SNOWWHITE:
Já psala Sh. a ne tobě v podstatě o tom, že chci dítě a že nevim PROČ MOJE SETRA NECHTĚLA a že nějkaý důvody jiných nechápu. O tobě vůůbec nic.
Pak tam bylo: ,,A to jsem částečně feministka, co je pro to, aby ženy studovaly a pracovaly a měly část života kariéru, ale nebrání mi to takto napsat, že je to PRAVDA."
Na to ty: ,,Hovno pravda, hovno feministka. Děláš oběma těm slovům neskutečnou ostudu."
PAK JSEM SI VYFILTROVALA SVOJE PŘÍSPĚVKY V TÝHLE DISKUSI, TO JEST VŠE, CO JSEM SEM NAPSALA ZA ROK.
...COŽ JSOU DE FACTO SKORO VŠECHNY PŘÍSPĚVKY, CO JSEM SEM na nyx DALA ZA POSLEDNÍCH 6 LET.
Vyfiltrovala jsem ODE MĚ slovo: FEMINIS a příspěvky ho obsahující ...Něco jsem věru našla... ale moc toho nebylo.
A žádnej z těch příspěvků neobsahoval nic radikálně feministickýho, snad ani nijak zvlášť feministickýho..
Některý ty příspěvky to ,,feminis" obsahovaly, ale nic o feminismu v nich ani nebylo!!
Takže to piš nějakejm radikálním feministkám, to s tim ,,hovno feministka.."
Do jaký míry jsem v čem já feministka a v čem je mi to šumák a jak dlouho a jak chci při péči o dítě pracovat vim sama...
Asi nejsi blbá a VÍŠ, ŽE ABY ŽENA MAKALA, chodila domu navečer A STARALA SE U TOHO sama O MALÝ DÍTĚ A CHLAP SE JEN VÁLEL NA GAUČI a někde sportoval nebo de poflakoval TAKY ZROVNA FEMINISTICKÝ NENI, tedy VŮŮBEC!
Nazdar!!