OTZ: Tak já to měl nejdřív v 18, pak jsem posunul na 20, pak 22, pak 25 a pak 30. :D No a tam to nějak prasklo. A jinak tak nějak celou tu dobu o mě projevovali zájem ženy 40+ a homosexuálové a pedo a nabídky jestli bych nechtěl dělat společníka starším ženám.
Jinak jsem si dávno na single zvykl respektive přijdu si tak trochu jako sobec. Protože být single mi většinou vyhovuje. A pak když si s kamarády nebo známými na pivu třeba, tak kolikrát si mi ti zadaní postěžovali jak mi závidí.
I když jsem nikdy neměl žádný vztah tak moc dobře vím o čem to je a jak to funguje, ale neměl jsem štěstí. A v tomhle střílím na první dobrou.
Já měl určitě více jak 200 rande at už se konali nebo jsem tam čekal jako vůl a nikdo nepřišel nebo přišla prohlídla si mě a odešla. :) A to jsem byl na schůzkách i Mongolkou, Japonkou a pár dalšími ženami z ciziny co žijí dlouhodobě v ČR.
A jakožto gentleman, tak mi to lezlo hodně do peněz, tak jsem to pak zredukoval.
A preferoval hlavně procházky a posezení v parku než někam sednout na drink nebo jídlo.
Problém byl, že jsem je ani neměl kam vzít. Takže to byla taky taková dost překážka. A na hotel jsem neměl.
Jinak jsem pár těch co poprvé jako v pohádce zažili poznal. I když jasně drtivá většina žen na své poprvé obvykle nerada vzpomíná. Což mi přijde dosti smutný stav.
Jako chaty na seznámení a poznání lidí fungovali dobře, na lidé.cz jsem třeba chodil do fotomodelingu protože mě zajímalo focení a zkoušel jsem hledat objekty. A dělali se fajn srazy a byla vždy sranda sledovat nováčky jak si myslí že uloví modelku. :D Vždy jsme končili pak na 80´v Lucerně.
No a pak jsem byl za mě až příliš pracovně vytížený. Takže ani na seznamování už nebyl čas. Teď už zase čas je, ale energie schází a taky pracovní vytížení si vybralo svou těžkou zdravotní daň.
Na nyxu jsem asi od roku 2003? A kdysi jsem se i s pár nyxačkama sešel, protože se chtěli přesvědčit jestli jsem takový jak se o mě šuškalo.