• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    SITH
    SITH --- ---
    DARKINA: no buď ráda že ses to nakonec neudělala vole :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DARKINA: Jestli jsi od té doby nenapsala tvrdé ne (promiň, nemám zájem, nefungovalo by to, nechci) a jen mlčela, tak ten pocit může mít pořád, no.
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    SITH: Vole ja ho chtela fiknout!
    SITH
    SITH --- ---
    DARKINA: imho jsi mu měla říct přesně co ti na něm vadí a neokecávat to s vidinou další šance ("ráda se s tebou zas někdy uvidím") atd.
    Nesedí mi to a tím tvým "co na srdci to na jazyku" neb děláš přesný opak
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    NELLAS: No jo, ale tehdy jsem si to vazne myslela. Jenze to se datoval listopad. Byl to treti den od rande.Od te doby jsem mu uz nenapsala (pardon jednou jsem mu odpovedela kdyz chtel permice prislo mi to jako slusnost) a mluvila jsem s nim na novy rok kdyz mi volal z neznameho cisla, tak jsem mu rekla, ze nic nebude a ze ho opravdu ani videt nechci a ze nemam cas ani chut.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DARKINA: on ti nakonec tu díru do hlavy vykecá, ne že ne, jdeš tomu hezky naproti :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SPIKE411: zdravej člověk je jen špatně vyšetřenej :-) v populaci máš 10% lidí s duševní poruchou. když připočteš nediagnostikovaný funkční magory, tak zjistíš, že se procházíš minovým polem. mě osobně diagnózy nevadí, ale nesmí mě nějak vysírat nebo se mnou manipulovat, byť třebas přes ublíženou pózu.

    já měl teď o víkendu a včera jeden velkej redflag. v pátek jsme si začali psát, ale do půlnoci se to fakt neprotáhlo. v 1:30 píše, že ať za ní přijedu (tak určitě). Pak se do včerejška neozvala a kolem desáté večer, že prý jak se mám? mám se tak, že si půjdu lehnout, ahoj a čau :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DARKINA: Hele, tohle fakt zní jako "zkoušej to dál, za pár měsíců by to asi šlo".
    KOLOC
    KOLOC --- ---
    DARKINA: seš blbá že mu píšeš vo nějaký chemii vole. Mně kdybys napsala "je tam nějaká chemie" hned mi blikne v hlavě piko! a volam nonstop!
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    (diky za tuhle diskusi povazuju ji za zatracene hodnotnou)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    DARKINA: jak to rikam na zacatku jsou to dve storyline.Zatimco ty ho posilas pryc milosrdnou zpravou zalozenou na "asi" + slibu do budoucna, on to vidi spis tak ze chces oddech a davas mu tim nadeji. a na tyhle vlne on jede a na zaklade toho te ted spamuje.

    Obavam se ze vyjadrovani tak abys "nezranila" neni cesta vpred. Napis mu bez pouziti "asi". Narovinu. Rekni neco jako "Uz to prehanis tvoje vyzvaneni a nahaneni me mne obtezuje. Korunu jsi tomu nandal tim telefonatem vcera. Okamzite prestan nebo to budu resit trestnepravni rovine.".

    Jako pokud NE nebude NE z tve strany nedomluvis se.
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    RAINBOF: No jako jak jsem psala, po prvnim rande i s Anežkou probehla na rozlouceni pusa. On mi pak celou noc vyvolaval, kdyz jsem mu to zvedla rekl mi, ze me miluje-oprava miluje nas(me i Anežku…ufff to me fakt vydesilo), a jak koc by s nama chtel byt…pak mi posilal silene gify, vypisoval mi omg. Red flag. Jako jop psal, ze byl moc a chlastal, ale to opravdu neni omluva na to co predvadel.Ja mu potom napsala toto a bylo to vazne uprimny, kdyby se nechoval a nevypisoval mi a nevolal mi xkrat kazdy den po me zprave, tak bych ho i fikla. Ale to radsi budu jeptiska, pac buhvi co by predvedl potom.

    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Tipuju: ten člověk bude trochu autista/asperger, má hrozně nízké sebevědomí, deprese, pocit, že je nechtěný, nedostatečný; má pokřivený smysl pro "romantiku" a žije v jiné realitě; dost možná si i uvědomuje, že to, co dělá, je špatný, nevhodný a kontraproduktivní a chvílema si to vyčítá a užírá se tím, že nemá hrdost a sám sobě podřezává větev, ale mnohdy to pnutí nepřekoná a znovu napíše, zavolá, protože co kdyby náhodou se sešly hvězdy a ona měla zrovna náladu a čas…
    Je to ošklivej stav. Jakákoli reakce kromě brutálního poslání do prdele a zablokování veškeré komunikace tuhle jeho agónii prodlužuje.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    NELLAS: no, presne to myslim. Mas totiz jen tu storyline od DARKINA ale tu jeho nezname. Muze si proste z nejakeho naznaku co nejake zkusenosti vydedukovat ze to cele je hra ona ze dela drahoty a on ze ji nadbiha. Obcas proste byvaji lidi divne zasekly a pomuze klicove slovo jimz je jak jsi spravne zacala "stalking" :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    RAINBOF: Jako že ví, že mu schválně nezvedá telefon, že mu řekla, že nemá zájem, a proto volá z pevné linky, aby nevěděla, kdo volá? Ten je nedůvtipnější než Rimmer.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    NELLAS: mozna by pomohlo mu to nejdriv sdelit. evidentne si prijde v situaci kdy netusi ze je otravnej a veri ze by to mohlo klapnout. Mozna mu na DARKINe fakt zalezi a veri v to ze bude mit uspech. Kdyz mu napise slusne ze ji jeho psani vadi a ze pokud toho nenecha bude se to resit jako stalking tak myslim zaleze.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DARKINA: Není to už stalking? Nepomohlo by ho zkusit někde nahlásit, aby si s ním popovídali pánové v uniformě?
    FATTY
    FATTY --- ---
    DARKINA: asi bych se domluvil s kamaradem, sesel se s nim, at mu to kamarad vysvetli jinak, kdyz verbalni odmitnuti nefunguje.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    DARKINA:
    Už jen k vůli těm příšerným smajlíkům bych ho blokla :")
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    DARKINA: ja ho snad vazne dam dohromady s tou Renatou, to uz neni normalni. Po me neustale ignoraci a nezvedani telefonu, mi vcera volal v devet vecer z nejaky pevny linky? Omg. Jako zvonilo to dlouho, ja se lekla, ze se treba nekomu neco stalo, zvednu to a on Ahoj to jsem ja. Trvalo mi vterinu nez mi to docvaklo, tak mu rikam, ze s nim vazne nemam cas mluvit, ze uspavam malou a polozila jsem mu to. Zahy dalsi sms.

    JEDNA PUSA… asi libam jako buh:D

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam