NAVARA: Tak pokud to chceš trollit do detailu tak pak z toho vypadává většina z nás.
A nemusím ani moc do historie kdy se ve velkém tahle čistota a zdraví v šílených pokusech aplikovala třeba při budování Arijské rasy. A kdy v praxi stejně ani ten Arijec docela často nebyl tělesně po genecické stránce vždy úplně tělesně zdráv. Nebo jak to fungovalo třeba ve starověké Spartě.
A já nepsal nic o kritériích, ale o určitém základu fungování nějaké té volby případného partnera či partnerky na základě genetického naprogramování a pro předání svého genetického kódu dál. Máš o tom i x odborně podložených studií.
Já jsem se ze sekce předání svého genetického kódu dál, již před nějakým tím pátkem sám vyškrtl.
Takže myšlenku že bych měl vlastní děti jsem po 38 roce již plně vyloučil. A i kdyby ne tohle, tak hlavně nevidím prostě dobrou budoucnost pro případného potomka a přivést ho do takovéhoto světa, mi přijde prostě jako sobecké a nezodpovědné.
(pak máš to že tzv západní civilizace pomalu stárne a vymírá což je dobře pro regulaci populace a pak tu máš tu nevzdělanou co se množí prakticky jako kobylky a na nic moc se obvykle neohlíží. Myslíš že to skončí happyendem a všichni spolu žili šťastně a do smrti.)
V praxi to samozřejmě takto už dávno nefunguje. A pro nějaký ten vztah bez potomků a sex to ani není potřeba. Ale nějaký ten vzhled tam bude hrát roli vždy. Pokud se nechceš sebezapřít jen proto aby si mohl smočit.