• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Co to do prdele zase je!
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    KRTEQK: sam tu dobrovolne resis, ze by nekdo nekde nemel resit. Udelej si v tom poradek, pls.. diky
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    KRTEQK: a to te nekdo do neceho takoveho nuti?
    KRTEQK
    KRTEQK --- ---
    SHARKIE: já jen doufám, že nikdy nepotkám nikoho, kdo kdy řešil tyhle věci na foru jako je nyx nebo kdekoli jinde, nikdy s takovou osobou nechci přijít do styku.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Dik vsetkym, co ste ma podporili ist na to kafe a vyprdnut sa na kamrata. Ci uz tu verejne, alebo sukromne v poste :)

    Mam uz 3 tyzdne skveleho chlapa a uzivam si to naplno. Neskutocne sme si sadli, vo vsetkych smeroch. Nas zatial jediny problem je, ze sa "dohadujeme" o pravu stranu postele :D

    Jak sme si na zaciatku mesiac len pisali (vdaka pandemia), tak uz o sebe vieme dost veci a mali sme moznost prebrat aj problemy z minulosti. A nielenze mi hodne pomohol uzavriet ten nevztah, ale fakt sa snazi a vynahradza mi vsetko, co mi predtym chybalo. Ani sa mi uz nechce verit, ze som bola rozhodnuta zit si spokojne single zivot a na chlapov sa vykaslat. Tohle je o mnoho lepsie :)

    Esteze ma vtedy napadlo mrknut do sprav na FB, ci nahodou nenapisal. Ten blby system, ze sa clovek nedozvie o spravach od cudzich ludi, to mohol cele pokazit.
    MARA1113
    MARA1113 --- ---
    .................:-))))))))))))))))))))))......... nezmizela.......:-))))............ ta příčetnost jde ale trošku víc z kopce....
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    PSYCHO: Tak snad to uz v breznu bude vsechno bez karanten a podobnejch zalezitosti. Pripomenu se vcas. ;o)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    OVERWATCH: Hele mne je to jedno, ja jsem schopnej koupit letenku ze dne na den. Muj problem je povinna karantena na 10 dni po navratu, kterou si ted nemuzu dovolit. Momentalne moje prace chce abych byl fyzicky v kanclu.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    PSYCHO: Jak dopredu mam poslat? Bude to 5. brezna 2021, doufam. ;o)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    OVERWATCH: Nezapomen poslat info. Na vino zdarma priletim :D
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    K tem srazum. Zatim neni situace na usporadani nyx srazu, nebo aspon srazu Internetovych seznamek, snad v breznu, kdy ma byt ta ma vernisaz uz bude vsechno v poradku. Srdecne vsechny pozvu. Vino bude zdarma. ;o)
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    AREX: Já to takhle vůbec nemám a přijde mi že to máš hodně pomotané. Když nečekáš žádný match, tak proč by si vůbec lezl na seznamku?

    Jediné co od setkání tak nějak očekávám jsou příjemné chvíle pro zúčastněné a možnost zopakování.

    Nějaké že teď se musím honem seznámit nemám a nikdy jsem ani neměl. Mám akorát tzv okna kdy zrovna mám chuť. Něco jako u počasí.

    Akorát neumím dělat první krok a to jak na základě 99% zkušeností, tak i protože jsem směrem ke mě signálově téměř slepý.
    A to že jsem se naučil nějaké poučky mi taky nepomohlo.
    Takže iniciace musí tak nějak vzejít z druhé strany a dát mi nějak jasněji najevo, že mám zelenou a je zájem a není to zase jen nějaká jejich hra ala flirt.

    Flirtu vůbec nerozumím a nechápu ani jeho smysl. To je jako vykládat si o snech a nesnažit se je naplnit. Tedy za mě zbytečnost.

    Z pozice pozorovatele, pak ty signály mezi dvěma lidmi vídávám někdy i dříve než oni sami si je uvědomují nebo připustí. Ve skupině pozorovatelů, je to pak zajímavé rozebírat. Případně občas se uzavírají sázky jestli ti dva spolu nakonec skončí v posteli. :)

    Většina lidí uvažuje dost odlišně než já. Já jsem jako kapka v moři. Řekl bych že většina lidí nasazuje ty tzv. růžové brýle a pak nevnímá ani varovné signály a ani varování okolí.
    AREX
    AREX --- ---
    ROLAND: Mimochodem to s těmi potomky a "nevhodností doby" právě úžasně zachycuje ten film Idiocrazy, je to hned na začátku. Prostě inteligentní lidi neustále nácházejí důvody proč nemít dítě až nakonec jsou tak staří, že to už není možné. Na druhou stranu blbci to neřeší a množí se jak krysy. Fakt si myslím, že ten film není daleko od reality, protože takhle už to funguje dneska. Přidej k tomu pár stovek let a generací kdy se rodí děti jen od těch hloupých a je to celé v háji.
    AREX
    AREX --- ---
    ROLAND: Jako ano, nerozhoduješ se ve stylu "teď si budu nazávazně povídat a nic od toho nečekám". Nicméně je myslím taky rozdíl rozhodnout se "teď se musím rychle seznámit". To spíš vede k tlaku a ukvapeným rozhodnutím.

    Například ti po týdnech pingne match na Tinderu (nevím přesně jak to vypadá) a z toho nadšení že konečně někdo se budeš chovat jinak než kdyby jsi se nastavil do módu "poznávání".

    Naopak si představ, že nečekáš na žádný match, ale rovnou so povídáš s lidma co tě zaujali. Chceš se sice seznámit, ale více se soustředíš na tu konverzaci a "vybíráš" si přirozeně podle toho kdo na tebe působí líp. To mimochodem lze i na FB, akorát hloupý Messenger neukazuje zprávy od neznámých a musíš veřejně tu dotyčnou upozornit, že jsi napsal.

    Nevím, fakt mi přijde, že to všechno míří do pěkných s....k pokud většina lidi skutečně uvažuje podobně jako ty.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    AREX: Pokud někoho hledáme nebo chceme tak vždy je to cíleně. Ať už si to uvědomuješ nebo ne. To děláš i tou konverzací, ze které ti vyplývají body které tě zajímají.

    Lidé jsou zmanipulováni lidmi a umělými imaginacemi. Proto vznikl třeba vzor Twigi ze kterého má spousta žen, ale i mužů komplex. A kdy si ničí přirozenou postavu a v extrémních případech to končí Anorexií a smrtí.

    Jako vždy a jako v každém vztahu, je potřeba umět hledat kompromis a být ochoten kompromisů a stejně tak komunikace. Což mnoho lidí neumí, nebo sobecky prostě odmítá a odmítá si i přiznat. Já své požadavky snížil na své maximální minimum. Jít pod to, pak už ani by nemělo pro mě smysl nic.

    Stačí se podívat i do zdejších klubů, kam dávají uživatelé své fotky. A porovnávej interakce a hodnoty. Úplně krásně ti to vykresluje.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    NAVARA: Tak pokud to chceš trollit do detailu tak pak z toho vypadává většina z nás.
    A nemusím ani moc do historie kdy se ve velkém tahle čistota a zdraví v šílených pokusech aplikovala třeba při budování Arijské rasy. A kdy v praxi stejně ani ten Arijec docela často nebyl tělesně po genecické stránce vždy úplně tělesně zdráv. Nebo jak to fungovalo třeba ve starověké Spartě.

    A já nepsal nic o kritériích, ale o určitém základu fungování nějaké té volby případného partnera či partnerky na základě genetického naprogramování a pro předání svého genetického kódu dál. Máš o tom i x odborně podložených studií.
    Já jsem se ze sekce předání svého genetického kódu dál, již před nějakým tím pátkem sám vyškrtl.
    Takže myšlenku že bych měl vlastní děti jsem po 38 roce již plně vyloučil. A i kdyby ne tohle, tak hlavně nevidím prostě dobrou budoucnost pro případného potomka a přivést ho do takovéhoto světa, mi přijde prostě jako sobecké a nezodpovědné.
    (pak máš to že tzv západní civilizace pomalu stárne a vymírá což je dobře pro regulaci populace a pak tu máš tu nevzdělanou co se množí prakticky jako kobylky a na nic moc se obvykle neohlíží. Myslíš že to skončí happyendem a všichni spolu žili šťastně a do smrti.)

    V praxi to samozřejmě takto už dávno nefunguje. A pro nějaký ten vztah bez potomků a sex to ani není potřeba. Ale nějaký ten vzhled tam bude hrát roli vždy. Pokud se nechceš sebezapřít jen proto aby si mohl smočit.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ROLAND: při kritériu "protějšek co bude pravděpodobně tělesně zdravý" - neznamená ten ID pro tebe game over, protože proč by ho ten potenciální protějšek neměl také uplatňovat při výběru?
    AREX
    AREX --- ---
    ROLAND: Budiž, ale stále si myslím, že člověk by neměl cíleně "hledat protejšek", ale nechat to vyplynout z konverzací s mnoha lidmi. Jen se něco takového v téhle době už nenosí bohužel.
    AREX
    AREX --- ---
    TRAILER: Jak říká OTZ, tohle je na dlouhou diskusi a stejně nic nevyřešíme, protože se to líší případ od případu.

    Moje pointa ovšem zůstává, že vztah postavený na cíleném lhaní bude podle mě vždy mít horší šance přežít dlouhodobě.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    AREX: Jak již jsem tu psal, já to dříve provozoval.
    Kromě toho že mě to stálo hodně energie, tak obvykle jsem byl i já ten kdo musel vymýšlet a hledat nějaké téma k hovoru které by tu druhou stranu zaujalo.
    A také aby to i mě bavilo se o tom bavit.

    A jako technický support jsem se za těch no řekněme 10 let nakecal s tisíci lidmi dostatečně.

    Lidská komunikace samozřejmě není zbytečnost. Ale pří hledání protějšku i u toho sexu, prostě funguje určitý pud. Kdy si snažíme vybrat protějšek co bude pravděpodobně tělesně zdravý a nebude hrozit riziko degenerace genů. A také hlavně a to především nás bude vizuálně vzrušovat.
    A obvykle nejvíce vzrušení bývá při objevování a kdy je odhaleno jen část toho co bychom chtěli odkrýt celé. ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam