KOUDY: nezklamals.....:-) nevím, kde a kdy jsem ti kdy něco takovýho vyčetla, ale uznávám, že mi přijde zvláštní, do jakých detailů a v jaký četnosti se člověk dozvídá o tom, jak se vyžíváš v análu, kolik nyxaček jsi do něj píchal a s kolika modelkama jsi chodil, kolik jsi utratil atd. v naprosto nesouvisejících audítkách napříč celým nyxem, dokážeš to naroubovat absolutně kdykoli na cokoli :-D mě to nijak nebtěžuje, jen si holt na základě toho o tobě dělám nějakej obrázek
já o svým těhotenství mluvila pouze v jednom jediným auditku o mateřství (ano, to auditko je veřejný a jsem si toho vědomá), ale nechápu, jakým oslím můstkem to vůbec napadlo fiyah roubovat sem a proč a fakt mi to nepřijde vůbec vhodný, nedává to vůbec smysl ani v kontextu mýho příspěvku, ani v kontextu tématu tohohle auditka
to all: ne, moje těhotenství není tajný, nikterak se za něj nestydím, nemám důvod ho tutlat. ale jak je vidno, nespamuju celej nyx svejma osobníma příběhama, nesmapuju ho svejma fotkama, a tudíž tak nějak logicky ani svým těhotenstvím. kdybych to tady valila ze všech stran a tapetovala všechny myslitelný auditka svýma těhu foteškama a příběhama, bylo by to pro mě o dost pochopitelnější, ale to se jaksi neděje, já vím naprosto přesně, kde a v jaký souvislosti jsem se o tom zmínila a přijde mi fakt creepy to montovat sem do diskuse, která s tím vůbec nijak nesouvisí