁT SI TAM, KTERÁ JE JAK STÍHAČKOVÁ...

    No ale on psal nám sem... neustále.

    Tak jsme se vrátili k seznamkám.

    Pak ale jsem vyjádřila to s tím bydlením - jak jsou na tom kolouši kolem 29 s byty..

    Na to smršť negací toho, ŽE BYCH MOHLA SNAD MÍT NĚJAKÝHO MLADŠÍHO PARTNERA, ŽE BY MĚ DOZAJISTA ŽÁDNEJ Z TĚCH NA SEZNAMCE NECHTĚL...

    ...NO JAK TO TEN ČLOVĚK MŮŽE VĚDĚT A CO JE MU DO TOHO, ale budiž....

    No a když jsme se vrátili k tématu...

    Pak zase SUB., její diskopříběhy, pak nějaký moje pomluvy...

    Tase zesměšňování a urážení mě...

    Tak jsem si od toho na chvíli odpočinula...

    Ale pak zase místo ping.-pongu jak jsme na tom na seznamkách, TU NA MĚ ZASE NĚJAKÝ ŽENŠTINY ÚTOČILI, KDYŽ MĚ ANI NEZNAJ, NEBO MĚ 15 LET NEVIDĚLI, O JEJICH NÁZORU NA TO, JAKÁ JSEM V VZTAHU, NEBO NĚJAKÝHO HODNOCENÍ, KDYŽ U NÁS DOMA NEBO S POSTELI NEBYLY...

    ..JENDA LEDA TAK VIDĚLA EXTRÉMNÍ SITUACI NA PÁRTY, podle toho soužití a jak to vypadalo u nás doma, nelze posuzovat a stejně jsem na tý akci ani tedy v autě, o čemž ona psala, nedělala nic, co by on pak on negativně hodnotil, NEBO CO BY MU VADILO - NIC PAK DOMA NEŘÍKAL.

    Takže jsem to vysvětlila...

    Pak část mě naštvala do běla a na uňouňaný malý akci jsem sice byla naštvaná o bydlení a pak tam plakala, ALE PO TOM, CO MI ONA SEM NAPSALA,,


    JSEM MĚLA ZKAŽENOU VELIKOU AKCI, KDE JSEM DOCELA MYSLELA NA TO, CO SI TU KDO JAKO DOVOLUJE A PODLE TOHO SE TAM VÍC OPILA A CHOVALA FÁÁKT DIVNĚ!!

    Ale ne sama od sebe, ale kvůli Vám tady a tomu co mi kvůli několika dementům a sviním tady ona psala, ať už jako svině, CO TU CHTĚLA PŮSOBIT JAKO KAZIŠUK ANEBO JEN SI DĚLALA LEGRACI...těžko říct.

    Pak tedy o bytě to bylo dlouhý, ale to jsem reagovala na starý příspěvky, co tu naopak v listopadu chodily mně...s kravinama!

    Moje matka by dostala velmi výhodně nájemní 4+1 másto toho jejiho bytu, kam se táta přistěhoval k ní a on by neměl nic, byt mámy se rozdělil na dva, pak po odchodu ségry už táta tam byl jakoby cizí nájemník a byt byl de facto druhej mámy byt = dědicky MUJ A SESTRY a sestra půlku baráku má a byt nepotřebovala, tak měl být můj!! Ona si pak mohla skásnout zčásti ten po mámě, až by umřela máma, ale moje vaječníky už jaksi déle na byt čekat nemohli... tak jsem chtěla ten první volnej, ale táta ho drze prodal...


    Ale to tu nebyly nějaký lidi, co si ani něco pořádně nepřečtou nebo se nedoptaj, než zareagujou...

    No a pak jsem přišla na ten útok a vše, tak to se ubíralo jiným směrem, to je jasný, tam by být v tématu bylo těžký..

    Pak já tu psala o bytě, pořízení mimina a bytí po letech práce chvíli v domácnosti a jak vyřešit s tátou čórku a zpeněžení bytu.,co provedl a jak to pro mě napravit...


    ..ale na to ZASE HROMADA DOPORUČENÍ, JAK SI MÁM MÍSTO POŘÍZENÍ MIMINA BRÁT PŮJČKU NA NĚKOLIK MILIONŮ (HYPOTÉKU) A PRACOVAT DÁL DO NEKONEČNA A DO TĚCH 40 ZA PÁR LET DÍTĚ NEMÍT..

    ..TO JSOU FAKT RADY...

    No a teď tu zase řešíme týden od minulýho tejdne jedinej muj příspěvek starej asi dva měsíce, co byl reakcí na tebe, NE NA SUB. a taky patřil Clownzeppovi a reakci SUB. nebo někoho na něj, o kterou jsem se taky neprosila..

    ...ani nechtěla kvůli tomu mít zkaženou další párty a trčet abych to vysvětlila v krásnej den někde nebo tady psaním, NEŽ ABYCH ŠLA NA KOLO...

    ..ale na akci jsem včera byla, to jo...a něco psala opravdu opilá, to jo.

    A proč si tě nedám jednoduše do ignoru??

    No nevím, asi si myslím opravdu, že jsi v tom jel s nimi, nebo NEMYSLÍM??

    Tak koho si dám do ignoru a koho ne a když na mě reaguje, tak já zareaguju, je moje věc.

    I když vím, že jsem si Vás měla dát do ignoru, jasně.. že pak já nemůžu být v tématu, protože reaguju na to, co mi tu píšete, místo na věci k tématu..pravda.


    Ale když tu někdo něco mně napíše, mám právo na to reagovat, i když to pak není v tématu..

    I když to pak vede k tomu, ŽE NEJSEM V TÉMATU A PROTO MĚ TU NĚKDO TŘEBA NECHCE... chápu.


    Ale ŽE SE ZROVNA TY VYJADŘUJEŠ K TOMU, CO TU CHTĚLI LIDI A JÁ, KDYŽ TY JSI TEN TROLL, CO TO TU TAKY SMĚŘUJE MIMO TÉMA...


    A že se k tomu vyjadřoval JEŠTĚ SPOLU-PACHATEL DOMLUVY TRESTNÝHO ČINU SPÁCHANÝHO NA MNĚ, CO TO TU VEDL PAK PROTI MNĚ A MIMO TÉMA TAKY...

    To je zrovna zajímavý..


    SI RADŠI ZALOŽ TROLLÍCÍ AUDITKO, PAK SI TAM POZVI I TOHO HAJZLA A JE TO, NE?!!

    Nemusíš mě otravovat jako všude kam vlezu...ani v diskusi o muzice, ani tady.

    Ale ty na mě reaguješ, tak já reaguju, na to mám právo, i když bych se na to měla vyprdnout, dát si vás dva do ignoru a pokračovat v psaní o seznamkých...

    To je jasný.

    To jsem ale zkoušela, ale pak jsem se vrátila, ODIGNORLA VÁS, ZAČLA PSÁT O SEZNAMCE, ALE DO TÝDNE TO BYLO ZASE O TOM SAMYM DO KOLA...







    REBORNA
    REBORNA --- ---
    ,,A víš, že až tě za ty paragrafy pošlou za mříže, tak vylezeš a budeš po menopauze? A že budeš velmi pravděpodobně sdílet celu s nějakou Ukrajinkou či Ruskou - spešl servis pro rasistky? :o"

    V příspěvku, co mi tu znovu předhazujete a tak reaguju viz níže... no to asi bude tím, že ten příspěvek byl spíš taky o nějaký drzý votravný píče a pak SLIZOUNOVI, CO MI NEJDŘÍV POSLAL FOTKY DO POŠTY, ALE PAK MI SEM DÁVAL NĚJAKÝ SPROSTÝ OBRÁZKY.. a co si to jako celkově ty lidi dovolujou??

    No a to napadení?? A ještě to takto komentovat??!! I kdyby za to nenesl zodpovědnost..Takto to komentovat - to může leda úplnej vymletej hulvát nebo prostě svině, nevim co z toho...

    No a o tom útoku ani nemluvě.

    REBORNA: * takže jak jdou v pomstě prej ,,cígáni" člověku po hodnotě... v pomstě nebo, aby měli navrch to bude asi tim, že na tom něco je...

    URAZÍŠ NĚKOHO, UBLÍŽÍŠ MU, DOVOLÍŠ SI K NĚMU NĚCO, TAK ON TI PAK JDE PĚKNĚ PO HODNOTĚ A NÁZORU...podkope ti názory a politiku atd.

    Ne z rasismu (nabádání k němu je nelegální, pravda), ani z xenofobie (tak ta je legální, ale týká se něčeho jinýho, než se tu psalo o SUB. konkrétně), ALE Z OSOBNÍ MSTY

    A ta v této podobě ilegální ROZHODNĚ NENÍ!!

    .)

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    ,,A víš, že až tě za ty paragrafy pošlou za mříže, tak vylezeš a budeš po menopauze? A že budeš velmi pravděpodobně sdílet celu s nějakou Ukrajinkou či Ruskou - spešl servis pro rasistky? :o"

    Tak je tedy pravda, že některý Ukrajinky a Rusky rasistický jsou, to asi jo.

    Když tu někdo nechce výstavbu a zabranej prostor budovami a auty a smrad, měl by zvážit přehnanou míru tolerance vůči tomu sem do státu a potažmo mýho města, kam se to pak ,,skupuje", zvážit v jeho zájmu přehnanou potřebu TOLERANCE SEM PUSTIT ODEVŠUD KAŽDÝHO - TO JE TAKY FAKT.

    Nástin, že než proklínat manželku bratra, že s dítětem dostala něčí byt a než já a máma proklínat mou sestru a otce, že prodal muj byt, ještě za ,,spolu-účasti" mýho bývalýho snoubence a rozhodli o mně beze mně a kde bych ráda jak měla dítě, zda bezpečně ve svym bytě, tak jen v odpovědi někomu NÁSTIN, ŽE KDYŽ JSME TU MĚLI DEBATU, CO JÁ NEZAČLA!! Že za to, když bych po VŠ a 10 letech práce, chtěla být konečně na pár let v domácnosti, mít miminko a sedět ve svym, vlastním bytečku, kdo jinej a kdo by mi to nepřál, když jsem Češka a z Prahy, no jasně na prvním místě, kdo by tu měl mít možnost mít, ne asi, TAK NÁSTIN, KDYŽ SE MĚ PTALI, ŽE BY ZA TO MOHL MOCT NĚKDO JINEJ, ŽE TO NEMÁM, NÁSTIN, JAKÝ FAKTORY ZA TO PODLE MĚ MŮŽOU, JSEM ODPOVĚDĚLA... v rámci svobodný debaty a svobody projevu a názoru... A DOKÁZALA VÝROKY I PRAVDIVOST SVÝHO TVRZENÍ, že při konstantním množství bytů a omezení nežádoucí výstavby je asi fakt, ŽE rodilým Pražákům a Čechům, co jsou tu po staletí, MIMO jiné konkurují nebo brání ve vlastnictv bytů a mimin v našem městě i míra přistěhovalectví... JE TO PROSTĚ FAKT, JÁ ZA TO NEMŮŽU, ZA VÝROKOVOU ALGEBRU A MATEMATIKU, CO PROSĚ EXAKTNĚ TO POČÍTÁ = DOKAZUJE!!!

    ,, Každopádně když mi tu psal, že by mě mohl nějakej turista, když si budu prozpěvovat ,,Bij turistu do hlavy." fláknout po hlavě popelníkem, tak to leda jako OXYMORON, popelníky v klubech nejsou - to už tu bylo.... A na VAŠE POZNÁMKY, ŽE JSEM NEMĚLA ANI SEX S NĚJAKÝM ,,NEGREM" jsem odpověděla příspěvkem, co mi tu jako tupci znovu předhazujete a tak musím reagovat, i když bych neměla...

    V tom příspěvku jsem Vám, tupcům vysvětlila, ŽE KDYŽ ON BYL Z INDIE, jak psala ona, ŽE TO NENÍ ,,NEGR", co mě nechtěl údajně šukat, jak jste psali, ale týpek s dreamcatcherem, že Indů je na těch akcí víc a že bydlet s nimi věru nechci já, že bych radši dítě a bydlení s Clownzeppou, kdyby měl úzkej nos, no prostě s Čechem,ne Indem nebo Rusem ze Zahálky....snad by nějakej ten Čech nebyl proti....a i kdyby byl, TO, ŽE S NÍM BYDLET A DÍTĚ NECHCI A TAK JSEM S NÍM NESOULOŽILA, s nějakým tím, jak jste psali ,,NEGREM" A ŽE JÁ KONKRÉTNĚ BYCH HO POSLALA PRYČ A MĚLA MÍSTO NĚJ RADŠI DÍTĚ S CLOWNZEPPU, tedy kdyby měl úzkej nos a radši bych přítele bez psa.

    A že turista mě popelníkem nebil, já s ,,negrem", co mě údajně podle vác nechtěl, jen tancovala, ničím ho neflákla, kdyby sex chtěl tak leda flákla a vyhodila z bytu i dream-catcherem a leda bych spíš flákla SUB., to je moje věc.

    A že bych flákla SUB. není nabádání k rasovýmu útoku nebo rasově motivovanýmu činu, SORRY JAKO.

    Psala jsem snad: Flákněte SUB. , je NEGR?? Ne, nepsala! Nebylo to nabádání ostatních k tomu aby flákly SUB. a ani to nebylo rasově motivovaný, jsem bílá, ona taky!! Žádnej RASISMUS!!

    Spíš je to reakci na nějakou oravnou KAZIŠUKYNI, co ne JÁ, ALE ONA SEM NĚKOLIKRÁT REAGOVALA NA MĚ, DÁVALA, jak to nazvala TE., TO ONA SUB., NE JÁ, SEM DO DISKUSE, KDE BYLI I LIDI, CO NA TY AKCE ANI NECHODĚJ nebo LIDI Z ÚPLNĚ JINÝ SDÉNY NEŽ TŘEBA TY NAŠE AKCE MĚNŠÍ NEBO TECHNO, ALE I LIDI ODJINUD A MOHLI JEJÍ DOJMY Z NĚJAKÝ JEDNÝ PÁRTY, KDE JSEM BYLA OPILÁ ČÁST, A MOHLI BYCHOM SE I TEŘBA V JINÝ DISKUZI CHTÍT SEZNÁMIT, CO ONA VÍ, sem ONA psala TY ÚDAJNÝ ,,DISKOPŘÍBĚHY" a to ještě z akce, kde snad nikdo, kdo by byl volnej a zároveň bych se s ním chtěla seznámit, NEBYL!!

    A já na to jen REAGOVALA...

    Na její ,,diskopříběhy", co sem psala..

    A na to byla reakce, proč tu píšeme diskopříběhy a ztrácíme jimi čas, když SUB. první je sem psala a já JI JEŠTĚ HÁJILA, KDYŽ JSEM ZAREAGOVALA, ŽE PŘECI JSME V TÉMATU, ŽE SE MŮŽU CHTÍT SEZNAMOVAT TŘEBA I NA AKCÍCH A NE JEN NA SEZNAMCE...nebo na seznamce hledat někoho, kdo i na ty akce se mnou bude chodit.,..pro mě za mě...

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam