• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    OTZ
    OTZ --- ---
    ..takze vsichni lzou?
    AREX
    AREX --- ---
    AREX: Ještě takový dodatek. Nevím jak to vnímáte vy, ale přijde mi, že v tom hraje hodně velkou roli jakási hra na jistotu. Současné generace lidi se skrz pohodlnost a konzum dostali ke strachu ze zodpovědnosti. Snaží se hledat jistoty, aby se náhodou nerozhodli špatně.

    A to se promítá i do toho seznamkového světa. Všichni nutně potřebuji znát co nejvíc informací o tom člověku abych se náhodou špatně nerozhodi. Ale už jen málokoho napadne, že tímhle způsobem najdou především lidi co umí nejlépe LHÁT. A jaký asi bude vztah s lhářem? Řekl bych, že nic moc.
    AREX
    AREX --- ---
    ROLAND: Vidím to podobně jako FATTY.

    Myslím si, že tohle se obcne v dnešní době hodně podělalo. Lidi si nechtěji povídat, jen listují na Tinderu a doufají, že někoho zaujmou fotkou. V horším případě si najímají kouče a profi fotografy aby z nich udělali "seznamkový hit". A pak si musí dát pozor aby ty fake vrstvy, které na sebe nalepili, tak sundavali postupně, jinak se jejich obět vyděší a uteče. Ačkoliv myslím si, že nakonec uteče stejně, protože udržovat nějakou fasádu věčně nejde.

    V tomhle byl opravdu výborný jakýkoliv textový chat. Sám jsem to nikdy nevyužíval za účelem seznámování, ale tam ty lidi spolu aspoň mluvili a poznávali se. Nebylo to jen jako "ty máš fajn kozy, pojďme na rande". Nestačím se divit jak moc se společnost proměnila za těch pár let. Sociální sítě byly fajn když začaly a furt mají tu určitou praktickou hodnotu, ale taky to přerostlo v něco šíleně degradujícího.

    Zrovna jsem koukal na film Idiocracy a vídím v tom docela paralelu. Jestli se lidi nevzpamatují, tak bych se vůbec nedivil, kdyby to za těch 500 let nějak podobně vypadalo. Ne teda, že by to tady někoho z nás muselo trápit, ale je smutný pozorovat ten začátek konce.
    OTZ
    OTZ --- ---
    ROLAND: pridano do wantlistu, i kdybych mel dat tech 9E jenom za ten soundtrack rad to podporim :)
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    OTZ: Řekněme že čas neměří každému stejně. ;) A jistě i já se pokouším žít, abych se pokud možno měl za co nejméně stydět. A také něco dobrého a užitečného tu po sobě zanechat. ;)

    Chronostation on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1217900/Chronostation/
    Na youtube najdeš i plný soundtrack k poslechu. Vytvořil jej id. DESTROYER.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    FATTY: Neber mě prosím doslova a vážně v tom všem co píší.
    Je to takové mé prokletí to filozofování o životě a ovšem, dá-li se to tak říci. I když jsem si X-krát zakázal, že filozofovat nebudu stejně u toho skončím.

    To není o tom co si o sobě myslím, já ani nevím kdo jsem. Snažím se jen upřímně popsat to jaké dostávám informace a reakce z okolí a díky nim se pokouším znovu najít sám sebe. Být řekněme jedinečný a zvláštní z mého pohledu není rozhodně výhra, obzvláště pokud se ti nepovede uspět. Čím více vybočuješ ať už chceš nebo nechceš tím snazší si cíl a tím více si osamocený a těžko hledáš propojení. Za to máš možnost docela jasného přehledu, který v davu ztrácíš tím více čím více si v jeho středu. A když máš tu pozornost a si obklopený tak ti to bývá jedno a obvykle neřešíš. To bývají hodně těžká a bolestivá probuzení do reality.

    Když bych byl spokojený single tak bych seznámení neřešil. Každý máme nějaké potřeby co potřebujeme naplnit, jen ne vždy se to daří.
    A tak se pokouším najít nějaké řešení. Jen si přijdu více jako stroj s nějakými hlubokými nenaplněnými city než člověk.

    Nevím jak to máte a vnímáte vy, ale nevědět kdo jsem, po čem vlastně skutečně toužím a zda to není jen nedosažitelný sen je...

    Fajn, tak kdy zajdem na pivo?
    OTZ
    OTZ --- ---
    ..zvlast v pulce zivota, to se snadno prehoupnes na sestupnou fazi a potom ses v hrobecku razdva :D

    ROLAND: muzu poprosit odkaz na tu hru? to me zajima, diky :)
    FATTY
    FATTY --- ---
    ROLAND: myslim, ze by ses mel snazit prestat myslet si o sobe, jak jedinecny a zvlastni jsi. Z toho co pises imho nejlepsi je se na cilene seznamovani se vykaslat, mas dost konicku, jsi spoko singl. Venuj se tem konickum, chod na pivo s kamarady(kami), neuzavirej se pred svetem jako nejaka kvetinka co je jina nez vsichni ostatni a nikdo ji nerozumi.. Treba nekoho (ne nutne partnerku) najdes treba ne, ale zij fajn zivot prace + konicky. Tohle sumirovani jak a proc jsi na tom nejak a kvuli cemu, a jaky jsi, je nahovno.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    FATTY: claven to před lety nazval "obludnou predstavou o vlastnom intelekte" a pořád to platí, koukám.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ROLAND: Ja byla na srazu naposledy loni v prosinci, a to tam bylo asi 40 lidi :). Stihla jsem se bavit s asi 5.
    Ze srazu treba pred ctyrmi lety si toho uz moc nepamatuju.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    MOODYCAT: Zkusím se kouknout.
    Na FB jsem se zatím pokušel ulovit nějaký friendship s rodilým Japoncem, ale bez úspěchu. Chci se naučit trochu komunikovat Japonsky, protože mě to i zrovna pár let zajímá. Ale to chce osobně ty jejich znaky mi do hlavy vůbec už nelezou.

    Spíš asi ze mě začalo vyzařovat něco negativního co neumím ovlivnit a nemám pod kontrolou. A taky jsem takový neviditelný. Ostatně my už jsme se také osobně min jednou spíše dvakrát viděli na srazu.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    FATTY: Mám depresivní syndrom druhého stupně a operace která něco podělala a od té doby je pro mě svoboda pohybu dost problém.
    Dříve jsem i po těžké práci chodil běhat abych se udržel ve fyzické kondici.
    Komunikace s lidma není pro mě jednoduchá. Jo takhle psát na netu to jde docela. Tedy pokud mi ostatní dokáží porozumět. Jsem hodně komplikovaná osobnost. Takový hodně vzácný úkaz. ;) Tak jeden min z milionu ne-li z miliardy. :D
    A taky jsem Kozoroh takže tvrdohlavější než beran a vidící daleko za horizonty. ;)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ROLAND: No vsak rikam, zkus mrknout na fb, jestli tam neni nejaka zajmova skupina blizka tvemu srdci.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    MOODYCAT: Koníčky, končíky?
    Zájmů jsem měl a mám asi ještě stále dost. Dokázal jsem si popovídat o hladce a obratce. :D Ale jinak mé zájmy jsou obvykle mimo zájem ženského publika. Teď je navíc pro mě extra limitující můj zdravotní stav. A jsem 6 let v plném ID.

    Kolikrát jsem si třeba na nyxu dával, jeslti by se nešla nějaká jen projít a posledních x let nic. Tak jsem se párkrát přifařil třeba k akci Matějská nebo Zoo. Alespoň trochu mezi lidmi. Chodit do hospod mě nikdy moc nebralo. Jsem hodně uzavřený a hodně moc přemýšlivý tvor.

    Ostatně nejvíce na mě sedí osobnost INTJ/P - záleží v jakém jsem zrovna modu. Plus průměrné IQ132.

    V současnosti se ze mě stal herní vývojář. Protože nikdo neměl zájem, klasika musel jsem jako vždy co si sám neudělám to nemám. Takže jsem si sehnal lidi a teď momentálně se snažím dotáhnout vývoj do plného konce. I když má hra už je na Steamu kdyspozici. A doufám že se mi to povede dotáhnout do konce a že to zaplatí naši práci. Ale mám toho plné brýle, prostě energie mi těžce schází. Doufám že se mi to povede dotáhnout tak že budu mít alespoň na nejdůležitější rekonstrukci bytu abych se nestyděl za to v čem bydlím. I když hlavní je že je to můj vlastní byt.

    MOODYCAT: Do 30 jsem bydlel s bráchou a máti. Sám bych bydlení tehdy neutáhl. Samostatný jsem už v podstatě od Vojny. Mít na to tak jsem se osamostatnil už i dříve. Ale skončit pod mostem se mi fakt nechtělo.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BOBESH: jo lide.cz, tam jsem poznal ex a matku svych deti :)
    oznal jsem nedavno jednu zenstinu co poradala na amateri.cz srazy, jeste pred par lety. a uz na to komplet kasle, prej uz to davno neni co byvalo.
    ja na takovym nikdy nebyl, tak nemuzu soudit.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ROLAND: “nemel jsem je kam vzit” - pls rekni, ze ti mama ve ctyriceti nepere trenky.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    OTZ: Tak já to měl nejdřív v 18, pak jsem posunul na 20, pak 22, pak 25 a pak 30. :D No a tam to nějak prasklo. A jinak tak nějak celou tu dobu o mě projevovali zájem ženy 40+ a homosexuálové a pedo a nabídky jestli bych nechtěl dělat společníka starším ženám.

    Jinak jsem si dávno na single zvykl respektive přijdu si tak trochu jako sobec. Protože být single mi většinou vyhovuje. A pak když si s kamarády nebo známými na pivu třeba, tak kolikrát si mi ti zadaní postěžovali jak mi závidí.
    I když jsem nikdy neměl žádný vztah tak moc dobře vím o čem to je a jak to funguje, ale neměl jsem štěstí. A v tomhle střílím na první dobrou.

    Já měl určitě více jak 200 rande at už se konali nebo jsem tam čekal jako vůl a nikdo nepřišel nebo přišla prohlídla si mě a odešla. :) A to jsem byl na schůzkách i Mongolkou, Japonkou a pár dalšími ženami z ciziny co žijí dlouhodobě v ČR.
    A jakožto gentleman, tak mi to lezlo hodně do peněz, tak jsem to pak zredukoval.
    A preferoval hlavně procházky a posezení v parku než někam sednout na drink nebo jídlo.
    Problém byl, že jsem je ani neměl kam vzít. Takže to byla taky taková dost překážka. A na hotel jsem neměl.

    Jinak jsem pár těch co poprvé jako v pohádce zažili poznal. I když jasně drtivá většina žen na své poprvé obvykle nerada vzpomíná. Což mi přijde dosti smutný stav.

    Jako chaty na seznámení a poznání lidí fungovali dobře, na lidé.cz jsem třeba chodil do fotomodelingu protože mě zajímalo focení a zkoušel jsem hledat objekty. A dělali se fajn srazy a byla vždy sranda sledovat nováčky jak si myslí že uloví modelku. :D Vždy jsme končili pak na 80´v Lucerně.

    No a pak jsem byl za mě až příliš pracovně vytížený. Takže ani na seznamování už nebyl čas. Teď už zase čas je, ale energie schází a taky pracovní vytížení si vybralo svou těžkou zdravotní daň.

    Na nyxu jsem asi od roku 2003? A kdysi jsem se i s pár nyxačkama sešel, protože se chtěli přesvědčit jestli jsem takový jak se o mě šuškalo.
    FATTY
    FATTY --- ---
    ROLAND: ty nemas zadne konicky? Neco co delas ve volnem case? Pokud ti nefunguje seznamka, ani nezavazny pokec kdekoli venku, nejjednodussi je proste venovat se konickum. Tam pokud se taky nepovede, te misto depky, co z tebe citim budes mit aspon dobrej pocit, protoze zabijes cas necim, co delas rad.
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    MOODYCAT: ty si dobra vila:) me uz zacaly nadzvedavat ty slozitosti z pribehu, alias jak zkomplikovat komplikovane. Bych zas ze sebe dostala nejakou kritiku: proc to brat tak slozite? Ale ty si krasne prehodila na plan jak snadno se da,kdyz se chce.. dekuji
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ROLAND: Nevim, jake mas konicky, ale na fb je hromada zajmovych skupin. Ja jsem napriklad ve skupine o cestovani nebo o behani a lidi se tam bezne seznamuji (aka “Hledam nekoho na vylet na Kokorin” apod). Mozna by to mohla byt dobra cesta, navic tak muzes poznat nekoho, s kym mas aspon neco spolecneho :).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam