NEI: No ze začátku jsem si s nimi psala normálně, jako takový to základní představení.
Pak už nic konkrétního a rovnou jsem se snažila naplánovat rande a nezůstávat v konverzaci na Tinderu.
Ale jeden navrhl procházku a pak když jsem se chtěla domluvit na čase a jestli bychom nejdřív nezašli před procházkou na drink a navrhla průměrný levnější podniky, třeba vinárnu nebo hospůdku, už nějak neodepsal.
Druhej mi dal číslo, ale když jsem pak volala, tak to nebral a pak už se ani na Tinderu neozval.
Z ostatních 15 matchů se vyklubali cizinci nebo mimopražský. Jako že rozsah do 40 km to byl, jen bohužel na špatnou stranu ven z Prahy. Ne na druhym konci Prahy nebo lehce za Prahou, což těch 40 km odpovídá velikosti Prahy, ale úplně mimo Prahu v jinym městě nebo nějaký vesnici. Proč plánuju zůstat v Praze a založit rodinu tady, jsem vysvětlovala tady už v jiných příspěvcích.
S jedním, tím třetím, jsem se vlastně nějak rozepsala a psali jsme si pak i takový lechtivý lehce sexuální věci.
Pak jsem mu dokonce poslala olizujícího smajlíka s vystrčenym jazykem a vedle toho obrázek lilku, což se pak nějak zvrhla ta konverzace a musela jsem to utnout.
No a ten vlastně jedinej pak přišel. Měli jsme z časových důvodů sraz u mě doma, kdy jen zašel na čaj se představit.
Ale z toho pak nic nebylo, protože vypadal dost jinak, než na těch fotkách.
Mně se líbil na fotkách, kde byl o dost mladší a hubenej.
Jako nešlo o to, že by mi tolik vadilo, že ztloustnul, když přeci bych ho mohla vyhecovat, prohánět na kole nebo kde všude a krmit tak, aby byl zase hubenej jak lunt, jak se mi to líbí.
Ale šlo o to, že se mu totálně změnil obličej, jako by to byl úplně jinej člověk, i když na těch fotkách to byl původně skutečně on. No a v reálu bylo vidět, že bychom se k sobě nehodili jako lidi a byl mi i něčím trochu protivnej. To ale nebyl ten důvod neúspěchu...vím, že i člověk, co je ze začátku něčím protivnej, že se na tu jeho specifičnost dá pak roky vztahu zvyknout a už to třeba protivný není. O to nešlo.
No ještě možná bych na ten Tinder zašla, ale mně to fugovalo z práce na novym profilu vytvořenym tam.
Profil, kterej jsem si založila doma mi blokli kvůli fotce ve slunečních brýlích a tak mi to blokli i na celý PC. Takže nemám jak tam jít. Vymysleli jsme tu s jedním uživatelem, jak si dám tajnou síť. Možná to ještě zkusím, ale nějak na to ted nemám náladu.
To swipení tisíckrát doleva, než člověk mezi tím může kliknout párkrát do prava, je prostě úmorný a časově náročný.