• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    MART1NKA: Souhlasím, jen tu poslední větu bych neviděl tak přísně. Hledá holku, co bude o 10 - 15 let mladší než on. Myslím, že v tomhle ženy jsou otevřenější než muži a jsou ochotné chodit i se starším chlapem. Ale samozřejmě záleží, jak vypadá, jaké má zájmy a jak to má srovnané (a jaký je v posteli). Pokud je všechno ok, dokážu si představit 38 letou holku, co bude chtít dítě hledá teď už opravdu toho pravého a vzala by i HIKY. A že jsem jich na Tinderu/FB v Praze viděl hodně. Sám jsem v jiné situaci, takže mi bylo líto že jsem o tuhle skupinu ochuzen (neb děti už nechci) a přeji jim hodně štěstí a nelajkuji tedy.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    HIKY: Neuviest do bia koureni a potom nervozne vyliezt z kina a vytiahnut cigaro za 30 sekund, pretoze ten abstak bol neznesitelny (popisujem moje realne rande) nie je nieco, co chces ako holka vidiet znovu.
    Ak si obcasny kurak v spolocnosti, bez zavislosti, je to ok neuviest. Ak rano vstavas a prve co urobis je, ze si das kafe a cigaro, tak tie ubohe zenske ktorym by to vadilo netahaj ani na prve rande, usetris sebe i im spustu casu. Alebo prestan rovno. Robis to kvoli sebe.

Co sa tyka veku, lhat se nema. Ak tam hodis 35, tak to tie zenske okamzite poznaju a prides i o tych par matchov, co by si mal. Chlapi zo tam maju 37 a v profile napisane, ze maju vskutocnosti 47 su fakt shady. Znizit si vlastny limit nepomoze, pretoze holky pod 40 budu mat horny limit 45 a nemas sancu aby im ta to navrhlo. Chce sa to holt zmierit s osudom a brat to jak to je.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    HIKY: Co si chceš vyříkat osobně, tak tam psat nemusis, ale rozhodně nelži. Větší picovinu udelat nemuzes, protože reálných profilu ktery se chovají jako lidi, je tam málo. Ja treba jeden čas brala spis kuraka, dneska to mam naopak. Pokud to je pro tebe klíčová informace, tak ji uveď a budes mit větší pravděpodobnost, že si s někým sedneš, než když ze sebe budes delat co nejsi...
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    HIKY: uz jsem ho odinstaloval, ale cca pulrok zpatky tam bylo nekde v settings nastaveni, v jakym vekovym range ti to ma nabizet protejsky. Vim to, protoze jsem to hledal abych to zdvihnul a nenabizelo mi to dvacitky :)
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    HIKY: Jen lži a maž profily, a fňukej že tindr taky nefunguje. Nebo jdi rovnou do prdele a už sem nechoď.
    HIKY
    HIKY --- ---
    ahoj,
    chtěl bych poradit
    tím že málo chodím do společnosti mi asi na seznámení nezbývá než zkusit tinder, (badoo jsem už neúspěšně zkusil)
    jde mi o to jak nabízí tinder profily holek podle vámi udaného věku, protože je mi už 47let a rád bych měl díťě, a to není pro holky nad 40, nabízí tedy tinder profily holek podle vašeho věku? a v jakém rozmezí od něj?
    asi budu muset zalhat že mi je 35 co?
    ps. případně jde smazat a udělat si novej druhej profil? nebo je to nějak omezené?
    dík za odpověď
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HONZA09: viď, kolikrát se jeden musí oženit, aby si dobře zapíchal
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    PALEONTOLOG: to je vostrej kink :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NOFISH: sex až po svatbě?
    NOFISH
    NOFISH --- ---
    GRANTORINO: děkuji, byl to brilantní TIP
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    AI zatím nejlíp
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    SNOWWHITE: mám plnější stehna a šla jsem s nima po nábřeží.
    Jo a těhotná tedy stále nejsem
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    JOPS: to uz je jak ONS..clovek aby si bral na tyhle moderni zkratky nejakej slovnik generace Z :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    A já kurva pořád co je FWB a pořád se mi tam pletlo Forward a Back 🤣
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    NAVARA: Tak hlavně, že se prcá ♥
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SNOWWHITE: Dnes na to již máme AI - jsme zachráněni! :)

Příběh vypráví o procházce s kamarádem s benefity (FWB), během které jste potkali dva lidi s umělými nohami. To vás vedlo k zamyšlení nad osudem ženy, která se musela soudit s doktory, aby jí amputovali nohy a ona mohla dostat protézy, se kterými by mohla aktivněji žít. Váš FWB poznamenal, jak je skvělé mít nohy, na což jste reagovala s humorem a poukázala na svá plnější stehna.

Celkově příběh pojednává o vděčnosti za zdraví a funkční tělo, ale také o společenských očekáváních a vnímání krásy, zvláště v kontextu ženské tělesnosti.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    Nešlo by to nějak shrnout do zkrácené pointy? Četla jsem to dvakrát a pořád nechápu, co tím chtěl básník říci :O
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    RENA_SULIROVA: oprava: *šli... , když on je tedy muž...
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    Je to sice trochu OT a tady už je debata někde jinde, ale probírala se tu postava žen v souvislosti se seznamováním.

Tak jedna taková příhoda ad postava:

Šly jsme s FWB výletně po nábřeží, protože mě doprovázel na mé cestě z práce, abychom se na chvíli viděli.

Potkali jsme nejdříve na Karlově náměstí holku, která měla umělou nohu.

Jdeme jdeme dále a zcela nezávisle na tom jsme na nábřeží potkali kluka s oběma umělýma nohama.

FWB ho zezadu tajně pozoroval a sledoval, jak se mu jde.

Tak jsem mu vyprávěla story, jak se nějaká žena na vozejku musela soudit s doktory, aby jí amputovaly obě nohy, protože si chtěla dát nainstalovat ty atletický paralympijský, se kterýma by mohla chodit se psem na výlety.

Jenže oni jakožto chlapi doktoři prosazovali, že jí jakožto ženský, která má dvě krásný nohy, i když nehybný jezdící na vozejku, nic amputovat nebudou.

Asi si mysleli z jejich úhlu POHLEDU, mužskýho pohledu, že se snáz vdá s krásnejma dlouhejma kompletníma nohama i když nehybnejma na vozejku, což je v posteli na pohled pro chlapa příjemnější, taková imobilizovaná nohatá, než aby z ní udělali ..poběhlici" s aktivníma nohama, nicméně umělýma.

A že třeba jim křivdím, že to třeba mysleli dobře, že je u těch neamputovaných nohou vždy nějaký šance na to, že se naučí znova chodit.

Na to mě přerušil FWB a povidá:

,,No ale podívej, teprve takhle si člověk uvědomí, jak je super, že MÁ NOHY."

(A já si vzpomněla na ca deset let starý komentář z nyxu k mým fotkám a inzerátu na seznámení od nějakého uživatele: ,,Kdybych byl pohledný mladík jak píšeš, tak bych si tedy představoval ty tvoje stehna trochu hubenější.")

A pravila jsem s úsměvem FWB na tu jeho poznámku, jak je tedy super mít nohy a ukázala jsem na ty svoje s plnějšími stehny:

,,Třeba i takovýhle tlustý?"

A tady je k tomu ještě článek, co mě dnes celkem bavil. Těhotná tedy stále nejsem, ale souvisí to. Zejména mě tedy pobavil ten nadpis.:

https://nazory.aktualne.cz/komentare/dobry-den-bricho-ven-internetove-policii-se-nelibi-tehotne-z/r~b809d30a822e11efb553ac1f6b220ee8/?consent=CP1BnkAP1BnkAD3ACBCSBJFsAP_gAEPgAATIJNQIwAFAAQAAqABkAEAAKAAZAA0ACSAEwAJwAWwAvwBhAGIAQEAggCEAEUAI4ATgAoQBxADuAIQAUgA04COgE2gKkAW4AvMBjID_AIDgRmAk0BecBIACoAIAAZAA0ACYAGIAPwAhABHACcAGaAO4AhABFgE2gKkAW4AvMAAA.YAAAAAAAAWAA&sznclid=9J2QycXGxsXNxsLDzcbBzMbBzMDFx8bHiIDJxcLCxcXDxs3ExtrCwcaIgJHJxcPGzMfNx8fBw9rNxMeIl8mwtbfGzbK2xsTEw83CzMWwtbGxtcfHzMzAsLCyzcHAsQ#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_vert_ab=0&dop_vert_id=int1&dop_req_id=iUVhKGVH7T6-202410081411&dop_id=34345813

Dobrý den, břicho ven. Internetové policii se nelíbí Margot Robbie, je moc těhotná.
    CHIX
    CHIX --- ---
    VICTO_REA: jj na plapolajici plamen vodu na jezu vydržím hodiny (dny už asi ne)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---

pri prochazeni "kandidatu" ODMITAM (swipe left) profily dle:

242 hlasy od 50 respondentů

XARGH
    XARGH --- ---
    napada me souviseji namet na anketu (sedi vicemene na Tinder) vice moznostmi

...ujme se toho pripadne nekdo z premiovkou, ktera umoznuje vytvaret ankety, prosim? ;)

pri prochazeni "kandidatu" ODMITAM (swipe left) profily dle:

- obliceje
    - postava a BMI
    - odlisna narodnost
    - odlisne misto bydliste
    - jejich vlastniho psaneho "infa"
    - typu vztahu (kratkodoby, dlouhodoby atd) co hledaji
    - deklarovana touha mit/nemit deti
    - konzumace cigaret/alkoholu
    - misto porizeni fotografii (napr drahe destinace, hory, kolo)
    - domacich mazlicku
    - "politickych" postoju tj. deklarovane ezo, veganizmus, rasismus atd
    - ockovani nebo neockovani

...vice me momentalne nenapada
    XARGH
    XARGH --- ---
    URPUTNIK:

Jak hacknout algoritmus? Velmi pravděpodobně je racionální přístup nechat si co nejširší kritéria, aby člověk viděl co nejvíce uživatelů a pak jich co nejvíce odmítal. Ale zas ne úplně moc, když člověk odmítá úplně všechny, tak ho to deprioritizuje. Nejlepší je odmítat slušnou řádku uživatelů. Ideálně odmítat i atraktivní, protože vám to velmi pravděpodobně zvětší skóre, ale to je opravdu domněnka. My nevíme úplně jistě, jak algoritmy fungují, ale jen velmi pravděpodobně.

Načítal jsem si k tomu diskuze, kde se to lidi snaží hackovat. Tohle jsou věci, které očividně fungují, být selektivní A pak je ideální, aby člověk byl zobrazený ostatním co nejvýš. Třeba vyplní co nejvíce profil. Protože ono to preferuje kompletní profily, které mají více textu nebo stráví více času nad jinými profily, aby jenom nesvajpoval rychle. Aby aplikace měla pocit, že se opravdu zapojuje, více otvírá chaty. Pak se dá optimalizovat čas, aby aplikaci vytvořil dojem, že už jí moc nechce používat a ona ho pak zase boostne.
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    Jak hacknout seznamovací aplikace? Odmítejte hezké lidi | Radio Wave
    https://wave.rozhlas.cz/jak-hacknout-seznamovaci-aplikace-odmitejte-hezke-lidi-vyplnte-profil-a-9310100
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam