• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MIKHAIL: Ne nedelal. Ne neni mi 45. Jsem mladsi.

MIKHAIL: Vsude kde je 2000 lidi je velka pravdepodobnost, ze se mezi sebou nemaji nekteri radi. Takze tu jsou urcite lidi, kteri nemaji radi me, nebo navaru, nebo octopusse, nebo rebornu, nebo moodycat, nebo nei, nebo snowwhite a plno dalsich. Jinak ano. Lobo chtel mlatit plno lidi. Je to nicmene 15 let. Treba uz se uklidnil. Jaka moje ex me tu nesnasi? V nore si pravidelne delaji prdel ze vsech. Me se tam pokud vim par lidi vzdycky snazi z neceho obvinit, pak se ukaze ze to neni pravda a ze to jsou kreteni. Omluvu za roznaseni lzi jsem zatim od nikoho z nich neslysel. Mozna jednou prijde. Nicmene jak jsem psal jiz zde - [KOUDY @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky] pokud bych soudil lidi jen podle toho co napisou na internetu, tak si myslim ze 95% chlapu jsou kreteni a 98% zenskejch tupy kravy. Jelikoz ale znam plno nyxaku i v realu, tak vim, ze casto se ta internetova persona a realna persona velmi lisej a jak ti rekne asi kazdej kdo me zna z realu..u me je to uplne stejny. Kdybych tolik lidi sral, tak me na srazy ani nikdo nezve, stejne jako jsem se tu bohuzel nedozvedel v cem ze jsem tak casto lhal, kdyz jsem teda patologickej lhar, koho jsem podvedl, kdyz jsem smeckar a jak se projevuje muj bezpáteřní charakter. Snad priste :)
    MIKHAIL
    MIKHAIL --- ---
    KOUDY: nedělal ty sis řidičák až někdy ve 30? To jestli jsi jezdil 15 let autem po benzinkách, tak už ti je 45? Jsem z fotky myslel, že jsi mladší.

KOUDY: tady máš logické chyby: to že tě lidé zvou na svatby apod. neimplikuje automaticky, že tu není velká skupina těch, co tě nemají rádi. Ti totiž nemají důvod se s tebou nějak potkávat, takže tě logicky níkam zvát nebudou. A co tak vím, lidí co tě tu nesnáší nebo jsi měl s nimi různé konflikty je tu dost - nejprve nějaká ta nyx mafie, chtěl tě tu mlátit id tuším Lobo, tvoje ex tě tu taky nesnáší, v noře si z tebe pravidelně dělají legraci atd. Takže určitě máš bublinu lidí co tě rádi maj, ale to neznamená, že neexistujou zcela opačný bubliny.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    RENA_SULIROVA: Taky slušný. Zadala jsem Němce, i když to byl Čech.

zadala jsem AI: handsome german clean shaven 35 years old blond man with short cut and backhead one meter long dreads and with thin nose and with thin lips and steel nose ring

V dnešní době už uměj vyrobit robota na míru, můžou být s robotem vdavky a stačí už jen vystrojit veselku. Anděl pošle z Moravy sperma ve zkumavce a frčíme...

RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    LAUNCHER: To bude asi nějakej starej REBORNY profil. Ale není slušný tedy dávat cizí fotky na nyx bez souhlasu toho člověka. Smažeš to, pls?
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    RENA_SULIROVA: Oba obrázky cool.

Ale mně to až na pátej pokus, po nějakých fousáčích, když jsem zdala jeho věk 43 let a pak zadala věk nižší, než byl andělův, vyhodilo tohle:
    Beautiful shaven 35 years old blond man with dreads in the back of the head and ring in the nasal septum - výsledek (ani AI nějak nechápe, co je toto dredový HC čko, kdy jsou ty dready jen vzadu a zepředu je ,,normální slušnej" účes normální 43 letýho chlapa):

https://api.deepai.org/job-view-file/043307a6-624a-4387-9a4a-9f1725cdb570/outputs/output.jpg

NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: Ty se nejspíše někde starají o smečku dětí a na nyx nemají ani pomyšlení, natož čas :)
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    KOUDY: Spíš si někteří jedinci myslí, že nadále se takto sám referovat x let poté a neustále to vytahovat je dost laciný a trapný ;) bez ohledu na původ.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: tldr sezente mi kontakt na snowwhite, ja k ni zajdu na masaz, teda ;)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SNOWWHITE: Je to tak. Nekteri trochu dementnejsi jedinci si totiz mysli, ze jsem si ji dal sam..a ja predpokladal, ze ty mezi ne patris. Tak jsem moc rad, ze jsem se mylil. Kde je asi konec Annyskovi a jinym skvelym nyxim zenam z analniho srazu...A ted k tomu lhani a smeckum pls.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    "Legendální přezdívku Rocco nyxu". Tak to mění všechno!

NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: To ale taky musíš na tom srazu vstát a říct "Ahoj, já jsem Koudy", jinak to půlka účastníků netuší :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NEI: Zas je hezky ze debatu rozviris ty, ale je to vlastne vsechno moje vina...a zaroven ze tam kde jsem..tam to zije! :))

SNOWWHITE: Asi jo, akorat ten zbytek budou tak 3 lidi, vzhledem k tomu, ze tu jsem 23 let a byl jsem na plno srazech..treba i na tom analnim, kde jsem dostal od dvou nyxacek jiz legendalni prezdivku Rocco nyxu..stejne jako na ruznychy piknicich, nyxackych svatbach, autosrazech, jarnich matejskejch poutich apod..Na vsechny tyto srazy chodi - mozna k tvemu prekvapeni - dospeli a svepravni lide a kdybych nekoho sral, nebo mel nekdo semnou nejaky problem, tak si bud velmi jista, ze bych to davno od nekoho slysel. Takze bych furt rad vedel v cem ze jsem teda ten patologickej lhar, smeckar a tak.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    KOUDY: Fair enough. Každé zboží má svého kupce. Asi se teda kamarádím a bavím s tím zbytkem.
    NEI
    NEI --- ---
    KOUDY:
    PALEONTOLOG: Ano, souhlasím, debatu jsem původně rozvířila já. :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NEI: Dal jsem mu tu z IG, tvrdí že ta druhá fotka je na ní založená, ale moc mi to nepřijde. Veřejné AI se brání práce s reálnými osobami a nepovolil ani Marvel tatoo (ta třetí fotka je max, co je ochoten se přiblížit). Potřebujeme Čínské AI bez těchto omezovačů - imo Čína vyhraje vyloženě na tom, i když třeba budou o něco horší.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LUSINDA: to je nejaka ironie idk
    MOODYCAT: dalsi kategorii dementu pro me predstavujpu lidi, co maj neustale potrebu se vozit po druhejch. rozjela to nei s rebornou, tak uplne nevim (teda vim) o co ti jde
    NEI
    NEI --- ---
    NAVARA: Nemůžeš tomu AIčku jako základ dát Koudyho skutečnou fotku?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: Ta nenávist vůči mužům i militantní feminismus by u sexworkerky dával smysl :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: tak ja nesoudim lidi podle zivnosti, s mejma zivotnima zkusenostma nedelam rozdil mezi porodni babou s vs diplomem, co me picuje bezduvodne do posty, nebo erptickpu maserkou, co si vynahrazuje skolu a pravopis na intermetu :) aby byly by si byvaly zaslouzilly muj respekt, kdyby... jenze ony maji potrebu ukazat, jak velky kravy v sobe schovavaji a jeste odejit stredem. za me meh..
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    LUSINDA: Nope. Jede jen fabulace, urazky, dojmologii a dezinfo bez dukazu. Vzdelana zena s nazorem by tohle v zivote nepsala.
    NAVARA: Hlavne za 100+ tady nemuzu ja. Ptala se tu na neco NEI a pak prisla Snowwhite s pruzenickem a ja mam vyprano, uklizeno i navareno a byl jsem i cvicit, takze si tu jen kratim nedeli :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SNOWWHITE: Co je patologickej lhar prosimte? Neni to nekdo kdo lze furt? Ten kdo lhal naposled treba patnac let zpatky je teda kdo? Vsadil bych svy hodinky na to ze jsem behem poslednich deseti let lhal minkrat nez ty a jsem si na 100% jistej ze bych si je mohl nechat :)..Folklor to je mozna tak u lidi kteri me v zivote nevideli..a jsme zas u toho. V cem jsem lhal? Kdy? Jaky smecka? Jaky fabulace? Jen meles jak Okamura z SPD a dukazy nikde..jen dojmologie :)..takze ano. Je to novinka. Kdybych byl to co pises tak tu nejsem tak oblibenej, lidi z nyxu me nezvou na svy svatby, na svy narozky, nechodim na srazy, protoze by me tam nikdo nechtel, pripadne kdybych tam prisel, tak by me nekdo konfrontoval..coz se za tech 23 let nikdy nestalo..apod :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam