• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    OVERWATCH: na pubquiz jsme chodili, než nám zavřeli Joe - celkem jsme se umisťovali (já byl spíše pro morálku, dojem počtu a silně okrajová témata :), i pár prvních míst včetně pohárů získali; ale z naší skupiny i těch pár dalších co jsme s nimi bavili, byla většina zadaných / dětných / rovnou párů co chodili spolu :o
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    OVERWATCH: no, ja sa tiez do tej ich hranice nezmestim :) ale v minulosti mali aj pre starsich, len asi nie su tak caste :) Ale mozes sa pripadne skusit pridat na nejaku nenaplnenu, to by im nemuselo vadit
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    SHARKIE: Diky, findyn si davam do oblibenych. To vypada dobre. Je mi 44. Tak snad se tam nekam vejdu. Jinak abych nebyl jen depresivni, ze se neda seznamit, tak overeny na seznameni od kamose jsou Rychly rande. 2x mu to tam vyslo, ja zatim nenasel odvahu, radsi bych pri tech kolektivnich vyletech nebo sportech. Nicmene me zaujala i tato akce: https://findyn.cz/pubquiz.html ;o)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    RIMSAK: to by sa mi zislo :) moje rehabilitacne cvicenia minuly rok boli vpodstate v klube dochodcov :D
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    RIMSAK: Hm... u mě bohužel ne. Leda že by mě začala dobývat a před tím zamkla místnost. Pak se budu modlit že nejme moc vysoko a v oknech nejsou mříže. ;)
    Ale masáž bych potřeboval jako sůl, ale fyzio. Jo přes tu by mohlo jít. :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    OVERWATCH: Skusal si nejake tie seznamkove FB skupiny? Napr. aktivni nezadani..

    Pripadne nejaku zoznamovaciu akciu napr. cez findyn? Nepamatam si, ci si tu pisal, kolko ti je, ale co som posledne od nich videla pozvanky, tak to bolo skoro vsetko muzi vacsinou do 42 a zeny do 37-38. Tak neviem, ci sa zmestis :) ked tak mrkni https://findyn.cz/aktivity.html

    Este som kedysi videla nieco podobne na inych strankach, ale neulozila som si link, ani si ich nepamatam.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    RIMSAK: Jdu googlovat ;o) Jinak jsem chodil na spining a alpining, to me docela bavilo. Predcvicovala moje segra, ale uz necvici. Tak jsem s tim pred 2ma lety taky seknul. To byla zjevne chyba.
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    ROLAND: při zasvěceném hovoru o cvičkách a tričkách může plachost trochu ustoupit. :)
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    RIMSAK: No a co když jsem plaché. ;) A ani panáky rumu nefungují a dřív skončím pod obraz než bez nesmělosti. :D
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    OVERWATCH: No samo, to samé dělají i operátoři, když jim řekneš že už dál nechceš platit jejich předražený tarif a že jdeš jinam. :D U těch šedých a pod rukou, tam to už tolik nejde, a také začínají hezky pomalu zvedat ceny. Nicméně stále jsou na polovině či lehce pod polovinou toho co nabízí normálně.
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    OVERWATCH: zcela jistě existuje celkem nenáročné cvičení pro lidi s bolavými zády ve fyzioklinice na jižním městě. 95% cvičících jsou mladé dívky, které pracují s počítačem :)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    RIMSAK: No to bych spis zacal s nekym behat, aerobik si nedovedu predstavit, jsem relativne pohybove nenadanej (na tanec teda), ale zase mam rytmus, hral jsem 20 let na bici. ;o) A to existuje i kombinovanej aerobik pro zeny i muze dohromady?
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    ROLAND: "Třeba na Badoo je krásně vidět. Kdy třeba když si tam dlouho nebyl, tak ti hodí x nějakých slečen o kterých si myslí že se ti budou líbit, a pak tě to hodí do tvé bubliny, kde ti to předhazuje samý absolutně nepoužitelný materiál. A tím nemyslím třeba (United color of Benetton), se kterými se tam roztrhl pytel, jako by v Praze a okolí nežil nikdo jiný. ;o) A nebo že třeba Chemitz leží v ČR 40km od Prahy apod. :D"

    Tohle presne je stejny ted na eDarlingu. Uz nabizi jen uplne nerealny material. Mne ted nabizi jen slovenky a moravanky. Pritom mam v parametrech nastaveni, ze hledam do 50 km od Prahy. Ale zase tam jsou vsechny s fotkama. Ale clenstvi uz neprodluzuju. Taky je zajimavy, ze kdyz se zrusi placeny clenstvi tak najednou zacnou lajkovat a psat jak o zavod. Akorat to neni videt. Musi se zaplatit clenstvi aby se daly cist zpravy.
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    OVERWATCH: co kdybys zkusil jít na nějaké cvičení třeba aerobiku, kam chodí samé hezké dívky a sbalil cvičitelku nebo spolucvičící?
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    OVERWATCH: Tak záleží jak kvalitního bota si koupily, možná i vyvinuly, ale spíše si myslím že koupili s nějakými parametry. Ale ten hlavní algoritmus o kterém píši je to co ti ukazuje a nebo naopak co ti nikdy neukáže pokud nezaplatíš a někdy ani když zaplatíš.
    Třeba na Badoo je krásně vidět. Kdy třeba když si tam dlouho nebyl, tak ti hodí x nějakých slečen o kterých si myslí že se ti budou líbit, a pak tě to hodí do tvé bubliny, kde ti to předhazuje samý absolutně nepoužitelný materiál. A tím nemyslím třeba (United color of Benetton), se kterými se tam roztrhl pytel, jako by v Praze a okolí nežil nikdo jiný. ;o) A nebo že třeba Chemitz leží v ČR 40km od Prahy apod. :D

    I když ten algoritmus nepočítal že 99% (můžu hodnotit jen dámy, protože chlapa nehledám a už ani z vlastních výzkumných nebo průzkumných důvodů i když i v mužské sekci bude jistě také stále veselo. Jako třeba fotky před luxusním autem, které není jeho nebo možná tak půjčené na leasing či rovnou na nějaké výstavě apod.) dámského publika se neumí fotit na seznamku a plete si to s obchoďákem prezentujícím luxusní dovolené a zboží a další část je tajemná jak hrad v Karpatech schovaná za brýlemi nebo v pózách zastydlé nedospělé puberťačky. Čekající na své prince přijíždějících ve svém rudém Ferrari aby je zahrnul svým velkým mužstvím a hradem nebo alespoň zámkem se služebnictvem. ;)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    ROLAND: Verim. Chvili jsem tam zustal online a napsalo mne asi 6 zen behem par minut, ale psaly podobnym algoritmem. Takze tyhle aplikace taky nebrat, ale to je urcite kazdymu jasny. ;o)

    Tinder jsem jeste nezkousel. Nekdo tady uz psal, ze se tam roztrhl pytel s cinankama.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    OVERWATCH: Všechny tyhle aplikace, jsou jen moneyhunters převlečené do kabátu seznamky. To by ta platební pravidla musela být nastavena jinak. A hlavně by nesměli používat specifické algoritmy.

    Tři měsíce jsem znovu zkoušel Tinder. A jediný od koho jsem dostal like bylo asi 7 čínanek z čehož dvě nebo tři se hlásili k Taiwanu, 2x Singapur, a teď nedávno jedna Ruska. Ale ani jedno reálné setkání. A čínanky to točili furt na prachy a karieru jako by nic jiného než peníze neexistovali. (a teď nemyslím to že by se ze mě pokoušeli nějaké vytáhnout, nebo se to k tomu ani nedostalo) Těch asi 10 skrytých co mi tam vysí už ty tři měsíce, jsem ještě neodhalil.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Sotva co jsem se pripojil, tak me kontaktovaly dve zeny, odepsal jsem jedny dve zpravy a pro treti zpravu uz to nabizi odeslani zpravy pouze po zaplaceni coins za zpravu. Takze zase nejakej podvod.


    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Tak jsem otevrel FB a nabidl mne https://www.moredates.com/app/ zatim se tam rozhlizim.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SNOWWHITE:

    Já psala Sh. a ne tobě v podstatě o tom, že chci dítě a že nevim PROČ MOJE SETRA NECHTĚLA a že nějkaý důvody jiných nechápu. O tobě vůůbec nic.

    Pak tam bylo: ,,A to jsem částečně feministka, co je pro to, aby ženy studovaly a pracovaly a měly část života kariéru, ale nebrání mi to takto napsat, že je to PRAVDA."

    Na to ty: ,,Hovno pravda, hovno feministka. Děláš oběma těm slovům neskutečnou ostudu."

    PAK JSEM SI VYFILTROVALA SVOJE PŘÍSPĚVKY V TÝHLE DISKUSI, TO JEST VŠE, CO JSEM SEM NAPSALA ZA ROK.

    ...COŽ JSOU DE FACTO SKORO VŠECHNY PŘÍSPĚVKY, CO JSEM SEM na nyx DALA ZA POSLEDNÍCH 6 LET.

    Vyfiltrovala jsem ODE MĚ slovo: FEMINIS a příspěvky ho obsahující ...Něco jsem věru našla... ale moc toho nebylo.


    A žádnej z těch příspěvků neobsahoval nic radikálně feministickýho, snad ani nijak zvlášť feministickýho..

    Některý ty příspěvky to ,,feminis" obsahovaly, ale nic o feminismu v nich ani nebylo!!

    Takže to piš nějakejm radikálním feministkám, to s tim ,,hovno feministka.."

    Do jaký míry jsem v čem já feministka a v čem je mi to šumák a jak dlouho a jak chci při péči o dítě pracovat vim sama...

    Asi nejsi blbá a VÍŠ, ŽE ABY ŽENA MAKALA, chodila domu navečer A STARALA SE U TOHO sama O MALÝ DÍTĚ A CHLAP SE JEN VÁLEL NA GAUČI a někde sportoval nebo de poflakoval TAKY ZROVNA FEMINISTICKÝ NENI, tedy VŮŮBEC!

    Nazdar!!





    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SNOWWHITE:
    REBORNA:
    REBORNA:

    Taky jsem se tu neporovnávala s tebou...ale původně citovala telefonát s otcem a jen v reakci na něco tady...

    Telefonát, kde když jsme řešili, že mu chci doplatit ten byt, co jsem mohla mít jen za milion, jen kdyby od toho odečetl peníze od nájemníka, co tam byl místo mě a zbytek jsem mu chtěla doplatit, svými penězi vydělanými, jen s malou pomocí mámy nebo bývalýho snoubence, co mi to pak nabízel a na schůzce s ním byl...

    ...telefonát, ve kterym mi předhazoval sestru.. ,,Podívej se, (a její jméno..)

    A nechtěla jsem tu původně psát o jejím soukromí, že ona dítě nějak nejdřív nechtěla, že řešila práci a bydlení, i když už pak byla vdaná, pak nechtěla a teď je jí 42 a asi už ani nemůže....

    Takže já to sem nepsala, aby mi někdo radil s prací!!

    Vloni jsem toho času seděla na velíně výrobního podniku.

    Nemocnic a poliklinik je tu v Praze tisíc asi....

    Ale takovejch podniků, kde jsem dělala já, tu je v Praze +15 km, abych tam dojela MHD do hodiny, asi jen 20!!

    Takže to nebylo aby mi někdo radil s prací, ani pro porovnávání s tebou...

    Ale o telefonátu o byt s mym tátou, kde zmínil i mou sestru...a navazovalo to na to, proč mě pak posílal po odchodu bývalýho snoubence za nějakými odborníky, aniž by mě viděl, a mluvil se mnou jen, když na mě křičel k babičce, pak mi býv. sn. bral ještě telefon.,..


    No a pak mě jen slyšel za dva dny brečet vyděšeně do telefonu, že býv. snoubenec se nevrátil z víkendu a aby stopnul prodej toho bytu...

    A jen na základě toho mě posílal za nějakými odborníky, a my s mámou nevěděly proč a za jakými... když jsem jen s ním řešila ten podíl nebo jinej byt, protože bývalý snoubenec chtěl moje přestěhování, ale byt už táta převedl, on bydlí s jeho přítelkyní, co má byt po mrtvym manželovi, pak měl dědit pidi-garsonku po jeho mamince 93 letý, se kterou bych fakt bydlet nemohla a ani mi to nikdo nenabídl a ani by mě nenapadlo dát si náhradníka a mít dítě u ní, že...
    ....byt už byl převedenej, oni řešili v mailu moje stěhování, DOMLUVILI I ŽE ASI ZA DESET DNÍ, ale ten byt už byl tátou prodanej a zaplombovanej, což býv. snoubenec věděl. .. i když psal, že se mám s rodinou domluvit, kam půjdu, ale jako rodinu jsem měla jeho, měla si brát a mít mimino s nim...

    ...byt už byl tátou převedenej,

    oni si psali, že mě má táta přestěhovat do 10 dní A ONO UŽ NEBYLO KAM!!

    Takže zatímco já se složila, že ze mě oni dva jejich rozhovorem o doplacení toho bytu, přičemž na báývalým bylo asi jen 200 tis. a obešla bych se i bez toho a dořešila s mámou, že zatímco jí se složila z jeho odchodu a že ze mě udělali bezdomovce, míto abych měla byt, pak se vdala a počala a měla dítě....

    Tak táta řešil nějaký jeho dojmy o mý práci v minulosti v mailu, aniž by o tom něco věděl, jak jsem se dostala zpět do toho oboru a o co tam vlastně v tý práci šlo a vymýšlel si ptákoviny s nějakými odborníky a ultimáta, kam prej mám jít,..

    .. když já řešila úplně jinou věc - kam jako se mám stěhovat a s kym si jako v těch 35 obratem kde pořídit to dítě...

    Neporovnávala jsem se tu s tebou a ani nechtěla.

    Mezi ženami, co znám , co maj tři děti a nepracujou vůbec a těmi s kariérou, je jen pro tu rovnováhu kariéry a mimina třeba najít kompromis...

    A já ho viděla tak, jak jsem psala, s tím být chvíli doma a part timem a pak návratem ke kariéře z
    a pár let až do důchodu... a mít dost let odvedený práce na získání důchodu...

    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    Dát si R do ignoru a číst jen vaše odpovědi, je celkem zábava. A nemusím se prodírat tapetama :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam