MIKHAIL: Ne nedelal. Ne neni mi 45. Jsem mladsi.
MIKHAIL: Vsude kde je 2000 lidi je velka pravdepodobnost, ze se mezi sebou nemaji nekteri radi. Takze tu jsou urcite lidi, kteri nemaji radi me, nebo navaru, nebo octopusse, nebo rebornu, nebo moodycat, nebo nei, nebo snowwhite a plno dalsich. Jinak ano. Lobo chtel mlatit plno lidi. Je to nicmene 15 let. Treba uz se uklidnil. Jaka moje ex me tu nesnasi? V nore si pravidelne delaji prdel ze vsech. Me se tam pokud vim par lidi vzdycky snazi z neceho obvinit, pak se ukaze ze to neni pravda a ze to jsou kreteni. Omluvu za roznaseni lzi jsem zatim od nikoho z nich neslysel. Mozna jednou prijde. Nicmene jak jsem psal jiz zde -
[KOUDY @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky] pokud bych soudil lidi jen podle toho co napisou na internetu, tak si myslim ze 95% chlapu jsou kreteni a 98% zenskejch tupy kravy. Jelikoz ale znam plno nyxaku i v realu, tak vim, ze casto se ta internetova persona a realna persona velmi lisej a jak ti rekne asi kazdej kdo me zna z realu..u me je to uplne stejny. Kdybych tolik lidi sral, tak me na srazy ani nikdo nezve, stejne jako jsem se tu bohuzel nedozvedel v cem ze jsem tak casto lhal, kdyz jsem teda patologickej lhar, koho jsem podvedl, kdyz jsem smeckar a jak se projevuje muj bezpáteřní charakter. Snad priste :)