• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    KOUDY: Au. Promin :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NEI: Ja jsem naprosto v pohode s nazorem ostatnich. Jak jsem psal. Jsme na internetu. Kdybych mel soudit nyxaxy jen podle toho co sem pisou, tak je tu 95% kretenu a 98% ublizenejch pic. Diky tomu, ze chodim na srazy nyxu ale vim, ze to tak vubec neni a ti lidi jsou uplne normalni, jen se casto tady projevuji jinak nez v realu..takze jsem v miru s tim, ze me nekdo v realu nikdy nevidel a vytvori se nejaky znackne zkresleny negativni nazor jen na zaklade myho pusobeni tady, kde vidi dovoleny, auto hodinky a prachy a hned jsem narcistni zmrd (viz pulnoc)...A pokud by mel semnou nekdo nejakej vaznej problem, tak verim ze mi ho v realu na srazu rekne, coz se nicmene nikdy nestalo a to tu jsem 23 let.

Takze je to klasicky "pokud te nejak seru a mas semnou problem, tak mi zavolej a vyrikame si to a jestli nemas moje cislo, tak me neznas natolik abys semnou mohl/mohla mit nejakej problem"

LAUNCHER: Tak me vtipne nazvala Snowhite, tahle pohadka neni z my hlavy :D
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    NEI: KOUDY: Decka pls, je tohle nutny?

RENA_SULIROVA: Chapu ze je to proto, ze jsem tlustej burt a ne krasna mlada holka, takze si to neumim predstavit a neumel bych v tom chodit / pokud bych se to "neucil" od narozeni, jako nektere krasne mistni holky.

Ale treba tohle vam VUBEC nezavidim.

Kdyz moji prisernost zvala nejaka holka na rande (verte nebo ne, i to se deje - tudiz radim dobre, verte Koudymu, ktery narozdil ode me hezkej je), nebo se proste nechala pozvat bez nejakeho premlouvani, tusil jsem za tim realny zajem me poznat, propovidat veci, pak se uvidi. Ale kdyz jste hezka holka s fotkou na netu/profilem na seznamce, cekam ze tech zajemcu budou zaplavy - a bude pak tezky poznat kdo s vama chce mit realny dlouhodoby vztah a byt na vas hodnej.

A zas naopak odmitani tehle zastupu muze prerust ve krec, kde pak prehlednete toho super kluka a byl by super kandidat...
    NEI
    NEI --- ---
    PULNOC: Nerýpu do tebe, jen se snažím zpětně reflektovat tvoje aktuální chování, aby ti to pomohlo mít nad celou situací dostatečnej nadhled a mohla jsi prožít nějakou sebereflexi, ale nemusím to dělat, pokud ti to tolik vadí.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PULNOC: Cau ahoj vyjete fakeid..
    1) ano mel jsem 15 let IT firmu a v ni zamestnance a jezdil jsem po zakaznicich. Obhajoval vyberka apod. Normalni prace. Nejsem programator nebo grafik, ale hlavne manazer a obchodnik. Ano nadrel jsem se dost. Je to narocna prace kdy furt nekam jezdis, furt neco nekomu vysvetlujes a obhajujes. Nesedis doma na prdeli a netukas kodik, ale zeres na benzinkach a zijes takrikajic v aute..ve kterem ses skoro furt.
    2) Ano ted pracuju se drevem. IT svet me dost psychicky vysal a jelikoz jsem nejenom krasnej, ale i manualne zrucnej (trigger warning!) Tak jsem se dal na truhlarinu, kde naopak s lidma do kontaktu prijdu naprosto minimalne a cestovat nikam nemusim..Ano. Krome toho ze jsem manualne zrucnej mi jde i sukani..a umim dobre treba carbonary.
    3) Ano krome truhlariny take jiz skoro 20 let investuji, protoze penize jsou nastroj a je dobre kdyz pracuji za tebe a mnozi se. Pocitacka na penize byla u nekterych transakci nutnost. Byla koupena na alze. Penize kapky jsem dal na jinou charitu a prispel jsem samozrejme daleko vic - https://nyx.cz/files/000/023/2392652_7a1b62769a30de355a06/original.jpg?name=RoccoNyxuVitezi.jpg stejne jako jsem sem daval tipy na investice. Zde treba Meta na 97 dolarech - [KOUDY @ Co vas sere??? Kdo vas sere ??? Aneb...1) ja 2) ja 3) ja 4) ti ostatni] dnes pres 600 dolaru. Hodinky jsou hezka odmena za uspesny business. Clovek si musi davat cile a pri jejich splneni se odmenit. Pri podnikani je toto dulezita vlastnost, ktera cloveka zene dopredu.
    4) Ano emocionalni podpora je pro zeny ve vztahu dulezita a je podle me velmi dobre, kdyz ji muz dokaze poskytnout. Me sebevedomi je zdrave a naprosto v poradku (neplest s egem prosim. To je neco jineho). Kdyz holka vydelava 3x vic nez ty, tak by pro ni bylo trochu divne aby s tebou byla kvuli prachum. Stejne jako kdyz ty mas skodovku a ona mercedes, tak s tebou asi tezko bude kvuli tvemu vozu ze, ale tvuj divnonazor ti gentlemansky ponecham, ikdyz je velmi zvlastni.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI: A otravováním myslím to, že sem hodíš na nyx fotku a můžou ti přijít desítky zpráv, jak jsi hezká třeba od tvým preferencím nevyhovujících mužů, někdy třeba i od mužů ženatých, který vztah vůbec nehledaj, jen tě chtěj pochválit, aby ti udělali radost. To je spíš na planý zvedání sebevědomí než na vážný seznámení, ale nevím.

Zároveň mi mezi tím chodí i zprávy od žen, že se tu v auditku s fotkami nabízíme jako kráva na trhu a od blbečka, kterej si myslí, že jediná forma nohou u žen jsou dvoumetrový hůlčičky potažený kůží, může přijít k pěkným osvaleným plnějším stehnům třeba 62 kg vážící ženy s perfektní postavou, kterou jsem měla kdysi i já, poznámka, že by si představoval ta stehna trochu hubenější.

No může k takový fotce přijít jak do auditka, tak do pošty, komentář úplně od kohokoliv, třeba i komentáře urážlivý. Co třeba můžou mladou holku mrzet.

Ne každý je ostřílený nyxák se kterym už nic nehne.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    VICTO_REA: Jako je to ideal, chapu proc to pises a ja to takhle mel. Ale... tezko zevseobecnit a nevim jak to z jednoho typickeho CZ prijmu poplatit.

1) Deti umi velmi rychle stat prekvapive penize. Ne ze jim budes kupovat kazdy vikend Dubaj. Ale proste kdyz propocitas zdrave jidlo (ne avokada - jen proste zelenina, ovoce, jogurty, maso atd atd), obleceni (nemusi byt znackove, ale melo by byt funkcni), fukcni boty jak pise Nei, rekneme stredni mobil a nejake GB na mesic k tomu at si vygoogli co potrebuji i na cestach, nejaky laptop na minecraft/pocitacovou gramotnost, skolu v prirode, nejake cesty s nima po muzeich, nebo dokonce vymenny pobyt nekde...

K tomu je taky nekde potrebujes mit, ideal je holt aby kazde melo svuj detsky pokoj. Nekdo tu nemovist dedi, nebo to treba "u rodicu" maji obrovske, nekdo se musi snazit. Na ferovku rikam, ze kdyz jsem kupoval dum ja, byla to pri tehdejsich cenach sranda. Pri dnesnich cenach nemovitosti bych mel velky problem. OK, zrovna ja bych to koupil proste jinde nez v CZ, ale to ma pak zase sve jine slozitosti.

2) Google rika, ze v Rakousku mas prumerny cisty plat €2,744, tzn 68k CZK? Z toho se da i s AT naklady neco zaplatit. Ale v CZ se docela snadno muze stat, ze jeden clovek (vdovec, vdova) to jentak neposklada. Pri te logice by pak malokdo mohl mit dve nebo vice deti.

Tez mam kolem sebe situaci, kde to dosanovali uzasni prarodice. Krome vyberu partnera/partnerky bych radil, pokud jde o dodrzeni toho co pises, omrknout i je.

--
    Nerikam ze vyse uvedene je nejaky recept na stesti, X lidi to ma kolem me jinak a dobre jim to funguje.
    NEI
    NEI --- ---
    PULNOC: Vztekáš se když na tebe někdo použije stejnou rétoriku s jakou sem přijdeš a útočíš na ego druhých?

KOUDY: Těší mě, já jsem zlá manipulativní psychopatka a především zlatokopka, co se jenom vymlouvá na svou psychiku.

Vysvětlení: Dobro a zlo není černobílý. Všichni jsme spíš šedivý, všichni v sobě máme dobro i zlo.
    Manipulativní jsme taky všichni když se snažíme dosáhnout svého, příliš často jsem v minulosti vyžadovala, aby bylo vše po mém, a to byla chyba.
    Psychopati necítí nikdy vůbec žádné emoce a neznají empatii - tyhle skills mám až přehnaně naboostovaný, takže jsem spíš opak.
    Pár chlapíků už jsem v životě živila i když jsem sama sotva měla na chleba. Ano, pár chlapíků třeba zase chvilku živilo mě.
    Ano, často se obhajuju svou psychickou nemocí, v minulosti jsem často neměla nad svým jednáním skutečnou kontrolu. (mánie)
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI: Je mi úplně jedno, jestli bude v posteli dominantní nebo submisivnější. Spíš je to důležitý v životě, aby to nebyl takovej ten úplně macho, protože pak bychom byli vzhledem k mýmu osobnostnímu nastavení pravděpodobně oba nešťastní, docházelo by k nedorozuměním, kdy on by si mou asertivitu nebo prosazování i mých zájmů a preferencí co se mých nebo i společných činností, nebo co se zábavy týče a třeba i dělby práce v domácnosti,
    (kdy jak jsem psala za to ani nemůžu, nejde jen o jistou formu feminismu, ale mám prostě při zvýšení domácích prací, kdy bych musela dělat zvýšeně mokrý práce a třeba mytí nádobí za nějakej další element, co by mi to doma naprasil a neuklidil si po sobě, mám pak riziko návratu exému na rukou tak ošklivýho, že by to pak bylo zase rozpraskaný až do krve a nemohla bych pak už dělat vůbec nic bohužel, třeba ani rychle ťukat v práci na klávesnici nebo tam něco laborovat, byla to taková čistší laborka a čistej provoz, to mi na ten exém moc nevadilo, byly tam krabičky s jídlem, takže jsem nemusela několik let vůbec vařit, vařila jsem jen o víkendech a nemám ten exém teď),
    ...tak on by si mou lehkou dominanci mohl plést s tím, že by měl dojem, že ho jako že znevažuju nebo málo respektuju a mylně by se domníval, že ho neuznávám a nemiluju. No prostě pro macha by se spíš hodila nějaká ta uťáplejší labilka a víc domácí puťka, která by třeba, aniž by to sama mohla nebo měla jíst, jen pro něj a jeho krásné oči vyvářela ty kalorický svíčkový a guláše, husokachny na totál devastaci žlučníku,
    a napečíno bambilionkaloricky těch všech nezdravejch za mě blafů plnejch tý u mě zakázaný bílý mouky a netřtinovýho obyč cukru, aby jí on pak kynul do obludných pro mě naprosto u chlapa nepřijatelných rozměrů a byl tvářnatý, ehm, teda myslím.

Jo a subíka jsem lajkla proto, že byl prostě krásnej chlap, co byl single a měl tam, že chce děti. A měli jsme match, takže jsem ho neotravovala.
    A myslím, že by mi nedělalo problém dělat mu dominu, tak z lásky cokoliv.

Ale pak mě prostě bloknul. Takže s ním nic nebylo.

Ale mám taky submisivní tajný touhy, takže ho plně chápu a myslím, že bych mu dovedla v jeho touhách vyhovět, o to tam šlo.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PULNOC: Jaké stalkování? Přišla jsi do několika populárních i profesionálních klubů a začínala tam rozjíždět své psychické problémy ve stylu PULNOC, jak si někdo a co si zasloužíš, o tvém přístupu k mužům,… - můžeš všechny posty po sobě mazat, ale ta pachuť, ta zůstane.
    UNUX
    UNUX --- ---
    "DLOUHODOBĚ JSEM PRO VYŠŠÍ KVÓTY NA IGNOROVÁNÍ OSTATNÍCH"
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NAVARA:
    NEI: Nezapomente ale, ze krome toho jsem taky ubulena mala pica a narcistni egocentricka kunda a tvdi to uplne vsichni co me kdy videli! :D
    NEI
    NEI --- ---
    NAVARA: Nojono, to je taky fakt.
    NEI
    NEI --- ---
    VICTO_REA: Peníze jsou důležitá věc.
    Dávají svobodu, možnost volby a pocit jistoty. Alespoň mně tedy, coby člověku žijícímu většinu života v nouzi.

Ale samozřejmě nejsou věc nejdůležitější.
    Budou pro tebe jen tak moc důležitý, jakou váhu jim budeš dávat.

Je dobrý moct si dovolit koupit kvalitní boty, nějak alespoň základně bydlet a mít na brambory. Většina lidí našeho současného světa nemá ani to.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NEI: Jak chceš naučit dovednost "buď vysoký modrooký blonďák"? :)
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    LAUNCHER: ten tvůj druhý bod mi potvrzuje jeden názor s kterým jsem za jedno a to je to, že žena, když sní o dětech a hlavně jejich počtu, má imaginárně propočítat i jestli to utáhne, kdyby náhodou se stalo to, že na ně bude sama.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Pulnoc sem neco pise? Porad premejslim ci je to fakeid..Tu uz ma v ignoru tak 90% nyxu :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    VICTO_REA: Muzu za sebe? I bych si sebestredne tipl, ze tohle u me bude silnejsi nez prumer boardu.

Jako dite jsem zazil casy, kdy nasi meli spoustu penez, i kdy meli hodne malo penez. Slibil jsem si, ze radsi umru, ale 1) budu se snazit mit vzdycky alespon tolik, abych mohl koupit mym detem co je potreba (ne nutne co chteji) 2) najdu si manzelku, ktera to financne podrzi, kdybych umrel, nebo byl zasadne nemocny atp.

Timhle mmch neporovnavam ostatni, mam kolem sebe lidi chudsi i bohatsi, miluju je vsechny stejne. Ostatne spousta z tech "chudsich" mi strasne moc pomohla a jejich priority jsou jinde, nez resit zrovna penize. Treba i do te miry, ze kdyby trosku chteli, meli by vyrazne vetsi prijmy nez ja, ale jejich priority jsou jinde.
    NEI
    NEI --- ---
    PALEONTOLOG: No ty mánie a fakt hodně moc mimoňský psychózy nejsou ještě úplně za mnou, ono to ve mně bude už tak na 99% do konce života, může to zase kdykoliv nečekaně udeřit a budeš si zase myslet že jsem kravička.
    Na živo ses mě ptal jestli mám opatrovníka když jsi byl u nás na návštěvě na Letný, ... :-))
    Ale díky, snažim se, bojuju, nevzdávám to.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PULNOC: A osobností myslíš někoho s neléčenými poruchami, třeba sebe?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam