A já že jsem líná?!
Nechápu, proč si ta holka myslí, že když má v poledne teplý jídlo v práci, že si má večer ještě něco vařit? Kdo to po ní jako chce?
A kdyby měla CHLAPA, se kterým by bydlela, tak sprchu a rychlovku by přeci večer taky zvládli a od společný zábavy a koníčků je přeci víkend.
Zajímalo by mě, jakou školu to dělala. To mně po naší VŠ, kam jsem musela denně docházet a pak se ještě po večerech a víkendech učit na neustálý zápočový testy furt dokola ze všeho (po třech zápočtových testech z každýho předmětu) a připravovat na několik celodenních laboratoří v průběhu každýho týdne, připadala pak práce do 18 h, která v 18 h skončí a už po mně večer nikdo nich nechce učit se ani zpracovávat, jako úleva.
Těžko na cvičišti...
To sem píšu, jako že má přeci bydlet s chlapem a večer být chvíli s ním, což by jí snad mohlo stačit.
S dětmi by to pak měla podobný.
Jak by to chtěla zvládat ještě dohromady s péčí o děti, když si stěžuje už teď. Jako kdyby měla děti, tak bych to ještě pochopila.
Mě tedy taky štve, že nemáme čtyřdenní pracovní týden, ale to např. proto, že se v pátek nemůžu dostatečně vyspat před párty. a když jdu tancovat až v sobotu, tak pak nemám v neděli už sílu sportovat.
Generace Z poprvé v práci od devíti do pěti: Nemám čas na přátele ani na sprchu, stěžuje si studentka | Hrothttps://www.hrot24.cz/clanek/poprve-pracuje-od-9-do-17-dojizdi-4-hodiny-nemam-cas-na-pratele-ani-na-sprchu-stezuje-si-studentka?#dop_ab_variant=1198411&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box