Já už na tinderu nejsem docela dlouho, nepřinesl mi žádný výsledky.
Ale byl mi hodně užitečnej v tom (doufám, že jsem to sem už nepsala), že jsem si prohlídla fotky velkyho vzorku lidí kolem 40 let.
A všimla jsem si dost zásadní věci - že u lidí přes 40 byla jasná dělící linie v tom, jakým způsobem stárnou. A klíč k tomu rozdílu bylo, jestli tam mají ty fotky z posiloven, z kola, z treku na horách, horolezci, a další tyhle opakující se stereotypy. Nebo pak typku s fotkou s pullitrem piva, u nějaký památky z dovolený, s psíčkem svojí sestry a tak..
A pro mě to byl rozhodující aha moment, že sport je fakt důležitej pro to, jak rychle lidi stárnou, a došlo mi, že teď je ten čas, kdy si můžu rozmyslet, jestli chci v 70 jezdit na kole a na běžkách, nebo se plouzit o holich do schodů.
Tak jsem si před trema rokama dala dlouhodobý předsevzetí, že než mi bude 40, tak že začnu sportovat, a udržím to i do 50, 60, 70, a kam to půjde.
Začala jsem pomalu, protože nejdřív jsem si musela opravit schránku zhuntovanou mateřstvím, aby to vůbec šlo, ale postupně se do toho dostávám, pridavam další aktivity a aktuálně je sport vlastně moje největší hobby.
Takže za mě tinder dobrý, i když mi neprivedl do života zadnyho borce, jak jsem na zacatku myslela .. ale dal mi podnět, jak zlepšit kvalitu myho života na hodně let dopředu :)
// omlouvám se za to terrible použití diakritiky, je to podle toho, jestli autocorrect v mobilu slovo umí, nebo neumí ..