XMEDA: jak to říct .. trochu s tím experimentuju a zkouším tam dávat někdy víc sexy fotky a jindy míň, spíš ve stylu "alternativní sympoška" (teda doufám, že je to tak vyloženo:)
text, kde píšu o tom, co dělám a co mě zajímá, nechávám celkem stejnej. taky informaci o výšce, váze a osobnostním typu.
no a pak text o tom, co bych tam asi tak chtěla najít, obměňuju spolu s těma fotkama. někdy to je "hledám milence do lockdownu", jindy "hledám kámoše, když si budeme rozumět, tak klidně FWB", defaultně tam vyjadřuju pochybnost nad tím, že by bylo možný před tinder najít skutečnej vztah.
že mám synka, samozřejmě zmiňuju, aby pochopili, že na ně nebudu mít moc času. ale určitě na tom info mýho profilu nestojí :)
typově mi přijde, že se matche nemění, ať tam dám co tam dám, spíš je rozdíl v kvantitě a jak jsou monitovaní mi něco psát. a taky jak rychle na mě začnou na rande něco zkoušet :)
takže, sice mi jde hlavně o sex, ale zase tak easy to se mnou není, a pokud člověka neznám a neimponuje mi, tak se mnou nic nebude.
(sakra, tahle poslední věta je dobrá, možná bych to tam mohla napsat přesně takhle)
teď to teda vyznělo buhvíjak .. zase s moc klukama jsem se nesešla. dost často komunikace vyhasne, však to taky znáte