• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    KRTEQK: a ty jsi ten kámoš, o kterym tu sharkie hovoří ? to jen, aby tu nyxí osvěta měla jasno!
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    KRTEQK: prokoukne, ze o nom hovorim, ze je to skvely chlap? neboj, to vie, hovorim mu to pri kazdej prilezitosti :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KRTEQK: borec podle mě řeší jak má skvělou ženskou někde na okounu nebo fejsíku,
    KRTEQK
    KRTEQK --- ---
    SHARKIE: nic, chudák chlap. Snad tě brzy prokoukne.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    KRTEQK: asi moc nerozumiem, s cim mas na mojom prispevku problem
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    SHARKIE: Paráda
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Co to do prdele zase je!
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    KRTEQK: sam tu dobrovolne resis, ze by nekdo nekde nemel resit. Udelej si v tom poradek, pls.. diky
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    KRTEQK: a to te nekdo do neceho takoveho nuti?
    KRTEQK
    KRTEQK --- ---
    SHARKIE: já jen doufám, že nikdy nepotkám nikoho, kdo kdy řešil tyhle věci na foru jako je nyx nebo kdekoli jinde, nikdy s takovou osobou nechci přijít do styku.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Dik vsetkym, co ste ma podporili ist na to kafe a vyprdnut sa na kamrata. Ci uz tu verejne, alebo sukromne v poste :)

    Mam uz 3 tyzdne skveleho chlapa a uzivam si to naplno. Neskutocne sme si sadli, vo vsetkych smeroch. Nas zatial jediny problem je, ze sa "dohadujeme" o pravu stranu postele :D

    Jak sme si na zaciatku mesiac len pisali (vdaka pandemia), tak uz o sebe vieme dost veci a mali sme moznost prebrat aj problemy z minulosti. A nielenze mi hodne pomohol uzavriet ten nevztah, ale fakt sa snazi a vynahradza mi vsetko, co mi predtym chybalo. Ani sa mi uz nechce verit, ze som bola rozhodnuta zit si spokojne single zivot a na chlapov sa vykaslat. Tohle je o mnoho lepsie :)

    Esteze ma vtedy napadlo mrknut do sprav na FB, ci nahodou nenapisal. Ten blby system, ze sa clovek nedozvie o spravach od cudzich ludi, to mohol cele pokazit.
    MARA1113
    MARA1113 --- ---
    .................:-))))))))))))))))))))))......... nezmizela.......:-))))............ ta příčetnost jde ale trošku víc z kopce....
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    PSYCHO: Tak snad to uz v breznu bude vsechno bez karanten a podobnejch zalezitosti. Pripomenu se vcas. ;o)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    OVERWATCH: Hele mne je to jedno, ja jsem schopnej koupit letenku ze dne na den. Muj problem je povinna karantena na 10 dni po navratu, kterou si ted nemuzu dovolit. Momentalne moje prace chce abych byl fyzicky v kanclu.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    PSYCHO: Jak dopredu mam poslat? Bude to 5. brezna 2021, doufam. ;o)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    OVERWATCH: Nezapomen poslat info. Na vino zdarma priletim :D
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    K tem srazum. Zatim neni situace na usporadani nyx srazu, nebo aspon srazu Internetovych seznamek, snad v breznu, kdy ma byt ta ma vernisaz uz bude vsechno v poradku. Srdecne vsechny pozvu. Vino bude zdarma. ;o)
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    AREX: Já to takhle vůbec nemám a přijde mi že to máš hodně pomotané. Když nečekáš žádný match, tak proč by si vůbec lezl na seznamku?

    Jediné co od setkání tak nějak očekávám jsou příjemné chvíle pro zúčastněné a možnost zopakování.

    Nějaké že teď se musím honem seznámit nemám a nikdy jsem ani neměl. Mám akorát tzv okna kdy zrovna mám chuť. Něco jako u počasí.

    Akorát neumím dělat první krok a to jak na základě 99% zkušeností, tak i protože jsem směrem ke mě signálově téměř slepý.
    A to že jsem se naučil nějaké poučky mi taky nepomohlo.
    Takže iniciace musí tak nějak vzejít z druhé strany a dát mi nějak jasněji najevo, že mám zelenou a je zájem a není to zase jen nějaká jejich hra ala flirt.

    Flirtu vůbec nerozumím a nechápu ani jeho smysl. To je jako vykládat si o snech a nesnažit se je naplnit. Tedy za mě zbytečnost.

    Z pozice pozorovatele, pak ty signály mezi dvěma lidmi vídávám někdy i dříve než oni sami si je uvědomují nebo připustí. Ve skupině pozorovatelů, je to pak zajímavé rozebírat. Případně občas se uzavírají sázky jestli ti dva spolu nakonec skončí v posteli. :)

    Většina lidí uvažuje dost odlišně než já. Já jsem jako kapka v moři. Řekl bych že většina lidí nasazuje ty tzv. růžové brýle a pak nevnímá ani varovné signály a ani varování okolí.
    AREX
    AREX --- ---
    ROLAND: Mimochodem to s těmi potomky a "nevhodností doby" právě úžasně zachycuje ten film Idiocrazy, je to hned na začátku. Prostě inteligentní lidi neustále nácházejí důvody proč nemít dítě až nakonec jsou tak staří, že to už není možné. Na druhou stranu blbci to neřeší a množí se jak krysy. Fakt si myslím, že ten film není daleko od reality, protože takhle už to funguje dneska. Přidej k tomu pár stovek let a generací kdy se rodí děti jen od těch hloupých a je to celé v háji.
    AREX
    AREX --- ---
    ROLAND: Jako ano, nerozhoduješ se ve stylu "teď si budu nazávazně povídat a nic od toho nečekám". Nicméně je myslím taky rozdíl rozhodnout se "teď se musím rychle seznámit". To spíš vede k tlaku a ukvapeným rozhodnutím.

    Například ti po týdnech pingne match na Tinderu (nevím přesně jak to vypadá) a z toho nadšení že konečně někdo se budeš chovat jinak než kdyby jsi se nastavil do módu "poznávání".

    Naopak si představ, že nečekáš na žádný match, ale rovnou so povídáš s lidma co tě zaujali. Chceš se sice seznámit, ale více se soustředíš na tu konverzaci a "vybíráš" si přirozeně podle toho kdo na tebe působí líp. To mimochodem lze i na FB, akorát hloupý Messenger neukazuje zprávy od neznámých a musíš veřejně tu dotyčnou upozornit, že jsi napsal.

    Nevím, fakt mi přijde, že to všechno míří do pěkných s....k pokud většina lidi skutečně uvažuje podobně jako ty.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam