SNOWWHITE:
REBORNA:
REBORNA:
Taky jsem se tu neporovnávala s tebou...ale původně citovala telefonát s otcem a jen v reakci na něco tady...
Telefonát, kde když jsme řešili, že mu chci doplatit ten byt, co jsem mohla mít jen za milion, jen kdyby od toho odečetl peníze od nájemníka, co tam byl místo mě a zbytek jsem mu chtěla doplatit, svými penězi vydělanými, jen s malou pomocí mámy nebo bývalýho snoubence, co mi to pak nabízel a na schůzce s ním byl...
...telefonát, ve kterym mi předhazoval sestru.. ,,Podívej se, (a její jméno..)
A nechtěla jsem tu původně psát o jejím soukromí, že ona dítě nějak nejdřív nechtěla, že řešila práci a bydlení, i když už pak byla vdaná, pak nechtěla a teď je jí 42 a asi už ani nemůže....
Takže já to sem nepsala, aby mi někdo radil s prací!!
Vloni jsem toho času seděla na velíně výrobního podniku.
Nemocnic a poliklinik je tu v Praze tisíc asi....
Ale takovejch podniků, kde jsem dělala já, tu je v Praze +15 km, abych tam dojela MHD do hodiny, asi jen 20!!
Takže to nebylo aby mi někdo radil s prací, ani pro porovnávání s tebou...
Ale o telefonátu o byt s mym tátou, kde zmínil i mou sestru...a navazovalo to na to, proč mě pak posílal po odchodu bývalýho snoubence za nějakými odborníky, aniž by mě viděl, a mluvil se mnou jen, když na mě křičel k babičce, pak mi býv. sn. bral ještě telefon.,..
No a pak mě jen slyšel za dva dny brečet vyděšeně do telefonu, že býv. snoubenec se nevrátil z víkendu a aby stopnul prodej toho bytu...
A jen na základě toho mě posílal za nějakými odborníky, a my s mámou nevěděly proč a za jakými... když jsem jen s ním řešila ten podíl nebo jinej byt, protože bývalý snoubenec chtěl moje přestěhování, ale byt už táta převedl, on bydlí s jeho přítelkyní, co má byt po mrtvym manželovi, pak měl dědit pidi-garsonku po jeho mamince 93 letý, se kterou bych fakt bydlet nemohla a ani mi to nikdo nenabídl a ani by mě nenapadlo dát si náhradníka a mít dítě u ní, že...
....byt už byl převedenej, oni řešili v mailu moje stěhování, DOMLUVILI I ŽE ASI ZA DESET DNÍ, ale ten byt už byl tátou prodanej a zaplombovanej, což býv. snoubenec věděl. .. i když psal, že se mám s rodinou domluvit, kam půjdu, ale jako rodinu jsem měla jeho, měla si brát a mít mimino s nim...
...byt už byl tátou převedenej,
oni si psali, že mě má táta přestěhovat do 10 dní A ONO UŽ NEBYLO KAM!!
Takže zatímco já se složila, že ze mě oni dva jejich rozhovorem o doplacení toho bytu, přičemž na báývalým bylo asi jen 200 tis. a obešla bych se i bez toho a dořešila s mámou, že zatímco jí se složila z jeho odchodu a že ze mě udělali bezdomovce, míto abych měla byt, pak se vdala a počala a měla dítě....
Tak táta řešil nějaký jeho dojmy o mý práci v minulosti v mailu, aniž by o tom něco věděl, jak jsem se dostala zpět do toho oboru a o co tam vlastně v tý práci šlo a vymýšlel si ptákoviny s nějakými odborníky a ultimáta, kam prej mám jít,..
.. když já řešila úplně jinou věc - kam jako se mám stěhovat a s kym si jako v těch 35 obratem kde pořídit to dítě...
Neporovnávala jsem se tu s tebou a ani nechtěla.
Mezi ženami, co znám , co maj tři děti a nepracujou vůbec a těmi s kariérou, je jen pro tu rovnováhu kariéry a mimina třeba najít kompromis...
A já ho viděla tak, jak jsem psala, s tím být chvíli doma a part timem a pak návratem ke kariéře z
a pár let až do důchodu... a mít dost let odvedený práce na získání důchodu...