• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    MATT: ne, nenašla a nevím, jak vypadá Tvůj profil, reagovala jsem na "A většina rozhovorů zkončila, když se dotyčný dozvěděli, že mam děcka." ;) k tomu zbytku jsem se nijak nevyjadřovala, nicméně když už se ptáš, tak bych to osobně ani nepovažovala za trolling, jen zkrátka lidi jsou fakt všelijaký (taky mi jeden týpek, který asi měl zájem se nějak víc seznamovat, vyprávěl hned na druhým setkání, jak "poprcával" s jednou mojí známou...taky mi to přišlo zvláštní, no) a co někomu přijde v pohodě, jinýmu v pohodě nepřijde, lidi většinou soudí podle sebe.

    zaráží mě, žes ji nechal o tom mluvit půl večera, když Ti to nebylo příjemný, já bych to utnula a změnila téma :)

    FIYAH: jo, tak tohle by mě taky spolehlivě odradilo, ale jinak téma bejvalejch vidím jako docela důležitou součást vztahu (tím myslím tedy později, ne na prvním rande samozřejmě)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MATT: já bych ženskou nenechal vyprávět o nějakým frajerovi tak dlouho. vlastně asi jen 10 minut. já jsem ale přízemní sobec, já si to můžu dovolit :)
    MATT
    MATT --- ---
    TEKKANNE: A ty sis mě tam našla, že víš jak vypadá můj profil? A fakt ti přijde vpohodě si dát rande a následně půl večera vykládat neznámýmu týpkovi, jak jsi milovala jeho kámoše (a druhou pulků, jak má zachránit planetu :)? Ale aspoň jsem si potvrdil, že technařský hipísandy mě už nezajímaj.

    KRTEQK: Dík za info kámo.
    KRTEQK
    KRTEQK --- ---
    MATT: já bych zas nechtěl nic mít s někým kdo kdy v životě měl tinder ¯¯\_༼ᴼل͜ᴼ༽_ /¯¯ maaucta
    HIKY
    HIKY --- ---
    :) za mně: kuřák hledá kuřačku, jo vim to , je to zoufalý, ale přestat kouřit se mi zatím nedaří :)
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    MATT: mno, tak ono dost záleží, jakej máš sám profil a jestli je jasný, co (koho) tam hledáš, a to oboustranně ;) já bych se týpkovi, u koho vzhledem k počtu dětí asi nelze předpokládat, že by ještě chtěl zakládat rodinu, taky asi přestala ozývat, když vím, že to je to, kam chci případný souznění a fungující vztah směřovat....když budeš rovnou trasparentní, odpadne zdržování se s nevhodnejma protějškama ;)
    MATT
    MATT --- ---
    JADR: Mě na tinderu vytrollila jedna nyxka. Celou dobu věděla kdo jsem a pak mi půl večera vyprávěla, jak byla zamilovaná do jednoho mího kámoše a tomu to vůbec nedocházelo. A většina rozhovorů zkončila, když se dotyčný dozvěděli, že mam děcka. Tak už si je jen sbírám jak pokemony a s nikym si nepíšu :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HIKY: tak ono to mirilo do celyho sveta. Jeste fungujou.
    to byla jeste doba davno pred 50 shades of gray, kdy se uchylove stydeli. Tak meli hodne bezpecnou platformu proti stalku a pod., samo za penize sis ten kredit k oslovovani koupil taky, ale slo si taky vydelat mluvenim a natacenim, fotkama, pribehama a podobne.
    HIKY
    HIKY --- ---
    PALEONTOLOG: hihi, jo jo kalifornie to je svět sám pro sebe , přitom co tam vznikne ovládne skoro celý svět
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HIKY: tohle rozvinuli na alt.com, což je specifická seznamka pro spcifický lidi, kde jsi měl za tyhle multimédia nějaký body do systému
    holt chlapci z kalifornie opět předběhli kostnatou evropu
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    TRAILER: Me to nefungovalo, ale mam kolem sebe uz i tinder deticky a spoustu krasnejch vztahu
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    TRAILER: Segra tam nasla manzela treba.
    FATTY
    FATTY --- ---
    TRAILER: spatne to pouzivas :)
    JADR
    JADR --- ---
    Musíš se proswajpovat špulilkama a jsou tam i normální holky, zvláště teď za covidu, ještě z tama vztah nemám, ale je to zatím minimálně dobrá sranda. Docela se bavím.
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    TRAILER: kdo chce kam..
    TRAILER
    TRAILER --- ---
    TEKKANNE: Tak to je zajímavý. Já měl za to, že Tinder je appka na večeře zdarma pro holky placené od blbečků, co si myslej, že si vrznou.
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    KOUDY: to se zdá mně a ona si to určitě přeje :-D je to samozřejmě nadsázka, ale snad je jasný, co jsem tím chtěla říct
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TEKKANNE: po trech mesicich si mysli, ze je to na celej zivot?..Ok :))..drzime palce.
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    včera jsem mluvila s kamarádkou a mám z ní hroznou radost, tak chci povzbudit místní hledající a k tomuhle výčtu TEKKANNE: přidávám další lásku jak trám, co se potkala na Tinderu: oba takový docela alternativní lidi, rozhodně oba hodně vzdálený obecný představě o typu lidí, co přes něj randí... ona nejdřív dlouho tinderem pohrdala, pak to pojala jako hru a zkoumání mužskýho pokolení, párkrát se blbě namotala a napálila, ale nevzdala to....na podzim, se začátkem lockdownu, potkala tohohle prince, chodili ven na procházky se psem a hodně povídali, trvalo to 2 měsíce, než došlo na intimnosti, ani to na začátku nevypadalo na takovejhle happyend, jen ten čas společně strávený byl milý a plný zajímavých myšlenek a postřehů a příjemně plynul...no a teď se zdá, že je to láska jako trám a že to je snad konečně to ono na celej život ❤️

    tak jsem se s vámi chtěla podělit o radost a naději a že to jde i při lockdownu ;-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ARMADA: Doba je zlá, stačí každá jeden :)
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    NAVARA: myslíš ty, které dají pár shybů? :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    OHONEY: Nejsem už nejmladší no… Už by to chtělo nějaké ty dvě hubené dlouhovlasé mulatky / zrzky / onojetovlastněfuk, co by se staraly o staršího pána skoro nad hrobem :o
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam