• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KOUDY: "To ze budeme bydlet v mem byte za 30k mesicne a ona nebude platit 20, ale treba jen 10 coz je tretina najmu povazuju za normalni. Tobe to ale prijde jako neco divnyho a spravny by bylo abych platil najem celej.."
    To nevim, jak si na tohle přišel, ze si ja tohle myslimani, ze by to z toho vyplyvalo :), treba my s muzem se v tomhle pomeru o naklady delime celkove.
    Ale jinak mit pohodovy zivot se nevylucuje s normalnim prijmem a samostatnosti.
    Jde spíš o hodnoty, nastaveni, mindset.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    2NDREALITY: lesana je praktikující ezopíča, ezopíča je jenom městskej teoretik :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    FIYAH: kazda zenska jde predevsim po zdrojich, ani jsi to nemusela psat, ale ocenuju uprimnost :)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Z te diskuze me napadlo hezke oznaceni Ezot a Ezotka.. neco jako Exot, ale vystiznejsi :)
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    NYA: O tomhle bych chtěl vědět víc, jak holky kazí konverzaci :-) Zatím jsem si myslel, že je to jen mnou :D

    Ale možná bych si měl znovu pustit Tomáš Baránek: O upřímnosti a dalších fatálních chybách v algoritmech předvztahové komunikace :')
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NYA: To jestli to je ons nikdy nevis, protoze toho cloveka neznas. Ex post jsme nikdy nic ja ani zadna ze slecen nemuseli vysvetlovat a ghostovat ani nevim co je..:)
    NYA
    NYA --- ---
    KOUDY: aha, no jestli není lepší si to vyjasnit předem, že muset ex post sedmkrát vysvětlovat, jak jsi to myslel :) nebo ghostovat sedm lidí :_
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NYA: No zadne jsem rozhodne nepsal ze ona je ta jedina a chci s ni bejt do konce zivota :)..Predpokladam ze vetsina lidi je na tinderu z jednoho prosteho duvodu a pokud to neni jasne uz z fotek a infa, tak se to urcite velmi rychle vyjasni v nasledne konverzaci. I proto jsem po tehle challenge tinder zase smazal..:)
    NYA
    NYA --- ---
    KOUDY: nevím. asi hodně záleží, jak jste se domluvili. pokud je oboustranný koncenzus na tom, že jde o ONS, tak no prob :)
    to jsi ale nenapsal
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NYA: Tyjo ani ne, protoze to bylo zadarmo. To ze se s tebou nekdo vyspi je snad jeho volba ne? Vec tu volbu nema. Nebo myslis, ze na tinderu jsou jen holky ktere s muzi spat nechteji? Nebo holky ktere muze nestridaji?
    NYA
    NYA --- ---
    KOUDY: a není to trochu zacházení s lidma, jako s věcma?
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    PALEONTOLOG: miluju zdroje:)
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    KOUDY: to asi propadlo v radcich pri rychlocetbe. Ok:)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    FIYAH: na rozvoj spirituality clovek musi mit predevsim zdroje, bez nich to jaksi nejde.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    FIYAH: Je potreba cist me prispevky cele..Viz "Uplne jiny pripad je to tehotenstvi a deti a tam samozrejme kazda moje pritelkyne vedela, ze jsem bez problemu schopen se o rodinu postarat a zabezpecit ji...Bylo by asi trochu debilni aby zenska byla doma s ditetem a jeste platila najem a pulky dovolenejch zejo."
    OVERWATCH: No nejlepsi a vic challenge jsou klasicky bary. Tinder je az moc easy..ale chtel jsem tu appku zkusit..taze pohoda.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    KOUDY: Aha ;o) Verim, ze Tinder je na takoveto veci jak sitej. ;o)
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    KOUDY: a mas vykalkulovany to, ze materska je nejakejch 10 tisic mesicne? Tak jestli se jich ptas, zdali maji nasporino predem, aby ti prispeli pulku na ten najem a dovolenou. A jeste dodam, ze jsou to 3 roky. Tak pro okraj. Nebo jak resi tuto otazku muzi, co nejsou jen chodici penezenky? Protoze materska je porad o tom ze si stroj na dite, ildyby melo byt jen jedno. Tam se totiz zatim nic moc nezmenilo, inkubatory na deti zatim nikdo nevyrobil.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OVERWATCH: Thus began his attempt at a "perfect week," defined as having sex with seven women in seven days without a single rejection.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    KOUDY: Co je Barneyho perfect week? ;o)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    VYHULENY_UFO: Samozrejme ze jsou. Investice do podnikani, ktere se vrati a zhodnoti je uplne neco jineho, nez nekoho zivit. Ja nevim co na tom Grantorino furt prijde divny. To, ze chlap chce samostatnou a financne nezavislou zenskou a ne pijavici, ktera bude zavisla na jeho penezence mi prijde naprosto normalni. Stejne jako to, ze zenska, ktere je 25+ chce v 95% chlapa, kterej bude mit ridicak a auto. To ze tech 5% vyjimek existuje chapu a respektuju, ale urcite to nebude 60/40 apod.

    NYA: Ja jen reaguju/odpovidam na otazky a prispevky, ktere kdybych nechal bez reakce, tak se mi zase za rok a vic urcite vrati zpatky jako bumerang. Jinak samozrejme patri. Ja tu na vztah nikoho nehledam, ale Tinder jsem zkusil kdyz jsem jel asi rok zpatky Barneyho perfect week a doporucuju..:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam