• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    XARGH
    XARGH --- ---
    NAVARA: zoufalé žádoneni o pozornost. A z opačné strany tj od tech co na ní reagujou, jde také o něco nutkaveho. Já jen plnim ignore list, nedávno jsem kontroloval složení jsou tam hlavně posuci a jenom pár ulhanych proruskych trollu.
    Ideální by bylo, a teď myslím pro většinu zdejších ID, lidi co nutkave tapetujou diskuze tvrdé banovat něco aspoň RO za přílišnou aktivitu.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HONZA09: Neuvědomí. Vyzkoušeno. Až to tu přestane lidi bavit, najdeš ty samý tapety v Co vás sere, Na co myslíte, Kam nejen v Praze s dámou na jídlo,… a dalších.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NELLAS: Tak Reborna si musí hlavně uvědomit, že na Nyxu ani na žádný jiný seznamce ji nikdo nepomůže.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NAVARA: Tak ona se ta pozornost dá dávat různými způsoby... u mě se to dostalo do fáze, kdy to nezvládám číst a přeskakuju to. Tak pokračujte, asi jako bych nic neřekla.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NELLAS: Ona nutně potřebuje pozornost - když ji nedostane tady, rozleze se do dalších klubů, také vyzkoušeno - je ochotná zasrat celý server.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NAVARA: Njn, nemůžu si pomoct, přijde mi to trochu jako veřejná šikana, tak mám potřebu se ozvat. Dělejte, jak vám vaše svědomí káže, to je ode mě asi vše :")
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NELLAS: I mravokárce jsme tu minule měli, hned několik :)
    KULA
    KULA --- ---
    NELLAS: mě přijde hrozně vtipný nadávat na Tinder a současně přiznat, že na kontrolní fotku si vezmu brýle, protože opuchlý ksicht po probdělé noci nad koloušky. Drsný to teprve bude, až na ni začnou přijímat vsázky v klubu - Kdo umře
    FATTY
    FATTY --- ---
    AVATAR: predstav si, jak dopadne za 5-10 let. To mas asi jedno. Nikdy tu nebude obecenstvo jen empatickych lidi co chteji pomoci treba i tvrdou cestou.. Tzn., vsude na internetu ji to stahne do temnot. Drive ci pozdeji.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Nellas má sice pravdu že není hezké se vysmívat nemocný holce na palici, ale na druhou stranu vždyť tu předvádí jak po ní jakákoliv reakce steče jak po teflonu
    Takže je to úplně fuk...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    A nepřijde vám hloupé si dělat legraci z psychicky nemocného člověka? Já vím, nyx, internety, a tak, ale všichni víte, co je zač, a stejně do ní rýpete. Není to ani vtipné, je to čím dál tím horší spirála.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    FRKOLKA: Tu pokryla už klasika :)

    Heidi Janků - Když se načančám
    https://www.youtube.com/watch?v=ZdXhIqcj0Ak&t=117s
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HONZA09: Přesně… žádný "já ho ráda doprovodím i na tu dechovku", ale pěkně už rozvrženo jak pán bude makat, na jeho osobní zájmy, povahu,… nebude brán zřetel :)
    SENIN
    SENIN --- ---
    SHARKIE: naprosty, bohuzel, standard.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TUILE: "Rádi objevují stárnoucí tělo, je to pro ně podle ní něco exotického"

    to mi pripomina muj oblibeny:

    TUILE
    TUILE --- ---
    KOUDY: jedny to vyslo, druha to chce taky.
    Je mi 56 a randím jenom s dvacetiletými. Milují moje povislá prsa, říká modelka - Super.cz
    https://www.super.cz/clanek/pribehy-je-mi-56-a-randim-jenom-s-dvacetiletymi-miluji-moje-povisla-prsa-rika-modelka-1501969
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Sumarizace poslednich 100+ ?
    MMORT7
    MMORT7 --- ---
    AVATAR: No tvl...
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    MMORT7: No, zacala z toho, jak se ji tu lidi snazili prvne pomoct, pak otevrit oci a nakonec poslat do prdele, docela blaznit. Zacala psat bludy, obvinovala konkretni id z tezkych zlocinu, zasekla se jak poskozenej vinyl, produkovala tuny postu, jeden jak druhej, porad to same dokola...

    Nakonec ji dal nyx ban, protoze rozesrala x diskuzi a nejspis mel (ja bych mel) obavy z pripadnych legalnich opletacek kvuli nyxi rape konspiraci na nebohe reborne, co se vylila do bezvedomi na festaku.
    MMORT7
    MMORT7 --- ---
    AVATAR: Já Rebornu minule nesledoval, takže ne, nevím. Jak?
    FRKOLKA
    FRKOLKA --- ---
    FRKOLKA: a když ta slova teď slyším, tak je to vlastně reborna v kostce, ve významu i formě
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam