SNOWWHITE:
Buď tak laskavá, jdi si připnout penis, strčit ho někomu z nahatýho auditka do zadku...
...a uvědom si, že já tu napsala asi 5 příspěvků o rozcodu jen jako odpověď na blbiny nějakýho ID, co mě ani nezná a jen nás někde zahlídl a to mě jak pařim a vesele, pak max řešící spaní a to ani nevim...jen odpověděla na nějaký jeho bláboly o nějaký jeho bejvalce, co byla údajně labilní a že asi budu taky, JEN např. POPIS TOHO, jak jsme spěchali do práce a byla nějaká scéna a pak o ztátě práce, ale že je to normální..
Jak došlo na nějaký skoky z oken a pak mou odpověď o jedný slečně anonymně, že pravda, že ta skočila, on mi odpovídal a zmínil její jmíno..
..na to jsem ho usměrnila, že to už jsme off topic a s nějakejma labilkama taky a zkusila se zavěnovat seznamce...STORY O BAJKEROVI A SEZNAMKÁCH...
...pak nějak byl ten útok na mě, já to netušila, že to vzniklo tady, oni nevěděli že nevím, i když jsem sem něco psala a od tý doby to vzalo OBRAT...
...ale po sérií oplzlých slovních útoků na mě a posílání do Bohnic, jsem se po létě na podzim tu objevila a vrátila plně k tématu,
kdo byl mimo téma víme a já to už nebyla...
...po komentáři SUB. jsem chvíli attention whore, co si stěžovala na potíže z rozchodu, oplakávala bývalýho snoubence a byla nešťastná s toho s tim bydlení a co jako si počnu, tu byla, ale pak jsem byla na akci, kam kupodivu přijel hrát bývalý snoubenec z Moravy do Prahy a tam jsem se dozvěděla, že už někoho má...
....takže žádná attention whore jsem nebyla, JEN JSEM KONTROVALA ÚTOKY A ZNEVAŽOVÁNÍ OD LIDÍ, CO TU PSALI KRAVINY DO AUDITKA, kde by mohli být i lidi, co jsem pravidělně vídala na akcích, nejen p.trance, ale techno, dramec, kdekoli...
..a komentovala taky komentáře holky, co mě naposled viděla před 15 lety, ani mě takovou jaká jsem teď nezná, ani před tím jsem jí nic neudělala...
..tak když otáčela chronologicky moje příspěvky, tak jsem jí vysvětlila, že mě táta posílal za nějakými odborníky až po převodu bytu a aniž by mě viděl...
Pak byla snaha se vrátit k tématu, ale posílání na terapie a do Bohnic neustávalo, tak já jela BYT, protože prodejem bytu moje posílání na terapie člověkem (, co se mnou před tím jen řešil po telefonu částky na doplacení bytu a pak byt prodal) tedy tátou, ŽE ROZHOVOREM O MYM BYDLENÍ A AŤ STOPNE PRODEJ BYTU, moje posílání k odborníkům začalo...
...a to NE PŘED, ale až po zmizení bývalýho snoubence, kterej moc dobře věděl, že den před jeho zmizením jsem jen nadávala o tátových SMS o bytě a chvíli brečla, ale pak si šla lehnout, ráno než odcházel mu dala pusu, pak jela k babičce a on pak po mym rozhořčenym telefonátu o výhružkách táty k babičce mě slyšel jen naštvaně mluvit, ALE VELMI ORIENTOVANĚ A SRUČNĚ...
...pak už mi nebral telefon a zmizel do rodiště a už se nevrátil a zablokoval mě a já nevěděla, kam jít, už nebylo kam se stěhovat, byt už byl převedenej...
...ALE Z DVOU ODSTAVCŮ VÝŠE VYPLÝVÁ, ŽE BÝVALÝ SNOUBENEC VĚDĚL, ŽE MI NIC NENÍ, MOC DOBŘE, takže nevim, čí to byl nápad si vymýšlet, když jsem chtěla peníze z prodeje bytu, ultimáta, že jen když půjdu za nějakými odborníky...
Jestli jako spíš než bývalýho snoubence, co jen psal o stěhování, i když nebylo už kam, NEBO táty nebo snad jeho přítelkyně, co by si mnula prsty na část mých peněz z prodeje druhýho bytu po rodičích mámy...
ALE SAMA VÍŠ, ŽE JÁ TU JEN KONTROVALA NESMYSLY, S BÝVALÝM SNOUBENCEM JSME BYLI OBVYKLE ŠŤASTNÝ A ŽE BYCH MOHLA BÝT I S JINÝM ZE SEZNAMKY NEBO ODSUD..
...ale tady měl někdo potřebu ze mě dělat v očích ostatních nesnesitelnou nebo jako blázna...
...přitom já sama hned uznala, že jsem měla PMS, byla nevyspalá a že jsem v tom týdnu po tý ztrátě práce, že mě to mrzelo a štvalo, ŽE JSEM OPRAVDU nesnesitelná těch 20 min byla a byla hysterická už jen z toho, že ta práce už nebyla taková jiná v okruhu 30 km a těžko bych ji zase dostala, že jsem váženě kvůli tomu brečela, že jsem tomu fakt rozuměla a dělala to dobře a mrzelo mě, že kolegyně mě to tam takto zkazila...
...uznala jsem, že jsem nesnesitelná v tom týdnu 2x 20 min byla, že bylo ještě nepříjemný, že on do mě nějak ryl nevhod, jedou to byla i poznámka, jako kdybych v tý práci něco snad špatně udělala jako co s tý práce týče, což fakt ne...kolegyni jen vadilo, že jsem se jí na něco zeptala a po tom, co tam měsíc nebyla, jsem se chtěla asi jen o 3 věcech ze sta ujistit...
ALE TO NIC NEMĚNÍ NA TOM, ŽE KDYŽ MI 14 DNÍ PŘED TÍM ŘEKL, ŽE SI MĚ VEZME, ŽE ODEJÍT V TÝDNU, KDY JSEM PŘIŠLA O PRÁCI A ŘEŠILA BYT A JEN MĚLA NA TO VŠE REAKCi, ať už jakoukoli, nebylo podle mě od něj fér...
...a kor když věděl, že ten byt byl už prodanej a neměla jsem kam jít...
Tak aby to tu třeba nějakej z chlapů, se kterými bych se mohla seznámit na SEZNAMCE NEBO I TADY, SI TO KVŮILI VÁM...nebo jiným ID....
NĚBO třeba KVŮLI NĚJAKÝ PÍČE, co je stejně zadaná, KTERÁ O MĚ ZKRESLOVALA INFORMACE, si on kvůli ní mylně nemyslel, že jsem snad nesnesitelná takto 365 dní v roce a vztah se mnou je peklo...
NENÍ TO TOTIŽ PRAVDA!!
Tak jsem reagovala...
Což jsem mohla, že.