• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    DARKINA: oh my god!

    připomněla jsi mi jednoho mého nápadníka...
    potkali jsme se v Planetáriu na astrokurzu a vlastně to byl sympatickej pěknej kluk (nejdřív). Pár týdnů jsme se tam vždy jakože zdravili, až jsme si řekli, že půjdeme teda na kafe. Akorát, že já měla nějaké výletovací období a bylo jaro, tak jsem navrhla, jestli raději nejet někam na procházku.
    Děj se co děj - souhlasil, a že to "celé naplánuje".
    Pamatuju si, že jsem jaksi měla dost hrozivou kocovinu ten den ráno, tak o to víc jsem si říkala, že mě výlet vyléčí.
    Ten kluk nějak nepochopitelně (oba jsme z Prahy) vymyslel, že pojedeme na nějakou stezku (ani ne nijak výrazně zajímavou) za Kozákovem (prostě hrozně daleko), pojedeme jeho autem ofc s vyhřejvanejma sedačkama (já jsem tehdy hrozně toužila chodit na výlety s nějakým dobrodruhem, trochu pankáčem, někým, kdo rád bivakuje, jezdí vlakem a tak - naštěstí přesně s takovým člověkem teď čekám dítě, takže to má jako neuvěřitelnej happy end).
    No dojeli jsme někam až uplně nejblíž k nějaký lesní stezce, zastavil a otevřel kufr - ten byl uplně narvanej uhlednejma krabičkama na jídlo, taková svačina na 4 dny - od upečených skořicových šneků po smažené karbanátky, nakrájenou zeleninu, vařené brambory, prostě uplně všechno, a že se teda nejdřív pořádně najíme, uděláme si piknik v tom autě a pak půjdeme. říkala jsem si, kolik proboha času ten člověk strávil přípravou na tohle rande, vůbec jsem to nechápala, nicméně jsem mu řekla, že bych raději vyrazila, že je krásně, jídlo si můžeme (nějaké) vzít s sebou a posvačit na pěknym místě. řekl, jo ok, to je geniální nápad (sic!), tak jdeme.
    procházka byla vlastně fajn, akorát jsem teda nechápala, proč jedeme skoro 2 hodiny na okruh, který má 8 kilometrů. ten člověk se se mnou chtěla furt hrozně fotit, což mi začínalo bejt dost nepříjemný. když mi pak posílal fotky večer z výletu, byla jsem asi na 100 nicneříkajících fotkách a bylo tam několik fotek našich "společných stínů" jakože, o kterých jsem neměla ani tušení. no ale dobrý, to byly takové jemné red flags.

    mluvil teda hodně o své starší sestře, se kterou bydlel (wtf), nakonec se ukázalo, že to jídlo vařila do noci ona, abychom měli na výletě co jíst (wtf).
    Po výletě mi pak dost psal, jak to bylo krásný, neskutečný, jak nikdy na takovém výletě nebyl (wtf). Ale blížil se masopust a já si nějak po týdnech řekla, že tomu dám ještě jednu šaci, tak jsem ho pozvala, ať se přidá ke mně a mým kamarádům na průvod z Roztok. furt navrhoval, že je ale zime, že můžeme přece jet autem až do Únětic, a tam jako počkat na průvod (wtf). tak jsem mu vysvětlovala, že to jaksi není gró té akce, že jo. a pak ta submisivita explodovala do nebetyčných výšin -
    ptal se, proč mají lidé masky, tak jsem mu cosi vyprávěla, tak on hned aha aha, a šup tam u Roztockého zámku do hadrárny, kde na sebe nasoukal absolutně irelevatní hadry beze smyslu. ok, furt se mě ptal, jestli něco nepotřebuju, už mě to tak sralo, že jsem mu říkala jen, že potřebuju jako hodně vína. tak furt chodil sem a tam mi pro víno. stála jsem ve dlouhý frontě na záchod - přišel a řekl doslova: "mohl bych tu frotnu za tebe vystát?"
    říkala jsem jo a vyčůrat by ses za mě nechtěl?
    pak vyndal z batohu perníkové srdce z pouti nebo wtf odkud, a že mi ho musí dát, že od doby, co toto srdce viděl, myslí jen na mne. a za dvacet minut vyndal plyšovou kočičku, že chce abych na něj taky myslela, vždycky když se na ní podívám.
    ten člověk byl neodlepitelnej a začala uplná haluz, kdy jsme se mírně navátá před ním snažila utéct a fakt jsem se ho strašně chtěla zbavit
    no naštěstí u Lasíků jsme se setkali s mým současným mužem, tím dobrodruhem (znali jsme se z dřívějška), který prohlásil, že v noci půjde zpátky tichým údolím do roztok na vlak. tak že musím jít s ním a tady ten člověk se na nás ale neuvěřitelně nalepil, já už jsem ho prosila, ať nás nechá jít, že se omlouvám, že to teda nebude nijak fungovat a potřebuju už být sama. šle s námi, resp. za námi i tak. pamatuju si, že si na ten blátivý masopust vzal uplně bílé drahé tenisky a každý krok řešil, jak jsou špinavé. do toho furt vejral a oslepoval se mapou v mobilu, jestli jako jdeme dobře. to bylo každých 10 minut snad. kdo zná tu cestu podél Tichého potoka tak ví, že je poměrně přímočará a zabloudit tam opravdu moc nelze. mého teď již muže se ho ale tehdy nějak zželelo, a chtělo ho dovést v pořádku na vlak.
    suma sumárum jsme se rozloučili víceméně až v Praze na Holešovicích.
    pak mi začaly chodit non stop zprávy asi tak 2 týdny, jak to bylo naprosto okouzlující, boží, nejlepší, jak na mě furt myslí, jak se mnou bude šťastnej, jak je rád, že mě má v životě, kolik dobrodružství spolu zažijeme. já mu pak odepsala akorát jednou ultimátně, že konec, ať se nezlobí ale to by nefungovalo teda a ať mě nechá být
    no světe div se, do hry se vložila jeho starší sestra, která začala vypisovat, jak mu na mě záleží, jak už jsem skoro rodina, a měla bych to v rámci svého budoucího štěstí zvážit a že mě v neděli čekají na oběd.
    to byl konečný a utlimátní red flag.
    zablokovala jsem je oba.
    SITH
    SITH --- ---
    DARKINA: ale zas dobrý typ pro někoho kdo hledá lásku na celý život rychle a levně :D
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Asi jsem rád, že jsem dlouho na žádné party nebyl. Asi i ty drogy už jsou o dost jinde.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    Ne, vypadal takhle. Jen vlasy měl kratší a podholený :) Na Tinderu bych to určo nenašla, takže mě nemusí mrzet, že mi ho zablokovali:

    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    RENA_SULIROVA: nebyl to tenhle?

    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    RENA_SULIROVA: Tedy, když se nad tím tak zamyslím, tak vypadal spíš takhle. Měl takový očička trochu u sebe. Byl teď v pátek na párty.

    Tak kdybyste ho někdo znal, tak se mu za mě omluvte, že jsem ho nechala sahat na ty kozy, když je zadanej a ať mi pošle telefonní číslo, kdyby ta jeho náhodou měla nutkání se někam odstěhovat a opustila ho, jako mě opustil muj bejvalej, že to dáme dohromady.

    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    🤦
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    MMORT7:
    RENA_SULIROVA:
    RENA_SULIROVA:

    Takže za to můžu já.

    Jsem tancovala a čuměla a natřásala nevědomky kozama. Protože ten zadanej vypadal nějak takhle, tedy měl hezčí vlasy.
    Takže jsem na něj začala mluvit, že už jsem ho viděla minule. Pak jsem zase čuměla a čuměla a čuměla, až jsme se zase začali bavit. Pak si prostě chudák při mluvení se mnou všimnul těch koz a musel si sahnout. To se dá pochopit.
    Z toho ještě budu mít výčitky.

    Až ho příště uvidim, tak se mu omluvim.

    Neznáte ho?

    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    MMORT7:
    RENA_SULIROVA:

    Nemohli si prostě pomoct. Jsem na ně čuměla. Si chtěli jen sáhnout na něco takovýho. Ne se seznámit. Šoda!

    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    MMORT7: Ale je dobrý vědět, že kluci jsou ještě pořád věrný.

    Ten zadanej mi sice chtěl na ty kozy sahat, sahal, ale pak řekl, že je zadanej a že už musí jít a ani nechtěl telefonní číslo.

    Ten ženatej si telefon sice vzal, byl sice u mě doma, ale když mě pak potkal náhodou znovu, tak zvedal oči v sloup a když jsem se ho ptala, tak kápnul božskou, že je ženatej.

    Ten tedy tak úplně věrnej není, ale rozmyslel si to, takže i to se počítá.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    MMORT7:
    RENA_SULIROVA:
    RENA_SULIROVA:

    Ale o nic nešlo. Jen sahnutí na kozy.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    MMORT7:
    RENA_SULIROVA:

    Takoví mladý kluci 28 a 35 let, tak kdo by řekl, že každej někoho má.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    MMORT7: Ne. Jedno mi dělal ženatej a jedno zadanej.

    Ale já nevěděla, že jsou zadaný.
    MMORT7
    MMORT7 --- ---
    RENA_SULIROVA: Jako že jsi si dělala samovyšetření? Schvaluji.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    KVALKAN: Já nevím jak ty, ale já jsem za ty dva měsíce o dvě sahání na kozy bohatší.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Kazdopadne nakou chvili uz to reflektuji i media, ze to prestalo fungovat

    Why is it so hard to get a date using a dating app these days? | The Independent
    https://www.independent.co.uk/life-style/dating-apps-dates-hinge-bumble-tinder-b2485472.html
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    Tohle je úplný perpetum mobile, kam se hrabou fyzikální hrátky. Po stovkách příspěvků jsme stále na místě. Fakt chybí jen nějaký dobrý křupání! :D
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ne to se nedeje. Ne tak to nefunguje. Lzes, ale mnohem spis ses it diletant
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    NAVARA: Hubeny nos ma, i on sam je hubenej a vzhledove jak by rekla Acidqa “hratelnej”:) kdyby drzel hubu tak bych ho asi casem fikla;) nicmene kdyz nad tim tak premyslim, tak myslim, ze to, ze jsem mu zlomila srdce je dostatecny nez mu prihrat jeste Renatu.

    PROSTE_LO: ja utekla uz druhy den po rande, neboj nic:)
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    Dneska to v tý práci obzvlášť utíká:

    Dance rádio ON-AIR
    https://www.danceradio.cz/

    Rave on air - dramec.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam